2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aslında ben de cok isterim o an yanımda olmasını ama
fenalaşır kaldıramaz beni o halde görmeye diye düşünüyorum
o yüzden yalnız girerim sanırım ameliyethaneye..

Maasallahh ogluna kilosu çokkkk güzel.... ismi efe olacak diiimi ?
İnşallah benimki de Efe olacak

Ne gibi şikayetleri var canım biliyor musun? Ben cok fazla olumsuz yorum duymadım, doktor da önerince aklıma yattı dogrusu. Ama iyice arastırmak lazım

biri iltihap oldu fln diyordu diğeride kanamalarım ve adet ağrım arttı diye anlatmıştı bana, bunlar istisna olabilir tabii bir sorun yaşamayanlarda var, ben yine de kullanmayı düşünmüyorum.

benim annem kardeşimin doğumundan beri kullanıyor ( kardeşim 24 yaşında). ama kontrollerini hiiiççç aksatmaz. her sene mutlaka gider.
memnun olan da var olmayanda. yani.

arkadaşlar...ben sıkı takip eden ama fazla yazmayanlardanım...doğuma giderken aklıma geldiniz.. haber edeyim dedim..dualarınızı esirgemeyin inş.. daha doğum tarihime vardı ama acilen hastaneden yatış verildi. bebeğim haftasına göre geriden geliyordu.. en son 2500 gr dendi.bebeği besleyen arterlerden birinde direnç fazlalığı olduğu için bebeğime yeteri kadar besin gitmiyormuş.. doktorum da içerde bu kadar beslendiği yeter dedi.. ya suni sancıla normal doğum denicez ya da sezeryan işte..nolur çok dua edin.. selametle...

oo dern mevzulara dalmışınız hanımlar hayırlı cumalar biz geldik aişeme doktor bugün yarın gelir dedi ama benim kızın gelmeye niyeti yok keyfi yerinde dönüp duruyo karnımda :)

Naslsınız doğuran kimse var mı

dualarımız seninle canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunuu..
Maasallahh ogluna kilosu çokkkk güzel.... ismi efe olacak diiimi ?
İnşallah benimki de Efe olacak
evet canım EFE olacak adaş olacak yani bizimkilerr...
kilosu içinde doktor artık doğsada sorun yok herşey normal dedi zaten plesentasıda yaşlanmaya başlamışş normal artık dedi bakalım hiç sancı açılma bişey yok ne olacak bilmiyorum inşallah normal doğum olurr..

slm kizlar hala dogurmadim ;-)

cok merak ediorum sizlerin durumunu ama annemdeyim burda net yok tlf.nun da internet paketi azaldi cok giemiorumd yrn eve giderim biguzel gecmis yapip havadisleri alirim .. hepiniz saglikli sihhatlisinizdir umarim bebislerinizle birlikte...

ablamin kizi 10 yasinda ablam istanbula donerken bana birakcak yardimci sansliyim yani .. ;-)

gorusmek uzere ..

Allah yardımcın olsun canım. Sağsağlim bebeğini al kucağına inşallah. sen sonra onu bi güzel besler büyütürsün.

slm kizlar hala dogurmadim ;-)

cok merak ediorum sizlerin durumunu ama annemdeyim burda net yok tlf.nun da internet paketi azaldi cok giemiorumd yrn eve giderim biguzel gecmis yapip havadisleri alirim .. hepiniz saglikli sihhatlisinizdir umarim bebislerinizle birlikte...

ablamin kizi 10 yasinda ablam istanbula donerken bana birakcak yardimci sansliyim yani .. ;-)

gorusmek uzere ..

Ayyyy canim Allah yardımcın olsun. Hersey cok guzel olacak inşallah. Bundan sonraki yazında bebegimi uyuttum geldim diyeceksin inşallah. Dualarımız seninle...

Canim ben de seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye. Doğurdun sanmıştım. Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin

yok anacım doğuramıyoruz bi türlüü hele günü az kalanlarrdan tık yok...
senin yine doktorun bugün yarın gelir demiş benim doktorum eylül başına kadar benden bişey beklemiyo

Meric ses yok diymi bebekten? Gelcem demiyo artık. Zaten erken gelcem diyen bebekten korkacaksın. Geçen doktor dedi, senin gibi bir hastam vardı, geldiler gittiler hastaneye yattılar bebeği zor durdurduk ilaçlarla sonra da 41. haftada hala gelmeyince sezaryen yaptık senin de öyle olacak galiba dedi :)
Biz 2 hafta sonra bırakıyoruz ilaçları bakalım gelcek mi beyimiz. Zaten kilosu da 3.200 olmuş tosunumun gelmezse normal doğuramam diye korkuyorum. Gerçi doktor 4.500 e kadar normal doğum olabilir dedi ama ben kendime güvenemiyorum o konuda :) Bekletmesin anneyi.
Senin ilaçlar devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…