Senin de son günlerin..inş hayırlısıyla dogum yaparız...
ben artık son bikaç gün hiç uyuyamam herhaldeeheyecandann
ama sen ayın ilk doğuranlarından olursun cnm
hehe inan bende hemşirenin sancıyı ölçen şeyi yanlış bağladığını düşünmüyo değilimmgünaydın annişler.. Benimde dün muayenem vardı, nstde hiç sancı falan yoktu 12lerde falandı bende birşey deneyim dedim sancıyı ölçen o yuvarlak aleti bastırdığımda karnıma sancı 25 lere çıkıyordu acaba hemşire gevsekmi bağladıki :26: bebeğimde maşallah sübhanallah 3088 gr olmuş hafta önce 2400dü nasıl bu kadar arttı kilosu anlamadımbirazcık boyu kısa sanırım 47 cm doktor boyu haftasına göre geride günde 3 bardak süt iç dedi.. Bende sütü hiç sevmiyorum zorla içiyorum ne yapayım... birde birşey daha sorayım kapı süsü bende yaptım kızım için acaba onu hastaneye götürüp asacakmıyım yoksa arkadaşın dediği gibi hastane veriyormu.. Bizim kapı süsümüzde bu Eki Görüntüle 495786 altınada ismini yazıcam incilerle.. Bu arada benim kızımın ismide Aişe Zümra olucak inşallah
ayy amiin amiinnnnnnn bi doğurayım artıkkk günüm dolmak üzereeeSagol canım inşallah kolay dogumlar yaparız hepimiz....
belki sen önce bile doğurabilirsin benden
bence ikiside gayett güzeellll..Kızlar yine fikrinize ihtiyacım var 2 tane pijama beğendim ve kararsız kaldım :S sizce hangisi mavi olanın pembesi diğer pijamanında kremini almayı düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 495788 Eki Görüntüle 495789
kocamaannn maşallah canım sanaaasaol tatlımmmm ama tam 16.5 kılo aldımmmm
hehe inan bende hemşirenin sancıyı ölçen şeyi yanlış bağladığını düşünmüyo değilimm
bazı hastaneler kapı süsüs vermiyo canım bi sor hastaneye ona göre götür bencee daha mantıklıı.
ayrıca gerçekten çokk güzel olmuş süsüsünüzzz
ayy amiin amiinnnnnnn bi doğurayım artıkkk günüm dolmak üzereee
inşallah inşallahh sağlıklı ve kolay doğumlar yapalımmm
bence ikiside gayett güzeellll..
ama ben olsam mavinin modelini tercih ederdim canım..
kocamaannn maşallah canım sanaaa
ben 13kg aldım ama facia yaanii
sen çoook zayıftın galiba dimii.
ayy sen kilo vermezsin inşallah canım doğumdan sonraaa çok zayıfmışsınn gerçektennaynen canım 50 kılo 168 boy sımdı66 kılo
amaann boşver takma canım ben 79dan 92ye çıktımm ama azmettim 40ım çıktıktan sonraa spora başlayacağımm elimden geldiği kadar birde bebişlerimiz emerse ALLAHIN izniylee veririz kilolarıı üzülmeeekizlar bn simdiden daha 20 kilo aldim da yaklsik 1ayim var
canım nerelerdesin senn..
canım inan seni çok merak ettimm..merhaba kızlar
gizli gizli sizleri takip ediyorumson 1 aydır canım çok sıkkın olduğu için yazmadım. ama hergün kim sancılanmış kim doğurmuş diye bakıyorum. bende hala tık yok. hatta bebek bayağı yukarda. nasıl indireceğim hakkında bir fikrim yok sen napıyosun bebişin doğum kanalına girdi mi?
ayy inşallah inşallahhhh vereceğiz kilocuklarııııRekor bende sanırım 24 kilo oldu benimTakmıyorum artık.Dogumdan sonra azmedip vericem hepsini insallahh
Kızlar yine fikrinize ihtiyacım var 2 tane pijama beğendim ve kararsız kaldım :S sizce hangisi mavi olanın pembesi diğer pijamanında kremini almayı düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 495788 Eki Görüntüle 495789
gönder tatlım gönder hani yani sen gönderdin biz yapmadık mıı aşk olsuunnnnnkızlar şurdan hepinize 2şer 3er parça ütü göndersem ne var sanki imece usülü yapmış oluruz işteeeee
canım ALLAHIN takdirii ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.kızlar ağustos annelerinden biri bebeğini kaybetmiş bdt si 1 eylülmüş..
ya cok moralım bozuldu ağladımAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok zor
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kızlar oğlumla kontrolden geldik
eylülün 3üne dogum verdi dr um,kısmet olursa spinal anestezi ile olacak ilkim de sezeryandı
su an 37+2 2900 küsür dedi cok iri değil benim bebişim 18 kilomu kendime aldım sanırım saglık olsun....
3 kiloyu gecer dedi dr um görecegiz inşallah..günü de belli oldugu için heyecan sardı beni ...
canım ALLAHIN takdirii ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri.. yürüyüş müüücanım inan seni çok merak ettimm..
önemli bi sorun yoktur inşallah ve atlatmışsındır sorun neysee..
benimki doğum kanalına girdi ama sancı açılma hiçbirşey yok canımm
daha zamanın varr iner canım boool booool yürüyüş yapmaya çalış canımm inmesine yardımcı olurrr..
ayy inşallah inşallahhhh vereceğiz kilocuklarıııı
içim acıdı resmen. Allah sabır versin. Allah kimseyi böyle imtihan etmesinkızlar ağustos annelerinden biri bebeğini kaybetmiş bdt si 1 eylülmüş..
ya cok moralım bozuldu ağladımAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok zor
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
gönder tatlım gönder hani yani sen gönderdin biz yapmadık mıı aşk olsuunnnnn
ayy çoook geçmiş olsun canım yaaaa...inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri.. yürüyüş müüüayy hiç hatırlatma.. 2 gün önce yürüyüş yaparken düştüm ve ayak kemiğim çatladı. Allahım o nasıl bir acı öyle ama durmak yok yola devam. birazdan eşimle eyüpe gidicez topallaya topallaya bu arada sen hangi ilde oturuyodun cnm? bizim tayin giresuna çıktı. ailem, hayatım, mutluluğum hep istanbulda kalıcak ama olsun alışırım inşallah.. Allahtan bebek var da onunla oyalanmak beni motive eder
ben çok severdim ütü yapmayıı ama hamile kaldığımdan berii bi halsizlikk.. ne zaman eşimin giyecek ütülü kıyafeti kalmadıı ancak o zaman ütü yapıyorummsağol tatlım Allah razı olsun, söylemen yeter
nefret ediyorum şu ütü işinden napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?