2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet çalıştığın içindir canım.ben gece gece kalkıp tv seyrediyorum:)uykusuzluğa da hazırlıyor bizim bebişler bizi:)
ismimizi yeni bulduk bizde.oülumuzun adı:EGEMEN....

evet çalıştığın içindir canım.ben gece gece kalkıp tv seyrediyorum:)uykusuzluğa da hazırlıyor bizim bebişler bizi:)
ismimizi yeni bulduk bizde.oülumuzun adı:EGEMEN....

hazırlıyorlar evet ben de 2 saatte bir uyanıyorum . emzirme saatleri yani
ismiyle yaşasın cnm arkadaşımızın oğlunun ismi de egemen. maşallah çok akıllı. hayırlı bir evlat olur inşallah biz hala düşünüyoruz

koruyu düşünüyordum evet, basından beri hep normal diyordu bana da..Son kontrolde sezeryan ihtimalimiz de var deyinnce güvenim sarsıldı acıkcası. Gataya gittim ertesi gün orada hayır normal doguma bi engel yok dediler.Ama onlar da çatı yapmadı.Senin arkadasın koruda mı dogum yaptı?Doktoru kimmiş ki?

selam kızlar ablamlar dun dondu bende bu sabah eşim işten gelince evime geçtim..
ablam kızını yanımda bıraktı 11 yasında yalnız da değilim çok şükür yoksa ablamlar dönünce curcuna bitiyo insanın morali bozuluo ...
sizler nasılsınız geçmiş yaparak gelıorum bakalım doğuran var mı

Bende sabah uyandığımda sag kasığım bazen sol kasığım agriyo..nedenini bilmiyorum ama biraz ayakta gezeyim geçiyor..bizimde normal olmayacak vücut hazırlansada sezeryan napalim

Sezeryan niçin canım? Aynen benimde öyle yürüyünce geçiyor kasık ağrım...

Ah ah o isim bulamayanlardan biri de biziz ben Aişe diorum ama bakalım eşimde kod adı Aişe diyo :)

günaydın arkadaşlar,
zaman geldi çattı...heran birimizden güzel haberler duyabiliriz.
bende de şuan sancı yok.geceleri uyuyabiliyomusunuz?

ı ı ben uyuyamayanlardanım gece kuşuyum resmen

Yok canım koru da değil. Medicanada yaptı. Benim burdan bi arkadaş koruya gidiyo murat beye çok memnun ama onun mecbur seszeryan olacak sanırsam.

Hanımlar kızımın kapı süsü nasıl sizce? Pembe tül biraz kısa kaldı gibi geldi bana ama bu saatten sonra gidip pembe tül alamam :) Hastaneden yuvarlak kapı süsü verecekleri için kapıya ben pembe satenden fiyonk yapıp tutturdum. Biraz daha bişeyler ekliyim mi böyle güzel mi yoksa ?

Ah ah o isim bulamayanlardan biri de biziz ben Aişe diorum ama bakalım eşimde kod adı Aişe diyo :).

sare ismini düşünürmüsün? saf temiz demek.. Hz. sare çok iyi huylu, yumuşak ve itaatkar bir kadın olduğu gibi yüzü de çok güzelmiş.
benim çevremde var bir de eşim pek oralı olmadı

ellerine sağlık çoookkk güzel olmuş. çok sade ve şık ama sana çok sade geldiyse inci dikebilirsin ara ara

Son düzenleme:
sare ismini düşünürmüsün? saf temiz demek.. Hz. sare çok iyi huylu, yumuşak ve itaatkar bir kadın olduğu gibi yüzü de çok güzelmiş.
benim çevremde var bir de eşim pek oralı olmadı

Hz ibrahimin hanımının adı güzel ama benim eşim de oralı olmayanlardan bende Hz Aişe gibi olsun istiyorum kızım iin o yüzden diretiyorum aişe olsun diye aişe reyyan dedim ama bakalım kızlarda iki isim zor oluyo aişe eski isim kimse aişe demiycek felan filan deniliyo Ama aişe olur yüksek bi ihtimal ikinci ismini bilemyicem

Cok güzel olmuş ellerine saglık canim..daha bişey eklemene hiç gerek yok bence gayet güzel.sus de verecek hastane diyosun daha ne olsun

Aa niye demesinler..benim kızımın adida Aişe melek herkezde rahatlıkla söylüyor..birde ilk cocuğu kiz olan ve adı Aişe olanın evi cok bereketli olurmuş..gercektende kızım olduktan sonra durumumuz okadarda duzeldiki..akıllı tatlı bı kızım var ve isim tecelli edermiş ona göre karar verin kızlar..

Maviscim benim ilkim tansiyon yüksekliğinden son anda sezaryen oldu..bunda hiç bı sıkıntı yok mecburen ilki sezeryan diye Buda sezaryen olcak

isim tecelli eder ve çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır cnm o yüzden zaten karar veremiyoruz.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?varmi dogum yapan???ben bugun liseden arkadaslarimla kumpir gunumuz var ona gidiyorum kizimi sattim babasina dogum oncesi felekten birgun calalim dimi ama

herkese günaydın doğurasım geldi artık yaaaa niye geçmiyo bu zaman pazartesi 5 hafta aradan sonra kontrolum var ara uzun oldu ama inşallah sorun yoktur sizler de iyisinizdir inşallah

kızlar günaydın.yine doğuran yok galiba:)eylül anneleri erken başladı çabuk yoruldu.tıkandık bekliyoruz bakalım sırada kim var.

kızlar günaydın.yine doğuran yok galiba:)eylül anneleri erken başladı çabuk yoruldu.tıkandık bekliyoruz bakalım sırada kim var.

günaydın cnm wala sorma tık yok suan ama içime pts gelicek gibi doguo ama hadı hayırlısı ..
sibelsaa ben mericdemir baska kim vardı gunu yaklasan hatırlayamadım ama biz 40. haftada olmamıza ragmen beklesıoz
bnm 1 cm acıklığım var ama onu da acıklıktan saymıorum ki

kızlar yarın sabah saat 9 da doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum:))

canımm dualarımız seninle hayrlısıyla inşallah al kucağına....

kızlar haftaya cuma bugün kızım dogmuş olacak nasipse doktor artık bebek dünyaya gelsin diyor dualarınızı esirgemeyin bnm için rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin inşallahh

vakit geliyor yavaş yavaş birer birer döküleceği anlaşılan. dualarımız seninde yanında canım, sağ salim al kucağına bebeğini inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…