merhaba annişler dün yazmıştım kasılmalarım sıklaştı hastaneye gitsemmi diye. acile gittim dün akşam 7 gibi bugün 4 gibi çıktım.sancım vardı gittiğimde.yatış yaptılar serum falan taktılar sıklığı aertmadı. sürekli nst ye bağlandım.açılma olacak kadar sert değilmiş sancılarım.ve sıklığıda yeterli dğeilmiş.bizden öyle geçmiş yapamadım habersiz bırakmayım diye yazdım. çok yorgunum yatıcam.kendinize ve bebişlerinze iyi bakın.
Gün geçmiyor ki yeni bir tuhaflıkla karşılaşmayalım! Vücudum resmen deri değiştiriyor. Pul pul oldu her yanım..sac diplerim dahil! Kremleniyorum, yaglanıyorum hemen etkisi geçiyor.Acayip kurudu cildim
Kızlar ben düğüne gidiyorummm oynamaya
Dayımın oglunun düğünü tam da 9 aylık oldum ama neyapalım
ayy karışmaz dimi ; şaka maka aklıma takılır şimdi benim. doğunca hepsini uyarırım karıştırmayın sakın çocuğumu diyeBen de cok ıstıyorum yanımda olsun,elimı tutsun,bı de cocuğa ıyıce baksın,başka bebeklerle karışmasın dıyeeee :))))
Kızlar ben düğüne gidiyorummm oynamaya
Dayımın oglunun düğünü tam da 9 aylık oldum ama neyapalım
anlat tabi canım bnde içimde ne varsa buraya döküyorumselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
kontrolümüze gittik geldik.. pıtırcığım 2300gr olmuş
benim dr hala totosunu gezdirmelerde olduğu için başka dr.a göründüm.. (doğum yapacağım hastanedeki bi dr.a)
kilosu falan iyi ama göbek çevresi 2 hafta geri dedi.. le havle vela kuvvetiiinn dedim içimden..
daha 10 gün olmadı bi önceki kontrole gideli o zaman haftasını yakalamıştı nasıl 2 hafta ara açılır anlamadım..
neyse güzel kafamı da onla yormamaya karar verdim..
kendi doktorcuuumu bekliyorum gelse de kafasını şişirsem başının etini yesem bi saat soru sorsam bi saat kızımı görsem.. çok özledim doktorumu çoook.. insan düşünmezmi benim panikatak bi anne adayım var benim bu kadar uzun süre tatil yapmaya hakkım yok diye
bizden haberler böyleee.. ha bu arada kadın bi de dediki gelişme zayıflığı olan bebeklerde ben haftada bir kontrol ediyorum şimdi çıkarken randevunuzu da alın dedi.. ben de içimden ooooooldu gözlerim doooooooldu dedim.. bazen dr.ların anneleri kendine bağlamak için olayı dramatik kelimelerle anlatıp kendilerine gidilmesini sağladıklarını düşünüyorum..
gelişme zayıflığıymış.. valla benim için gayet normal ve iyi kızımın kilosu falan çünkü ben prematüre doğmuş biriyim ve doğduğumda sadece 2.200gr'mışım.. o yüzden kızım maşallah bana göre benim genlerime göre gayet iyi gidiyo..
offf ne anlattımmm ne yazdımmm dimi..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
kontrolümüze gittik geldik.. pıtırcığım 2300gr olmuş
benim dr hala totosunu gezdirmelerde olduğu için başka dr.a göründüm.. (doğum yapacağım hastanedeki bi dr.a)
kilosu falan iyi ama göbek çevresi 2 hafta geri dedi.. le havle vela kuvvetiiinn dedim içimden..
daha 10 gün olmadı bi önceki kontrole gideli o zaman haftasını yakalamıştı nasıl 2 hafta ara açılır anlamadım..
neyse güzel kafamı da onla yormamaya karar verdim..
kendi doktorcuuumu bekliyorum gelse de kafasını şişirsem başının etini yesem bi saat soru sorsam bi saat kızımı görsem.. çok özledim doktorumu çoook.. insan düşünmezmi benim panikatak bi anne adayım var benim bu kadar uzun süre tatil yapmaya hakkım yok diye
bizden haberler böyleee.. ha bu arada kadın bi de dediki gelişme zayıflığı olan bebeklerde ben haftada bir kontrol ediyorum şimdi çıkarken randevunuzu da alın dedi.. ben de içimden ooooooldu gözlerim doooooooldu dedim.. bazen dr.ların anneleri kendine bağlamak için olayı dramatik kelimelerle anlatıp kendilerine gidilmesini sağladıklarını düşünüyorum..
gelişme zayıflığıymış.. valla benim için gayet normal ve iyi kızımın kilosu falan çünkü ben prematüre doğmuş biriyim ve doğduğumda sadece 2.200gr'mışım.. o yüzden kızım maşallah bana göre benim genlerime göre gayet iyi gidiyo..
offf ne anlattımmm ne yazdımmm dimi..
ayy karışmaz dimi ; şaka maka aklıma takılır şimdi benim. doğunca hepsini uyarırım karıştırmayın sakın çocuğumu diye
kızlaaaarr selam biz geldik doktordan
oğlum 2950 olmuş maşallah
şimdilik herşey normal dedi doktor haftaya çatı kont.
bu arada kasılmalarda çoğaldı nst ye girdik ama oğlumun oynayası pek gelmedi
nst den çıktık gümbür gümbür
artık haftya daha net olur heralde öle önemli sancın yok daha 3-4 haftan var dedi doktor..
bizden böyle şimdilik:)
anneler mrb
benim bugün kontrolüm vardı. 3 haftadır her cuma nst ye giriyorum. sancım 20 cıkıyor. Dr a heyecanla tarih veririmi diye bakıyorum, bilemem mecbur kalmadıkca da sezeryan yapmam dedi. benim adet gununden hesaplayınca 5 eylül gözüküyor ama olmazsa 17 eylule kadar beklerim dedi. benim tabi gozler yerinden cıktı.
kardesim yurtdısında yasıyor bilet aldı bebek geç gelirse kardeşim sadece beni gormeye gekmiş olacak.
sizin Dr da gecgelebilir , bekleriz diyor mu cok merak ediyorum
bi de ultrason da bebegin yuzu sinirli gibi gözüküyor , sizin de öyle mi
:)) ya benım en buyuk kabusum,bı aydır ruyamda sureklı bebeğimi karıstırdıklarını göruyorum,psıkopata bağladım,ama ben ultrasonda doğru duzgun göremedım ya ona bağlıyom,renklı de yok burda,sıyah beyazlar cok eskı:))o yuzden bende korku olustu:))bıde cok turk fılmı ızlıyorum sanıyorum,süreklı senaryo yazıyorum:))Bısı olmaz Allahın ıznıyle,eskıde kaldı artık o gunler:))
Kızlarr şükriyeden haberı olan var mı??doğurdu mu yoksa? göremıyorum,merak ettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?