2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın canim, ben son zamanlarda hugh grant in eski bir filmini izliyorum: 9 Ay :) cok eğlenceli bir film. Hatta gecen hastaneye yatirildigimda aklıma geldi cok güldüm. Siz de izleyin izlemeyen varsa aranızda:))

Mutlaka izlicem canım, sağol. Zaten evde yatmaktan başka işim yok :)
Doğumdan sonra bebişlerimizee kavuşup dünyanın en özel duygusunu yaşıyacağız inşallah ama her şeyin her zaman böyle güllük gülistanlık olmayacağını da bilmek gerek diye düşünüp her türlü olumsuz yaşanmışlıkları izlemekten, okumaktan kaçmıyorum. Tabi sonra canım sıkılmıyor değil, korkmaya başlıyorum ama hayatın gerçekleri bunlar:) En azından bilelim de her şeyin kötüye gitmemesi için çaba sarfedelim diye düşünüyorum.

Prezervatifi yine sorsan ki evlendiğimizden beri 3 kez kullanmamışızdır onu yine kullanmayız sanırım ..

bizde sevmiyoruz:)) sağlık ocagı vermişti bizede ama biz hepsini attık eşim kendi korunuyor bende ilaç kullanmak istemedim bizde kullanmayız iş eşime düşüyor yine :)))

Eşlere büyük görev düşüyor hakkaten ama onların bizdeki hormon iniş çıkışlarından haberleri yok. Bir çok şeyi büyüttüğümüzü düşünecekler. Zamansızlığımızı plansızlık olarak görecekler belki. Yani hem bebeğe hem kocaya yetmeye çalışan aynı zamanda her zaman bakımlı görünmeye çalışan bizler olacağımız için ne yazık ki bizlere çok daha fazla görev düşüyor. Allah yardımcımız olsun :) Tabi bi zahmet kocalarımız da yardımcı olsun :)

Bu arada eşlerin normal doğuma bizimle girmeleri,yanımızda bulunmaları konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar?

neyse kızlar sohbet çok güzel ama çıkmam lazım ev işi yapmam gerek hala çıkamadım.size iyi sohbetler.

Kızlar dogum sonrası ben spiral ile korunmayı düşünüyorum.Doktorumla da konustum diger yöntemlere göre daha rahatmış.Üstelik yan etkisi de yok denecek kadar azmıs artık.Ama hormonsuz bakır olanlardan taktırmak gerekiyormus.Hap kullanmak iistemiyorum.Kondom da cok güvenli gelmior bana acıkcası (Delinmesi, sıyrılması vs..) Sizin spiral konusndaki fikirleriniz nedir?

ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.

slm kizlar geldik bizde simdi dr dan oglum massallhh 280olmus ama cok as kipirdio dr yeri asdir dar gelio ondandir dedi bnde massallh tosun olma yolunda baya iyiim 73le basladim 92 olmusum ay bide sürekli 7/24 bogazima bi aclik oturuo klkmio hicc

ben spirali kesinlikle düşünmüyorum canım arkadaşlarımdan şikayet edenler de var memnun olanlar da...

anladım canım ya benimki farklı.sancım olduğunda hafif bulantı oluyor.sanada allah kolaylık versn.bulantı çok zor.neyse az kaldı doğumlara doğurunca kurtulursun canım.
evet cnm ikimizin bulantıları farklı
koçişimle aramız doğumdan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum ben aslında
ben de merak ediyorum.eşim ben hamileyken korktu belli bir süre sonra kesmiştik.doğumdan sonra ne olur bilmiyorum. sorunlu olacak gibi görünüyor benim
benim eşimde aramayı düşünmüyor
paris ben mahallenin başına kadar gidemiyorum :)
çok güldüm
ben izledim. benim sonumda öyle görünüyor mrtylz izlemişti o demişti izlemeyin diye.

cnm öyle deme. Rabbimin işi. 1-2 ay sonra hamile kalabilmeyi göze alıyormusun yani???
en azından 1 sene sonra bırakırsın korunmayı. ben hemen göze alamam açıkçası. zor bir dönem sonuçta hamileleik. hele küçük bir bebekle daha zor olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:

ama araya uzun bi süre girdiği için ,
sonrası çok garip geliyor insana kızlar yaa sanki hiç olmamış gibi

Bize doktorumuz alıstıgınız sıklıkta devam edin, dikkat ettikten sonr tehlike yok dedi.Biz de hiç ara vermedik:26:Hatta dün biz sormadan olursa dikkat edin hijyene ve pozisyona diye uyardı.Yasak filan demedi dogum sonrası kociş ilk defa tadacak o mahrumiyet duygusunu.Ama zaten evde hiç müsait olmayacak.Annemler ve kayınvalideler kırkını cıkarmadan gitmezler. Sonrasını ben de merak ediyorum acıkcası..

ben spirali kesinlikle düşünmüyorum canım arkadaşlarımdan şikayet edenler de var memnun olanlar da...

Ne gibi şikayetleri var canım biliyor musun? Ben cok fazla olumsuz yorum duymadım, doktor da önerince aklıma yattı dogrusu. Ama iyice arastırmak lazım

40 çıkmadan boşver beklesinler zaten evde fırsatta olmaz ki cümbür cemaat

ooo kızlar muhabbet almış yürümüşşş alemsiniz vallaa
benimkide öylee şu kadar burdan kaldı 40da öylee az kaldı diyoo zavallım
kontrolden geldik ayrıca 3kg olmuş oğlum kendi doktorum yoktu zaten yüzünü bile görmedimm oğluşumun
rahim ağzım kapalı hiiiç açılma yokk sancıda sıfır haftaya cuma tekrar gideceğiz bakalım..
gelmeye niyeti yok paşanınn

ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.

O kısmını da düşünmüyor değilim ama zaten eşler perdenin arkasında olmuyor ki sadece bizim baş ucumuzda elimizi tutup terimizi silen durumda oluyorlar. yani bir şey görmüyorlar diye biliyorum. bir de doğumun kolay olmadığını anlasınlar, neler çektiğimizi görsünler diye de düşünüyorum, tek başımıza yaşamayalım yani o anı. o büyük acıdan başarıyla çıkmış olmak onlarda daha bir hayranlık uyandırmaz mı bize karşı? o bebeğin çıktığı andaki mucizeye de ortak olmasını istiyorum açıkcası. Ama emin de değilim hala karar vermedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…