2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar tüm gün inanılmaz kasılmalarım oldu.çok üstünde durmadım. yokmuş gibi davrandım.
ama şimdi belimden giren ve tüm kasıklarımı saran bir sancı geliyor. iş yerindeyim. bazen nefesimi kesiyor.
sürekli var. gidip gidip gelmiyor yani 10 dk. dır böyleyim.yürüsem aşağı baskı oluyor.
sancılar ara ara mı girer?? bu sancımı??? ayyy hiç bişey anlamıyorum ki yaaa

doğum sancısı belden kasıklara doğru derler ama dur daha 3 hafta beklesn seninki

canım evde olsan uzan yada pozisyon değiştir derim ozaman biraz geçiyor ama işteymişsin.korkma benim o ağrı gelince yarım saat kesintisiz sürüyor.sonra geçiyor kendiliğinden.yormamaya bak kendini.ağrı bacaklarınada vurur dermansız kalırsın şimdi.sen yinede ağrı sürelerini takip et.birde suyuna ve nişanına da dikkat et.bu ağrı doğumun yaklaştığını gösteriyor.benim ilk kadir gecesi oldu.sonra bayramda oldu.çarşambagünüde hastanede oldu.nst de sancım 100 de çıktı ama gönderdiler eve.bu sancılar hazırlık.ama dediğim gibi sen diğer şeylerede dikkat et.sancın geçmezse doktora muhakkak git canım.herkesde aynı olcak diye birşey yok.

canım konuyu çok güzel özetlemişsin ama uygulamaya yansır umarım

ooo kuzular maşallahları var büyüyorlar300-500 gramlardan nerelere geldikdoğuran henüz yok ama herkesin eli kulağında.

Sanırım hepimiz peş peşe pırtlatıcaz bebişleri Çoğunlugumuz normal bekledigi için bu kadar uzadı bebişlerin gelmesi.Yoksa agustos annelerinin bir cogu temmuz sonunda dogurmuştu çoktan..

Canım bildigim kadarıyla gelir gider doğum sancıları..ama son evrelere gelmiş de olabilir. İhmal etme sen bi doktorunu ara bence

hadi hayırlısı canım.maşallah bebişine.doğumun heran olabilir yani öylemi.geri sayım başladı.bu arada bulantıda doğum belirtisimi oluyormuş.çünkü benimde ağrım olduğunda bulantım oluyor.

yok öle demedi bebek aşağıya indiği için baskı alan midenin dengesi bozuluyormuş. Oyüzdenmiş. Bebeğin aşağııya inmeside üst tarafların boşalması 3 4 cm aşağıya kaymasıymış.alt taraflardada yoğun baskı hissetmekmiş. Bel ağrıları, adet ağrısı gibi ağrılar bacak ağırıları ayak şişmeleri son ayda görüllen şeylermiş endişe edilcek bişi yokmuş.

ağrı bacaklarıma da vurdu evet.merdiven çıkamadım şimdi......dedğin gibi takip edeceğim. olmadı doktora giderim.şimdilik bacaklarımı uzatıp oturacağım biraz.
Canım bildigim kadarıyla gelir gider doğum sancıları..ama son evrelere gelmiş de olabilir. İhmal etme sen bi doktorunu ara bence

biraz takipp edeyim cnm olmadı arayacağım. o değil de iş çıkışı sürünerekte olsa hemen iyi kötü bir gecelik ve taç alacağım.

selam kızlar dr.dan geldik, oğluşum iyiymiş maşallah.
dr.u normal doğumu beklesem nolur diye beklemeye ikna ettim.
bebeğimin suyu azdı hep ama tehlikeli boyutta değil, normal olabilir demişti.
benim daha önce düşükler vs. var, kıymetli bebek beklemeyelim son günleri diyo dr.lar.
38+0 da çatı muayenesi yaparım, bebeğin durumuna bakarım, duruma göre beklemeye devam ederiz 39+0 a kadar gelmezse de suni sancı dedi.
diğer bi dr a daha gidiyorum o direk sezeryan diyo, bebek riske atılcak bebek değil diyo.

normali beklesem bişey olursa kendimi kötü hissederim:26: ama beklemezsem de çok fena içimde kalıcak.
napmalıyım sizce:26::26:

doğumlarımız hepimizin aşağı yukarı aynı zamanlarda olcak ya 40 çıkınca forumu bi sessizlik kaplayacak anlaşılan

bi alemsin sen ya.ama doğru söylüyorsun.40 ı çıkan kaybolur ortadan.şimdi buraya girmeyince biri acaba doğumamı gitti diye düşünüyoruzya.ozamanda başka şey düşünürüz artık biri yok olunca ona göre kızlar.fazla yok olmayın ortadan

nst de 40 50 fln çıktı sancılar, haftaya daha çok çıksa da normal doğuruversem kolayca

anladım canım açıklaman için teşekkür ederim.bende elim yüreğimde bekliyordum ha doğdu doğacak diye:)benim kızım hala göğüslerimin tam altnda.aşağı hiç inmek gibi bir niyeti yok.

bendeburada konuşulduktan sonra dün akşam meraktan izledim tabii eşler arasında inişler çıkışlar olabilir ama inş. o kadarda olmayız yaaaa

canım doktorların dediğine güvenmekten seçeneğimiz yok allah korusu bi durum olsa bunu hiçbirimiz kaldıramayız. bn de normal doğumu ne kadar istediğimi herseferinde dile getiren biri olarak eğer ufakta olsa risk varsa o riski göze alamam. o yüzden doktorla beraber karar vermek en doğrusu sanırım. :44:

ben istiyorum girmesini ilkinde hast. kabul etmedi bu hast.yle daha konuşmadım inş, kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…