2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aklıma gelmişken yazmak istedim kızlar.
doğumdan sonra göğüs kontrollerinizi ihmal etmeyin.
bir tanıdığım doğumdan sonra emzirmedi bebeğini.eline beze gibi pütürlükler geliyormuş önce önemsememiş süt kesiği diye.sonra ağrı falan olunca doktora gidiyor. doktorda önce bebek emmediği için sütün kesilmiştir diyor. sonra tetkiklerden sonra o malum hastalık olduğunu öğreniyorlar. 3 senedir çekiyor.
aman ihmal etmeyin.sık sık elle muayenemizi yapalım en azından.

ortadan kaybolanlara parise gitmiş deriz

Ben girmesi taraftarıyım. Yani o anda yanimda bulunmasını cok istiyorum. Gizli kalmasi gereken birsey Degil de paylasilmasi gereken bir an bence. Zaten hastane izin veriyor. hatta esime dedim sakın bu aralar bira falan içme ne olur ne olmaz diye:)

bende spiral istiyorum cnm inş. zarar vermez

ben asla izin veremem canım ya.eşim yanımda bacaklarım açık birsürü doktor hemşire önümde.utanırım eşimden o halde.sezeryan olsa yanımda isterim ama normal doğumda istemem.

cnm ön tarafta değilde benim yanımda durup elimi tutmasını bebeğin çıktığını görüp kordonunu kesmesini isterim kendisi pek taraftar değil ama bakalım

bişey olursa hasta normal doğum istedi derim diyor:26:
ama dedim normali beklemeye bi engel bi risk var mı diye, tek risk kıymetli bebek olmasıymış.
hiçbir dr bekletmez bu bebeği diyo ama ortada somut bi risk yok.
sezeryan gününde koyun gibi gidip kesileceğime 39+0 a kadar beklemeye karar verdim. olursa yine sezeryan olsun, onu kabullendim zaten.
ama en azından bekledim derim, son hafta riskli olabiliyomuş pıhtılaşma fln var bende, son haftayı beklemem napayım.
yoksa içimde kalıcak yaa

kızlar slmlarr ben geldim doktordan bebişim 2730 gr olmuş çok iyii bakmışım kızıma dr 10 sonra çağırdı hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi sancın olursa daha erken gel dediiii
yeşim seni merak ediyorum senden de güzel haberler alırız inşallh

Ben de cok ıstıyorum yanımda olsun,elimı tutsun,bı de cocuğa ıyıce baksın,başka bebeklerle karışmasın dıyeeee :))))

Son düzenleme:

İyi bari canım duruyo bak seninki uslanmış. benim ilacın saatleri değişse bile hastanelik oluyoruz. bakalım bırakınca nasıl olcak. bıraktığım gün yazarı size. ertesi gün sesim çıkmazsa bilin ki doğurmuşumdur :)

bendeburada konuşulduktan sonra dün akşam meraktan izledim tabii eşler arasında inişler çıkışlar olabilir ama inş. o kadarda olmayız yaaaa

ben istiyorum girmesini ilkinde hast. kabul etmedi bu hast.yle daha konuşmadım inş, kabul ederler

benim gibi düşünenler varmış sevindim :) eşim de istiyor yanımda olmayı ama ben çok emin değildim. onun gözünde kadın olmaktan çıkıp sadece anne olmak istemem çünkü :)

aynen geçen arkadaşlarıyla çıktı az iç dedim, yine biraz kaçırıp gelmiş. sonra paparayı yedi tabi. :) bence de paylaşılması gereken, unutulmayacak en güzel an. o anda gözlerinin içine bakıp konuşmadan hissettiklerini anlamak istiyorum.

Ben de cok ıstıyorum yanımda olsun,elimı tutsun,bı de cocuğa ıyıce baksın,başka bebeklerle karışmasın dıyeeee :))))
:)) anne olunca paranoyaklaşıyo insan valla

benim 3 -4 gündür sağ elim ve ayağımda şişme oluyo özellikle elimde sağ elimde uyuşma var ve hareket ettirdikçe daha çok oluyo. aynı sorunu yaşayan ve sebebini bilen varmı, henüz dr mu aramadım karşı komşum emekli hemşire o normal ertık dedi ama ???

Benim de sadece sağ ayağım sisiyor 2 gündür. Ödem olması normal ama neden sadece sağ ayak ben de bilmiyorum doğrusu.

kızlar doğuma kadar 11 tane kevser süresi okuyanın doğumu rahat olurmuş ben başladım okumaya sizinlede paylaşayım dedim.

Canım 11 tane mi sadece? Her gün mü okunacakmış?

Canım benımde gecen haftadan beri var,hem ayaklarımda hem de ellerımde,pofuduk pofuduk oldular:)Doktor a sormadım bende.Yarın kontrolum var benımde..sorarım,ama herkes normal dıyor,kılo artısı yok cunku,şişme var sadece,komsularımdan bıkac kısı tuzlu yeme dedı,zaten yedığım yok ama dıkkat edıcem,ayaklarını asağı sarkıtıp oturma dedı,o zmanda sısermış.sureklı uzat ayaklarını dedı.

Benim esimin kardesi orda gorevli.birkac kisi var orda normal dogum yapan memnundu.dogumevi sonucta heryyerde nasilsa orda da oyle yogunluk vs...

Bendede oluyodu cnm gecen hafta hastaneye yatmadan once simdi gene basladi normalmis sismeler gelmek uzere bebisler:)

Merhaba kızlar...
sizinde karnınızda kasılmalar oluyormu bebeğim artık canımı yakıyor yeri daraldığı için

Merhaba annişler nasılsınız..

Biz çok iyiz benim şu son bir kaç gündür akıntım arttı afedersiniz sümükümsüü bir akıntı oluyor doktora sormuştum bebiş kendini doğuma hazırlıyormuş kzum deşip duruyor karnımı doktor pazartesiyi beklemeyebilir dedi ama ben heralde eylül başını bulurum diye düşünüyorum ne sancı ne bişe tık yok bende aybükem ne yaotı acaba doğurdumuki

Gün geçmiyor ki yeni bir tuhaflıkla karşılaşmayalım! Vücudum resmen deri değiştiriyor. Pul pul oldu her yanım..sac diplerim dahil! Kremleniyorum, yaglanıyorum hemen etkisi geçiyor.Acayip kurudu cildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…