Kızlar benim belim feci bir şekilde ağrımaya başladı.. Arada bir sancıda giriyor alttan... Doktor pazartesiyi bile beklemeyebilir demişti şimdiye kadar hiç sancım da olmamıştı kızım gelmeye mi kalktı acep
Ay canim kasilmalarina cok dikkat et. Düzenli oluyorsa sakın ihmal etme. Hadi bekliyoruz guzel haberlerini :)
ayy gerçekten mi kuzucukkkk
burda konuşmuştuk ya tecrübeli anneler söylemişti, gerçek doğum sancısı belden gelir diyeeee
takip et sancılarını
seninki yine küpe alıyo benimki bu zamana bi iğne almadı şimdi her gördüğünde battaniye alıcakmış onu söylüyor bizimkiside has ipek battaniye alcak herhal
iyi akşamlar hanımlar nörüyonuz hımmmmmm karnı çok sertleşen varmı benimki hiç yumuşamıyor[/
sertleşmeyle beraber sancın var mı ? benim gün içinde bikaç kere falan oluyor,bir de çok sıkışınca oluyor ...
banada doktor sertleşirse 5 dk bir 1 dk sürerse 3 cüde ara beni dedi ama nasıl sertleşecek zaten sert benim karnım nasıl anlayacam ben yaaa ağrılımı oluyor
kızlar slmlarr ben geldim doktordan bebişim 2730 gr olmuş çok iyii bakmışım kızıma dr 10 sonra çağırdı hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi sancın olursa daha erken gel dediiii
yeşim seni merak ediyorum senden de güzel haberler alırız inşallh
banada doktor sertleşirse 5 dk bir 1 dk sürerse 3 cüde ara beni dedi ama nasıl sertleşecek zaten sert benim karnım nasıl anlayacam ben yaaa ağrılımı oluyor
ya benimde karnım akşamdan beri çok sert. hafif bel ağrısıda var.. bu ne anlama geliyo. karnım sürekli sert. arada bir bir yere toplanıyo oğluşum..
Kızlar benim belim feci bir şekilde ağrımaya başladı.. Arada bir sancıda giriyor alttan... Doktor pazartesiyi bile beklemeyebilir demişti şimdiye kadar hiç sancım da olmamıştı kızım gelmeye mi kalktı acep
kızlar yarın sabah saat 9 da doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum:))
kızlar haftaya cuma bugün kızım dogmuş olacak nasipse doktor artık bebek dünyaya gelsin diyor dualarınızı esirgemeyin bnm için rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin inşallahh
nasıl yani annnaaaaa hayırlı olsun allah yardımcınız olsun...
kızlar yarın sabah saat 9 da doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?