2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylül bulacağız bu gidişle zaten böyle giderse uyumak istiyorum ama ben uyku uyku

esteban kokurtma değil kız benimki en çok korkan benimdir herhalde :)))))

açılma için sayılanlar güzel de, ben bu göbekle, bu ağırlıkla, bu sıkıntılarla ilişki nasıl olabiliyor anlayabilmiş değilim :26::26::26::26::26::26: valla bravo

Kizlar aklima gelmisken sunuda yazayim kramplar icin ictigimiz magnezyum aslinda kasilmalrimizida engelliyormus.eger kramplariniz yoksa son zamanlarda icmeyi birakin diyorlar...ayy benim 18 gunum kaldi sezercik olmaya lokumu serbet malzemelerini almadim dahaaa:)

açılma için sayılanlar güzel de, ben bu göbekle, bu ağırlıkla, bu sıkıntılarla ilişki nasıl olabiliyor anlayabilmiş değilim :26::26::26::26::26::26: valla bravo

Valla yapan var demek:)temmuz annelerinden birisi bu isi bol bol yaptigini soylemisti bilmem normal oldumu sonra

hııh aynı benim annemin lafı

benim annemde yürüyüş yapmamama taktı kızlar.arıyor yürüyüş yaptınmı diye soruyor.yoksa doğuramazmışım.e iyide bu uykusuzlukla bu halzislikle koca evimin işini gücünü yapıyorum yürüyüşe dermanmı kalıyor.bi hamileliğimin 2. ayında bulantım çok kalkamıyorum diye kayınvalidem geldi 1 hafta kaldı temizlik yaptı gitti.ondan beri her işimi kendim yaptım.makina tak ,yer sil ,toz al ,bulaşık ,yemek ,cam sil perde tül yıka, çamaşır yıka, ütüle herşey.bide arada aman iş güç dursun yorma kendini diyenlerede sinirleniyorum sanki gelip kendi temizlicek evimi.gerildim işte yaaaaaaa offf pofff

Valla yapan var demek:)temmuz annelerinden birisi bu isi bol bol yaptigini soylemisti bilmem normal oldumu sonra

varmış varmış ben de okudum bazılarını, malesef ben öyle becerikli bi hatun değilim demekki, hem ben bebeğin kafası döndükten sonra öyle şeyler yapılmaz diye biliyodum hep

oooo sen o kadar iş yapıyorsan boşver yürüyüü eskiler yürüyüş mü yapıyormuş, bolca ev işi yapıyorlarmış.

şu ilişki olayını bende anlamıyorum.eşim azıcık öpmeye yaklaşsa bile kaçıyorum,devamı gelirse diye aklım çıkıyor.hem bebeğime zararı olursa diye korkuyorum hem bu halle ilişki istemiyorum.oturup kalkamazken bile ilişki nasıl olacak.merdivende çıkamıyorum bir kat çıktıktan sonra bacaklarım resmen duruyor.

valla yazık bu adamlara ama yapacak bişey yok, bu halde olmuyor beklesinler napalım

koçişimle aramız doğumdan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum ben aslında

bana da her gören yürü yürü diyor çocuk zaten aşağıda biraz zorlansam çıcak gibi hissediyorum tuvalete bile korkarak gidiyorum nerdeyse

varmış varmış ben de okudum bazılarını, malesef ben öyle becerikli bi hatun değilim demekki, hem ben bebeğin kafası döndükten sonra öyle şeyler yapılmaz diye biliyodum hep

bende okudum parise gittik fln diyorlardı, yanii artık kod adı : paris

ya biz bukadar şeye katlanırken onlarda uçkurlarına bari dur desinler.9 aydır ne çektiğimizi bi allah birde biz biliriz .

kız öyle deme az NAZ yapmadım ben herşey yaptı ben uyumadım onuda uyutmadım :) onlarda bizler kadar endişeli kocan değilmi kız isterse ister 9 ay katlanmak onlar içinde zordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…