kızlar slmlarr ben geldim doktordan bebişim 2730 gr olmuş çok iyii bakmışım kızıma dr 10 sonra çağırdı hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi sancın olursa daha erken gel dediiii
yeşim seni merak ediyorum senden de güzel haberler alırız inşallh
yok canım nerde yaaaaa,gözüne bakıyrm sanccım gelsin die,yok yok.......Meric ben seni dogum yapti sanmistim ugramayinca.acilma icin comelerek yer silme,merdiven inip cikma,yuruyus,cinsel iliski doktorlarda buunu oneriyor ama cilma olmayacaksa ne yappsan bos:)
MERİCDEMİR den haber varmı ya doğum yaptıda giremiyo galiba
ne öruosunuzz kızlarrr gorusemıyoruzz ozledım hepınızıı .. doguran varmıı acaba ?ben hala dogurmadımm haftaya carsamba gunu kontrolum varr. dogurursam msj atarım benım kız 41 haftada gelıcekk galıbaa keyfı yerınde.. sancı falann yok bıı dungece adet sancısı gıbı hafıf bısıler yokladı benı gectı .
aynen cnm bızdeede temızlık var ayaklarım cok sıstı .selam kızlar
evde hummalı bir temizlik var bende biraz ayakta kaldım ya hemen ayaklarım şişti biraz oturayım size bakayım dedim
suksuk,sibelsaa,mihrace,mtrlyz ,sibelyüce siz olmadan sohbet ilerlemiyor kızlar nerdesiniz.
açılma için sayılanlar güzel de, ben bu göbekle, bu ağırlıkla, bu sıkıntılarla ilişki nasıl olabiliyor anlayabilmiş değilim :26::26::26::26::26::26: valla bravo
bıhaber varmııııııııııııııarkadaşlar...ben sıkı takip eden ama fazla yazmayanlardanım...doğuma giderken aklıma geldiniz.. haber edeyim dedim..dualarınızı esirgemeyin inş.. daha doğum tarihime vardı ama acilen hastaneden yatış verildi. bebeğim haftasına göre geriden geliyordu.. en son 2500 gr dendi.bebeği besleyen arterlerden birinde direnç fazlalığı olduğu için bebeğime yeteri kadar besin gitmiyormuş.. doktorum da içerde bu kadar beslendiği yeter dedi.. ya suni sancıla normal doğum denicez ya da sezeryan işte..nolur çok dua edin.. selametle...
Canim benim de hic sancim olmadi diyebilirim ama bugun doktora gittim, cok az ama aciklik olusmus. Yani agrisiz da olabiliyormus ilk asamalar, doktor sonrasi icin de bu guzel bir haber dedi. Insallah en kolay sekilde geciririz hepimiz bu donemi
Merhabalar herkese,
Ben 2 haftadir izinliyim, evde dinleniyorum yani artik. Bu arada surekli evde oldugumdan midir nedir, esim mesai saati disinda hep yanimda olsun istiyorum. Kisa sureli de olsa disari gitmesini istemiyorum, onu da bunaltiyorum galiba gittiginde bozuk atarak. Sized de var mi boyle haller, normalden fazla duskunluk?
dogurmadınmı halaaaaaaaaaaaaaaaslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uykusuzzummmmmmmmmmmmm artık uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence kızlar yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlarr şükriyeden haberı olan var mı??doğurdu mu yoksa? göremıyorum,merak ettım.
Amin, Allah butun babalari ve baba adaylarini yuvalarina bagislasin.Bende öleyım ama ıstesem de yanımda olamıyor,polıs eşim,sabah 8 de gıttı mesela,6 da geldı yemek yedık,8 de bıdaha aradılar,göreve çağırdılargıttı,12 ye kadar yıne yok ( tehlıkesı olmasa ona da kabul ama tehlkesı de var işte Allah suan görevı basındakı tum polıslerımızı ve askerlerımızı korusun :26:
Bende öleyım ama ıstesem de yanımda olamıyor,polıs eşim,sabah 8 de gıttı mesela,6 da geldı yemek yedık,8 de bıdaha aradılar,göreve çağırdılargıttı,12 ye kadar yıne yok ( tehlıkesı olmasa ona da kabul ama tehlkesı de var işte Allah suan görevı basındakı tum polıslerımızı ve askerlerımızı korusun :26:
ne öruosunuzz kızlarrr gorusemıyoruzz ozledım hepınızıı .. doguran varmıı acaba ?ben hala dogurmadımm haftaya carsamba gunu kontrolum varr. dogurursam msj atarım benım kız 41 haftada gelıcekk galıbaa keyfı yerınde.. sancı falann yok bıı dungece adet sancısı gıbı hafıf bısıler yokladı benı gectı .
anneler mrb
benim bugün kontrolüm vardı. 3 haftadır her cuma nst ye giriyorum. sancım 20 cıkıyor. Dr a heyecanla tarih veririmi diye bakıyorum, bilemem mecbur kalmadıkca da sezeryan yapmam dedi. benim adet gununden hesaplayınca 5 eylül gözüküyor ama olmazsa 17 eylule kadar beklerim dedi. benim tabi gozler yerinden cıktı.
kardesim yurtdısında yasıyor bilet aldı bebek geç gelirse kardeşim sadece beni gormeye gekmiş olacak.
sizin Dr da gecgelebilir , bekleriz diyor mu cok merak ediyorum
bi de ultrason da bebegin yuzu sinirli gibi gözüküyor , sizin de öyle mi
Merhabalar herkese,
Ben 2 haftadir izinliyim, evde dinleniyorum yani artik. Bu arada surekli evde oldugumdan midir nedir, esim mesai saati disinda hep yanimda olsun istiyorum. Kisa sureli de olsa disari gitmesini istemiyorum, onu da bunaltiyorum galiba gittiginde bozuk atarak. Sized de var mi boyle haller, normalden fazla duskunluk?
Bende öleyım ama ıstesem de yanımda olamıyor,polıs eşim,sabah 8 de gıttı mesela,6 da geldı yemek yedık,8 de bıdaha aradılar,göreve çağırdılargıttı,12 ye kadar yıne yok ( tehlıkesı olmasa ona da kabul ama tehlkesı de var işte Allah suan görevı basındakı tum polıslerımızı ve askerlerımızı korusun :26:
iyi akşamlar hanımlar nörüyonuz hımmmmmm karnı çok sertleşen varmı benimki hiç yumuşamıyor[/
sertleşmeyle beraber sancın var mı ? benim gün içinde bikaç kere falan oluyor,bir de çok sıkışınca oluyor ...
Kızlar benim belim feci bir şekilde ağrımaya başladı.. Arada bir sancıda giriyor alttan... Doktor pazartesiyi bile beklemeyebilir demişti şimdiye kadar hiç sancım da olmamıştı kızım gelmeye mi kalktı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?