Kızlar merhaba, dün yazmıstım doktorum sezeryan deyince ikinci bir doktora danışmak için bugun gataya gittim.Gatadaki doktor normal doguma hiçbir engel yok dedi.Hatta kızdı ne sezeryanı dedi, özellere gidiyosunuz paranızla kendinizi kestiriyosunuz devletin imkanları varken dedi.Kızım yine 3200 çıktı.suyumuz,gelişimimiz normal.Başta nstde kalp atışları 200ü buldu, sancılar 50den yukarıydı hep.Hemşire doktora haber verdi hemen.Doktor bi su iç biraz dinlen öyle gel dedi. 1 litreye yakın su içtim biraz dinlendim öyle gittim düzeldi çok şükür.Susuz bırakmıssın bebeğini dedi.Anestezi için kan isteyelim dedi.Kan idrar verdim.Sonuçları yarın cıkacak.İlk defa devlete gidiyorum, sabah 7 de hastanedeydim.12 de idrar vermeye zor yetiştim kapanmadan. İnanılmaz yoğundu ama neyseki içim rahatladı..
slm kızlarr neete gırmek hayal olduu( dr gıttık bugun nst gayet ıı sancı yok .. haftaya carsamba cagırdı genee.. usg ıle baklmadıı cunkı acıl kanamalı bı hastası geldı o aaraa. hareketlerını takıp et dedı.. kayınvalıdemlee bebegımee aldıgı cıcılerı yıkadıkk utuledıkk yemek yaptık derken cok yoruldum uzun zamandır şişmeyen ayaklarım davul gıbı oldularr.. cok yoruluyorum..
asıldemırr nete gıremedıgını sımdılık ıı olduklarınıı msj atmıs bana haberınız olsunn ..
kızlar herkeze iyi akşamlar nidilatla sancılarım durmasına rağmen dün kasık ağrılarım çok şiddetlendi ve acil olarak doktora gittiğimde beğimin artık durmak istemediğini çıkmak istediğini söyledi drum yurtdışındaydı neyeki bugün drumla görüştük yrn sabah allah kısmet nasip ederse ayberkime genel anesteziyle sezeryan olarak dünyaya getiricem dularınızı eksik etmeyin
kızlar ikinizin kuzucuğu da tersmiş hala.. geçenlerde bi blogda bilgi okumuştum ve egzersiz vardı.. yararlı olabileceğini düşündüm bir okuyun, sayfadaki linkte de youtube'da bulunan videoları var.. mutlaka bi göz atın
Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri
Allah yardımcın olsun canım darısı bizim basımıza inşallah ...
çok agır geliyorum artık kendime dogduktan sonra da zor olacak ama ne bileyim kavusalım artık:18:
kızlar bebeğinizin alt açmasını, battaniyesini fln yıkadınız mı? battaniye derken kışlık kalın battaniye, inceleri yıkadım.
slm kızlarr neete gırmek hayal olduu( dr gıttık bugun nst gayet ıı sancı yok .. haftaya carsamba cagırdı genee.. usg ıle baklmadıı cunkı acıl kanamalı bı hastası geldı o aaraa. hareketlerını takıp et dedı.. kayınvalıdemlee bebegımee aldıgı cıcılerı yıkadıkk utuledıkk yemek yaptık derken cok yoruldum uzun zamandır şişmeyen ayaklarım davul gıbı oldularr.. cok yoruluyorum..
asıldemırr nete gıremedıgını sımdılık ıı olduklarınıı msj atmıs bana haberınız olsunn ..
Ben de bir işi üç parçada tamamlıyorum :)) TVdeki bütün tekrar dizileri izledim,yatınca yapacak başka birşey olmuyor, olur böyle vakalar önemli olan bebek doğduğunda yan gelip yatmamak.
Biz de bugün kızıma (ve ilerdeki bebişlerime) bebek arabası ve oto koltuğu aldık. Baby to go aldık kırmızısından, chicco da oto koltuğumuz turuncu oldu. İnşallah bebişlerim uzun süre güle güle kullanırlar.
Valla ben de bir dönem ıslak donlu bir hatuna dönüşmüştüm; suyum mu sızdırıyor diye korktum; ama sadece idrar sızdırıyormuşum dönemsel olduğu için de geçti şimdi rahatım, yine de dikkatli olmak lazım.
kızlar herkeze iyi akşamlar nidilatla sancılarım durmasına rağmen dün kasık ağrılarım çok şiddetlendi ve acil olarak doktora gittiğimde beğimin artık durmak istemediğini çıkmak istediğini söyledi drum yurtdışındaydı neyeki bugün drumla görüştük yrn sabah allah kısmet nasip ederse ayberkime genel anesteziyle sezeryan olarak dünyaya getiricem dularınızı eksik etmeyin
canım teşekkür ederim ilgine ; hareketleri denedim 1 haftadır hatta kolyelerimi birbirine bağlayıp çamaşırıma taktımama nafileee.. çok inatçı benim kızım.Artık iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.sezeryana adapte olmaya çalışıyorum
aynen katılıyorum bende başak burcuyum :)) annem dioki sen beni bebekken hiç üzmedin Allah sanada öyle nasip etsin dio... bnde çok istemiştim evladımn başak olmasını Rabbim nasip etti
Yıkama topunu nereden aldın tatlım, piyasada çok yerde sahtesinin satıldığını duymuştum. Ben de bir ara almayı düşünmüştüm de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?