Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770
kızlar ablam bardaklarımızı susledi gelen misafire ikram için nasıl olmuş
maşallahhhhhhh ablama
Kızlar yine fikrinize ihtiyacım var 2 tane pijama beğendim ve kararsız kaldım :S sizce hangisi mavi olanın pembesi diğer pijamanında kremini almayı düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 495788 Eki Görüntüle 495789
cnm seni merakettim doğurdun sanmıştım ama bizde tık yok
en son 2 hafta once bebiş 2800 gr.dı sancı mancı hiçbişi yoktu..
bende yuruyus yaptım onun dısında halılarımı sildim (bi yerde okumustum çömelerek yer silmek ii die)
nese dr. randevumda acılma cıktı 1 cm dr.da biraz alttan zorladı dogum baslasın die bi kaç gün içinde gelir dedi
gelmezse en geç cuma günü 31 ağustos ta yatışım olucak suni verip beklicek ..
sana dogum olmazsa su gun gel falan dedi mi
buarada zayıfcık olcak dediğimiz bebiş 3400 gr cıktı sok olduk baklavalar yaradı heraldedr aman cok kg almasın nası dogurcan dedi
slmmm kızlaarr nasılsnz biz yine yanmaya başladık.. son 10 günnnnama zaman hiç geçmiyo yaa bir an önce alabilsem sağsağlim hayırlısıyla bebeğimi kucağma yürüyüş yapmayan varmı benm gibi.. 10 günde 2 kg almışım şok oldm az gidiyodu hep (
bu arada az önce ana dizi siparişimiz geldi çok pratik bişeye benziyo.. ama deseni farklı geldi değiştirsem mi acaba ???
http://images.gittigidiyor.com/6228/YENIDOGAN-ANA-DIZI-BEBEK-ANA-KUCAGI-ANADIZI__62281779_0.jpg
Hz ibrahimin hanımının adı güzel ama benim eşim de oralı olmayanlardan bende Hz Aişe gibi olsun istiyorum kızım iin o yüzden diretiyorum aişe olsun diye aişe reyyan dedim ama bakalım kızlarda iki isim zor oluyo aişe eski isim kimse aişe demiycek felan filan deniliyoAma aişe olur yüksek bi ihtimal ikinci ismini bilemyicem
çok güzel görünüyor bence bu. Diger desen nasıl? onu da görmek lazım
Hz ibrahimin hanımının adı güzel ama benim eşim de oralı olmayanlardan bende Hz Aişe gibi olsun istiyorum kızım iin o yüzden diretiyorum aişe olsun diye aişe reyyan dedim ama bakalım kızlarda iki isim zor oluyo aişe eski isim kimse aişe demiycek felan filan deniliyoAma aişe olur yüksek bi ihtimal ikinci ismini bilemyicem
son haftalarda olduğumuz için bişey demedi canım normal dedi ama kendi doktorum yoktu ve bu doktor 2 dk zor baktıı...
92de takıldım canım ben oğlumda 3kg olmuş doktorum en fazla 3200 doğar demiştii buradak bbişlerden biraz zayıf maaleseff ama sağlıklı çoook şükürr.. benimkide 10 günde sadece 100gr almışş
aynen canım bebişlerimizin kilosu aynı , ben 97 oldum. Bir haftada hiç kilo aldıramamış bebeğime yediklerim banamı yarıyo anlamıyorumki hep bebeğe yararlı şeyler yiyorum ama ne biliyim sağlıklı olsunlar inşaallah dünyaya gelen büyüyor. bana da 3200 doğar dedi. hem 3200 hiçte zayıf değil doktorlar çok biliyo..
Eki Görüntüle 495703 Eki Görüntüle 495701 Eki Görüntüle 495702
Hanımlar kızımın kapı süsü nasıl sizce? Pembe tül biraz kısa kaldı gibi geldi bana ama bu saatten sonra gidip pembe tül alamam :) Hastaneden yuvarlak kapı süsü verecekleri için kapıya ben pembe satenden fiyonk yapıp tutturdum. Biraz daha bişeyler ekliyim mi böyle güzel mi yoksa ?
benim aşağıda bebeğim ama bazen çoook hareket ediyoo bazen pek uslu benim oğlanda..30 altına düştük kızımla haftaya kontrol var .... bebek aşağıda olan hanımlar nasıl hissediyorsunuz benimkide öyle herhalde birde eskisi kadar hareket edemiyor kordonuyla çok oynuyor minik hissetmeyince panik oluyorum bayramdan kalan şekerlerimiz var onlardan yemeye başlayınca kıpır kıpır oluyor minik kuzu
doğuma giden varmı yada doğuran kızlar
ayy dursun daha ufaklıkk. seninkide aaceleci bebişlerden galibaaSelam kizlar hastane odasindan yaziyorum bugun kontrolumuz vardi once nstye aldilar sancim cikinca odaya aldilar serum yedim tekrar nst yine sanci doktor geldiacilmayi kontrol edelim dedi alttan bakti cok sukur acilma yokmus sanci durdurucu ilaclar verdiler simdi yine serum sonra nst.... Dua edin lutfen. Bu arada oglusum 2573gr olmus :))
beğendin mi çok sevndm :) mavisiydi zaten ama resm de sadece kareli desen görünüyo eve gelen yine mavi ama çiçekli kelebekli falan ordaki yeşil renginde olduğu gibi.. gözüm alışıyo galiba ama aklımda kaldı
http://images.gittigidiyor.com/6228/YENIDOGAN-ANA-DIZI-BEBEK-ANA-KUCAGI-ANADIZI__62281779_0.jpg
dediğinn aynısını yapıorm resmin url sini kopyalayınca bu çıkıo yine olmuyo yaa inanamıyorm kendime(
aynen canımm hiiç can sıkacak bi durum yook sağlıklı olsunlar yeterr..kızlar sorun etmeyin, zaten son haftalarda kilo alımı iyice yavaşlıyor bebişlerimizin.. dün bana da dr en fazla 3000 doğar.. ama beklediğim 2800 falan dedi (sanki ona doğurtçam) neyse... az suratsız bişiydi.. bi de şey dedi anne karnında kilo alımı yavaş olan bebekler doğduklarında kilolu doğan bebeklere oranla daha çabuk kilo alıyor gün başına aldıkları gram genelde daha fazla oluyor dedi... hiiiççç can sıkmaya gereNNk yok yani
ayy dursun daha ufaklıkk. seninkide aaceleci bebişlerden galibaa
Eki Görüntüle 495703 Eki Görüntüle 495701 Eki Görüntüle 495702
Hanımlar kızımın kapı süsü nasıl sizce? Pembe tül biraz kısa kaldı gibi geldi bana ama bu saatten sonra gidip pembe tül alamam :) Hastaneden yuvarlak kapı süsü verecekleri için kapıya ben pembe satenden fiyonk yapıp tutturdum. Biraz daha bişeyler ekliyim mi böyle güzel mi yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?