- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
O kısmını da düşünmüyor değilim ama zaten eşler perdenin arkasında olmuyor ki sadece bizim baş ucumuzda elimizi tutup terimizi silen durumda oluyorlar. yani bir şey görmüyorlar diye biliyorum. bir de doğumun kolay olmadığını anlasınlar, neler çektiğimizi görsünler diye de düşünüyorum, tek başımıza yaşamayalım yani o anı. o büyük acıdan başarıyla çıkmış olmak onlarda daha bir hayranlık uyandırmaz mı bize karşı? o bebeğin çıktığı andaki mucizeye de ortak olmasını istiyorum açıkcası. Ama emin de değilim hala karar vermedim :S
ooo kızlar muhabbet almış yürümüşşş alemsiniz vallaa
benimkide öylee şu kadar burdan kaldı 40da öylee az kaldı diyoo zavallım
kontrolden geldik ayrıca 3kg olmuş oğlum kendi doktorum yoktu zaten yüzünü bile görmedimm oğluşumun
rahim ağzım kapalı hiiiç açılma yokk sancıda sıfır haftaya cuma tekrar gideceğiz bakalım..
gelmeye niyeti yok paşanınn
Aslında ben de cok isterim o an yanımda olmasını ama
fenalaşır kaldıramaz beni o halde görmeye diye düşünüyorum
o yüzden yalnız girerim sanırım ameliyethaneye..
Canım sezaryense zaten doktorlar çok tavsiye etmiyorlar, bayılan ayılan çok oluyormuş sanırım :)
Ne gibi şikayetleri var canım biliyor musun? Ben cok fazla olumsuz yorum duymadım, doktor da önerince aklıma yattı dogrusu. Ama iyice arastırmak lazım
Kızlar dogum sonrası ben spiral ile korunmayı düşünüyorum.Doktorumla da konustum diger yöntemlere göre daha rahatmış.Üstelik yan etkisi de yok denecek kadar azmıs artık.Ama hormonsuz bakır olanlardan taktırmak gerekiyormus.Hap kullanmak iistemiyorum.Kondom da cok güvenli gelmior bana acıkcası (Delinmesi, sıyrılması vs..) Sizin spiral konusndaki fikirleriniz nedir?
dualarımız seninle canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunuu..arkadaşlar...ben sıkı takip eden ama fazla yazmayanlardanım...doğuma giderken aklıma geldiniz.. haber edeyim dedim..dualarınızı esirgemeyin inş.. daha doğum tarihime vardı ama acilen hastaneden yatış verildi. bebeğim haftasına göre geriden geliyordu.. en son 2500 gr dendi.bebeği besleyen arterlerden birinde direnç fazlalığı olduğu için bebeğime yeteri kadar besin gitmiyormuş.. doktorum da içerde bu kadar beslendiği yeter dedi.. ya suni sancıla normal doğum denicez ya da sezeryan işte..nolur çok dua edin.. selametle...
evet canım EFE olacak adaş olacak yani bizimkilerr...Maasallahh ogluna kilosu çokkkk güzel.... ismi efe olacak diiimi ?
İnşallah benimki de Efe olacak
arkadaşlar...ben sıkı takip eden ama fazla yazmayanlardanım...doğuma giderken aklıma geldiniz.. haber edeyim dedim..dualarınızı esirgemeyin inş.. daha doğum tarihime vardı ama acilen hastaneden yatış verildi. bebeğim haftasına göre geriden geliyordu.. en son 2500 gr dendi.bebeği besleyen arterlerden birinde direnç fazlalığı olduğu için bebeğime yeteri kadar besin gitmiyormuş.. doktorum da içerde bu kadar beslendiği yeter dedi.. ya suni sancıla normal doğum denicez ya da sezeryan işte..nolur çok dua edin.. selametle...
arkadaşlar...ben sıkı takip eden ama fazla yazmayanlardanım...doğuma giderken aklıma geldiniz.. haber edeyim dedim..dualarınızı esirgemeyin inş.. daha doğum tarihime vardı ama acilen hastaneden yatış verildi. bebeğim haftasına göre geriden geliyordu.. en son 2500 gr dendi.bebeği besleyen arterlerden birinde direnç fazlalığı olduğu için bebeğime yeteri kadar besin gitmiyormuş.. doktorum da içerde bu kadar beslendiği yeter dedi.. ya suni sancıla normal doğum denicez ya da sezeryan işte..nolur çok dua edin.. selametle...
slm kizlar hala dogurmadim ;-)
cok merak ediorum sizlerin durumunu ama annemdeyim burda net yok tlf.nun da internet paketi azaldi cok giemiorumd yrn eve giderim biguzel gecmis yapip havadisleri alirim .. hepiniz saglikli sihhatlisinizdir umarim bebislerinizle birlikte...
ablamin kizi 10 yasinda ablam istanbula donerken bana birakcak yardimci sansliyim yani .. ;-)
gorusmek uzere ..
yok anacım doğuramıyoruz bi türlüü hele günü az kalanlarrdan tık yok...oo dern mevzulara dalmışınız hanımlar hayırlı cumalar biz geldik aişeme doktor bugün yarın gelir dedi ama benim kızın gelmeye niyeti yok keyfi yerinde dönüp duruyo karnımda :)
Naslsınız doğuran kimse var mı
nerde oturuyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?