2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne mutlu sana :) senin adına çok sevndm herşey planlı olcak :)) bn hergece yatarken acaba sabah hastanede mi olcam evde mi olcam telaşı var geceler korku-şaşkınlık-panik dolu ve uykusuz ( ama yinede prensesim için herşeye değer

bendim oooo yada benimde ayynı dediğin gibi. Baktı doktor sıcaktan dedi. Avil krem kullanabilirsin dedi gerçi eczacı bana muadili başka ilaç verdi. Gece uykumdan uyandırıyordu. İsiliklerim geçti ama kaşıntılarım hafifde olsa durmakta. Kollestazda kabarıklık falan olmuyormuş.

iyi akşamlar kızlar bugün bende hastaneye gittim ve nst sonucum en son 127lere dayandı en düşük sancı 25 30 du sık sık sancı çıktı ama ben hala beni çoook rahatsız edecccccek bi ağrım olmadığını söledim evim hyakın diye eve gönderdiler ya artık çok sıkıldım bu belirsizlikten hayırlısıyla bi doğaydı küçük hanım. açılma çok az var dedi suyu gayet iyi dedi dr bende eee neden sancı çıkıo peki dedim o da doğumun artık çok yakın olduğunu gösterio dedi bende içten içe e hadi inşaaallllaaah dedim. dualarınızı bekliozzz kızlar

EVET canım özele gidiyoruz. benim sıkıntılarım artıyor günden güne yatmak ve yürümek zorlaşıyor, biran önce kucağımıza almak istiyoruz. Gelişimi gayet iyi zayıf değil o yüzden sakınca görmedik doktorumuz sezeryan yanlısı değil normal olsaydı keşke dedi kaç kere ama... napalım bebiş öyle diyor :) doktoruma güveniyorum o yüzden 39. haftada yani 38artı 4'de alınacak inşallah eh 37'de doğuran bile var değil mi? ben karar verememiştim normal mi sezeryan mı diye...
kıçım benim yerime karar verdi :))
ayy hadi hayırlısı canım tam olarak kaç haftalık oluyosun benm ki 38artı 4 de oluyor yani pazartesi inş ve çok heyecanlı ama bende doğum stresi başladı korkuyorum nedense
canım benimolsun bende şaşkınlığı atamadım daha 10 gün kaldı yaa :) de 38artı 4 doğum tarihi olacak inşallah, pazartesi ama bir sonrakinde :)) hayırlısı
canımmmm üzülme, sezeryanın da artıları var onları düşün normal doğumun riskleri de var... iyi şyler düşün benim tarih belli oldu darısı başına ))

teşekkürler göz atacağım canım

darısı başınıza kızlarr çok heyecan verici ve çok güzel birşey şimdi 10 gün sonra kucağımızda inşallah diyebiliyoruz :)))))

canım hayırlısı olsun inşallah tez vakitte tek nefeste )))

bi saat kdr falan önce kuzumun yatağı geldi... annemlerde de düzen kurulacağından Eylül Hanım'a bi sallanan yatak aldık bunun pembe-beyazından:

ya bu arada çarşıya kdr yürüdük döndük.. eve bi geldim yine çamaşırıma kdr ıslanmışım... ped değiştirdim yine ıpıslak oldu 5 dkk.da.. ayakta kalınca ya da azcık yürüyünce oluyo sanırım .. bi de arada regl ağrımsı sızılar oluyo kasıklarımda...

ayy canım bi doğur artıkkkk sağlıcakla
tabi bendeeee ağrı sancı birşey yok bende yaaa yarın doktora gideceğim bakalım sancı fln çıkacak mııı

güle güle kullansın EYLÜL hanım canım..
acaba sızıntı mı oluyo senin amniyon sıvısındaa bu kadar ıslanması pek normal değil çünküü.. sancın aartarsa bi doktora git istersenn..

ayy canım bi doğur artıkkkk sağlıcakla
tabi bendeeee ağrı sancı birşey yok bende yaaa yarın doktora gideceğim bakalım sancı fln çıkacak mııı

ayyy deme gitsin bi doğuramadım yaaa artık kimseyi boş yere evhamlandırmak istemiorum hayal kırıklığıyla dönüoz hastaneden bi gün gerçekten doğurucam da kimse inanmıcak die korkuom zaten artık eşimin de caına tak etti çocuğun kafası görünene kadar acil macil yok dio hadi bakalım hakkında hayırlısı güzel haberlerle gel inşşallah

evde doğurtacak desene eşin seni bu gidişlee yalancı çobana döndürdü ufaklık senii...
filizyavuz doğurdu hala doğuramadın gitti güyaa doktorlara kalsaa doğum çok yakındı dimi
ayy inşallah iyi haberlerle dönerim yaaa ben beklerim beklemesinedee ya oğlum içerde durdukça ters bi durum olursa diye çok korkuyorum o yüzden hemen gelsin istiyorum artıkkk:18::18::18:

kkizlar ya ben gibi hamilelik geciren varmi ben diyim yatarak siz diyin g..büyüterek ne bi yürüyüs nede bi baska spor belim agrio pe nguen gibi zor zor yürüom o haldede disari cikip yürümek istemiom bide tek basina tüm gün sitedeyim arada face felan günlik temisligim ütüm yemegim yavasyavas bunlarin haricinde full oturuom bisiiler yiyom tek korkum bunlarin dogumda banabi zarari fasla bi acisi olurmu

güle güle kullansın EYLÜL hanım canım..
acaba sızıntı mı oluyo senin amniyon sıvısındaa bu kadar ıslanması pek normal değil çünküü.. sancın aartarsa bi doktora git istersenn..

Sibel'imyaa ben de anlamadımki.. bi ara oluyodu böyle ama geçmişti.. (hatta hatırlıyosan hastaneye alan gitmiştim yarım bardak su gelnmişti resmen...)

ben de korkuyorum acaba sıvıda sızıntı mı var diye.. anlamadım gitti işte.. yarına kontrol randevusu almıştım (benim doktor yok, başka dr.a görünücem) bakalım o ne diycek.. bana da normal gelmiyor yani bu kadar akıntı olamaz yani... ne zaman yürüsem ya da ayakta kalsam çok oluyor.. bakalım yarın ola hayrola.. Eylül'ün hareketlerini kontrol ediyorum hareketlerinde düşüş ya da anormallik yok..İnşallah akıntıdır.. :44:

ben varım canım inanki acıkınca bile ne yiyeceğim diye düşünüyorum üşengeçlikten inanmazsın yemek yapmıyorum yaaa..
dün çamaşır asmıştım topladım ve yatak odasında duruyo hala düşün artık iki parça bulaşık çıkıyo yıkamaya üşeniyorum yürüyüş desen zaten sıfır nasıl doğuracağım çooook merak ediyorumm..
evet canım hatırlıyorum banada pek normal gelmiyo açıkçası ama doktorunda su da azalma fln yok demişti dimi yarın bi daha git bakalım belki o doktor farklı bişey der sızıntı fln olsa azalma olur diye düşünüyorum ama inşallah bişey yoktur yaaaa..
kaçta yarın randevunn.. gelince yaz mutlakaa. birde yorulduğun zaman fln olduğunu söylersen yardımcı olabilir belki doktorunn.

Ben de bir işi üç parçada tamamlıyorum :)) TVdeki bütün tekrar dizileri izledim,yatınca yapacak başka birşey olmuyor, olur böyle vakalar önemli olan bebek doğduğunda yan gelip yatmamak.

Biz de bugün kızıma (ve ilerdeki bebişlerime) bebek arabası ve oto koltuğu aldık. Baby to go aldık kırmızısından, chicco da oto koltuğumuz turuncu oldu. İnşallah bebişlerim uzun süre güle güle kullanırlar.

Valla ben de bir dönem ıslak donlu bir hatuna dönüşmüştüm; suyum mu sızdırıyor diye korktum; ama sadece idrar sızdırıyormuşum dönemsel olduğu için de geçti şimdi rahatım, yine de dikkatli olmak lazım.

Tedbirli olmakta fayda vardır. Oğlanlar geç kızlar erken doğuyor beklenenden :) Sancılar 5 dkya düşene kadar evde durun diyorlar tabii su gelmediyse, su geldiği anda hastaneye gidin dediler, mikrop kapma riski doğuyormuş.

kızlar bebeğinizin alt açmasını, battaniyesini fln yıkadınız mı? battaniye derken kışlık kalın battaniye, inceleri yıkadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…