ben uyuyorum ama uyuyamayanlar var cnm. haaaaa uyuyorum ama öyle deliksiz değil. kaç kere tuvalete kalkıyorum mesela.
yine de hiç uyuyamayanlara göre baya iyiyim
ben hala çalışıyorum sabah işe geliyorum yoruluyorum tüm gün. onun da etkisi vardır tabi uyumamda belki:44:
evet çalıştığın içindir canım.ben gece gece kalkıp tv seyrediyorum:)uykusuzluğa da hazırlıyor bizim bebişler bizi:)
ismimizi yeni bulduk bizde.oülumuzun adı:EGEMEN....
:) Korur damı yapacaksın doğumu canım? Benim yakın arkadaşa doktoru 39. haftaya kadar hep normal dedi çatı muaynesinden sonra seeryan gibi gözüküyo dedi günü geçtikten sonra suni sancı verdi açılmaya olmayınca sezeryan yaptırdı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzum
Bende sabah uyandığımda sag kasığım bazen sol kasığım agriyo..nedenini bilmiyorum ama biraz ayakta gezeyim geçiyor..bizimde normal olmayacak vücut hazırlansada sezeryan napalim
günaydın kızlarrrr
benim de dünkü sancılarım geçti. galiba başladı yalancı sancılar.çok tuhaf bişey sancı.o an belinden girip kasıklardan devam edip ayak parmak uçlarına kadar yayılıyor
ama benim erken daha beklesin biraz daha kızım.
zaten henüz ismi bile yok benim kızımın dayok yok yok hiçbişey bulamıyoruz.karar veremiyoruz.
günaydın arkadaşlar,
zaman geldi çattı...heran birimizden güzel haberler duyabiliriz.
bende de şuan sancı yok.geceleri uyuyabiliyomusunuz?
koruyu düşünüyordum evet, basından beri hep normal diyordu bana da..Son kontrolde sezeryan ihtimalimiz de var deyinnce güvenim sarsıldı acıkcası. Gataya gittim ertesi gün orada hayır normal doguma bi engel yok dediler.Ama onlar da çatı yapmadı.Senin arkadasın koruda mı dogum yaptı?Doktoru kimmiş ki?
Ah ah o isim bulamayanlardan biri de biziz ben Aişe diorum ama bakalım eşimde kod adı Aişe diyo :).
Eki Görüntüle 495703 Eki Görüntüle 495701 Eki Görüntüle 495702
Hanımlar kızımın kapı süsü nasıl sizce? Pembe tül biraz kısa kaldı gibi geldi bana ama bu saatten sonra gidip pembe tül alamam :) Hastaneden yuvarlak kapı süsü verecekleri için kapıya ben pembe satenden fiyonk yapıp tutturdum. Biraz daha bişeyler ekliyim mi böyle güzel mi yoksa ?
sare ismini düşünürmüsün? saf temiz demek.. Hz. sare çok iyi huylu, yumuşak ve itaatkar bir kadın olduğu gibi yüzü de çok güzelmiş.
benim çevremde var bir de eşim pek oralı olmadı
ellerine sağlık çoookkk güzel olmuş. çok sade ve şıkama sana çok sade geldiyse inci dikebilirsin ara ara
Eki Görüntüle 495703 Eki Görüntüle 495701 Eki Görüntüle 495702
Hanımlar kızımın kapı süsü nasıl sizce? Pembe tül biraz kısa kaldı gibi geldi bana ama bu saatten sonra gidip pembe tül alamam :) Hastaneden yuvarlak kapı süsü verecekleri için kapıya ben pembe satenden fiyonk yapıp tutturdum. Biraz daha bişeyler ekliyim mi böyle güzel mi yoksa ?
Hz ibrahimin hanımının adı güzel ama benim eşim de oralı olmayanlardan bende Hz Aişe gibi olsun istiyorum kızım iin o yüzden diretiyorum aişe olsun diye aişe reyyan dedim ama bakalım kızlarda iki isim zor oluyo aişe eski isim kimse aişe demiycek felan filan deniliyoAma aişe olur yüksek bi ihtimal ikinci ismini bilemyicem
Sezeryan niçin canım? Aynen benimde öyle yürüyünce geçiyor kasık ağrım...
Ah ah o isim bulamayanlardan biri de biziz ben Aişe diorum ama bakalım eşimde kod adı Aişe diyo :)
ı ı ben uyuyamayanlardanım gece kuşuyum resmen
Yok canım koru da değil. Medicanada yaptı. Benim burdan bi arkadaş koruya gidiyo murat beye çok memnun ama onun mecbur seszeryan olacak sanırsam.
Aa niye demesinler..benim kızımın adida Aişe melek herkezde rahatlıkla söylüyor..birde ilk cocuğu kiz olan ve adı Aişe olanın evi cok bereketli olurmuş..gercektende kızım olduktan sonra durumumuz okadarda duzeldiki..akıllı tatlı bı kızım var ve isim tecelli edermiş ona göre karar verin kızlar..
herkese günaydın doğurasım geldi artık yaaaa niye geçmiyo bu zaman pazartesi 5 hafta aradan sonra kontrolum var ara uzun oldu ama inşallah sorun yoktur sizler de iyisinizdir inşallah
kızlar günaydın.yine doğuran yok galiba:)eylül anneleri erken başladı çabuk yoruldu.tıkandık bekliyoruz bakalım sırada kim var.
kızlar yarın sabah saat 9 da doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum:))
kızlar haftaya cuma bugün kızım dogmuş olacak nasipse doktor artık bebek dünyaya gelsin diyor dualarınızı esirgemeyin bnm için rabbim cümlemizi hayırlısı ile kurtarmak nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?