size de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
kaynanam her telefonda soruyo bunu, ben de yok göbek büyüdü ama ben rahat hareket ediyorum diyorum.
illa ağırlaşmak mı lazım, doğum yaklaşınca mı ağırlaşılıyo?
yoksa laf olsun diye mi soruyo..
off uyuyamıyorum kızlar yaaaaa
yarın da evde temizlik var uyusam da erkenden dinç olarak kalksam ne var ama yok
yattım 1 saat döndüm yatakta baktım olmuyor geri kalktım
canım yaa seninki yine soruyormuş benim ki hiç sormaz konuşmaz bile tek başıma eşimle birlikte gidiyoruz alıyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz eksik bişeyin varmı naptın sormaz yani torunum dogsun küpe alıcam ona küpesi benden ne zaman görsem onu der sadece ne küpeymiş anlamadım sanki milyarlık küpe takıyor
aman bize sorsalar da beğenmiyoruz sormasalar da. oğlum oğlum deyip duruyo bebeğime, annelik hormonlarımı sıçratıyocanım yaa seninki yine soruyormuş benim ki hiç sormaz konuşmaz bile tek başıma eşimle birlikte gidiyoruz alıyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz eksik bişeyin varmı naptın sormaz yani torunum dogsun küpe alıcam ona küpesi benden ne zaman görsem onu der sadece ne küpeymiş anlamadım sanki milyarlık küpe takıyor
dr neden sezeryan görünüyo demiş, bebek iri diye mi? yani olacağı mı görmüş önceden yoksa laf olsun diye mi söylemiş acaba.bugün sabah bahsettiğim arkadaşımı ziyarete gittim akşam...
çok tatlı bir bebeği olmuş maşallah
biraz tırstım da açıkcası, normali de, epidurali de, sezeryanı da tatmış, talihsizlikler yaşamış...
bir kez daha anladım ki doktora güvenmek gerçekten önemli yaa:18:
sezeryan görüyorum normal yapacağını sanmıyorum ama sen normali çok istiyorsun son zamana kadar bekleyelim demiş...
2 haftadır öyle bekliyordu normal için ee bu sabah suyu gelmiş ama; açıklığı 10 cm ve epidural de denenmesine rağmen normal olmamış saçlar bile gözükmüş ama bebek sıkıntıya girmiş acil sezeryana almışlar, neyse ki şimdi bebek de anne de iyi, sadece minnakın zorlamadan dolayı kafa üstü yüzülmüş biraz kıyamam yavruma ama iyiler çok şükür...
herşeyin hayırlısını dilemek ve güvenmek lazım gerçekten...
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.
kizlar tel.dan giriorum gecmis yapamiorum hemen cikicam annemdeyim.. nasilsiniz ..
bgn dr. randevumuz vardi 1 cm acilmam varmis cati muayenesi yaparken birazda zorladi bilerek zorluorum dogumu tetiklemek icin dedi bi kac gun icinde olur eger olmazsa en son 40+2 yani haftaya cuma hast. gelirsin yatisini yapariz suni sanci ile dogumu baslatiriz dedi artik hakkimizda hayirlisi..
gorusmek uzere...
aman bize sorsalar da beğenmiyoruz sormasalar da. oğlum oğlum deyip duruyo bebeğime, annelik hormonlarımı sıçratıyo
dr neden sezeryan görünüyo demiş, bebek iri diye mi? yani olacağı mı görmüş önceden yoksa laf olsun diye mi söylemiş acaba.
bebek çok iri değil demiş normal bir bebek demiş; çatın da ne çok dar ne çok müsait demiş ama etin çok sıkı ve sert; deneyimlerime dayanarak söylüyorum açılman zor olabilir yumuşamayabilirsin demiş, ama illa normal diyorsan deneyelim demiş, denemek istemişler işte...
nitekim epidural olduktan sonra bile pamuk gibi olması gereken yer hiç yumuşamamış işte 10 cm açıklık varmış hemde, bebek de sıkıntıya girince acilinde acili sezeryana almışlar.
hmm ilk defa duyuyorum böyle bişeyi, dediğin gibi önemli olan ikisinin de sağlıklı olması. zor olmuştur anneye ama içinde kalmaz, normali denedim de olmadı der en azından:26:
Pırlanta alçak belkim de:)) niye öyle söylüyorsun su bilmem kaç karat olanlardan:)))
aaa bi ters kız dahaiyi geceler kızlar nasılsınız bizde bugün doktora gittik kızım yüzünü göstermedi ama( 34+4 2637 gr maşallah ters duruyor doktor böyle olursa normal olmaz dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim 2 hafta sonra konuşucaz dedi :)) karnın sertleşirse 5 dk bir ve 1 dk sürerse dedi sola yatıp dinlendiginde tekrarlıyorsa beni ara saat kaç olursa olsun dedi bebekte gayet iyi dedi eylülün ilk haftası tekrar gidicez bana hatta sen erken dogum yapacak gibisin dedi ((
kızlar az kaldı yaaa heyecan başladı sanki daha hiçbirşey hazır degilmiş gibi :))
hadi bakalım hayırlısıyla bi bebiş daha geliyor inşallah. bizi habersiz bırakmaaakizlar tel.dan giriorum gecmis yapamiorum hemen cikicam annemdeyim.. nasilsiniz ..
bgn dr. randevumuz vardi 1 cm acilmam varmis cati muayenesi yaparken birazda zorladi bilerek zorluorum dogumu tetiklemek icin dedi bi kac gun icinde olur eger olmazsa en son 40+2 yani haftaya cuma hast. gelirsin yatisini yapariz suni sanci ile dogumu baslatiriz dedi artik hakkimizda hayirlisi..
gorusmek uzere...
hic üzülme gec kalmamıssın, ben 37.haftadayım ve su an icerde camasırr makinası dönüyor :) bir kısmını yeni yıkıyorum bende.Kızlar ben biraz geç kaldım sanırım bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sanırım. Bu konuda size bir sorum olacak. Deterjan olarak H.Şakir makineler için olan granül sabun aldım, ancak yumuşatıcı gerekir mi? Tabiki bizim yumuşatıcıları kastetmiyorum ama bebişler için özel bir yumuşatıcı var mı, yoksa granül sabun yeterli olur mu?
kkizlar ya ben gibi hamilelik geciren varmi ben diyim yatarak siz diyin g..büyüterek ne bi yürüyüs nede bi baska spor belim agrio pe nguen gibi zor zor yürüom o haldede disari cikip yürümek istemiom bide tek basina tüm gün sitedeyim arada face felan günlik temisligim ütüm yemegim yavasyavas bunlarin haricinde full oturuom bisiiler yiyom tek korkum bunlarin dogumda banabi zarari fasla bi acisi olurmu
Mrtylz bir kere benimde basıma benzer birsey gelmisti, su mu idrar mı anlayamadıgımız bir durum oldu, doktora gittim muayenede bisey cıkmadı ve bana bir daha aynı sey olursa ayırt edebilmek icin turnusol kagıdı verdi. camasırına veya pediin arasına koyup bekle,ıslanınca civit mavisi olursa sudur demisti.Aklında olsun,ise yarayabilir..bi saat kdr falan önce kuzumun yatağı geldi... annemlerde de düzen kurulacağından Eylül Hanım'a bi sallanan yatak aldık bunun pembe-beyazından:
Eki Görüntüle 494842
ya bu arada çarşıya kdr yürüdük döndük.. eve bi geldim yine çamaşırıma kdr ıslanmışım... ped değiştirdim yine ıpıslak oldu 5 dkk.da.. ayakta kalınca ya da azcık yürüyünce oluyo sanırım .. bi de arada regl ağrımsı sızılar oluyo kasıklarımda...
Offff 2.ci olmasina ragmen cok heyecanliyim korkuyorum uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?