kızlar hepinize günaydın........
yaklaşık bir haftadır uğrayamıyorum....umarım herşey yolundadır......
geçmişte yapamadım...yeni bebişler var mı?
bende son günlerimdeyim artık baya bi ağırlaştım...bekliyrz hanfendiyi ama keyfi bi türlü gelmedi çıkası yoookkkk.....
çarşamba çatı kontrolümü oldum hiç açıklığım yokmuş...sancımda 17 -20 arası yani oda yok sayılır,cumartesi tekrar nst var bakalım ne olucak...hııı buarada çatım normal doğum için müsaitmiş.....
son günün haftayaçarşamba yani ayın 29 u ......en sonunda suni sancıyı yicek gibi gözüküyrm...neyse artık hayırlısı....
bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.....biraz geç oldu ama......
kızlar açılma olması için bana da çömelerek yer sil falan dedi komşular işe yarayabilir kendinizi yormadan deneyebilirsiniz mantıklı gibi aslında :)
maviş var birde tatlım..günaydın cnm wala sorma tık yok suan ama içime pts gelicek gibi doguo ama hadı hayırlısı ..
sibelsaa ben mericdemir baska kim vardı gunu yaklasan hatırlayamadım ama biz 40. haftada olmamıza ragmen beklesıoz
bnm 1 cm acıklığım var ama onu da acıklıktan saymıorum ki
maviş var birde tatlım..
ayy bende değil 1 cm milim açıklık yokk
hani nette rahim ağzını gösteren resimler varyaa işte öyle kapalııı açılmayacak sankiii
ayy bende mutfak halısını sileyim barii azıcık açılsınn..bende halılarımı silmiştim geçen hafta ama 40. haftada oldugum için yoksa daha önceki haftalarda denemedim erken dogmasın die ondan mı bilmem 1 cm acılmam var
beklıoz gelsin bebiş die
kendi doktorum izne gitmeden önce ayın 31inde dönüyorum son bi kontrolünü yaparım demişti canım ama tarih fln vermedi hiç banaadoru maviş te var anam bız kaldık bole dr. sana son bi tarih verdi mi cnm doğmazsa su tarihte gel die ?
günaydın cnm wala sorma tık yok suan ama içime pts gelicek gibi doguo ama hadı hayırlısı ..
sibelsaa ben mericdemir baska kim vardı gunu yaklasan hatırlayamadım ama biz 40. haftada olmamıza ragmen beklesıoz
bnm 1 cm acıklığım var ama onu da acıklıktan saymıorum ki
kendi doktorum izne gitmeden önce ayın 31inde dönüyorum son bi kontrolünü yaparım demişti canım ama tarih fln vermedi hiç banaa
allah yardımcımız olsun canım.ben 38 i bugün bitiriyorum.o halde bile sığınamıyorum.siz iyi dayandınız.son haftalar gerçekten zor.yada benim sancım filan olduğundan bana zor geliyor.benim gittiğim hastane doğuma alana kadar açıklığa bakmıyor,çatı muayenesi filan yapmıyor.nst ve ultrasona göre hareket ediyor.
Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770
kızlar ablam bardaklarımızı susledi gelen misafire ikram için nasıl olmuş
maşallahhhhhhh ablama
cnm 2 kere catıma baktı dr. iğrenç bişi.. hatta dr. uma da catı muayenesini hiç sevmıorum dedim kim severki dio
ya ben canım acıdıgı için nefret ettim yani .. her dr. yapmıo ablamın dr.u yapmamıs mesela ..
bide çatı yaparken bu gidişimde dogumun baslaması adına zorladı da canımı cok yaktı herşey bebiş için artık katlanıoruz
ayy ayy ayy çoook güzeelllll
Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770
kızlar ablam bardaklarımızı susledi gelen misafire ikram için nasıl olmuş
maşallahhhhhhh ablama
ayy canım artık dayanamıyorum ben yaaaaa....allah yardımcımız olsun canım.ben 38 i bugün bitiriyorum.o halde bile sığınamıyorum.siz iyi dayandınız.son haftalar gerçekten zor.yada benim sancım filan olduğundan bana zor geliyor.benim gittiğim hastane doğuma alana kadar açıklığa bakmıyor,çatı muayenesi filan yapmıyor.nst ve ultrasona göre hareket ediyor.
doktorum benimde bekletiyo canım 41.haftaya kadar ama ben oğlumun riske girmesini istemiyorum yaa şu kaka olayı fln çok korkuyorumm...cnm dr.un donunce son kontrolunu yapar gunun geçtiği gibi muhtemeln yatış yapıp suni sancı verir eğer ozele gidiosan .. devlette durum biraz daha farklı sanırım 41. haftaya kadar beklıolar onu tam bilmıorum
ben bişey mi kaçırdım yaa:26::26::26: niye sezeryan oluyosun canım..Kızlar ben doktordan geldim 2600 olmuş sezeryan tarihim ya 5 i ogledEn sonra ya da Perşembe sabah haber vericem size de
canıım çok sewindim vallahi..bebişin bayağa kilo almış.allah nazarlardan saklasın.benim yine 1 hafta geri ama kilo almış sevindim .-) böle giderse 3 ü geçer dedi.allah.ım sağlık sıhhat versin bebeişlerimize.bana haftaya cumaya verdi bidahaki kontolümü canım.nst girdin mi? bende bişey çıkmadı.yolunda herşey çok şükür
ayy ayy ayy çoook güzeelllll
göndersene o ablayı bizedeeee
doktorum benimde bekletiyo canım 41.haftaya kadar ama ben oğlumun riske girmesini istemiyorum yaa şu kaka olayı fln çok korkuyorumm...
inşallah cumartesiye kadar sancılarım olur açılmam olurda doktor doğuma alır beni yaaa yoksaa korkuyorum artık doğumdan değil oğluma bişey olmasından çok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?