2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Senin de son günlerin..inş hayırlısıyla dogum yaparız...
ben artık son bikaç gün hiç uyuyamam herhaldee heyecandann
ama sen ayın ilk doğuranlarından olursun cnm

cnm sancım gelip doğum olmazsa 31 ağustos ta yatışım yapılcak suni verilcek açılma olursa olcak olmazsa sezeryan heralde hani olmazsa kısmını konusmadık inş olurrr

hehe inan bende hemşirenin sancıyı ölçen şeyi yanlış bağladığını düşünmüyo değilimm
bazı hastaneler kapı süsüs vermiyo canım bi sor hastaneye ona göre götür bencee daha mantıklıı.
ayrıca gerçekten çokk güzel olmuş süsüsünüzzz
Sagol canım inşallah kolay dogumlar yaparız hepimiz....
belki sen önce bile doğurabilirsin benden
ayy amiin amiinnnnnnn bi doğurayım artıkkk günüm dolmak üzereee
inşallah inşallahh sağlıklı ve kolay doğumlar yapalımmm
bence ikiside gayett güzeellll..
ama ben olsam mavinin modelini tercih ederdim canım..
saol tatlımmmm ama tam 16.5 kılo aldımmmm
kocamaannn maşallah canım sanaaa
ben 13kg aldım ama facia yaanii
sen çoook zayıftın galiba dimii.

aynen canım 50 kılo 168 boy sımdı 66 kılo

Son düzenleme:
aynen canım 50 kılo 168 boy sımdı 66 kılo
ayy sen kilo vermezsin inşallah canım doğumdan sonraaa çok zayıfmışsınn gerçektenn
kizlar bn simdiden daha 20 kilo aldim da yaklsik 1ayim var
amaann boşver takma canım ben 79dan 92ye çıktımm ama azmettim 40ım çıktıktan sonraa spora başlayacağımm elimden geldiği kadar birde bebişlerimiz emerse ALLAHIN izniylee veririz kilolarıı üzülmeee

merhaba kızlar
canım nerelerdesin senn..

gizli gizli sizleri takip ediyorum son 1 aydır canım çok sıkkın olduğu için yazmadım. ama hergün kim sancılanmış kim doğurmuş diye bakıyorum. bende hala tık yok. hatta bebek bayağı yukarda. nasıl indireceğim hakkında bir fikrim yok sen napıyosun bebişin doğum kanalına girdi mi?

Rekor bende sanırım 24 kilo oldu benim Takmıyorum artık.Dogumdan sonra azmedip vericem hepsini insallahh

saolun a dostlar..yani benim gibi sagda tasiyanlari duyunca rahatladim,ben de gariplik var diyodum...:))))sag taraf eskidi,bolladi resmen hahaytt

canım inan seni çok merak ettimm..
önemli bi sorun yoktur inşallah ve atlatmışsındır sorun neysee..
benimki doğum kanalına girdi ama sancı açılma hiçbirşey yok canımm
daha zamanın varr iner canım boool booool yürüyüş yapmaya çalış canımm inmesine yardımcı olurrr..
Rekor bende sanırım 24 kilo oldu benim Takmıyorum artık.Dogumdan sonra azmedip vericem hepsini insallahh
ayy inşallah inşallahhhh vereceğiz kilocuklarıııı

kızlar şurdan hepinize 2şer 3er parça ütü göndersem ne var sanki imece usülü yapmış oluruz işteeeee

kızlar ağustos annelerinden biri bebeğini kaybetmiş bdt si 1 eylülmüş..

ya cok moralım bozuldu ağladım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok zor
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kızlar şurdan hepinize 2şer 3er parça ütü göndersem ne var sanki imece usülü yapmış oluruz işteeeee
gönder tatlım gönder hani yani sen gönderdin biz yapmadık mıı aşk olsuunnnnn

canım ALLAHIN takdirii ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.

cnm seninle günümüz aynı bende 3 eylülde sezeryan olucam benimde 2. çocuğum ama heyecan daha fazla bukez başıma neler geleceğini biliyorum ya ondan heralde

kızlarr ne olursunuz bebeklerinizin hareketlerini takip edin lütfen en ufak hareketsizlikte gidin doktora hiç çekinmeyin doktora gidemiyosanız sağlık ocağına gidin kalp atışlarını dinleyinn lütfennn

inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri.. yürüyüş müüü ayy hiç hatırlatma.. 2 gün önce yürüyüş yaparken düştüm ve ayak kemiğim çatladı. Allahım o nasıl bir acı öyleama durmak yok yola devam. birazdan eşimle eyüpe gidicez topallaya topallayabu arada sen hangi ilde oturuyodun cnm? bizim tayin giresuna çıktı. ailem, hayatım, mutluluğum hep istanbulda kalıcak ama olsun alışırım inşallah.. Allahtan bebek var da onunla oyalanmak beni motive eder

içim acıdı resmen. Allah sabır versin. Allah kimseyi böyle imtihan etmesin

ayy çoook geçmiş olsun canım yaaaa...
ben ıspartada oturuyorum canımmm. burada da giresunlu bi arkadaşım var taaa oralardan buralara gelin gelmiş senede bir ancak ailesinin yanına gidiyooo...
artık çekirdek aile oluyoruz canımm herşey yavrularımız için hakkınızda hayırlısı olsunn buymuş demekki hayırlısı üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…