2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız öyle deme az NAZ yapmadım ben herşey yaptı ben uyumadım onuda uyutmadım :) onlarda bizler kadar endişeli kocan değilmi kız isterse ister 9 ay katlanmak onlar içinde zordur herhalde

öyle tabi canım.oooyyyyycanım kocişim benim.9 ay dediysekte abarttık biraz:)olduğu zaman olmuştur ama şu son ayda çok zor olması.

kızlar coştuk ha ilişkiydi kordondu derken.dökücez herşeyi ortaya:)doğumdan sonra 40 gün zaten ilişki yasak diye biliyorum.

koçişimle aramız doğumdan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum ben aslında

Ben de merak ediyorummmm vucütlarda bozulacak tabi haliyle görecegizzz
iyi olur iyi merak etme.bu kadar özlemden sonra kötü olacağını sanmam:)

Daha da cook uzayacak özlemlerimizz
kızlar coştuk ha ilişkiydi kordondu derken.dökücez herşeyi ortaya:)doğumdan sonra 40 gün zaten ilişki yasak diye biliyorum.

40 gün zaten anne hasta hem dinen de yasak annenin saglıgı için se sakıncalı....
Boşverin beklesinler kırkıı

Kızlar selamlar! Zamanı gelen anneler, doğurun artık hayırlısiyla da guzel haberlerinizi alalım. Benim gibi bebisleri erken gelmek isteyenler beklesin biraz daha. Tutun içinizde bırakmayın:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese. Derin konular konuşuluyo bakıyorum :) Dün kim izlemişti hatırlamıyorum. Aramızda bebek var filmini izlemeyin desede ben kendimi iyiye de kötüye de hazırlamak istediğim için dayanamayıp izledim :) Orda da doğumdan sonra ilişki baya problemliydi, korktum açıkcası. Anne zaten kendini bebeğe adadığı için çok oralı olmuyor (bazen istese de olamıyor zamansızlıktan), adam da sanırım artık karısını sadece anne olarak görmeye başlıyor. Zor bir dönem, bakalım biz neler yaşıcaz..

öyle demee sonrasında bide kazaya kurban gitmek varr

benim yumurtalıklarda kis olduğu için korunmayı düşünmüyorum bu bebeğimede tedaviyle hamile kaldım.yaşım 32 beklemek gibi bir lüxüm yok.nekadar ara verirsem okadar zorlaşır ikinci bebeğimin olması.

Günaydın canim, ben son zamanlarda hugh grant in eski bir filmini izliyorum: 9 Ay :) cok eğlenceli bir film. Hatta gecen hastaneye yatirildigimda aklıma geldi cok güldüm. Siz de izleyin izlemeyen varsa aranızda:))

evet canım hem dinen yasak hemde sağlığımız açısından yasak.hayırlısı bakalım.bebeklerimiz sağ salim bi dünyaya gelsinlerde hayırlısıyla kucağımıza alalımda.gerisi allahın izni ile hallolur.

amanin yandık desene.burda bence eşlere büyük görevler düşüyr.anne kendini bebeğe adayıp kocasını unutmayacak,baba da direk karısına cinsel bir objeymiş gibi yaklaşmayacak.önce birbirlerine zaman ayırmaya çalışmalı sanki yeni flört ediyormuş gibi başlamalı,ondan sonra devamı gelir gibi düşünüyorum ama tabi düşünmek yetmiyor.yaşanınca nasıl olur bilemem.zaman hoşgörü sabır gerekli gibi.

Ben ilk dogumumdan sonra benimki gün sayıyordu onlar için uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…