2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 495769 Eki Görüntüle 495770

kızlar ablam bardaklarımızı susledi gelen misafire ikram için nasıl olmuş

maşallahhhhhhh ablama

hakkaten maşallah ablana çok güzeller

cnm bence mavi olanın pembesi .. çok cici

31 ağustosta kaç haftalık oluyorsun ne zamana kadar bekleyecek yani doktorun

slmmm kızlaarr nasılsnz biz yine yanmaya başladık.. son 10 günnnn ama zaman hiç geçmiyo yaa bir an önce alabilsem sağsağlim hayırlısıyla bebeğimi kucağma yürüyüş yapmayan varmı benm gibi.. 10 günde 2 kg almışım şok oldm az gidiyodu hep (

bu arada az önce ana dizi siparişimiz geldi çok pratik bişeye benziyo.. ama deseni farklı geldi değiştirsem mi acaba ???

http://images.gittigidiyor.com/6228/YENIDOGAN-ANA-DIZI-BEBEK-ANA-KUCAGI-ANADIZI__62281779_0.jpg

yaa kızlar ben bu resm eklemeyi niye beceremiyorm acabaa ?? resm değil sadece adres görünüyoo biri beni aydınlatabilir mii (

çok güzel görünüyor bence bu. Diger desen nasıl? onu da görmek lazım

Canım eklemek istediğin resimin üstüne sağ tıkla,resim urlsini kopyala de.Sen sayfanın linkini kopyalıyorsun sanırsamm

benim ikinciye kızım olsaydı reyyan koyucaktık manası çok güzel cennette yanlız oruç tutanların gireceği kapının ismi

çok güzel görünüyor bence bu. Diger desen nasıl? onu da görmek lazım

beğendin mi çok sevndm :) mavisiydi zaten ama resm de sadece kareli desen görünüyo eve gelen yine mavi ama çiçekli kelebekli falan ordaki yeşil renginde olduğu gibi.. gözüm alışıyo galiba ama aklımda kaldı

http://images.gittigidiyor.com/6228/YENIDOGAN-ANA-DIZI-BEBEK-ANA-KUCAGI-ANADIZI__62281779_0.jpg

dediğinn aynısını yapıorm resmin url sini kopyalayınca bu çıkıo yine olmuyo yaa inanamıyorm kendime (

canm benm görümcemn kızının ismi aişe reyyan.. çok rahat kullanılıyo herkes ikisini birden söylüyo ve zorlanmıyo kimse.. çok güzel bence ikisi..

30 altına düştük kızımla haftaya kontrol var .... bebek aşağıda olan hanımlar nasıl hissediyorsunuz benimkide öyle herhalde birde eskisi kadar hareket edemiyor kordonuyla çok oynuyor minik hissetmeyince panik oluyorum bayramdan kalan şekerlerimiz var onlardan yemeye başlayınca kıpır kıpır oluyor minik kuzu

doğuma giden varmı yada doğuran kızlar

Selam kizlar hastane odasindan yaziyorum bugun kontrolumuz vardi once nstye aldilar sancim cikinca odaya aldilar serum yedim tekrar nst yine sanci doktor geldiacilmayi kontrol edelim dedi alttan bakti cok sukur acilma yokmus sanci durdurucu ilaclar verdiler simdi yine serum sonra nst.... Dua edin lutfen. Bu arada oglusum 2573gr olmus :))

arkadaslar, medicana camlica'da doğum yapan var mı aranızda?normal veya sezeryan? nasıl hastaneden memnun musunuz?..

kızlar sorun etmeyin, zaten son haftalarda kilo alımı iyice yavaşlıyor bebişlerimizin.. dün bana da dr en fazla 3000 doğar.. ama beklediğim 2800 falan dedi (sanki ona doğurtçam) neyse... az suratsız bişiydi.. bi de şey dedi anne karnında kilo alımı yavaş olan bebekler doğduklarında kilolu doğan bebeklere oranla daha çabuk kilo alıyor gün başına aldıkları gram genelde daha fazla oluyor dedi... hiiiççç can sıkmaya gereNNk yok yani

canımmmmmmmmmmmm çooooooooooooooooooookkkk şeker olmuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
benim aşağıda bebeğim ama bazen çoook hareket ediyoo bazen pek uslu benim oğlanda..

ayy dursun daha ufaklıkk. seninkide aaceleci bebişlerden galibaa

Vaktin az kalmıs ugraşma değiştirmekle filan.Buymus demekki bebişinin kısmeti.Evet ben cok begendim.Güle güle kullanın. Resim ekleme konusunda sorun nerede bilemedim malesef

aynen canımm hiiç can sıkacak bi durum yook sağlıklı olsunlar yeterr..
hem kolay doğururuzz

arkadaslar, medicana camlica'da doğum yapan var mı aranızda?normal veya sezeryan? nasıl hastaneden memnun musunuz?..yada iyi-kötü bisiy duydunuz muuu?? cok kalabalık bir hastane ama doktorum icin gidiyorummm...

bende dr den geldim.. tansiyonum 3 gündür 12-9 du . ultrason ve doplerle inceledi bebişi ve plasentayı kordonu .. kan akışı normaldi allah tan..kordonda kireçlenmeler oluşmuş yani plesanta yaşlanmaya başlamış.. tahlil verdi pztsi onları yaptırcam.. ve göstereceğim benim bebişte bbir hafta geriden geliyomuş ancak 35-6 gösteriyodu ultrasonda... kilosu 2800 çıktı tam bir hafta önceki kilosunda bir haftadır hiç gr almamış.. ama bende takmiyorum kiloyu Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin önemli olan bu.. inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize..

Çok cici ve de asil olmuş ellerine sağlık annesi :)

Bende de değişik fikirler oluşmuştu; ama klasik olsun deyip halka süs yapmaya karar verdim, kısmetse az sonra malzeme alıcam sim falan, nazar boncuklu yapayım dedim bir taşla iki kuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…