Eveeeeet kontrolümüz bitttiiii benim kızcemm 2800 gr olmuş doğum pozisyonunu almış. Aşağıya inmiş daha fazla inmez bundan sonrası doğumda olur zaten dedi. Ağrılarım bulantım normalmiş. İşin kötüsü artıııık deniz yoooookpuffsss
kızlar hepinize günaydın........
yaklaşık bir haftadır uğrayamıyorum....umarım herşey yolundadır......
geçmişte yapamadım...yeni bebişler var mı?
bende son günlerimdeyim artık baya bi ağırlaştım...bekliyrz hanfendiyi ama keyfi bi türlü gelmedi çıkası yoookkkk.....
çarşamba çatı kontrolümü oldum hiç açıklığım yokmuş...sancımda 17 -20 arası yani oda yok sayılır,cumartesi tekrar nst var bakalım ne olucak...hııı buarada çatım normal doğum için müsaitmiş.....
son günün haftayaçarşamba yani ayın 29 u ......en sonunda suni sancıyı yicek gibi gözüküyrm...neyse artık hayırlısı....
bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.....biraz geç oldu ama......
Eveeeeet kontrolümüz bitttiiii benim kızcemm 2800 gr olmuş doğum pozisyonunu almış. Aşağıya inmiş daha fazla inmez bundan sonrası doğumda olur zaten dedi. Ağrılarım bulantım normalmiş. İşin kötüsü artıııık deniz yoooookpuffsss
geç olsun güç olmasın derler canım.allahın izniyle elbet doğacak.karnında kalmaz bebeğin.benim sancılarım başladı.geçen hafta salı 30 daydı.bu çarşamba gittim 100 de çıktı.doktor haftaya gel dedi. bakalım neyapacağız.şimdilik herşey yolunca bebeğimin duruşu filan normal doğuma uygun.yani hep beklemedeyiz canım.bende artık sabırsızlanıyorum.kızımı artık kucağıma almak koklamak istiyorum.zaten artık içime sığmadığını hissediyorum.
hadi hayırlısı canım.maşallah bebişine.doğumun heran olabilir yani öylemi.geri sayım başladı.bu arada bulantıda doğum belirtisimi oluyormuş.çünkü benimde ağrım olduğunda bulantım oluyor.
benim son 1 aydır var neredeyse cnm bulantılarım.
ama doktora söylediğimde hemen idrarına bakalım dedi ve bakteri görüldü.ilaç kullandım ama geçmedihala bulantılarım var hatta dün tutamadım artık kustum
ay maşallah canım.......
bende sancım olsada doğursam diye bakıyrm....çıkıcak ama ne zaman,iyicede sabırsızlanmaya başladım senin gibi....
açıkmamaı arttırmam gerekiyoo ,3 aydır her akşam en az yarım saat yürüdüm ama tık yok....
aynen canım geç olsun güç olmasın ,hayırlısı artık.....
Gunaydın kızlarrr, kötu bır gece gecırdımAksam tum gece kızım felaket hareketlıydı,ıkı dk durmadı 4 saat boyunca,bı oraya bı buraya vurdu durdu,benımde kalbımde ve göğsumde felaket sancı vardı..bı de vajınada sancım oldu.doktora gıtmedım,bıraz daha surseydı gıderdım ama sabredeyım dedım.neysekı sonra gectı ve uyuduk.neden böle oldu hıc bılmıyorum,umarım erken gelmez kızım.hazır deılım henz..
bu arada sıze bırsey sorcam aklıma takıldı,netten bebek sampuanlarına bı bakayım dedım de, bu her bebek sampuanı bır olmuyor değil mi?yenıdoğan bebek ıcın yenıdoğan olarak satılanlardan mı almamız gerekıyor?önerdığınız bı sampuan var mı?
selam kızlar
evde hummalı bir temizlik var bende biraz ayakta kaldım ya hemen ayaklarım şişti biraz oturayım size bakayım dedim
selam kızlar
evde hummalı bir temizlik var bende biraz ayakta kaldım ya hemen ayaklarım şişti biraz oturayım size bakayım dedim
ay maşallah canım.......
bende sancım olsada doğursam diye bakıyrm....çıkıcak ama ne zaman,iyicede sabırsızlanmaya başladım senin gibi....
açıkmamaı arttırmam gerekiyoo ,3 aydır her akşam en az yarım saat yürüdüm ama tık yok....
aynen canım geç olsun güç olmasın ,hayırlısı artık.....
bende bu durumu yani açılmayı nasıl arttırabileceğimi temmuz annelerine sordum merdiven in çık dediler bende de 2 cm açıklık var ama nasıl 4-5 cm ye çıkar bilmiorum.eğer açılmazsa 27 sinde sezeryan olacak.
Gunaydın kızlarrr, kötu bır gece gecırdımAksam tum gece kızım felaket hareketlıydı,ıkı dk durmadı 4 saat boyunca,bı oraya bı buraya vurdu durdu,benımde kalbımde ve göğsumde felaket sancı vardı..bı de vajınada sancım oldu.doktora gıtmedım,bıraz daha surseydı gıderdım ama sabredeyım dedım.neysekı sonra gectı ve uyuduk.neden böle oldu hıc bılmıyorum,umarım erken gelmez kızım.hazır deılım henz..
bu arada sıze bırsey sorcam aklıma takıldı,netten bebek sampuanlarına bı bakayım dedım de, bu her bebek sampuanı bır olmuyor değil mi?yenıdoğan bebek ıcın yenıdoğan olarak satılanlardan mı almamız gerekıyor?önerdığınız bı sampuan var mı?
iyi geceler kızlar nasılsınız bizde bugün doktora gittik kızım yüzünü göstermedi ama( 34+4 2637 gr maşallah ters duruyor doktor böyle olursa normal olmaz dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim 2 hafta sonra konuşucaz dedi :)) karnın sertleşirse 5 dk bir ve 1 dk sürerse dedi sola yatıp dinlendiginde tekrarlıyorsa beni ara saat kaç olursa olsun dedi bebekte gayet iyi dedi eylülün ilk haftası tekrar gidicez bana hatta sen erken dogum yapacak gibisin dedi ((
kızlar az kaldı yaaa heyecan başladı sanki daha hiçbirşey hazır degilmiş gibi :))
kızlar açılma olması için bana da çömelerek yer sil falan dedi komşular işe yarayabilir kendinizi yormadan deneyebilirsiniz mantıklı gibi aslında :)
günaydınn bende geceleri öyle oluyorum şu son haftada iyice arttı şikayetlerim, ben şampuan olarak dalinin seti vardı ondan aldım..
suksuk,sibelsaa,mihrace,mtrlyz ,sibelyüce siz olmadan sohbet ilerlemiyor kızlar nerdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?