kızlar oğlan düşüyodu kanepeden düşmedi ama sehpa çok yakındı kafasının kenarı sehaya çok az çarptı . kafasının sol tarafı alnına doğru kızardı ve şişti hafiften.buz falanmı koysam napsam ya bişi deyin
ben 10 tane doğursam yine sezeryan yaptırırım çok rahat oldu doğumum laman falan yapmadılar sondayı anesteziden sonra takmışlar hiçbirşey hissetmedim uyumadan çıktım odama
ben 10 tane doğursam yine sezeryan yaptırırım çok rahat oldu doğumum laman falan yapmadılar sondayı anesteziden sonra takmışlar hiçbirşey hissetmedim uyumadan çıktım odama
10 tane doguramiyosun cnm maksimum 3
Sondayı bende de sonra taktılar ama çıkarırken lop diye lavmanı sonra yaptılar ama hissettim ben ıslaklıgı bögg
Kızlar aşagıdaki sarı cismi görüyor musunuz o ne ki
geçmiş olsun canım bence sen şu ev güvenlik aparatları var ya onlardan al biran önce sehpa köşelerine çekmecelere falan yoksa senin afacan daha çok yaralayacak kendini allah beterinden korusun
kızlar bende hamileyken herkes erkek diyordu kız olduğunu öğrendim k.valideye söyledim yok o erkektir doktor yanlış görmüştür diyor ya anne şeyini gördüm diyorum kadın inanmak istemiyor en sonunda ultrason görüntüsünü gösterdim de inandı
slm bizim damla ferrum sanol tadına bende baktım iyiçok pahalı bir şey değil zaten
merhaba
evet bu aralar görüyorum seni.
bebekler için değil mi ? evet biz kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum tadı nasıl diye, bunu içiyor benim ki kilosuyla orantılı damla sayısı
ne sarı cismi kız
haklısın canım hatta daha ileriye gidip şu sehpayı balkondan aşağı atıp parçalayacağım.ama işte bizim bilgisayar LCD ye bağlı yani monitör olarak LCD televizyonu kullanıyoruz bu sehpayada klavye mause falan koyuyoruz yemeklerimizi bile bunda yiyoruz eşimle ek başımızayken tv karşısında kıyamıyorumda.ama oğlum için atıcam bunu aşağıya.
senin kv de garipmiş doktormu iyi bilecek kendisimi ala ala
bende bidaha normal doğurmam diyorum sezeryan olurrum heralde gerçi yaparlarmı bilmiyoru artık isteğe bağlı diye bişi yok. ee bende ilkini normal yaptım çok düşük ihtimal sezeryanla doğurmam.en iisi hiç doğurmamak
ne pipiymiş anam bu böyle
Siz ekmeye pepe derken ben erkektim falan filann
Daha neler geliyor da aklıma banlanmayayım şimdi
kız sehpayı atma al o aparatlardan tak köşelere zaten en tehlikeli yerler köşeler
sorma canım kadına diyorum 3 dr. da kız dedi anne kesin yüzde yüz diyorum o da gülüyor
canım özellerde isteğe bağlı var bizzat kendim oldum yasadan sonra bastırıyorsun iki kat parayı oluyorsun doktorlar kılıfına uyduruyor yeterki cepleri dolsun ama devlette olmuyordur.
Kızlar aşagıdaki sarı cismi görüyor musunuz o ne ki
10 tane doguramiyosun cnm maksimum 3
4 yapmış burdaki dr un biri10 tane doguramiyosun cnm maksimum 3
Lafın gelişi şoka girdim ben de kızkızlar lafın gelişi 10 beee yoksa 2. bile düşünmüyorum
Kiz ben lavman falan hatirlamiyorum 2. sinde sonda da yoktu sanki
canım özellerde isteğe bağlı var bizzat kendim oldum yasadan sonra bastırıyorsun iki kat parayı oluyorsun doktorlar kılıfına uyduruyor yeterki cepleri dolsun ama devlette olmuyordur.
Dogru diosun yok bebek ters yok çatı dar bir sürü bahanesi var yani
Gitmiş kız cisim arada bakın çok ilginç nicklerin oldugu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?