2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba annişler dün yazmıştım kasılmalarım sıklaştı hastaneye gitsemmi diye. acile gittim dün akşam 7 gibi bugün 4 gibi çıktım.sancım vardı gittiğimde.yatış yaptılar serum falan taktılar sıklığı aertmadı. sürekli nst ye bağlandım.açılma olacak kadar sert değilmiş sancılarım.ve sıklığıda yeterli dğeilmiş.bizden öyle geçmiş yapamadım habersiz bırakmayım diye yazdım. çok yorgunum yatıcam.kendinize ve bebişlerinze iyi bakın.

offffff kızlar ben geldim.yemek yapmaya gitmiştim.altı üstü yoğurtlu çorbayla(yayla)kuru fasulye yaptım.nefes nefese kaldım.bacaklarım davul oldu.pilav yapamam bu halimle kavunla filan idare ederiz artık.yoksa kalpten gitcem.sanki olimpiyatta koşudan ben çıktım

geçmiş olsun canım yat dinlen.o ağrı yarım saat bile olsa çok yoruyor insanı.bu arada evet sancının şiddeti kadar sıklığıda önemli.bizim bıdıklar bizi doğuma hazırlıyorlar.

Gün geçmiyor ki yeni bir tuhaflıkla karşılaşmayalım! Vücudum resmen deri değiştiriyor. Pul pul oldu her yanım..sac diplerim dahil! Kremleniyorum, yaglanıyorum hemen etkisi geçiyor.Acayip kurudu cildim

haklısın hergün değişik birşey çıkıyor.benimde 1 haftadır karnım özelliklede göbeğimin etrafı çok şiddetli kaşınıyor.yağlanmak filan fayda etmiyor.geçen aylarda bile böyle kaşınmamıştım.

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

kontrolümüze gittik geldik.. pıtırcığım 2300gr olmuş
benim dr hala totosunu gezdirmelerde olduğu için başka dr.a göründüm.. (doğum yapacağım hastanedeki bi dr.a)
kilosu falan iyi ama göbek çevresi 2 hafta geri dedi.. le havle vela kuvvetiiinn dedim içimden..
daha 10 gün olmadı bi önceki kontrole gideli o zaman haftasını yakalamıştı nasıl 2 hafta ara açılır anlamadım..

neyse güzel kafamı da onla yormamaya karar verdim..
kendi doktorcuuumu bekliyorum gelse de kafasını şişirsem başının etini yesem bi saat soru sorsam bi saat kızımı görsem.. çok özledim doktorumu çoook.. insan düşünmezmi benim panikatak bi anne adayım var benim bu kadar uzun süre tatil yapmaya hakkım yok diye

bizden haberler böyleee.. ha bu arada kadın bi de dediki gelişme zayıflığı olan bebeklerde ben haftada bir kontrol ediyorum şimdi çıkarken randevunuzu da alın dedi.. ben de içimden ooooooldu gözlerim doooooooldu dedim.. bazen dr.ların anneleri kendine bağlamak için olayı dramatik kelimelerle anlatıp kendilerine gidilmesini sağladıklarını düşünüyorum..

gelişme zayıflığıymış.. valla benim için gayet normal ve iyi kızımın kilosu falan çünkü ben prematüre doğmuş biriyim ve doğduğumda sadece 2.200gr'mışım.. o yüzden kızım maşallah bana göre benim genlerime göre gayet iyi gidiyo..

offf ne anlattımmm ne yazdımmm dimi..

Ben de cok ıstıyorum yanımda olsun,elimı tutsun,bı de cocuğa ıyıce baksın,başka bebeklerle karışmasın dıyeeee :))))
ayy karışmaz dimi ; şaka maka aklıma takılır şimdi benim. doğunca hepsini uyarırım karıştırmayın sakın çocuğumu diye

Kızlar ben düğüne gidiyorummm oynamaya
Dayımın oglunun düğünü tam da 9 aylık oldum ama neyapalım

bnmde bayramda en yakın arkadaşımın düğünü vardı koca göbişime abiye bile buldumsaçlar falan tastamam orda sancım gelseydi en kokoş anne olurdumbnde çok oynadım valla halay bile çektimbol bol eğlen canımm

kızlar carsamba günü sağlık ocağında takibim vardı tansiyonum 13-10 çıktı ebe takip et tansiyonunu ayayk su toplamasını artarsa ve tansiyonun düşmezse drne görün dedi 3 gündür olçuyorum tansiyonum 12-9 çıkıyo bazen 13 10 a kadar çıkıyo .. dr ye söyledim yüksekmiş dedi gel ultrasonla bakacam bazı tahliller yaptırcam dedi yarın 12.30 da randovum var...
aman tansiyonlara dikkat edin benim ki hep düşük çıkıyodu 3 gündür 12- 9 dan aşağı inmiyor...

anlat tabi canım bnde içimde ne varsa buraya döküyorumbebişin haftasına göre iyi canım zaten asıl kiloyu şimdiden sonra almaya başlıcak.senin doğumuna daha 1 ay var.1 kilo alsa 3kgnun üstünde doğar daha ne kiitosuncuk olur. burdaki bebekler maşallah fazla tombiş onları baz alma onlar yanıltır seni

kızlaaaarr selam biz geldik doktordan
oğlum 2950 olmuş maşallah
şimdilik herşey normal dedi doktor haftaya çatı kont.
bu arada kasılmalarda çoğaldı nst ye girdik ama oğlumun oynayası pek gelmedi
nst den çıktık gümbür gümbür
artık haftya daha net olur heralde öle önemli sancın yok daha 3-4 haftan var dedi doktor..
bizden böyle şimdilik:)

ohh misler gıbı kuzunu da gördun geldın ne guzel,ben yarın gıdıcem ama yıne göremıcem:))ultrasonumuz kötu bızım malum,özel hastane bı de:))doğunca görcem ben artık :))kılosu öle cok kucuk deılkı,bıde yanlış da söleyebılıyolar,her makına doğru cıkarmıyor,ben ultrason kağıdındakı rakamlardan hesaplıyorum kılosunu,siz de öle yapıyonuzdur gerci,benım ıkı hafta önce 2300 demıstı,ama sunu da ekledı,500 gr oynayabılır bu rakam,fazla da olabılır az da dıye.o yuzden ben mesela kıloya takılmıyorum cok,sağlığı yerınde olsun da.bana 3 hafta once 2 kg a baska hastanede az demıslerdı,bı suru test yaptılardı,ultrasona baktılardı,beyne kan akısının nasıl olduğuna kadar herseye baktılar,sağlığı ıyı cıkınca bısı dıyemedıler.Kızım kucuk olcak ama benımde bellı:))bana cekse 4 kılo doğmusum ben:))ama babasına ve halasına cekcek herhalde 3 kılo fılan doğmus onlar:) bakalım ben napcam yarın:))

ayy karışmaz dimi ; şaka maka aklıma takılır şimdi benim. doğunca hepsini uyarırım karıştırmayın sakın çocuğumu diye

:)) ya benım en buyuk kabusum,bı aydır ruyamda sureklı bebeğimi karıstırdıklarını göruyorum,psıkopata bağladım,ama ben ultrasonda doğru duzgun göremedım ya ona bağlıyom,renklı de yok burda,sıyah beyazlar cok eskı:))o yuzden bende korku olustu:))bıde cok turk fılmı ızlıyorum sanıyorum,süreklı senaryo yazıyorum:))Bısı olmaz Allahın ıznıyle,eskıde kaldı artık o gunler:))

cok mu beklıcez yaaa bızler böleee sabırsızlanıyoruz artık,ya catı kontrolu nasıl oluyor?kım yapıyor?hemsıreler mı?

anneler mrb
benim bugün kontrolüm vardı. 3 haftadır her cuma nst ye giriyorum. sancım 20 cıkıyor. Dr a heyecanla tarih veririmi diye bakıyorum, bilemem mecbur kalmadıkca da sezeryan yapmam dedi. benim adet gununden hesaplayınca 5 eylül gözüküyor ama olmazsa 17 eylule kadar beklerim dedi. benim tabi gozler yerinden cıktı.
kardesim yurtdısında yasıyor bilet aldı bebek geç gelirse kardeşim sadece beni gormeye gekmiş olacak.
sizin Dr da gecgelebilir , bekleriz diyor mu cok merak ediyorum
bi de ultrason da bebegin yuzu sinirli gibi gözüküyor , sizin de öyle mi

ben yuzunu bıle göremedığım ıcın sinirli mi değil mi hiç bılmıyorum :))

ben şakayla karışık eşime diyorum şu asetatlı kalemlerden al yanına bi yerine işaret koy diye.. ya da bebişin ayağına ip bağlayalım onu da kendi göbeğine bağla diye

bizim cadının sırtında büyük ihtimal et beni olacak gibi.. eşimin ailesinde kendisinde, benim ailemde kendimde var :) hem de aynı yerde:) heralde o heyecanla sevinçle soracağım soru şu olur 'sırtında et beni var mııı??'

Kızlarr şükriyeden haberı olan var mı??doğurdu mu yoksa? göremıyorum,merak ettım.

şükriye iyi canım doğurmadı daha, bugün bi saat kadar önce doğuran var mı diye sormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…