uyumayan var mıııııııı??? ben yine uykusuz bi geceye merhaba dedim kızcağızımla..
O da maşallah kıpır kıpır
Bende4.30gibi uyandım hala uyuyamadim(benim oğlanda kıpır kıpır insaâllah doğumdan sonra bu saatte uyurlar minik kuşlar:)
Gunaydiiin,
Ben de 6.30 gibi uyandim, tekrar uyumak mumkun olmadi.. iyi ki bu forum varmis
günaydın canım...Günaydın kızlar dünkü bel ağrım geçti çok şükür.. Belkide kendimi yordum ondan ağırdı gerçi az kaldı artık normal bunlar hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde inşaallah...
Çok merak ediyorum, yataktan kalkarken bazılarımızın kasıklarında ağrı var acı var yürüyüncr açılıp geçiyor. Acaba normal doğumamı hazırlıyor bebişlerimiz kendilerini. Bakalım normal yapabilcekmiyiz benim doktor bana hep normal diyor hiç sezeryanlık bişey demedi inşaallah hayırlısıyla normal doğururum Allahımın izniyle...hadi sizde uyanın isimsiz kızımın canı sıkıldı
günaydıııııınnnnnnnnnngünaydinlarrrrr
günaydın canım...
benim iki gündür sol kasığımda felaket ağrı oluyo yatıp kalkarken doktor baskı yaptığı için dediii..
benim doktorumda öyle ağzına sezeryAn kelimesini almadı daha herşey gayet normal dedi çatı muayenesi bile yapmadı ama senin normal doğuma müsait olduğunu düşünüyorum dedii
günaydıııııınnnnnnnnnn
bu sancılar bize uğramıyo canım yaa günlerini dolduracak galiba ufaklıklarrİnşaallah canım hakkımızda normal doğum hayırlıdır. Benim oldu peşrembe günü çatı muaynem doktor çatımı çok beğendiİnşaallah normal olacak dedi sancın gelirde öyle gelirsin suni sancı vermeyi sevmiyorum dedi bakalım hakkımızda hayırlısı...
bu sancılar bize uğramıyo canım yaa günlerini dolduracak galiba ufaklıklarr
ne sancıı ne açılmaaa hepsi sıfır bizdeee
benim birde plesenta yaşlanmya başlamış bu ddurumda ne zmn doğum olması gerekiyo ki acaba:44::44:
son haftalarda olduğumuz için bişey demedi canım normal dedi ama kendi doktorum yoktu ve bu doktor 2 dk zor baktıı...Aynen ya.. bendede sancı mancı yok. doktor bşey demedimi plesanta yaşlanıo şu zaman doğar diye?
Kuzum sende 95leri gördün di mi kiloda bebişin kaç kilo? Ben çok kilo aldım diye bebiş 32. haftadan sonra kilo alımını yavaşlatmış almamış sendede öyle bi durum var mı?
son haftalarda olduğumuz için bişey demedi canım normal dedi ama kendi doktorum yoktu ve bu doktor 2 dk zor baktıı...
92de takıldım canım ben oğlumda 3kg olmuş doktorum en fazla 3200 doğar demiştii buradak bbişlerden biraz zayıf maaleseff ama sağlıklı çoook şükürr.. benimkide 10 günde sadece 100gr almışş
günaydın canım...
benim iki gündür sol kasığımda felaket ağrı oluyo yatıp kalkarken doktor baskı yaptığı için dediii..
benim doktorumda öyle ağzına sezeryAn kelimesini almadı daha herşey gayet normal dedi çatı muayenesi bile yapmadı ama senin normal doğuma müsait olduğunu düşünüyorum dedii
günaydıııııınnnnnnnnnn
Günaydın kızlar, ben de çatı muayenesi olmadım. Benim doktorum da çatın müsait görünüyor dedi.Ama o sancıyı cekerim sonra catın dar sezeryan yapmamız lazım derlerse yıkarım o hastaneyi onların basına
aynen canım boool boool meyve bool bool süt ama sadece 10 günde 100gr bana yaradı yediklerim..aynen canım bebişlerimizin kilosu aynı , ben 97 oldum. Bir haftada hiç kilo aldıramamış bebeğime yediklerim banamı yarıyo anlamıyorumki hep bebeğe yararlı şeyler yiyorum ama ne biliyim sağlıklı olsunlar inşaallah dünyaya gelen büyüyor. bana da 3200 doğar dedi. hem 3200 hiçte zayıf değil doktorlar çok biliyo..
benim doktorum canın yanmasın diye yapmıyorum dedi eğer nstde sancı çıkarsa yapacakmışş ne olur ne olmaz diyee amaa sancı yokk çatı kontrolüde yokkGünaydın kızlar, ben de çatı muayenesi olmadım. Benim doktorum da çatın müsait görünüyor dedi.Ama o sancıyı cekerim sonra catın dar sezeryan yapmamız lazım derlerse yıkarım o hastaneyi onların basına
Günaydın kızlar dünkü bel ağrım geçti çok şükür.. Belkide kendimi yordum ondan ağırdı gerçi az kaldı artık normal bunlar hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde inşaallah...
Çok merak ediyorum, yataktan kalkarken bazılarımızın kasıklarında ağrı var acı var yürüyüncr açılıp geçiyor. Acaba normal doğumamı hazırlıyor bebişlerimiz kendilerini. Bakalım normal yapabilcekmiyiz benim doktor bana hep normal diyor hiç sezeryanlık bişey demedi inşaallah hayırlısıyla normal doğururum Allahımın izniyle...hadi sizde uyanın isimsiz kızımın canı sıkıldı
günaydın arkadaşlar,
zaman geldi çattı...heran birimizden güzel haberler duyabiliriz.
bende de şuan sancı yok.geceleri uyuyabiliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?