canımm sanırım kondom demek istiyorlar. kordon diye birşeyi ilk kez duydum.
Günaydın canim, ben son zamanlarda hugh grant in eski bir filmini izliyorum: 9 Ay :) cok eğlenceli bir film. Hatta gecen hastaneye yatirildigimda aklıma geldi cok güldüm. Siz de izleyin izlemeyen varsa aranızda:))
Prezervatifi yine sorsan ki evlendiğimizden beri 3 kez kullanmamışızdır onu yine kullanmayız sanırım ..
Ben ilk dogumumdan sonra benimki gün sayıyordu onlar için uzun bir süre
bizde sevmiyoruz:)) sağlık ocagı vermişti bizede ama biz hepsini attık eşim kendi korunuyor bende ilaç kullanmak istemedim bizde kullanmayız iş eşime düşüyor yine :)))
oooooo bence hepsi sayacak.benimki şimdiden sayıryor.burdan...x.. kadar gün var ordanda 40 gün var eder ....xy.... kadar diye.çok komikler.
amanin yandık desene.burda bence eşlere büyük görevler düşüyr.anne kendini bebeğe adayıp kocasını unutmayacak,baba da direk karısına cinsel bir objeymiş gibi yaklaşmayacak.önce birbirlerine zaman ayırmaya çalışmalı sanki yeni flört ediyormuş gibi başlamalı,ondan sonra devamı gelir gibi düşünüyorum ama tabi düşünmek yetmiyor.yaşanınca nasıl olur bilemem.zaman hoşgörü sabır gerekli gibi.
oooooo bence hepsi sayacak.benimki şimdiden sayıryor.burdan...x.. kadar gün var ordanda 40 gün var eder ....xy.... kadar diye.çok komikler.
Eşlere büyük görev düşüyor hakkaten ama onların bizdeki hormon iniş çıkışlarından haberleri yok. Bir çok şeyi büyüttüğümüzü düşünecekler. Zamansızlığımızı plansızlık olarak görecekler belki. Yani hem bebeğe hem kocaya yetmeye çalışan aynı zamanda her zaman bakımlı görünmeye çalışan bizler olacağımız için ne yazık ki bizlere çok daha fazla görev düşüyor. Allah yardımcımız olsun :) Tabi bi zahmet kocalarımız da yardımcı olsun :)
Bu arada eşlerin normal doğuma bizimle girmeleri,yanımızda bulunmaları konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar?
Kızlar dogum sonrası ben spiral ile korunmayı düşünüyorum.Doktorumla da konustum diger yöntemlere göre daha rahatmış.Üstelik yan etkisi de yok denecek kadar azmıs artık.Ama hormonsuz bakır olanlardan taktırmak gerekiyormus.Hap kullanmak iistemiyorum.Kondom da cok güvenli gelmior bana acıkcası (Delinmesi, sıyrılması vs..) Sizin spiral konusndaki fikirleriniz nedir?
evet cnm ikimizin bulantıları farklıanladım canım ya benimki farklı.sancım olduğunda hafif bulantı oluyor.sanada allah kolaylık versn.bulantı çok zor.neyse az kaldı doğumlara doğurunca kurtulursun canım.
ben de merak ediyorum.eşim ben hamileyken korktu belli bir süre sonra kesmiştik.doğumdan sonra ne olur bilmiyorum. sorunlu olacak gibi görünüyor benimkoçişimle aramız doğumdan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum ben aslında
benim eşimde aramayı düşünmüyorayy evet olmamaları daha iyi davranışlarını görünce bile geriliyorum ben eşimde öyle diyor doguma gideken haber bile vermiyecem söylemiyecem kendi ögrensin gelsin diyor doğru söylüyorsun bunlar yol su olarak geri dönecek
parisben mahallenin başına kadar gidemiyorum :)
ben izledim. benim sonumda öyle görünüyorGünaydın kızlar herkese. Derin konular konuşuluyo bakıyorum :) Dün kim izlemişti hatırlamıyorum. Aramızda bebek var filmini izlemeyin desede ben kendimi iyiye de kötüye de hazırlamak istediğim için dayanamayıp izledim :) Orda da doğumdan sonra ilişki baya problemliydi, korktum açıkcası. Anne zaten kendini bebeğe adadığı için çok oralı olmuyor (bazen istese de olamıyor zamansızlıktan), adam da sanırım artık karısını sadece anne olarak görmeye başlıyor. Zor bir dönem, bakalım biz neler yaşıcaz..
cnm öyle deme. Rabbimin işi. 1-2 ay sonra hamile kalabilmeyi göze alıyormusun yani???benim yumurtalıklarda kis olduğu için korunmayı düşünmüyorum bu bebeğimede tedaviyle hamile kaldım.yaşım 32 beklemek gibi bir lüxüm yok.nekadar ara verirsem okadar zorlaşır ikinci bebeğimin olması.
ama araya uzun bi süre girdiği için ,
sonrası çok garip geliyor insana kızlar yaa sanki hiç olmamış gibi
ben spirali kesinlikle düşünmüyorum canım arkadaşlarımdan şikayet edenler de var memnun olanlar da...
ben spirali kesinlikle düşünmüyorum canım arkadaşlarımdan şikayet edenler de var memnun olanlar da...
Bize doktorumuz alıstıgınız sıklıkta devam edin, dikkat ettikten sonr tehlike yok dedi.Biz de hiç ara vermedik:26:Hatta dün biz sormadan olursa dikkat edin hijyene ve pozisyona diye uyardı.Yasak filan demedidogum sonrası kociş ilk defa tadacak o mahrumiyet duygusunu.Ama zaten evde hiç müsait olmayacak.Annemler ve kayınvalideler kırkını cıkarmadan gitmezler. Sonrasını ben de merak ediyorum acıkcası..
ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?