2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm seni merakettim doğurdun sanmıştım ama bizde tık yok
en son 2 hafta once bebiş 2800 gr.dı sancı mancı hiçbişi yoktu..
bende yuruyus yaptım onun dısında halılarımı sildim (bi yerde okumustum çömelerek yer silmek ii die)
nese dr. randevumda acılma cıktı 1 cm dr.da biraz alttan zorladı dogum baslasın die bi kaç gün içinde gelir dedi
gelmezse en geç cuma günü 31 ağustos ta yatışım olucak suni verip beklicek ..
sana dogum olmazsa su gun gel falan dedi mi
buarada zayıfcık olcak dediğimiz bebiş 3400 gr cıktı sok olduk baklavalar yaradı heralde dr aman cok kg almasın nası dogurcan dedi

kızlar açılma olması için bana da çömelerek yer sil falan dedi komşular işe yarayabilir kendinizi yormadan deneyebilirsiniz mantıklı gibi aslında :)

bende halılarımı silmiştim geçen hafta ama 40. haftada oldugum için yoksa daha önceki haftalarda denemedim erken dogmasın die ondan mı bilmem 1 cm acılmam var
beklıoz gelsin bebiş die

maviş var birde tatlım..
ayy bende değil 1 cm milim açıklık yokk
hani nette rahim ağzını gösteren resimler varyaa işte öyle kapalııı açılmayacak sankiii

maviş var birde tatlım..
ayy bende değil 1 cm milim açıklık yokk
hani nette rahim ağzını gösteren resimler varyaa işte öyle kapalııı açılmayacak sankiii

doru maviş te var anam bız kaldık bole dr. sana son bi tarih verdi mi cnm doğmazsa su tarihte gel die ?

bende halılarımı silmiştim geçen hafta ama 40. haftada oldugum için yoksa daha önceki haftalarda denemedim erken dogmasın die ondan mı bilmem 1 cm acılmam var
beklıoz gelsin bebiş die
ayy bende mutfak halısını sileyim barii azıcık açılsınn..
birde doktorum yok cuma günü geliyoo cuma full doluymuş randevuları cumartesi gideceğim kendi doktorumaa acaba oğluşum doktor teyzesini mi bekliyooo bilemedimm..

kızlar ablam bardaklarımızı susledi gelen misafire ikram için nasıl olmuş

maşallahhhhhhh ablama

allah yardımcımız olsun canım.ben 38 i bugün bitiriyorum.o halde bile sığınamıyorum.siz iyi dayandınız.son haftalar gerçekten zor.yada benim sancım filan olduğundan bana zor geliyor.benim gittiğim hastane doğuma alana kadar açıklığa bakmıyor,çatı muayenesi filan yapmıyor.nst ve ultrasona göre hareket ediyor.

kendi doktorum izne gitmeden önce ayın 31inde dönüyorum son bi kontrolünü yaparım demişti canım ama tarih fln vermedi hiç banaa

cnm dr.un donunce son kontrolunu yapar gunun geçtiği gibi muhtemeln yatış yapıp suni sancı verir eğer ozele gidiosan .. devlette durum biraz daha farklı sanırım 41. haftaya kadar beklıolar onu tam bilmıorum

cnm 2 kere catıma baktı dr. iğrenç bişi.. hatta dr. uma da catı muayenesini hiç sevmıorum dedim kim severki dio
ya ben canım acıdıgı için nefret ettim yani .. her dr. yapmıo ablamın dr.u yapmamıs mesela ..
bide çatı yaparken bu gidişimde dogumun baslaması adına zorladı da canımı cok yaktı herşey bebiş için artık katlanıoruz

Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770

maşallahhhhhhh ablama

ayyyyyyy çok güzel olmuş canım ya süper.bebişin doğsunda güle güle kullanın.ben böyle bi hazırlık yapmıcam çünkü doğumdan sonra biraz annemde kalıcaz.20 si çıkıncada benim evimde mevlüt vericez.mevlütte çok kalabalık olur.hangi birine süslü bardak hazırlayım.

öyle tabi herşey bebişlerimiz için.neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahın izniyle bugünlerde geçer hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.bir hafta önce yada sonra ,sonuçta karnımızda kalacak değiller.sağlıklı doğmaları için bol bol dua edelim.

Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770

maşallahhhhhhh ablama
ayy ayy ayy çoook güzeelllll
göndersene o ablayı bizedeeee
ayy canım artık dayanamıyorum ben yaaaaa....
oğluma kavuşmak istiyorum artıkkk...
akşam kardeşimde ayy doğsaydı şimdii severdik ne güzeell diyoo abla ıkınsana diyoo belki açılır biraz diyoo hehe
cnm dr.un donunce son kontrolunu yapar gunun geçtiği gibi muhtemeln yatış yapıp suni sancı verir eğer ozele gidiosan .. devlette durum biraz daha farklı sanırım 41. haftaya kadar beklıolar onu tam bilmıorum
doktorum benimde bekletiyo canım 41.haftaya kadar ama ben oğlumun riske girmesini istemiyorum yaa şu kaka olayı fln çok korkuyorumm...
inşallah cumartesiye kadar sancılarım olur açılmam olurda doktor doğuma alır beni yaaa yoksaa korkuyorum artık doğumdan değil oğluma bişey olmasından çok korkuyorumm

evet canım girdim nst ye benimde bişe çıkmadı herşey yolunda
bebişin kilosu da az değil 2550 iyi dahada gerilerdeydi bebişler iyi bakmışız bu ay bir haftayıda yakalarsın doğuma kadar inşllh
zaten 3 kilo gayet iyi bence doğum için

sorma cnm ablam çok marifetlidir hiç çekmemişim ona
kırk yamadan battaniye bide alt açma yaptı bi ara onun fotosunu cekip ekliyim o da cok guzel..
bende de o korku wardı bekletirse dıe allahtan bekletmıo hatta 30 agustos olmasa perşembe gunu gel dicekti ama o gun tatilim cuma da nöbetim var bütün gece hast.de olcam senle ilgilenirim yanında olurum dedi oyuzden cumaya karar verdi..
ama ondan once doğum baslarsa 7 dk da bir sancın tutunca yola cıkın dedi hast. 1 saatlik uzaklıkta ..
ama ben 7 dk. yı beklemem sancım gelsin giderim yaa korkarımm zaten sancı baslayınca muhtemelen elim ayagım tutmaz heyecan korku butun duygular birbirine karısır

:18::18:

Tünaydın kızlar herkesler nasıl ?Gerçi geçmiş yaptık ama
Biz gayet aynıyız oğluşumla , sancısız ağrısız açılmasız Keyfi yerinde Kayruşumun Sabah namazına doğru uyandım, bi de baktım benim kıpırdak uyanık Artık ayakları mıydı elleri miydi , yakalamaca oynadık bi süre Sonra ben oynamaktan yoruldum, benim bıdık yorulmamıştı daha , uyumuş kalmışım Bizde en son gelişme bu , oğluşum çok rahat anasının karnında
Bu arada tahminde bulunucam benim kuzum 9 eylülde doğucak gibi hissediyorum İzmirin kurtuluşu, kayıtlara geçsin

Kızlar oğlumla kontrolden geldik
eylülün 3üne dogum verdi dr um,kısmet olursa spinal anestezi ile olacak ilkim de sezeryandı
su an 37+2 2900 küsür dedi cok iri değil benim bebişim 18 kilomu kendime aldım sanırım saglık olsun....
3 kiloyu gecer dedi dr um görecegiz inşallah..günü de belli oldugu için heyecan sardı beni ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…