Ozaman sen ya bakirkoy kadin doguma ya sulaymaniye kadin doguma yada zeynep kamile gideceksin.gecen kanuni hast.demistin orasi berbat bir yermis gecen birisi anlatti.
ben medikal park gidiyorum doktorumdan da memnunum hastaneden ilk doğumum bu benim bende 24 yaşındayım çok endişelerim ve korkularım var ama sen baya tecrübelisin ama şimdi hastanelere ayrı güven doktorlara ayrı güven lazım haberleri izledikçe insan endişelenmiyor değil
Gunaydın kızlarrr, kötu bır gece gecırdımAksam tum gece kızım felaket hareketlıydı,ıkı dk durmadı 4 saat boyunca,bı oraya bı buraya vurdu durdu,benımde kalbımde ve göğsumde felaket sancı vardı..bı de vajınada sancım oldu.doktora gıtmedım,bıraz daha surseydı gıderdım ama sabredeyım dedım.neysekı sonra gectı ve uyuduk.neden böle oldu hıc bılmıyorum,umarım erken gelmez kızım.hazır deılım henz..
bu arada sıze bırsey sorcam aklıma takıldı,netten bebek sampuanlarına bı bakayım dedım de, bu her bebek sampuanı bır olmuyor değil mi?yenıdoğan bebek ıcın yenıdoğan olarak satılanlardan mı almamız gerekıyor?önerdığınız bı sampuan var mı?
aa evet onu bende düşünmeye başladım sağlık ocagında hemşire bana kordon kullan dedi
Kızlar dogum sonrası ben spiral ile korunmayı düşünüyorum.Doktorumla da konustum diger yöntemlere göre daha rahatmış.Üstelik yan etkisi de yok denecek kadar azmıs artık.Ama hormonsuz bakır olanlardan taktırmak gerekiyormus.Hap kullanmak iistemiyorum.Kondom da cok güvenli gelmior bana acıkcası (Delinmesi, sıyrılması vs..) Sizin spiral konusndaki fikirleriniz nedir?
ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.
Meric ses yok diymi bebekten? Gelcem demiyo artık. Zaten erken gelcem diyen bebekten korkacaksın. Geçen doktor dedi, senin gibi bir hastam vardı, geldiler gittiler hastaneye yattılar bebeği zor durdurduk ilaçlarla sonra da 41. haftada hala gelmeyince sezaryen yaptık senin de öyle olacak galiba dedi :)
Biz 2 hafta sonra bırakıyoruz ilaçları bakalım gelcek mi beyimiz. Zaten kilosu da 3.200 olmuş tosunumun gelmezse normal doğuramam diye korkuyorum. Gerçi doktor 4.500 e kadar normal doğum olabilir dedi ama ben kendime güvenemiyorum o konuda :) Bekletmesin anneyi.
Senin ilaçlar devam mı?
canım bnm hamilelik boyunca bulanmayan midem son günlerde bulanıyor sebep olarak doktorum bebeğin mideye baskı yapmasından kaynaklandığını söylüyor. ondan da olabilir bnce:26:benim son 1 aydır var neredeyse cnm bulantılarım.
ama doktora söylediğimde hemen idrarına bakalım dedi ve bakteri görüldü.ilaç kullandım ama geçmedihala bulantılarım var hatta dün tutamadım artık kustum
canım dün gece 2lerde bn zombi gibi netteydimsuksuk,sibelsaa,mihrace,mtrlyz ,sibelyüce siz olmadan sohbet ilerlemiyor kızlar nerdesiniz.
kondom demek istedi cnmKordon ne ki canım?
canım bnm hamilelik boyunca bulanmayan midem son günlerde bulanıyor sebep olarak doktorum bebeğin mideye baskı yapmasından kaynaklandığını söylüyor. ondan da olabilir bnce:26:
canım bnm hamilelik boyunca bulanmayan midem son günlerde bulanıyor sebep olarak doktorum bebeğin mideye baskı yapmasından kaynaklandığını söylüyor. ondan da olabilir bnce:26:
merhaba kızlar ben bugün son kotrolüme gittim bebeğim 3300 kg 52 cm olmuş herşey yolunda çok şükür nst de sancım çıkmadı 3 eylülde sabah 10 da sezeryanla kavuşucam meleğime inşallah bol bol dinlen karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak dur dedi dr sancıları tetikleyebiliyormuş böyle yiyecekler sancı kanama olursa yada suyun falan gelirse acil gel dedi yoksa doğumda görüşürüz dedi 3 tüp kan verdim operasyon öncesi testler içinmiş sonucunu dr yollıycaz sen bekleme dediler bende evime geldim
merhaba kızlar ben bugün son kotrolüme gittim bebeğim 3300 kg 52 cm olmuş herşey yolunda çok şükür nst de sancım çıkmadı 3 eylülde sabah 10 da sezeryanla kavuşucam meleğime inşallah bol bol dinlen karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak dur dedi dr sancıları tetikleyebiliyormuş böyle yiyecekler sancı kanama olursa yada suyun falan gelirse acil gel dedi yoksa doğumda görüşürüz dedi 3 tüp kan verdim operasyon öncesi testler içinmiş sonucunu dr yollıycaz sen bekleme dediler bende evime geldim
canım yaa seninki yine soruyormuş benim ki hiç sormaz konuşmaz bile tek başıma eşimle birlikte gidiyoruz alıyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz eksik bişeyin varmı naptın sormaz yani torunum dogsun küpe alıcam ona küpesi benden ne zaman görsem onu der sadece ne küpeymiş anlamadım sanki milyarlık küpe takıyor
ooo kuzular maşallahları var büyüyorlarmerhaba güzel annişler, cumartesiden beri netim yoktu bugün geldi, öldüm meraktan doğuran var mı diye :))) ben hala aynı durumdayım. bayramda biraz sancım oldu. kafasını yerleştirmeye çalışıyo dedi normal dedi doktorumuz. çarşamba randevumuz vardı. 3200 olmuş oğluşum, herşey normal dedi doktorumuz. 37+6 idi.bugün 38+1 haftaya çarşambaya gün verdi, bekliyoruz dedi. haftaya muayene edecem dedi . tabiii o zamana doğurmazsam. annem geldi, artık yanımda. deli gibi temizlik yapıyo, herkes bir ayyy, off dememi bekliyo :))) heyecanlı bekleyiş devam yani.. hadi hepimiz için hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?