sana neden sezryan dedilr canım
bana da özelde çatın acayip dar sezeryan dedi ben de devlete gititim çok dar değil normal denenir olmaazsa sezeerayana alırız tehlike anında zeten dedi ben de devlete karar verdim ama orda epidüral yok azcık tırsıyom :)
adamlar hiç uğraşmak istemiyor özelde normal deneyelim bir diyen yok adamın o gün 6 doğumu verdı heps, sezeryan :)
kızlar herkeze iyi akşamlar nidilatla sancılarım durmasına rağmen dün kasık ağrılarım çok şiddetlendi ve acil olarak doktora gittiğimde beğimin artık durmak istemediğini çıkmak istediğini söyledi drum yurtdışındaydı neyeki bugün drumla görüştük yrn sabah allah kısmet nasip ederse ayberkime genel anesteziyle sezeryan olarak dünyaya getiricem dularınızı eksik etmeyin
Mrtylz bir kere benimde basıma benzer birsey gelmisti, su mu idrar mı anlayamadıgımız bir durum oldu, doktora gittim muayenede bisey cıkmadı ve bana bir daha aynı sey olursa ayırt edebilmek icin turnusol kagıdı verdi. camasırına veya pediin arasına koyup bekle,ıslanınca civit mavisi olursa sudur demisti.Aklında olsun,ise yarayabilir..
aaa... bana hiç turnusol kağıdı falan vermedi iki doktorum da.. yarın başka bi doktora gidicem ona söyliyim bari ondan alıyım ne olur ne olmaz..
teşekkür ederim canımya valla böyle bişey hiç aklıma gelmemişti benim, çok iyi akıl verdin bana sağolasın
ben hala uyuyamıyorummm yaaaaaaa.............ilk defa bu kadar uyku problemi çekiyorummm........ havada çok sıcak.........offfffff
benimki de daha hiiiçççç bişey sormadı. hamile olduğumun farkında değil sanırımcanım yaa seninki yine soruyormuş benim ki hiç sormaz konuşmaz bile tek başıma eşimle birlikte gidiyoruz alıyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz eksik bişeyin varmı naptın sormaz yani torunum dogsun küpe alıcam ona küpesi benden ne zaman görsem onu der sadece ne küpeymiş anlamadım sanki milyarlık küpe takıyor
Offff 2.ci olmasina ragmen cok heyecanliyim korkuyorum uyuyamiyorum
günaydın kızlar dahaa öncedee yazmıştımm hamileyim diee AMAA BENİM KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR BEN 11 TEMMUZDASA EN SON ADETİMİ OLDUM sonra test yaptırdım 465.07 cıktı sonra 645.10 çıktı en son yaptırdığım 5 gün önceydi oda 1701 çıktı dün gittim doktoraa bana kesenin gözükmediğini söledii amaa anlamadımm daa ufaak olduğu içinmi gözükmüor yoksa bir terslikmi var bi cvp verin allah rızası için kafam çok karışıkkk neden kese gözükmüorr vee kaç haftalık hamileyimm... bu devlet hastaneleri hiç ilgilenmiorrr p.esi özele gidicem...
günaydın kızlar dahaa öncedee yazmıştımm hamileyim diee AMAA BENİM KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR BEN 11 TEMMUZDAA EN SON ADETİMİ OLDUM sonra test yaptırdım 465.07 cıktı sonra 645.10 çıktı en son yaptırdığım 5 gün önceydi oda 1701 çıktı dün gittim doktoraa bana kesenin gözükmediğini söledii amaa anlamadımm daa ufaak olduğu içinmi gözükmüor yoksa bir terslikmi var bi cvp verin allah rızası için kafam çok karışıkkk neden kese gözükmüorr vee kaç haftalık hamileyimm... bu devlet hastaneleri hiç ilgilenmiorrr p.esi özele gidicem...
herkeze gunaydın umarım iyisınız.ben kaç gundur stres yapıyorum.bi hastanye bulup sezaryan gunu bi turlu alamadım.özel hastanyedekı doktorum 12 eyul dıyor .ama bu hastanye tam teşekurlu bi hastanye değil bi araştırma hastanye sı olsun dıyorum hem kuvez hem yoğun bakımı olsun.bi terslık olursa allah korusun gun yaklaştıkça korkmayı başladım. bu gidışte evde doğracam:)))))))))))) allah herkeze sağ selamet evladı kucana almaya nasıp etsın bana de nasıp olur inş.ilk doğum 24 yaşinda yaptım bu kadar korkmadım 13 sene geçtı arasında .şimdı acemı gibi davranıyoruz daha de heycanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?