2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım bence sen şu ev güvenlik aparatları var ya onlardan al biran önce sehpa köşelerine çekmecelere falan yoksa senin afacan daha çok yaralayacak kendini allah beterinden korusun

kızlar bende hamileyken herkes erkek diyordu kız olduğunu öğrendim k.valideye söyledim yok o erkektir doktor yanlış görmüştür diyor ya anne şeyini gördüm diyorum kadın inanmak istemiyor en sonunda ultrason görüntüsünü gösterdim de inandı

ben 10 tane doğursam yine sezeryan yaptırırım çok rahat oldu doğumum laman falan yapmadılar sondayı anesteziden sonra takmışlar hiçbirşey hissetmedim uyumadan çıktım odama

ben 10 tane doğursam yine sezeryan yaptırırım çok rahat oldu doğumum laman falan yapmadılar sondayı anesteziden sonra takmışlar hiçbirşey hissetmedim uyumadan çıktım odama

Sondayı bende de sonra taktılar ama çıkarırken lop diye lavmanı sonra yaptılar ama hissettim ben ıslaklıgı bögg

Kızlar aşagıdaki sarı cismi görüyor musunuz o ne ki

ne sarı cismi kız

haklısın canım hatta daha ileriye gidip şu sehpayı balkondan aşağı atıp parçalayacağım.ama işte bizim bilgisayar LCD ye bağlı yani monitör olarak LCD televizyonu kullanıyoruz bu sehpayada klavye mause falan koyuyoruz yemeklerimizi bile bunda yiyoruz eşimle ek başımızayken tv karşısında kıyamıyorumda.ama oğlum için atıcam bunu aşağıya.
senin kv de garipmiş doktormu iyi bilecek kendisimi ala ala

bende bidaha normal doğurmam diyorum sezeryan olurrum heralde gerçi yaparlarmı bilmiyoru artık isteğe bağlı diye bişi yok. ee bende ilkini normal yaptım çok düşük ihtimal sezeryanla doğurmam.en iisi hiç doğurmamak

slm bizim damla ferrum sanol tadına bende baktım iyiçok pahalı bir şey değil zaten

merhaba
evet bu aralar görüyorum seni.
bebekler için değil mi ? evet biz kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum tadı nasıl diye, bunu içiyor benim ki kilosuyla orantılı damla sayısı

o zaman bende onu alayım daha hiç içmedik diyebilirim bir iki kere denedik oğlum kustu yada tükürdü sevmiyor tadı demir yani nasıl sevsin miniğimmm neyse yarın alayım

kız sehpayı atma al o aparatlardan tak köşelere zaten en tehlikeli yerler köşeler
sorma canım kadına diyorum 3 dr. da kız dedi anne kesin yüzde yüz diyorum o da gülüyor

ne pipiymiş anam bu böyle
Siz ekmeye pepe derken ben erkektim falan filann
Daha neler geliyor da aklıma banlanmayayım şimdi

çok hoşsun kız pepe haa

canım hiç acı çekmedin mi ya dikişlerim felaket acıyordu benim doğrulamıyordum ama normal doğumda gibi gelip giden parmaklamıyordu en azından o hikayeler beni çok korkutmuştu :18:kimse ellemedi oramabir sonda taktılar o kadar ben bayılınca takın dedim dinlemediler ama lavman yapmadılar

canım özellerde isteğe bağlı var bizzat kendim oldum yasadan sonra bastırıyorsun iki kat parayı oluyorsun doktorlar kılıfına uyduruyor yeterki cepleri dolsun ama devlette olmuyordur.

kız sehpayı atma al o aparatlardan tak köşelere zaten en tehlikeli yerler köşeler
sorma canım kadına diyorum 3 dr. da kız dedi anne kesin yüzde yüz diyorum o da gülüyor

canım emeklemeye başlayınca altına falan geçer doğrulmaya çalışır diye korkuyorum.evdeki herşey tehlikeli geliyor artık gözüme.

canım özellerde isteğe bağlı var bizzat kendim oldum yasadan sonra bastırıyorsun iki kat parayı oluyorsun doktorlar kılıfına uyduruyor yeterki cepleri dolsun ama devlette olmuyordur.

Dogru diosun yok bebek ters yok çatı dar bir sürü bahanesi var yani

Gitmiş kız cisim arada bakın çok ilginç nicklerin oldugu yerde

Dogru diosun yok bebek ters yok çatı dar bir sürü bahanesi var yani

Gitmiş kız cisim arada bakın çok ilginç nicklerin oldugu yerde

kız ben doktora dedim ki ben sezaryan istiyorum ama artık yasak nasıl olucak bana dediki sen yeterki ödemeyi yap o bizim için çoçuk oyuncağı dedi ben şok oldumresmen kendi ağzıyla dedi bu yasa daha çok para alsınlar diye çıktı sanırım yoksa değişen birşey yok aldıkları ücretler katlandı

kızlar verdiğim linke tıklayıp bana bir fikir verin hangi topuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…