2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kayıtlara geçti canımm... alıntı yaparak iki kere kayıtlaraa geçirdim
bizdeee ağrısıızzz sancısıızzz açılmasızzz bekleşiyoruzz artıkkkk

selam arkadaslar,yazdiklarinizi takip ediyorum bari ben de ciziktiriyim dedim.ben 35+5 haftadayım ama bizim oglan tamamen ve israrla yan duruyo.sikis tepis olduk,iyice sag tarafa yerlesti.neyin pesinde?amaci nedir anlamiyorum inanin..bi de dun gece sola uyumusum yataktan yavasca ve esimin destegiyle kalkarken amaninnn sol tarafa bi kramp girdi...ama kasiklara filan degil, gobek deliginden butun bobreklere kadar...dogum sancisi olmadigi cok belli bisiydi...2 dakka yurudum gecti...o nedir oyle bile var miii???...

bnde pts doğcak gibi hissedıom bişiyi 40 kere solersen olurmuş ya o yuzden paso solouorum bunu
maşallah kuzuna bnmkinin hareketleri cok yavastı 2 gündür yine coşma halinde doğcak da son son ne yapabilirsem kardır dıo heralde

sağlıkları yerinde olsunda varsın iri olmasınlar canım ben 39. haftamdayım 3kg ancak oğlum...
ayy benim bdtmde doğum yapacaksın hadi bakalım hakkınızda hayırlısı sağlıcakla alırsın inşallah oğluşunu kucağınaa... bakalım bende o gün doğurabilecekmiyimm

günaydın annişler.. Benimde dün muayenem vardı, nstde hiç sancı falan yoktu 12lerde falandı bende birşey deneyim dedim sancıyı ölçen o yuvarlak aleti bastırdığımda karnıma sancı 25 lere çıkıyordu acaba hemşire gevsekmi bağladıki :26: bebeğimde maşallah sübhanallah 3088 gr olmuş hafta önce 2400dü nasıl bu kadar arttı kilosu anlamadım birazcık boyu kısa sanırım 47 cm doktor boyu haftasına göre geride günde 3 bardak süt iç dedi.. Bende sütü hiç sevmiyorum zorla içiyorum ne yapayım... birde birşey daha sorayım kapı süsü bende yaptım kızım için acaba onu hastaneye götürüp asacakmıyım yoksa arkadaşın dediği gibi hastane veriyormu.. Bizim kapı süsümüzde bu altınada ismini yazıcam incilerle.. Bu arada benim kızımın ismide Aişe Zümra olucak inşallah

Bana da yakinda doğuracaksın gibi geliyor :) hatta kalkıp hemen bakıyorum doğurdu mü diye

Sagol canım inşallah kolay dogumlar yaparız hepimiz....
belki sen önce bile doğurabilirsin benden

sağa çekiş bende de var hatta sol bomboş herkes aaaa sağ tarafında duruo resmen dıe sasırıo
ben alıştım sol tarafım bomboş :))))

sancılar cok fena nerden ne zaman nasıl agrı girceği bellı olmuo bnm cok tuvaletim geldiğinde gece yataktan kalkamıorum kasıklarıma sancı girio ole olunca cok zorlanıorum wc den sonra gecıo ztn

ikisindende alıcaksan renk olarak krem ve mavi güzel bence

ben 4 tane aldım gerçi 3 pijama 1 gecelik bnm ki biraz abartı oldu annem her gördüğüne heves edip aldı 2 mavi 1 beyaz pijama sabahlıklı bir de gecelik aldım pembe gecelik gereklı oluomus kime sorsam gecelik al dedi bende fazla da olsa mecbur gecelik aldım

Eki Görüntüle 495785

35+4 dün cekıldık kızımla dr gelınce .. kızım 2650 kg 48 cm olmuş...

Eki Görüntüle 495787
ayy maşallaaaaaaaaaaaaah sizeee
tatlım sen doğum yapıp hastaneden çıkarken herkes sana bakacakk ayyy bu kadın doğum yapmış olamaz diyeceklerr çok fitsin maşallaahhh
bendede oluyo canım ara ara kısacık sürüyo geçiyoo ama dediğin gibi doğum sancısı olmadığı belli haliyle sinirlere fln baskı oluşuyo arada ondan olacağını düşünüyorumm

çok sanslısın ozaman cnm, devlet hastanelerine cok guvenemiyorum ben ama dediğin gibi Dr onemli
ben özel hastaneye gidiyorum ama Dr um normal dogum taraftarı
hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 495785

Eki Görüntüle 495787
tatlım sen doğum yapıp hastaneden çıkarken herkes sana bakacakk ayyy bu kadın doğum yapmış olamaz diyeceklerr çok fitsin maşallaahhh
bendede oluyo canım ara ara kısacık sürüyo geçiyoo ama dediğin gibi doğum sancısı olmadığı belli haliyle sinirlere fln baskı oluşuyo arada ondan olacağını düşünüyorumm

Eki Görüntüle 495785

Eki Görüntüle 495787

maşallah cnm kg değişebilio ya bir hafta 100 gr alan bebek diğer hafta 300 gr alıo
ayrıca günün belli olması bi stres olmaması ayrı bi stres beklemek de zor :))

saol tatlımmmm ama tam 16.5 kılo aldımmmm

maşallah cnm kg değişebilio ya bir hafta 100 gr alan bebek diğer hafta 300 gr alıo
ayrıca günün belli olması bi stres olmaması ayrı bi stres beklemek de zor :))

Senin de son günlerin..inş hayırlısıyla dogum yaparız...
ben artık son bikaç gün hiç uyuyamam herhaldee heyecandann
ama sen ayın ilk doğuranlarından olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…