2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy gerçekten mi kuzucukkkk

burda konuşmuştuk ya tecrübeli anneler söylemişti, gerçek doğum sancısı belden gelir diyeeee

takip et sancılarını

Ay canim kasilmalarina cok dikkat et. Düzenli oluyorsa sakın ihmal etme. Hadi bekliyoruz guzel haberlerini :)

ayy gerçekten mi kuzucukkkk

burda konuşmuştuk ya tecrübeli anneler söylemişti, gerçek doğum sancısı belden gelir diyeeee

takip et sancılarını

Kasılmam yok şu an canım belimde ağrı var bugün çok hareketliydi ama kasıklarımda hareket ediyo kuzm. Bir kere bıçak sancısı gibi girdi bir kere o kadar daha şimdi bişey yok yalancı sancıydı sanırsam

seninki yine küpe alıyo benimki bu zamana bi iğne almadı şimdi her gördüğünde battaniye alıcakmış onu söylüyor bizimkiside has ipek battaniye alcak herhal

hahahaah ha küpe ha battaniye ne farkı varki canım 100 tl küpeyle hava atacak ben takmam dedim kıyamam kızımın kulagını deldirmeye dedim oda ben alayımda sen nezaman istersen o zaman tak diyor:)))) benim ki de öyle canım iğne bile almadı daha onu geç geçen gün bebişime yedek nevresim diktiriyorum ogünde gördüm bende nevresim diktirdim kıza dedim hemen ayy bende istiyorum eve diktircem kaça diktirtiyorsun diyor benimle yarışıyordu hep şimdi kızımla yarışmaya başladı :)))) yarın kızıma bebek bezi alıyorum diye ondanda alır kendine :))))))

iyi geceler kızlar nasılsınız..bugün doktor kontolüm vardı allah.a çok şükür herşey yolunda.oğlum yine 1 hafta geriden geliyor am aolsun kilo almış 2550 olmuş.nst yede girdim bi sorun yok birde dönmüş oğlum nihayet ))))))sizde ne var ne yok..

canıım çok sewindim vallahi..bebişin bayağa kilo almış.allah nazarlardan saklasın.benim yine 1 hafta geri ama kilo almış sevindim .-) böle giderse 3 ü geçer dedi.allah.ım sağlık sıhhat versin bebeişlerimize.bana haftaya cumaya verdi bidahaki kontolümü canım.nst girdin mi? bende bişey çıkmadı.yolunda herşey çok şükür

canım dakika tut artık gelebilir zaten gelsin stres yapmasın annesini :) hadi inşallaaaaahh

kızlar haftaya cuma bugün kızım dogmuş olacak nasipse doktor artık bebek dünyaya gelsin diyor dualarınızı esirgemeyin bnm için rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin inşallahh

36+3 bugun....
benım de karnımda cok fazla sertlesmeler oluyo ama duzenlı degıl. bebek hareket ettıkce de canım yanıyor artık. sanırım artık normal bunlar.

kızlar haftaya cuma bugün kızım dogmuş olacak nasipse doktor artık bebek dünyaya gelsin diyor dualarınızı esirgemeyin bnm için rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin inşallahh

canım allah yardımcınız olsun. Kaç haftalıktın. Sezeryanmı niye :)

nasıl yani annnaaaaa hayırlı olsun allah yardımcınız olsun...

valla canım bu akşam hemen alacaktı aslında doktor ama ben zorla yarına aldırdım gebelik kolestazı sebebiyle hemen alması gerekiyormuş karaciğer enzimleri artıyor sürekli.doktora diyorum annem daha gelmedi kimsemiz yok burada yarın olsun o da ben sana bakarım merak etme diyor:) bana sen bakarsın da kocama kim bakacak adam bayıldı bayılacak şimdi deyince iyi yarın olsun dedi:)

50 kere aynısını yazmışım:) geçmiş olsun cnm. Ozamaaaan allah eşinede yardım etsln :)

Son düzenleme:
kızlar benim sancım yok şuan ama acayip kasılmalarım var.birde oturamıyorum,ayaklarımıda penguen gibi yana doğru açarak ancak yürüyebiliyorum.vajinaya acayip baskı var.oturunca artıyor ve ağrı oluyor.kızımda kıpır kıpır kendine yer bulmaya çalışıyor gibi.of bişeyi bilmemek ne zor.

Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…