2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler kızlar nasılsınız bizde bugün doktora gittik kızım yüzünü göstermedi ama ( 34+4 2637 gr maşallah ters duruyor doktor böyle olursa normal olmaz dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim 2 hafta sonra konuşucaz dedi :)) karnın sertleşirse 5 dk bir ve 1 dk sürerse dedi sola yatıp dinlendiginde tekrarlıyorsa beni ara saat kaç olursa olsun dedi bebekte gayet iyi dedi eylülün ilk haftası tekrar gidicez bana hatta sen erken dogum yapacak gibisin dedi((
kızlar az kaldı yaaa heyecan başladı sanki daha hiçbirşey hazır degilmiş gibi :))

canım yaa seninki yine soruyormuş benim ki hiç sormaz konuşmaz bile tek başıma eşimle birlikte gidiyoruz alıyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz eksik bişeyin varmı naptın sormaz yani torunum dogsun küpe alıcam ona küpesi benden ne zaman görsem onu der sadece ne küpeymiş anlamadım sanki milyarlık küpe takıyor

iyi geceler kızlar ben bir sabah bir gece giriyorum günaydın ve iyi gecele rdiyip kaçıyorum gçemişte yapamıyorum artık vakit olmuyor pehhh ama aklım hep burada benim ya

off uyuyamıyorum kızlar yaaaaa

yarın da evde temizlik var uyusam da erkenden dinç olarak kalksam ne var ama yok

yattım 1 saat döndüm yatakta baktım olmuyor geri kalktım

off uyuyamıyorum kızlar yaaaaa

yarın da evde temizlik var uyusam da erkenden dinç olarak kalksam ne var ama yok

yattım 1 saat döndüm yatakta baktım olmuyor geri kalktım

aynen.. ben de dön dön uyuyamıyorum.. kalktım artık...

bugün sabah bahsettiğim arkadaşımı ziyarete gittim akşam...

çok tatlı bir bebeği olmuş maşallah

biraz tırstım da açıkcası, normali de, epidurali de, sezeryanı da tatmış, talihsizlikler yaşamış...

bir kez daha anladım ki doktora güvenmek gerçekten önemli yaa:18:

sezeryan görüyorum normal yapacağını sanmıyorum ama sen normali çok istiyorsun son zamana kadar bekleyelim demiş...

2 haftadır öyle bekliyordu normal için ee bu sabah suyu gelmiş ama; açıklığı 10 cm ve epidural de denenmesine rağmen normal olmamış saçlar bile gözükmüş ama bebek sıkıntıya girmiş acil sezeryana almışlar, neyse ki şimdi bebek de anne de iyi, sadece minnakın zorlamadan dolayı kafa üstü yüzülmüş biraz kıyamam yavruma ama iyiler çok şükür...

herşeyin hayırlısını dilemek ve güvenmek lazım gerçekten...

Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Pırlanta alçak belkim de:)) niye öyle söylüyorsun su bilmem kaç karat olanlardan:)))

kizlar tel.dan giriorum gecmis yapamiorum hemen cikicam annemdeyim.. nasilsiniz ..
bgn dr. randevumuz vardi 1 cm acilmam varmis cati muayenesi yaparken birazda zorladi bilerek zorluorum dogumu tetiklemek icin dedi bi kac gun icinde olur eger olmazsa en son 40+2 yani haftaya cuma hast. gelirsin yatisini yapariz suni sanci ile dogumu baslatiriz dedi artik hakkimizda hayirlisi..
gorusmek uzere...

aman bize sorsalar da beğenmiyoruz sormasalar da. oğlum oğlum deyip duruyo bebeğime, annelik hormonlarımı sıçratıyo

dr neden sezeryan görünüyo demiş, bebek iri diye mi? yani olacağı mı görmüş önceden yoksa laf olsun diye mi söylemiş acaba.

Allah yardımcın olsun canim benim..bı avazda kurtul inşaallah...bebeğinde sende saglıkla kurtulun canim...dualarım sizinle..

bebek çok iri değil demiş normal bir bebek demiş; çatın da ne çok dar ne çok müsait demiş ama etin çok sıkı ve sert; deneyimlerime dayanarak söylüyorum açılman zor olabilir yumuşamayabilirsin demiş, ama illa normal diyorsan deneyelim demiş, denemek istemişler işte...

nitekim epidural olduktan sonra bile pamuk gibi olması gereken yer hiç yumuşamamış işte 10 cm açıklık varmış hemde, bebek de sıkıntıya girince acilinde acili sezeryana almışlar.

hmm ilk defa duyuyorum böyle bişeyi, dediğin gibi önemli olan ikisinin de sağlıklı olması. zor olmuştur anneye ama içinde kalmaz, normali denedim de olmadı der en azından:26:

hmm ilk defa duyuyorum böyle bişeyi, dediğin gibi önemli olan ikisinin de sağlıklı olması. zor olmuştur anneye ama içinde kalmaz, normali denedim de olmadı der en azından:26:

evet bende ilk defa duydum ya, onu da mı görebiliyorlar diye...

birde kendisi de sağlık sektöründe çalışıyor, beraber çalıştığı doktor arkadaşı yaptırdı yani doğumu...Şimdi de keşke güvenseydim dedi, normali çok istiyordu işte, bende artık düşünme bunları olan oldu ikiniz de sağlıklısınız önemli olan o dedim ama baya yıpranmıştı yani...

Benim ist.daki dr.um demişti bi hamile bayanın da bebişi tersmiş sezaryene karar vermişler.. dr. son dakika ameliyathaneye girmeden bakalım bir duruma diye usg kontrolü yapmış ve tataaaammmmmm bebiş dönmüş

İnşallah senin ve bebeğin için hangisi hayırlısı sağlıklısıysa o şekilde olur doğumun.. sürprizlere hazırlıklı olmak gerek son dakikaya kadar..[/QUOTE]
hayırlısı canım ya bugün gittiğim doktorda benzer olay yaşamış tam doğuma alacakken son bir ultrasonla kontrol yapalım demiş aynen dönmez denen bebek hem de 3500 civarı kiloda son haftada dönmüş , yaşayıp görücez artık ... ama bnm umudum epey kırıldı bn dönmüş olabilir umuduyla gitmiştim meğer yer değiştirmiş sadece.artık sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler diyorum

aaa bi ters kız daha ; 3 tane olduk...yelizin verdiği linki bi kaç sayfa öncesinde bi incele canım senin bizden biraz daha az haftan

hadi bakalım hayırlısıyla bi bebiş daha geliyor inşallah. bizi habersiz bırakmaaa

benimde uykum yoktu ütü yapayım bari dedim bütün ütüler bitti ama benim uyku yine gelmedi.. Bebeğimde uyumuyor içimde kıpır kıpır maşallah.. Anne kız babamızın başını bekliyoruz hergün :) bu bacak arası çok ağrıyor benim özelikle akşamdan sonra başlıyor gece devam ediyor. Aranızda böyle olan varmı normaldir herhalde bu bacak arası ağrısı.. Tıpkı biri tekme atmışda çürümüş gibi ağrıyor çok fenaaa

hic üzülme gec kalmamıssın, ben 37.haftadayım ve su an icerde camasırr makinası dönüyor :) bir kısmını yeni yıkıyorum bende.

Beeeeenn :) totomu kaldırmadım spor anlamında..güya yüzücektim bütün yaz dogumu kolaylastırıyormus diye, daha ayagımı suya sokmadım.Yoga yapacaktım, hayal oldu..tek tesellim "ben hamileyim" diye her isimi baskasına yaptırmadım, hep kendi isimi kkendim halletmeye calıstım.

Mrtylz bir kere benimde basıma benzer birsey gelmisti, su mu idrar mı anlayamadıgımız bir durum oldu, doktora gittim muayenede bisey cıkmadı ve bana bir daha aynı sey olursa ayırt edebilmek icin turnusol kagıdı verdi. camasırına veya pediin arasına koyup bekle,ıslanınca civit mavisi olursa sudur demisti.Aklında olsun,ise yarayabilir..

Offff 2.ci olmasina ragmen cok heyecanliyim korkuyorum uyuyamiyorum

Allah yardımcın olsun, cok kolay bir dogum olur insallah..Valla yarın sabah doguma gireceksin deseler uyumak ne kelime, yerimde duramazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…