2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne öruosunuzz kızlarrr gorusemıyoruzz ozledım hepınızıı .. doguran varmıı acaba ? ben hala dogurmadımm haftaya carsamba gunu kontrolum varr. dogurursam msj atarım benım kız 41 haftada gelıcekk galıbaa keyfı yerınde.. sancı falann yok bıı dungece adet sancısı gıbı hafıf bısıler yokladı benı gectı .

Merhabalar herkese,
Ben 2 haftadir izinliyim, evde dinleniyorum yani artik. Bu arada surekli evde oldugumdan midir nedir, esim mesai saati disinda hep yanimda olsun istiyorum. Kisa sureli de olsa disari gitmesini istemiyorum, onu da bunaltiyorum galiba gittiginde bozuk atarak. Sized de var mi boyle haller, normalden fazla duskunluk?

daha 36. haftandasın neden 10 gün sonra doğuma alabilirmiş anlamadım

Meric ben seni dogum yapti sanmistim ugramayinca.acilma icin comelerek yer silme,merdiven inip cikma,yuruyus,cinsel iliski doktorlarda buunu oneriyor ama cilma olmayacaksa ne yappsan bos:)
yok canım nerde yaaaaa,gözüne bakıyrm sanccım gelsin die,yok yok.......
haftaya çarşamba son günüm 29 u bakalm ne olucak....
yarında kontrolüm var ,heyecan başladı bende...

MERİCDEMİR den haber varmı ya doğum yaptıda giremiyo galiba

ay doğum yapsam haber vermezmiyim sizlere kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr.......

Canim benim de hic sancim olmadi diyebilirim ama bugun doktora gittim, cok az ama aciklik olusmus. Yani agrisiz da olabiliyormus ilk asamalar, doktor sonrasi icin de bu guzel bir haber dedi. Insallah en kolay sekilde geciririz hepimiz bu donemi

selam kızlar

evde hummalı bir temizlik var bende biraz ayakta kaldım ya hemen ayaklarım şişti biraz oturayım size bakayım dedim
aynen cnm bızdeede temızlık var ayaklarım cok sıstı .
suksuk,sibelsaa,mihrace,mtrlyz ,sibelyüce siz olmadan sohbet ilerlemiyor kızlar nerdesiniz.
kv bende cnm gıremyorum artık son hazırlıklar yapılıoo sızlerı cok ozledımm ..çenenızz duusuk demekmı ıstıosunnnnnnnn
açılma için sayılanlar güzel de, ben bu göbekle, bu ağırlıkla, bu sıkıntılarla ilişki nasıl olabiliyor anlayabilmiş değilim :26::26::26::26::26::26: valla bravo
bende cnm wallaaa..
bıhaber varmıııııııııııııı
Canim benim de hic sancim olmadi diyebilirim ama bugun doktora gittim, cok az ama aciklik olusmus. Yani agrisiz da olabiliyormus ilk asamalar, doktor sonrasi icin de bu guzel bir haber dedi. Insallah en kolay sekilde geciririz hepimiz bu donemi

ınss cnm yaa belkı benımde acılma vardırr ara ara acıoo asagısı ama dr bısey demedı

selam kızlar
3 gündür mecburen işe gittim fakat hiç böyle zorlanmamıştım
ağrı hissetmiyorum hiç ama hep kendimi sıkıntılı hissediyorum acaba benim ağrım varda hissedemiyormuyum ağrı eşiğimmi yüksek
dr umda tatilde bunaldım sanki

Bende öleyım ama ıstesem de yanımda olamıyor,polıs eşim,sabah 8 de gıttı mesela,6 da geldı yemek yedık,8 de bıdaha aradılar,göreve çağırdılar gıttı,12 ye kadar yıne yok ( tehlıkesı olmasa ona da kabul ama tehlkesı de var işte Allah suan görevı basındakı tum polıslerımızı ve askerlerımızı korusun :26:

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uykusuzzummmmmmmmmmmmm artık uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence kızlar yaaaaaaaaaaaaaa
dogurmadınmı halaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlarr şükriyeden haberı olan var mı??doğurdu mu yoksa? göremıyorum,merak ettım.

dogurmadım dogurmadımm kayınvalıdeemm geldıı .. nete gırmek hayal oldu doguruncaa yazıcam hemenn meraktaa bırakmam sızzıı

Amin, Allah butun babalari ve baba adaylarini yuvalarina bagislasin.

off amanın sanki bütün işi ben yaptım ya üzerimden kamyon geçmiş gibi sanki

ben bitmişim zaten de okeye bile dönemiyormuşum da haberim yok

ama temizlik bitti ya üzerimden büyük bir yük kalktı

şu evler hep böyle dursa ne var ya her yer hijyen hijyen misler gibi kokuyorrr

amin canım inşallah...

offf canıımmm valla hantal hantal dolaşıyorum bende,azcık yürüdüm sanki maraton koşmuş gibi yoruldum benim kızında gelmeye hiiiç niyeti yok gibi,herşey tamam bir tek minnoşum eksik o kadar hurma yiğiyorum ne açılma var ne bişey,yürüyemiyorum da eğilip yer siliyim desem bu göbekle zor offffffffff sonunda suni sancıyı yicez gibime geliyor :18: :18:

benim adet tarihime göre 15i diyor ama doktor 11 ile 26 arası diyor genelde tam ortaya denk gelir buda 16 17 18 i civarı olur dedi gecikirse suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum ve inanın doktorum süperr. Herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Hastanediki birçok doktorda aynı şekilde iyi çünkü doktordan memnun olmayınca şikayet edebiliyorsunuz ve bu doktorlar için çok önemli döner sermayeden kesinti bile oluyor

senin kasılmalar sancılar kaçtı galiba şekerim :)inşallahh az sancıyla çok canın yanmadan fırttt diye çıkarıverirsin elifini.

olmazmı...ben de aşırı düşkündüm zaten normalde de hele şimdi... yazık adamcağızım gıkını çıkarmıyo.. napsın o da biliyo şimdi çok daraldığımı sıkıldığımı yanımızda da yokya.. dakika başı tlfdayız... ne güzel işte koçişçiklerimize düşkünüz daha ne dimi ama

Amin canımmm.. Allah tüm babaları, baba adaylarını eşine yavrularına yuvasına bağışlasın korusun kollasın

Kızlar benim belim feci bir şekilde ağrımaya başladı.. Arada bir sancıda giriyor alttan... Doktor pazartesiyi bile beklemeyebilir demişti şimdiye kadar hiç sancım da olmamıştı kızım gelmeye mi kalktı acep

Ay canim kasilmalarina cok dikkat et. Düzenli oluyorsa sakın ihmal etme. Hadi bekliyoruz guzel haberlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…