2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ksılmalarının sıklığını say. Diğerli çoook normal. Aslında kasılmalarda normal bizi hazırlıyor. Ama sen genede say bakalım dakikasını

Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?

Eki Görüntüle 495591

canım bende bundan aldım kampanyası vardı içindekilerle birlikte 50 tl.sadece içindekileri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyordu.kokusuda çok güzel.çantadaki ürünlerin kokusu daha açmadan odayı kapladı.

Arkadaşım bende de aynısı oluyor...biraz yürüyüm ya da ayakta durayım yaklaşık yarım çay bardağı kadar sıvı geliyor..renksiz,kokusuz..bugün kontrolüm vardı,sordum dr a...o da alttan muayene etti spekulum taktı ve incecik bi kağıdı içeri soktu çıkardı...uyun değil dedi..mantar var biraz diye fitil verdi...

iç çamasırının ıslanması durumu bende de var. hayret edıyorum bu kdr ıslanmasına, durmadan camasır degıstırıyorum.
ıdrar mı kacırıyorum acaba dıye dusunuyorum acıkcası. ya da cok fazla terlıyo o bolge.

hangi hastane canım orası ben devletlerden hiç öyle bi ilgi göremedim

vallaaa olabilir canım çok hoş bu k. valideler :)))

Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?

Eki Görüntüle 495591

canım bende bundan aldım hemde bu rengini,içindekilerle beraber uygun fiyata geldi,üstelik chıcco nun bu kadar kaliteli bebek banyo malzemeleri olduğunu görünce şaşırdım doğrusu çok kullanışlı ve şık, doğumdan sonrası içinde ideal bir çanta,bebişimin beşiğini ve dolabını aldığımız yerden bunun mavisini de hediye ettiler,kendi eşyalarımıda ona koydum.gayet rahat sığdı tavsiye ederim tatlım. :108:

Eki Görüntüle 495591

ben de aldım canım bundan.. içindekilerden güneş koruyucu ve çantası bedavaya gelmiş oldu.. bence al

bana da yaptılar aynı kontrolü hem de 2 kere.. suyu değilmiş... e ne o zaman ben de şaşırıyorum o kadar su yani nerden geliyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…