ortadan kaybolanlara parise gitmiş derizbi alemsin sen ya.ama doğru söylüyorsun.40 ı çıkan kaybolur ortadan.şimdi buraya girmeyince biri acaba doğumamı gitti diye düşünüyoruzya.ozamanda başka şey düşünürüz artık biri yok olunca ona göre kızlar.fazla yok olmayın ortadan
Kızlar dogum sonrası ben spiral ile korunmayı düşünüyorum.Doktorumla da konustum diger yöntemlere göre daha rahatmış.Üstelik yan etkisi de yok denecek kadar azmıs artık.Ama hormonsuz bakır olanlardan taktırmak gerekiyormus.Hap kullanmak iistemiyorum.Kondom da cok güvenli gelmior bana acıkcası (Delinmesi, sıyrılması vs..) Sizin spiral konusndaki fikirleriniz nedir?
ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.
canım doktorların dediğine güvenmekten seçeneğimiz yok allah korusu bi durum olsa bunu hiçbirimiz kaldıramayız. bn de normal doğumu ne kadar istediğimi herseferinde dile getiren biri olarak eğer ufakta olsa risk varsa o riski göze alamam. o yüzden doktorla beraber karar vermek en doğrusu sanırım. :44:
Ben girmesi taraftarıyım. Yani o anda yanimda bulunmasını cok istiyorum. Gizli kalmasi gereken birsey Degil de paylasilmasi gereken bir an bence. Zaten hastane izin veriyor. hatta esime dedim sakın bu aralar bira falan içme ne olur ne olmaz diye:)
Ayy güldürdün beni:)) yani Kasilmalar devam tabi. Ama hic belli olmaz bu deli oğlanın ne yapacagı. İlacı kesti doktorum surekli kullanma taraftarı degil. Aslında benim de vardı doguramama korkum. Ama erken dogum durumu çıkınca unuttum. Ama bir de geç gelirse ben de doguramam:)
bendeburada konuşulduktan sonra dün akşam meraktan izledim tabii eşler arasında inişler çıkışlar olabilir ama inş. o kadarda olmayız yaaaa
ben istiyorum girmesini ilkinde hast. kabul etmedi bu hast.yle daha konuşmadım inş, kabul ederler
Ben girmesi taraftarıyım. Yani o anda yanimda bulunmasını cok istiyorum. Gizli kalmasi gereken birsey Degil de paylasilmasi gereken bir an bence. Zaten hastane izin veriyor. hatta esime dedim sakın bu aralar bira falan içme ne olur ne olmaz diye:)
:)) anne olunca paranoyaklaşıyo insan vallaBen de cok ıstıyorum yanımda olsun,elimı tutsun,bı de cocuğa ıyıce baksın,başka bebeklerle karışmasın dıyeeee :))))
benim 3 -4 gündür sağ elim ve ayağımda şişme oluyo özellikle elimde sağ elimde uyuşma var ve hareket ettirdikçe daha çok oluyo. aynı sorunu yaşayan ve sebebini bilen varmı, henüz dr mu aramadım karşı komşum emekli hemşire o normal ertık dedi ama ???
kızlar doğuma kadar 11 tane kevser süresi okuyanın doğumu rahat olurmuş ben başladım okumaya sizinlede paylaşayım dedim.
açılma için sayılanlar güzel de, ben bu göbekle, bu ağırlıkla, bu sıkıntılarla ilişki nasıl olabiliyor anlayabilmiş değilim :26::26::26::26::26::26: valla bravo
benim 3 -4 gündür sağ elim ve ayağımda şişme oluyo özellikle elimde sağ elimde uyuşma var ve hareket ettirdikçe daha çok oluyo. aynı sorunu yaşayan ve sebebini bilen varmı, henüz dr mu aramadım karşı komşum emekli hemşire o normal ertık dedi ama ???
suleymanıye semiha şakırdoğum evı zeytın burnunda var oraya duydum gidım oraya dedım ama bı nette baktım haber çiktı kadın sezaryan doğum yapmış orda kan kanamasından öldu amılıyatta o haberı görunce ne yalan söylım korktum .ne yapıcama bilmıyorum. bi tarafta git bi bak orayı dıyor. dıyer taraf de aman sakın kadın yurıyerek girmış o hastanyeye ölusu çikmış ne bilım o hastanyenın hakında bılgısı olan varmı.veya giden varmı orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?