2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bana da bebeğin kafası kanala yamuk girmiş dedi. Düzelebilir de ama büyük ihtimalle bu saatten sonra dönmez dedi:44: Yani acık kapı bıraktı cünkü ikinci bi doktora danısacagımı tahmin etti. Benim yüzüm düşünce merak etme önceliğimiz normal doğum dedi. Aynen adamlar vakit kaybı olarak görüyor normal dogumu. Ben hastaneme güveniyordum sezeryan ve normal doğum fiyatı aynı oldugu için ama bugun devletteki doktor sezeryan ameliyat oldugu için sgkdan iki katına yakn ödenek alıyorlamış. Vatan haini bunlar diye söylendi hatta

Canım Allah yardımcınız olsun.İnsallah hersey yolunda gider, saglıkla alırsın bebişini kucagına..

aaa... bana hiç turnusol kağıdı falan vermedi iki doktorum da.. yarın başka bi doktora gidicem ona söyliyim bari ondan alıyım ne olur ne olmaz..

teşekkür ederim canımya valla böyle bişey hiç aklıma gelmemişti benim, çok iyi akıl verdin bana sağolasın

Rica ederim canım, ayırt edebilmek icin hemsireler bile veriyormus bazı saglık ocaklarında,cok sık karsılasılan bir durummus yani..Su degilse bile gebeligin ilerleyen dönemlerinde idrar kacırma da sıklıkla görülebilir demisti bana doktorum.

ben hala uyuyamıyorummm yaaaaaaa.............ilk defa bu kadar uyku problemi çekiyorummm........ havada çok sıcak.........offfffff

yine uyuyamayanlar varrr sanırım. benim düzene girdi allaha şükür. sadece tuvalet için kalkıyorum hatta ve hatta o kadar zor uyanıyorumki. işe gelmek istemiyorum artıkkkkk evde yatıp uyumak istiyorum ama 2 haftam daha var

benimki de daha hiiiçççç bişey sormadı. hamile olduğumun farkında değil sanırım hatta dün de memleketine gitti. bir iki ay kalacakmış.benim doğum yapacağım aklına gelmiyor herhalde ammmaaannnnn gitsin gerçi iyi oldu ileride bunlar benim ağzıma laf olarak geri dönecekkkkkk
Offff 2.ci olmasina ragmen cok heyecanliyim korkuyorum uyuyamiyorum

2. cilerde daha çok korkuluyor diye biliyorum ben. ilklerde çok fazla bilinçli olmuyorsun. neyin ne olduğunu bilmiyorsun. belirsizliklerle gidip doğurup geliyorsun. ama 2. de herşeyi biliyorsun

günaydın kızlar dahaa öncedee yazmıştımm hamileyim diee AMAA BENİM KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR BEN 11 TEMMUZDAA EN SON ADETİMİ OLDUM sonra test yaptırdım 465.07 cıktı sonra 645.10 çıktı en son yaptırdığım 5 gün önceydi oda 1701 çıktı dün gittim doktoraa bana kesenin gözükmediğini söledii amaa anlamadımm daa ufaak olduğu içinmi gözükmüor yoksa bir terslikmi var bi cvp verin allah rızası için kafam çok karışıkkk neden kese gözükmüorr vee kaç haftalık hamileyimm... bu devlet hastaneleri hiç ilgilenmiorrr p.esi özele gidicem...

Günayydıınnn kızlar geçmiş yapamadım umarım sorun yoktur. Ben şuan hastanedeyim. Doktorumu bekliyorum kontrole geldim. Gelsede görsem artık yavrucezimi :)

Dediğin gibi devlet hastaneleri ilgilenmiyor sen özele git..gözükmesi lazım 6 haftalik hamile gözüküyorsun canim..

cnm kesinlikle başka bir doktora daha git. bazı doktorlar keseyi göremiyor bazı doktorlar kalp atışını farkedemiyor maalesef. beta değerlerin artışta.belki geç döllenmedir.
seni üzmek istemem ama dış gebelikte olabilir.çünkü dış gebeliktede beta değerleri yükselebiliyor.
kesinlikle başka bir doktora gitmelisin

günaydınn anniişlerrrr ben geldimm
kaç gündür giremiyodum nasılsınız iyisinizdir inşallah
bugün kontrolüm varrr nst giricemm bide 2 gündür adet sancısı gibi kasıklarımda sancı vardı
bebişim doğum kanalına yerleşiyo galiba bugün öğrenicez artık,hepinizi öpt kendinize cici bakın

herkeze gunaydın umarım iyisınız.ben kaç gundur stres yapıyorum.bi hastanye bulup sezaryan gunu bi turlu alamadım.özel hastanyedekı doktorum 12 eyul dıyor .ama bu hastanye tam teşekurlu bi hastanye değil bi araştırma hastanye sı olsun dıyorum hem kuvez hem yoğun bakımı olsun.bi terslık olursa allah korusun gun yaklaştıkça korkmayı başladım. bu gidışte evde doğracam:)))))))))))) allah herkeze sağ selamet evladı kucana almaya nasıp etsın bana de nasıp olur inş.ilk doğum 24 yaşinda yaptım bu kadar korkmadım 13 sene geçtı arasında .şimdı acemı gibi davranıyoruz daha de heycanlıyız

nerde oturuyorsun cnm?

kizlar günaydin drda randevum var 10.30da dua edin tosunum kilo almis saglikli siggatli olsun com merak ediyorum 2haftadir göremiom cok özledim

Eveeeeet kontrolümüz bitttiiii benim kızcemm 2800 gr olmuş doğum pozisyonunu almış. Aşağıya inmiş daha fazla inmez bundan sonrası doğumda olur zaten dedi. Ağrılarım bulantım normalmiş. İşin kötüsü artıııık deniz yoooook puffsss

kızlar hepinize günaydın........
yaklaşık bir haftadır uğrayamıyorum....umarım herşey yolundadır......
geçmişte yapamadım...yeni bebişler var mı?
bende son günlerimdeyim artık baya bi ağırlaştım...bekliyrz hanfendiyi ama keyfi bi türlü gelmedi çıkası yoookkkk.....
çarşamba çatı kontrolümü oldum hiç açıklığım yokmuş...sancımda 17 -20 arası yani oda yok sayılır,cumartesi tekrar nst var bakalım ne olucak...hııı buarada çatım normal doğum için müsaitmiş.....
son günün haftayaçarşamba yani ayın 29 u ......en sonunda suni sancıyı yicek gibi gözüküyrm...neyse artık hayırlısı....

bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.....biraz geç oldu ama......

kızlar günaydın hepinize.çok şükür ikigündür rahat uyuyabiliyorum.bir tek tuvalet için kalkıyorum okadar.şimdi kahvaltımızıda yaptık.birazdan evimizide temizledikmi tamamdır.akşama doğruda yemek derdi var tabi.neyse.işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…