Günaydın kızlar gece benim gibi mesai yapan varmı uyuyamadım sıcak bastı ....
Ben dalin aldım bebiş şampuanı kıskanmıyor değilim çok güzel kokuyor missssssss ama benim kızımın kendi kokusu çok daha güzel olacak kavuşsak artık kızımla nananı nanama koysam koklasam misss missss
ay ben bi kere öyle çömelerek yer sildim, sonra zor kalktım yerinden bütün akşam her yerim ağrıdı bence hele son hatalarda pek denemeyin.
günaydın canım ben bir haftadır geceleri uyuyamıyorum 12de yatıp 2de uyanıyorum 6da anca dalıyorum sonra 8de gözümü açıyorum sanırım vücudum gece bebeğime bakmak için hazırlanıyor :))
bende dalin aldım kokusunu seviyorum, niveanınki de güzel kokuyor gerçi.
günaydın canım ben bir haftadır geceleri uyuyamıyorum 12de yatıp 2de uyanıyorum 6da anca dalıyorum sonra 8de gözümü açıyorum sanırım vücudum gece bebeğime bakmak için hazırlanıyor :))
bende dalin aldım kokusunu seviyorum, niveanınki de güzel kokuyor gerçi.
kızlar ben Pazar günü 36. haftaya giriyorum
çarşamba günü kontrolümüz var ilk nst tecrübemizi de yaşıcaz.
30 lu haftalara ilk geldiğimde tamam artık doğurucam gibi bakıyordum, sonra bi baktım oooo daha çok var, o yüzden kendime hep acele etme daha var dedim dedim durdum. Dün arkadaşım bi işimiz vardı onu bu hafta halledelim sen her an doğurabilirsin dedi, ben de yok canım benim daha 4-5 haftam var dedim, öyle deme artık doğurman için bi engel yok heran olabilir dedi. ben bi garip oldum.:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26:
bende açılma olmazda 40lı haftalara kalırsam denerim gibime geliyor
bizi beğenmiyor musun
herkeze gunaydın umarım iyisınız.ben kaç gundur stres yapıyorum.bi hastanye bulup sezaryan gunu bi turlu alamadım.özel hastanyedekı doktorum 12 eyul dıyor .ama bu hastanye tam teşekurlu bi hastanye değil bi araştırma hastanye sı olsun dıyorum hem kuvez hem yoğun bakımı olsun.bi terslık olursa allah korusun gun yaklaştıkça korkmayı başladım. bu gidışte evde doğracam:)))))))))))) allah herkeze sağ selamet evladı kucana almaya nasıp etsın bana de nasıp olur inş.ilk doğum 24 yaşinda yaptım bu kadar korkmadım 13 sene geçtı arasında .şimdı acemı gibi davranıyoruz daha de heycanlıyız
kızlar ben Pazar günü 36. haftaya giriyorum
çarşamba günü kontrolümüz var ilk nst tecrübemizi de yaşıcaz.
30 lu haftalara ilk geldiğimde tamam artık doğurucam gibi bakıyordum, sonra bi baktım oooo daha çok var, o yüzden kendime hep acele etme daha var dedim dedim durdum. Dün arkadaşım bi işimiz vardı onu bu hafta halledelim sen her an doğurabilirsin dedi, ben de yok canım benim daha 4-5 haftam var dedim, öyle deme artık doğurman için bi engel yok heran olabilir dedi. ben bi garip oldum.:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26:
Günaydın merhaba kızlar nasılsınızBiz bugünlerde rahat uyuyoruz bebişimle annesini hiç yormuyo Elifim Dün nevresim takımını aldım kızımın bi kaç eksiğimiz kaldı onlarıda bulup alırım inş.Eeee az kaldı artık sayılı gün çabuk geçer
Eki Görüntüle 495150
yaaa aslında bizim mışıl mışıl uyumamız gerekmezmi bıcırıklar geldimi uyuyamayacağız nasıl olacak bu uykusuz geceler...
BENCEDE DİKKAT ET KİMSE ERKEN DOĞUM YAPMAK İSTEMEZ DİMİFAZLA DOLAŞMA nazar değer BAK BENCEDE 4-5 HAFTA DİYE BAKMA HERAN GELEBİLİR HERAN HERAN HER AN
olurmu canım ya.aklıma gelen ilk isimlerde onlar oldu.sizi beğenmesem hamileliğimin ilk ayından beri burada işim ne:)
sabahtan beri kimse adamakıllı konuşmadı bunaldım yahu artık
şimdiden alıştırma oluyor bunlar sanırım :)yaaa aslında bizim mışıl mışıl uyumamız gerekmezmi bıcırıklar geldimi uyuyamayacağız nasıl olacak bu uykusuz geceler...
iyi fikir ben de öyle yapabilirim ama 40 a kalmak istemiyorummmmm. Ya çok sıcak, evi en azından bi süpürmem lazım ama onu bile gözüm almıyor, dışarı çıkamıyorum, canım sıkılıyor, tuvaletten çıkamıyorum ve daha bir sürü şey. Dün anneme dedim, önümüzdeki hafta sonu camlarımı tekrar silelim sonra gelsin oğlum dedim.
herkeze gunaydın umarım iyisınız.ben kaç gundur stres yapıyorum.bi hastanye bulup sezaryan gunu bi turlu alamadım.özel hastanyedekı doktorum 12 eyul dıyor .ama bu hastanye tam teşekurlu bi hastanye değil bi araştırma hastanye sı olsun dıyorum hem kuvez hem yoğun bakımı olsun.bi terslık olursa allah korusun gun yaklaştıkça korkmayı başladım. Bu gidışte evde doğracam:)))))))))))) allah herkeze sağ selamet evladı kucana almaya nasıp etsın bana de nasıp olur inş.ilk doğum 24 yaşinda yaptım bu kadar korkmadım 13 sene geçtı arasında .şimdı acemı gibi davranıyoruz daha de heycanlıyız
evet birileri öyle deyince insan birtuaf oluyor ama sen daha doğurma canım 36 yı hatta 37 yi bitir gelirse öyle gelsin bebeğin.nstye girmeden önce güzelce karnını doyur birde üzerine çikolata yeyip su iç bebeğin kıpır kıpır olsun uyumasın canım.
şimdiden alıştırma oluyor bunlar sanırım :)
1 eylülden önce doğurmak istemiyorum :)) bende kılımı kıpırdatamıyorum bi tuvalete kalkıp yemek yapıyorum o kadar, annemde bu hareketsizlikle nasıl doğuracan sen diyo
bencede bızı beğenmıyor musunnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?