2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sana neden sezryan dedilr canım
bana da özelde çatın acayip dar sezeryan dedi ben de devlete gititim çok dar değil normal denenir olmaazsa sezeerayana alırız tehlike anında zeten dedi ben de devlete karar verdim ama orda epidüral yok azcık tırsıyom :)
adamlar hiç uğraşmak istemiyor özelde normal deneyelim bir diyen yok adamın o gün 6 doğumu verdı heps, sezeryan :)

slm kızlarr neete gırmek hayal olduu ( dr gıttık bugun nst gayet ıı sancı yok .. haftaya carsamba cagırdı genee.. usg ıle baklmadıı cunkı acıl kanamalı bı hastası geldı o aaraa. hareketlerını takıp et dedı.. kayınvalıdemlee bebegımee aldıgı cıcılerı yıkadıkk utuledıkk yemek yaptık derken cok yoruldum uzun zamandır şişmeyen ayaklarım davul gıbı oldularr.. cok yoruluyorum..

asıldemırr nete gıremedıgını sımdılık ıı olduklarınıı msj atmıs bana haberınız olsunn ..

kızlar herkeze iyi akşamlar nidilatla sancılarım durmasına rağmen dün kasık ağrılarım çok şiddetlendi ve acil olarak doktora gittiğimde beğimin artık durmak istemediğini çıkmak istediğini söyledi drum yurtdışındaydı neyeki bugün drumla görüştük yrn sabah allah kısmet nasip ederse ayberkime genel anesteziyle sezeryan olarak dünyaya getiricem dularınızı eksik etmeyin

Merak ettim canım seni girmeyince nete..Bırak kv. yapsın işleri ben sana böyle mi akıl verdim kızz

Allah yardımcın olsun canım darısı bizim basımıza inşallah ...
çok agır geliyorum artık kendime dogduktan sonra da zor olacak ama ne bileyim kavusalım artık :18:

canım teşekkür ederim ilgine ; hareketleri denedim 1 haftadır hatta kolyelerimi birbirine bağlayıp çamaşırıma taktım ama nafileee.. çok inatçı benim kızım.Artık iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.sezeryana adapte olmaya çalışıyorum

kızlar bebeğinizin alt açmasını, battaniyesini fln yıkadınız mı? battaniye derken kışlık kalın battaniye, inceleri yıkadım.

canım bn aldığım herşeyi yıkadım yıkanamıycak gibi olanları bebek arabası park yatak anakucağı dalinli suyla sildim sonra sadece su ile duruladım. halı yatak yorgan akla ne gelirse yıkadım mis oldular

canım dikkat et fazla yorma kendini.bu arada ben bebek için alınan ya da hediye gelen kıyafetlerin hepsini yıkamayı düşünmüyorum çünkü çok çabuk büyüyorlar birçoğunu giyinemiyorlar bile.en azından başkalarına hediye götürme şansımız olur.benim kontrolümde çarşamba günü canım bakalım ne olacak.benim sancılarım geçen salı nst de 30 du bu çarşamba 100 de çıktı.haftaya çarşamba kaç olur bilemiyorum.kasılmalarımda çok fazla.bakalım bebişlerimiz çarşambayı bekleyecekmi:)

aynen cnm bi saatlik isi kirk saate yayiyorum

hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini

38+2 görünüyorsun sezeryanlada olacaksa zamanın gelmiş tabi canım.hadi hayırlısı sende al bebişini sağlıklı şekilde kucağına.

Niye genel anestezi canim..epidural yada spinal yokmu? Yoksa genel senin tercihin mı?bende sezeryan olcam ama tarih daha belli değil ama ben uyanık olmak istiyorum bebeğim doğarken görmek istiyorum o duygu cok güzel ben ilk cocugumuda belden anesteziyle dünyaya getirdim cok güzel doğar doğmaz onu görmek...

Canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al yavrunu.. güzel haberlerini bekliyor olacağız. Allah'ım kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.

Benim ist.daki dr.um demişti bi hamile bayanın da bebişi tersmiş sezaryene karar vermişler.. dr. son dakika ameliyathaneye girmeden bakalım bir duruma diye usg kontrolü yapmış ve tataaaammmmmm bebiş dönmüş

İnşallah senin ve bebeğin için hangisi hayırlısı sağlıklısıysa o şekilde olur doğumun.. sürprizlere hazırlıklı olmak gerek son dakikaya kadar..

sırtım ağrıyooo... az önce sızıvermiştim ne güzel.. öyle bir mide yanmasıyla uyandımki... yine gaviscona dayandım.. bi de arada yine regl ağrısı gibi hafif hafif yokluyo bi sızı... şükür iyiyim hani sancım falan yok ama ne biliyim.. bugün çok oldu bu sızı.. bi daha yürüyerek çarşıya marşıya gitmem...

ayyy canım Allah yardımcın olsun sağsalim kavuşursun bebişine inşallah :128:

Yıkama topunu nereden aldın tatlım, piyasada çok yerde sahtesinin satıldığını duymuştum. Ben de bir ara almayı düşünmüştüm de...

yok sahte değil. avm den topshop tan aldım. ama erken bitti tanesini bir yılda tükettim. ikbalin reklam yaptığını alsaydım diye hayıflandım.

selam kızlar... offf 2 gündür hastane yollarında perişan olduk biz yaa doktora gittim nst ye girmemi istedi dünya sıra vardı mecbur bekledik her neyse girdim nst ye tabi sabahın körü olduğu için karnım açtı bide cihazda sorun vardı bi türlü çekemedi hemşire en son öle böle çekti gittim doktora göstermeye bu sefer doktor yerinde yok ameliyeta girmiş zaten muayene saatide bitti paydos verildi velhasıl gösteremedim sonucu bugün yine gittik bu sefer acildeydi doktor gösterdim beğenmedi nst sonucunu bi daha istedi yine çekildim ama sonucu yine gösteremedim deli oldum aartık yaaa ama anladığım kadarıyla sancı falan yok bende ağrılar var ama nst de sancı çıkmıyo ... adet ağrısı gibi ağrılarım sık oluyo belimede vuruyo artık gelsin istiyorum kızımı yaaa beklemek çok sıkıcı belirsizlik öldürecek beni ayy biraz uzun oldu ama çok dolmuşum hatunlar ne yapayım

benimde 2 hafta önce sancı falan çıkmadı nstde, yarın 2de muayenem var bakalım hem nst ye alırlar hemde minik kızımı görücem.. Inşallah herşeyi yolundadır bebeğimin.. Anne olmak ne mucizevi bir duyguymuş bunu bizlere tattıran Rabbime şükürler olsun.. Yatmıştım ama kalkıp bebeğimin son ütülerini yapayım bari nasılsa hergün ki gibi uyku yok bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…