2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

meraba güzel annişlerrrrrr

ben arada girip bakıyorum ama yazamıyorum
çok fazla oturamıyorum çok baskı var aşağıya ikiz olunca daha çok zorlanıyorum sanırım

zamanımız genelde yatarak geçiyor yoksa kendime güvenemiyorum doğuruvereceğim gibime geliyorr

allah yardımcımız olsun hepimizinde bende en azından 34-35 leri görürüm inşallahhhh

Ozaman sen ya bakirkoy kadin doguma ya sulaymaniye kadin doguma yada zeynep kamile gideceksin.gecen kanuni hast.demistin orasi berbat bir yermis gecen birisi anlatti.

suleymanıye semiha şakırdoğum evı zeytın burnunda var oraya duydum gidım oraya dedım ama bı nette baktım haber çiktı kadın sezaryan doğum yapmış orda kan kanamasından öldu amılıyatta o haberı görunce ne yalan söylım korktum .ne yapıcama bilmıyorum. bi tarafta git bi bak orayı dıyor. dıyer taraf de aman sakın kadın yurıyerek girmış o hastanyeye ölusu çikmış ne bilım o hastanyenın hakında bılgısı olan varmı.veya giden varmı orayı

aynen haberler gördukçe psıkolojım bozuldu valla

Canım ben Mustela aldım, bir arkadaşım 8 aylık kızına doğduğundan beri onu kullanıyor, çok memnun, ben de ona güvenerek aldım.

Canım ben de seninle aynı düşüncedeyim. Ben de sağlığım düzelince spiral taktıracağım. Benim doktorum da aynı fikirde.

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uykusuzzummmmmmmmmmmmm artık uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

Ayy güldürdün beni:)) yani Kasilmalar devam tabi. Ama hic belli olmaz bu deli oğlanın ne yapacagı. İlacı kesti doktorum surekli kullanma taraftarı degil. Aslında benim de vardı doguramama korkum. Ama erken dogum durumu çıkınca unuttum. Ama bir de geç gelirse ben de doguramam:)

canım bnm hamilelik boyunca bulanmayan midem son günlerde bulanıyor sebep olarak doktorum bebeğin mideye baskı yapmasından kaynaklandığını söylüyor. ondan da olabilir bnce:26:

canım bnm hamilelik boyunca bulanmayan midem son günlerde bulanıyor sebep olarak doktorum bebeğin mideye baskı yapmasından kaynaklandığını söylüyor. ondan da olabilir bnce:26:

Benımde aynısı oluyordu.Doktor bana da aynısını dedı,hoş hala devam edıyor benım,ılk 6 hep bulandı,7 ve 8 de rahattım,9 da yıne basladı:))Katlancaz artık napalım .:)

merhaba kızlar ben bugün son kotrolüme gittim bebeğim 3300 kg 52 cm olmuş herşey yolunda çok şükür nst de sancım çıkmadı 3 eylülde sabah 10 da sezeryanla kavuşucam meleğime inşallah bol bol dinlen karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak dur dedi dr sancıları tetikleyebiliyormuş böyle yiyecekler sancı kanama olursa yada suyun falan gelirse acil gel dedi yoksa doğumda görüşürüz dedi 3 tüp kan verdim operasyon öncesi testler içinmiş sonucunu dr yollıycaz sen bekleme dediler bende evime geldim

Hayırlı doğumlar canım benım.Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah :)

Selam kızlarrrr... 16:20'de kontrole gidicez kuzumu çoooook ama çooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi hayırlısı sendede heyecan başlamıştır az kaldı cidden

MERİCDEMİR den haber varmı ya doğum yaptıda giremiyo galiba

seninki yine küpe alıyo benimki bu zamana bi iğne almadı şimdi her gördüğünde battaniye alıcakmış onu söylüyor bizimkiside has ipek battaniye alcak herhal

ooo kuzular maşallahları var büyüyorlar300-500 gramlardan nerelere geldikdoğuran henüz yok ama herkesin eli kulağında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…