Selam kızlaaaaarrr!!!....
Bugün peri kızımın kontrolü vardı veeeeee doğum tarihimizi aldık!.... 3 eylül pazartesi sabah 9'da doğuma giriyorum inşallah...bebişimizin kilosu 3200 gr, boyumuz 49 cm olmuş
Hala ters duruyor benim zilli kızım, dönmedi haftalardır... O yüzden sezeryan olacak inşallah bakalım heyecandan duramıyorum yerimde!... :))))))))))
bugün nst'de uyudu hep nazlı kızım, gittik çikolata yedik, tost yedik falan hadi kıpırdadı derken yattım yine tık yok.. bu kez ben dürttüm onu hadi hanımefendi biraz uyan diye.. hemşireyle nazını yendik biraz kıpırdadı falan doktor durumu çok iyi buldu uyuyordu dedim yine de sancılar ve kalp atışları çok iyi dedi maşallah!!...31 Ağustos'dason kez nst'ye gel dedi doktor nasıl yani son kez dedim güldü 3 eylül güzel bir tarih dedi doğum için de çok uygun maşallah gelişimi de iyi dedi veee sabah 7'de hastaneye gel dedi ben nefesimi tuttum babayla göz göze geldik çok heyecan verici ama!.. planlı programlı gideceğim inşallah saat kaçta sancım başlar kaçta biter demeyeceğim öğlene çıkmış oluruz inşallah, hatta fotoğrafımızı bile paylaşabiliriz heyecandan fırsat bulursak :))
şimdi de kıpır kıpır maşallah yazıyorum ya onun hakkında durmuyor yerinde
arkadaşlar meraba... aaayyyyy çok fenayım ellerimin ve ayaklarımın üstü küçük küçük kabardı tam belli bile olmuyo ama nasıl bir yangınla kaşoınıyo anlatamam başka bir yerde yok sadece el ve ayakta geçen bi arkadaşın kaşıntısı vardı kimdi hatırlamıyom ama acaba doktor ona ne demişti yada başka kaşıntısı olan varmı ???????
EVET canım özele gidiyoruz. benim sıkıntılarım artıyor günden güne yatmak ve yürümek zorlaşıyor, biran önce kucağımıza almak istiyoruz. Gelişimi gayet iyi zayıf değil o yüzden sakınca görmedik doktorumuz sezeryan yanlısı değil normal olsaydı keşke dedi kaç kere ama... napalım bebiş öyle diyor :) doktoruma güveniyorum o yüzden 39. haftada yani 38artı 4'de alınacak inşallah eh 37'de doğuran bile var değil mi? ben karar verememiştim normal mi sezeryan mı diye...
maşallah bebişine canım keşke normal doğumdada bu şansımız vaktini saatini bilsek öle hastaneye gitsek.... özelemi gidiyosun canım bazı bebebkler doğum anında bile dönebiliyomuş başka bi sıkıntın yoksa nie bu kadar erken sezeryana karar verdiniz ?
canım benimolsun bende şaşkınlığı atamadım daha 10 gün kaldı yaa :) de 38artı 4 doğum tarihi olacak inşallah, pazartesi ama bir sonrakinde :)) hayırlısıayy hadi hayırlısı canım tam olarak kaç haftalık oluyosun benm ki 38artı 4 de oluyor yani pazartesi inş ve çok heyecanlı ama bende doğum stresi başladı korkuyorum nedense
canımmmm üzülme, sezeryanın da artıları var onları düşün normal doğumun riskleri de var... iyi şyler düşün benim tarih belli oldu darısı başınakızlar biz de geldik kontrolden bebişim 3100 gr olmuş herşey yolunda çok şükür. bugün başka bir doktora gittik bnm sezeryancı doktoru test etmek için. ama maalesef kızım hala ters.
normal doğum hayallerimi sonlandırdım artık hiç umudum kalmadı bugün 37+4 olduk. normal doğum yapanlara hep imrenerek bakıcam ama napalım kızımın sağlığı yerinde olsun ben sağlıklı olayım tesellim ...önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem artık sezeryan için gün belirlemek için. onun yanılıyor olmasını , kızımın normal doğmasını çok isterdim. sancıların gelip kızımın bir anda dönmesini normal doğumun engellenememesini.....
bizden haberler böyle , yüzünü de göremedim miniğimin ayaklar kafadaydı...
Allahım herkese hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin. eminim bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tüm ayrıntıları unutup sadece onun var olması ilgilendirecek bizi.Hani büyüklerimiz Allah kurtarsın diyor ya doğuma yaklaştıkça sözün anlamını daha bir anlıyorum...
teşekkürler göz atacağım canımkızlar ikinizin kuzucuğu da tersmiş hala.. geçenlerde bi blogda bilgi okumuştum ve egzersiz vardı.. yararlı olabileceğini düşündüm bir okuyun, sayfadaki linkte de youtube'da bulunan videoları var.. mutlaka bi göz atın
Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri
darısı başınıza kızlarr çok heyecan verici ve çok güzel birşey şimdi 10 gün sonra kucağımızda inşallah diyebiliyoruz :)))))ne mutlu sana :) senin adına çok sevndm herşey planlı olcak :)) bn hergece yatarken acaba sabah hastanede mi olcam evde mi olcam telaşı var geceler korku-şaşkınlık-panik dolu ve uykusuz( ama yinede prensesim için herşeye değer
iyi akşamlar kızlar bugün bende hastaneye gittim ve nst sonucum en son 127lere dayandı en düşük sancı 25 30 du sık sık sancı çıktı ama ben hala beni çoook rahatsız edecccccek bi ağrım olmadığını söledim evim hyakın diye eve gönderdiler ya artık çok sıkıldım bu belirsizlikten hayırlısıyla bi doğaydı küçük hanım. açılma çok az var dedi suyu gayet iyi dedi dr bende eee neden sancı çıkıo peki dedim o da doğumun artık çok yakın olduğunu gösterio dedi bende içten içe e hadi inşaaallllaaah dedim. dualarınızı bekliozzz kızlar
ayy canım bi doğur artıkkkk sağlıcaklaiyi akşamlar kızlar bugün bende hastaneye gittim ve nst sonucum en son 127lere dayandı en düşük sancı 25 30 du sık sık sancı çıktı ama ben hala beni çoook rahatsız edecccccek bi ağrım olmadığını söledim evim hyakın diye eve gönderdiler ya artık çok sıkıldım bu belirsizlikten hayırlısıyla bi doğaydı küçük hanım. açılma çok az var dedi suyu gayet iyi dedi dr bende eee neden sancı çıkıo peki dedim o da doğumun artık çok yakın olduğunu gösterio dedi bende içten içe e hadi inşaaallllaaah dedim. dualarınızı bekliozzz kızlar
güle güle kullansın EYLÜL hanım canım..bi saat kdr falan önce kuzumun yatağı geldi... annemlerde de düzen kurulacağından Eylül Hanım'a bi sallanan yatak aldık bunun pembe-beyazından:
Eki Görüntüle 494842
ya bu arada çarşıya kdr yürüdük döndük.. eve bi geldim yine çamaşırıma kdr ıslanmışım... ped değiştirdim yine ıpıslak oldu 5 dkk.da.. ayakta kalınca ya da azcık yürüyünce oluyo sanırım .. bi de arada regl ağrımsı sızılar oluyo kasıklarımda...
ayy canım bi doğur artıkkkk sağlıcakla
tabi bendeeee ağrı sancı birşey yok bende yaaa yarın doktora gideceğim bakalım sancı fln çıkacak mııı
evde doğurtacak desene eşin seni bu gidişleeayyy deme gitsin bi doğuramadım yaaaartık kimseyi boş yere evhamlandırmak istemiorum hayal kırıklığıyla dönüoz hastaneden bi gün gerçekten doğurucam da kimse inanmıcak die korkuom zaten artık eşimin de caına tak etti çocuğun kafası görünene kadar acil macil yok dio hadi bakalım hakkında hayırlısı güzel haberlerle gel inşşallah
güle güle kullansın EYLÜL hanım canım..
acaba sızıntı mı oluyo senin amniyon sıvısındaa bu kadar ıslanması pek normal değil çünküü.. sancın aartarsa bi doktora git istersenn..
ben varım canım inanki acıkınca bile ne yiyeceğim diye düşünüyorum üşengeçlikten inanmazsın yemek yapmıyorum yaaa..kkizlar ya ben gibi hamilelik geciren varmi ben diyim yatarak siz diyin g..büyüterek ne bi yürüyüs nede bi baska spor belim agrio pe nguen gibi zor zor yürüom o haldede disari cikip yürümek istemiom bide tek basina tüm gün sitedeyim arada face felan günlik temisligim ütüm yemegim yavasyavas bunlarin haricinde full oturuom bisiiler yiyom tek korkum bunlarin dogumda banabi zarari fasla bi acisi olurmu
evet canım hatırlıyorum banada pek normal gelmiyo açıkçası ama doktorunda su da azalma fln yok demişti dimi yarın bi daha git bakalım belki o doktor farklı bişey der sızıntı fln olsa azalma olur diye düşünüyorum ama inşallah bişey yoktur yaaaa..Sibel'imyaa ben de anlamadımki.. bi ara oluyodu böyle ama geçmişti.. (hatta hatırlıyosan hastaneye alan gitmiştim yarım bardak su gelnmişti resmen...)
ben de korkuyorum acaba sıvıda sızıntı mı var diye.. anlamadım gitti işte.. yarına kontrol randevusu almıştım (benim doktor yok, başka dr.a görünücem) bakalım o ne diycek.. bana da normal gelmiyor yani bu kadar akıntı olamaz yani... ne zaman yürüsem ya da ayakta kalsam çok oluyor.. bakalım yarın ola hayrola.. Eylül'ün hareketlerini kontrol ediyorum hareketlerinde düşüş ya da anormallik yok..İnşallah akıntıdır.. :44:
ayyy deme gitsin bi doğuramadım yaaaartık kimseyi boş yere evhamlandırmak istemiorum hayal kırıklığıyla dönüoz hastaneden bi gün gerçekten doğurucam da kimse inanmıcak die korkuom zaten artık eşimin de caına tak etti çocuğun kafası görünene kadar acil macil yok dio hadi bakalım hakkında hayırlısı güzel haberlerle gel inşşallah
kızlar bebeğinizin alt açmasını, battaniyesini fln yıkadınız mı? battaniye derken kışlık kalın battaniye, inceleri yıkadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?