2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım ben bir haftadır geceleri uyuyamıyorum 12de yatıp 2de uyanıyorum 6da anca dalıyorum sonra 8de gözümü açıyorum sanırım vücudum gece bebeğime bakmak için hazırlanıyor :))
bende dalin aldım kokusunu seviyorum, niveanınki de güzel kokuyor gerçi.

kızlar ben Pazar günü 36. haftaya giriyorum

çarşamba günü kontrolümüz var ilk nst tecrübemizi de yaşıcaz.

30 lu haftalara ilk geldiğimde tamam artık doğurucam gibi bakıyordum, sonra bi baktım oooo daha çok var, o yüzden kendime hep acele etme daha var dedim dedim durdum. Dün arkadaşım bi işimiz vardı onu bu hafta halledelim sen her an doğurabilirsin dedi, ben de yok canım benim daha 4-5 haftam var dedim, öyle deme artık doğurman için bi engel yok heran olabilir dedi. ben bi garip oldum.:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26:

Aynen ben de 1 de uyuyorum 4 veya 5 te uyanıyorum bir iki saat dolanıp tekrar yatıyorum en fazla 8 9a kadar dalıyorum uykumun hepsi bu kızlarr ah şu sıcaklarrrr

yaaa aslında bizim mışıl mışıl uyumamız gerekmezmi bıcırıklar geldimi uyuyamayacağız nasıl olacak bu uykusuz geceler...

merhaba güzel annişler, cumartesiden beri netim yoktu bugün geldi, öldüm meraktan doğuran var mı diye :))) ben hala aynı durumdayım. bayramda biraz sancım oldu. kafasını yerleştirmeye çalışıyo dedi normal dedi doktorumuz. çarşamba randevumuz vardı. 3200 olmuş oğluşum, herşey normal dedi doktorumuz. 37+6 idi.bugün 38+1 haftaya çarşambaya gün verdi, bekliyoruz dedi. haftaya muayene edecem dedi . tabiii o zamana doğurmazsam. annem geldi, artık yanımda. deli gibi temizlik yapıyo, herkes bir ayyy, off dememi bekliyo :))) heyecanlı bekleyiş devam yani.. hadi hepimiz için hayırlısı...

Günaydın merhaba kızlar nasılsınız Biz bugünlerde rahat uyuyoruz bebişimle annesini hiç yormuyo Elifim Dün nevresim takımını aldım kızımın bi kaç eksiğimiz kaldı onlarıda bulup alırım inş.Eeee az kaldı artık sayılı gün çabuk geçer

BENCEDE DİKKAT ET KİMSE ERKEN DOĞUM YAPMAK İSTEMEZ DİMİ FAZLA DOLAŞMA nazar değer BAK BENCEDE 4-5 HAFTA DİYE BAKMA HERAN GELEBİLİR HERAN HERAN HER AN

bende açılma olmazda 40lı haftalara kalırsam denerim gibime geliyor

iyi fikir ben de öyle yapabilirim ama 40 a kalmak istemiyorummmmm. Ya çok sıcak, evi en azından bi süpürmem lazım ama onu bile gözüm almıyor, dışarı çıkamıyorum, canım sıkılıyor, tuvaletten çıkamıyorum ve daha bir sürü şey. Dün anneme dedim, önümüzdeki hafta sonu camlarımı tekrar silelim sonra gelsin oğlum dedim.

Ozaman sen ya bakirkoy kadin doguma ya sulaymaniye kadin doguma yada zeynep kamile gideceksin.gecen kanuni hast.demistin orasi berbat bir yermis gecen birisi anlatti.

evet birileri öyle deyince insan birtuaf oluyor ama sen daha doğurma canım 36 yı hatta 37 yi bitir gelirse öyle gelsin bebeğin.nstye girmeden önce güzelce karnını doyur birde üzerine çikolata yeyip su iç bebeğin kıpır kıpır olsun uyumasın canım.

Meric ben seni dogum yapti sanmistim ugramayinca.acilma icin comelerek yer silme,merdiven inip cikma,yuruyus,cinsel iliski doktorlarda buunu oneriyor ama cilma olmayacaksa ne yappsan bos:)

güle güle kullanın canım çok güzel...

yaaa aslında bizim mışıl mışıl uyumamız gerekmezmi bıcırıklar geldimi uyuyamayacağız nasıl olacak bu uykusuz geceler...

hayır canım özellikle son 2 hafta uykuyu unutun diyorlar.

BENCEDE DİKKAT ET KİMSE ERKEN DOĞUM YAPMAK İSTEMEZ DİMİ FAZLA DOLAŞMA nazar değer BAK BENCEDE 4-5 HAFTA DİYE BAKMA HERAN GELEBİLİR HERAN HERAN HER AN

kız öyle heran heran deyip iyice beni korkutma

olurmu canım ya.aklıma gelen ilk isimlerde onlar oldu.sizi beğenmesem hamileliğimin ilk ayından beri burada işim ne:)
sabahtan beri kimse adamakıllı konuşmadı bunaldım yahu artık

evet bayramda ben de sıkıldım herkes bir cümle yazıyor 2 saat bekliyordu, neyse ben bugün formumdayım bak hepinize laf yetiştiriyorum ama benim evi toplamam lazımmmm

şimdiden alıştırma oluyor bunlar sanırım :)

1 eylülden önce doğurmak istemiyorum :)) bende kılımı kıpırdatamıyorum bi tuvalete kalkıp yemek yapıyorum o kadar, annemde bu hareketsizlikle nasıl doğuracan sen diyo

ben medikal park gidiyorum doktorumdan da memnunum hastaneden ilk doğumum bu benim bende 24 yaşındayım çok endişelerim ve korkularım var ama sen baya tecrübelisin ama şimdi hastanelere ayrı güven doktorlara ayrı güven lazım haberleri izledikçe insan endişelenmiyor değil

bak dr öyle bişey demedi, ben yapıyım bunları sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…