canım niye bukadar erken giriyosun doğuma
kızlar benim sancım yok şuan ama acayip kasılmalarım var.birde oturamıyorum,ayaklarımıda penguen gibi yana doğru açarak ancak yürüyebiliyorum.vajinaya acayip baskı var.oturunca artıyor ve ağrı oluyor.kızımda kıpır kıpır kendine yer bulmaya çalışıyor gibi.of bişeyi bilmemek ne zor.
Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?
Eki Görüntüle 495591
Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?
Eki Görüntüle 495591
Sibel'imyaa ben de anlamadımki.. bi ara oluyodu böyle ama geçmişti.. (hatta hatırlıyosan hastaneye alan gitmiştim yarım bardak su gelnmişti resmen...)
ben de korkuyorum acaba sıvıda sızıntı mı var diye.. anlamadım gitti işte.. yarına kontrol randevusu almıştım (benim doktor yok, başka dr.a görünücem) bakalım o ne diycek.. bana da normal gelmiyor yani bu kadar akıntı olamaz yani... ne zaman yürüsem ya da ayakta kalsam çok oluyor.. bakalım yarın ola hayrola.. Eylül'ün hareketlerini kontrol ediyorum hareketlerinde düşüş ya da anormallik yok..İnşallah akıntıdır.. :44:
Eki Görüntüle 495591
Benim de sadece sağ ayağım sisiyor 2 gündür. Ödem olması normal ama neden sadece sağ ayak ben de bilmiyorum doğrusu.
Canım 11 tane mi sadece? Her gün mü okunacakmış?
benim adet tarihime göre 15i diyor ama doktor 11 ile 26 arası diyor genelde tam ortaya denk gelir buda 16 17 18 i civarı olur dedi gecikirse suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum ve inanın doktorum süperr. Herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Hastanediki birçok doktorda aynı şekilde iyi çünkü doktordan memnun olmayınca şikayet edebiliyorsunuz ve bu doktorlar için çok önemli döner sermayeden kesinti bile oluyor
kulubun sultanı güle güle kullanın çok güzlmişş...
hahahaah ha küpe ha battaniye ne farkı varki canım 100 tl küpeyle hava atacak ben takmam dedim kıyamam kızımın kulagını deldirmeye dedim oda ben alayımda sen nezaman istersen o zaman tak diyor:)))) benim ki de öyle canım iğne bile almadı daha onu geç geçen gün bebişime yedek nevresim diktiriyorum ogünde gördüm bende nevresim diktirdim kıza dedim hemen ayy bende istiyorum eve diktircem kaça diktirtiyorsun diyor benimle yarışıyordu hep şimdi kızımla yarışmaya başladı :)))) yarın kızıma bebek bezi alıyorum diye ondanda alır kendine :))))))
Eki Görüntüle 495591
bebişimizin yatağını kurduk facede paylaştım burdada paylaşayım
Eki Görüntüle 495603 Eki Görüntüle 495604 Eki Görüntüle 495605 Eki Görüntüle 495606 Eki Görüntüle 495607 Eki Görüntüle 495608 Eki Görüntüle 495609
hangi hastane canım orası ben devletlerden hiç öyle bi ilgi göremedim
Eki Görüntüle 495591
Arkadaşım bende de aynısı oluyor...biraz yürüyüm ya da ayakta durayım yaklaşık yarım çay bardağı kadar sıvı geliyor..renksiz,kokusuz..bugün kontrolüm vardı,sordum dr a...o da alttan muayene ettispekulum taktı ve incecik bi kağıdı içeri soktu çıkardı...uyun değil dedi..mantar var biraz diye fitil verdi...
bebişimizin yatağını kurduk facede paylaştım burdada paylaşayım
Eki Görüntüle 495603 Eki Görüntüle 495604 Eki Görüntüle 495605 Eki Görüntüle 495606 Eki Görüntüle 495607 Eki Görüntüle 495608 Eki Görüntüle 495609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?