kayıtlara geçti canımm... alıntı yaparak iki kere kayıtlaraa geçirdimTünaydın kızlar herkesler nasıl ?Gerçi geçmiş yaptık ama
Biz gayet aynıyız oğluşumla , sancısız ağrısız açılmasızKeyfi yerinde Kayruşumun Sabah namazına doğru uyandım, bi de baktım benim kıpırdak uyanık Artık ayakları mıydı elleri miydi , yakalamaca oynadık bi süre Sonra ben oynamaktan yoruldum, benim bıdık yorulmamıştı daha , uyumuş kalmışım Bizde en son gelişme bu , oğluşum çok rahat anasının karnında
Bu arada tahminde bulunucam benim kuzum 9 eylülde doğucak gibi hissediyorum İzmirin kurtuluşu, kayıtlara geçsin
Tünaydın kızlar herkesler nasıl ?Gerçi geçmiş yaptık ama
Biz gayet aynıyız oğluşumla , sancısız ağrısız açılmasızKeyfi yerinde Kayruşumun Sabah namazına doğru uyandım, bi de baktım benim kıpırdak uyanık Artık ayakları mıydı elleri miydi , yakalamaca oynadık bi süre Sonra ben oynamaktan yoruldum, benim bıdık yorulmamıştı daha , uyumuş kalmışım Bizde en son gelişme bu , oğluşum çok rahat anasının karnında
Bu arada tahminde bulunucam benim kuzum 9 eylülde doğucak gibi hissediyorum İzmirin kurtuluşu, kayıtlara geçsin
sağlıkları yerinde olsunda varsın iri olmasınlar canım ben 39. haftamdayım 3kg ancak oğlum...Kızlar oğlumla kontrolden geldik
eylülün 3üne dogum verdi dr um,kısmet olursa spinal anestezi ile olacak ilkim de sezeryandı
su an 37+2 2900 küsür dedi cok iri değil benim bebişim 18 kilomu kendime aldım sanırım saglık olsun....
bnde pts doğcak gibi hissedıom bişiyi 40 kere solersen olurmuş ya o yuzden paso solouorum bunu
maşallah kuzuna bnmkinin hareketleri cok yavastı 2 gündür yine coşma halinde doğcak da son son ne yapabilirsem kardır dıo heralde
sağlıkları yerinde olsunda varsın iri olmasınlar canım ben 39. haftamdayım 3kg ancak oğlum...
ayy benim bdtmde doğum yapacaksın hadi bakalım hakkınızda hayırlısı sağlıcakla alırsın inşallah oğluşunu kucağınaa... bakalım bende o gün doğurabilecekmiyimm
selam arkadaslar,yazdiklarinizi takip ediyorum bari ben de ciziktiriyim dedim.ben 35+5 haftadayım ama bizim oglan tamamen ve israrla yan duruyo.sikis tepis olduk,iyice sag tarafa yerlesti.neyin pesinde?amaci nedir anlamiyorum inanin..bi de dun gece sola uyumusum yataktan yavasca ve esimin destegiyle kalkarken amaninnn sol tarafa bi kramp girdi...ama kasiklara filan degil, gobek deliginden butun bobreklere kadar...dogum sancisi olmadigi cok belli bisiydi...2 dakka yurudum gecti...o nedir oyle bile var miii???...
Kızlar yine fikrinize ihtiyacım var 2 tane pijama beğendim ve kararsız kaldım :S sizce hangisi mavi olanın pembesi diğer pijamanında kremini almayı düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 495788 Eki Görüntüle 495789
Kızlar yine fikrinize ihtiyacım var 2 tane pijama beğendim ve kararsız kaldım :S sizce hangisi mavi olanın pembesi diğer pijamanında kremini almayı düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 495788 Eki Görüntüle 495789
ayy maşallaaaaaaaaaaaaah sizeeeEki Görüntüle 495785
35+4 dün cekıldık kızımla dr gelınce .. kızım 2650 kg 48 cm olmuş...
Eki Görüntüle 495787
bendede oluyo canım ara ara kısacık sürüyo geçiyoo ama dediğin gibi doğum sancısı olmadığı belli haliyle sinirlere fln baskı oluşuyo arada ondan olacağını düşünüyorummselam arkadaslar,yazdiklarinizi takip ediyorum bari ben de ciziktiriyim dedim.ben 35+5 haftadayım ama bizim oglan tamamen ve israrla yan duruyo.sikis tepis olduk,iyice sag tarafa yerlesti.neyin pesinde?amaci nedir anlamiyorum inanin..bi de dun gece sola uyumusum yataktan yavasca ve esimin destegiyle kalkarken amaninnn sol tarafa bi kramp girdi...ama kasiklara filan degil, gobek deliginden butun bobreklere kadar...dogum sancisi olmadigi cok belli bisiydi...2 dakka yurudum gecti...o nedir oyle bile var miii???...
benim adet tarihime göre 15i diyor ama doktor 11 ile 26 arası diyor genelde tam ortaya denk gelir buda 16 17 18 i civarı olur dedi gecikirse suni sancıyla başlatırız doğumu dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum ve inanın doktorum süperr. Herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Hastanediki birçok doktorda aynı şekilde iyi çünkü doktordan memnun olmayınca şikayet edebiliyorsunuz ve bu doktorlar için çok önemli döner sermayeden kesinti bile oluyor
Eki Görüntüle 495787
bendede oluyo canım ara ara kısacık sürüyo geçiyoo ama dediğin gibi doğum sancısı olmadığı belli haliyle sinirlere fln baskı oluşuyo arada ondan olacağını düşünüyorummselam arkadaslar,yazdiklarinizi takip ediyorum bari ben de ciziktiriyim dedim.ben 35+5 haftadayım ama bizim oglan tamamen ve israrla yan duruyo.sikis tepis olduk,iyice sag tarafa yerlesti.neyin pesinde?amaci nedir anlamiyorum inanin..bi de dun gece sola uyumusum yataktan yavasca ve esimin destegiyle kalkarken amaninnn sol tarafa bi kramp girdi...ama kasiklara filan degil, gobek deliginden butun bobreklere kadar...dogum sancisi olmadigi cok belli bisiydi...2 dakka yurudum gecti...o nedir oyle bile var miii???...
Eki Görüntüle 495787
Kızlar oğlumla kontrolden geldik
eylülün 3üne dogum verdi dr um,kısmet olursa spinal anestezi ile olacak ilkim de sezeryandı
su an 37+2 2900 küsür dedi cok iri değil benim bebişim 18 kilomu kendime aldım sanırım saglık olsun....
3 kiloyu gecer dedi dr um görecegiz inşallah..günü de belli oldugu için heyecan sardı beni ...
ayy maşallaaaaaaaaaaaaah sizeee
tatlım sen doğum yapıp hastaneden çıkarken herkes sana bakacakk ayyy bu kadın doğum yapmış olamaz diyeceklerr çok fitsin maşallaahhh
bendede oluyo canım ara ara kısacık sürüyo geçiyoo ama dediğin gibi doğum sancısı olmadığı belli haliyle sinirlere fln baskı oluşuyo arada ondan olacağını düşünüyorumm
maşallah cnmkg değişebilio ya bir hafta 100 gr alan bebek diğer hafta 300 gr alıo
ayrıca günün belli olması bi stres olmaması ayrı bi stres beklemek de zor :))
Kızlar merhaba anne çantası olarak çok kararsız kaldım :S sizce böle bişe alsam nası olur ?
Eki Görüntüle 495591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?