canım sezaryanda ağrıyı sonradan çekiyosun ben merti kucağıma alamıyodum 3 gün alamadım bana ağrı kesicide çok az vurdular o yüzden kötüydü yani seni takdir ediyorum normal doğurduğun için.ve tüm normal doğuranları
canım bence sende yapardın bence müsait olan çatısı falan her kadın yapar .o insanların kendi korkularından kaynaklanıyor meselabende sezeryandan korkuyordum etrafımdaki herkez sezeryanlı anlıarını anlatıp beni korkutuyorlardı ve kesinlikle normal yapmamı söliyorlardı.sende normalkle ilgili çok kötü şeyler duyduysan ondan korkuyorsun normalden.aman sonunda hepimiz doğurmadıkmı yavrularımız kucağımızda değilmi en nemlisi bu bence.
aynen
içimden hastaneden kaçmayı geçirdim yanereye kadar gideceksem bırakın beni doğurmıcam dedim
valla ben çok korkağım yapamadım işte amilyataneden çıkarken merti doğurduğumu bile unutmuşttum narkozdan dolayı annem hatırlattı
aynen
içimden hastaneden kaçmayı geçirdim yanereye kadar gideceksem bırakın beni doğurmıcam dedim
bu arada bende sezeryana karşı değilim hiçbi şekjilde olması gerekiyorsa olucak tabikide.
benim karşı olduğum şey bebeğin hazır olmadığı bi durumda yani günü gelmeden doktorun onu ordan almak istemesi.her çocuk kendi geleceği zamanı şekli kendi belirlemeli bence hazır olduklarında geliyorlar sonuçta.
ha sancın olur bebek gelicektir ama sorun vardır doğum olmuyordur o zaman sezeryan tabiki yapılmalı ve hatta isteğe bağlı bile olsa sancıların gelmesi beklenmeli diye düşünüyorum.
kadınların doğum anıları erkeklerin askerlik anıları hiç bitmezmişya.bizdede öle oldu bi anlatmaya başlayınca duramıyoruz.ama insanın anlatası geliyor.hamileyklen anlatıp beni korkutanlara kızardım ama şimdi kendim anlatıyorum.gerçi hamile birine anlatmam tabi.
ben de ameliyathanedekileri fırçalıyorum
Oglumun saglıgı nasıl kimse bişi demedi diye drum dediki
Çocuk doktorumuz geldi ya yanınıza konuştunuz
kadın kendini pipişe hazırlamış kız kutuş beklemiyodu demekgeçmiş olsun canım bence sen şu ev güvenlik aparatları var ya onlardan al biran önce sehpa köşelerine çekmecelere falan yoksa senin afacan daha çok yaralayacak kendini allah beterinden korusun
kızlar bende hamileyken herkes erkek diyordu kız olduğunu öğrendim k.valideye söyledim yok o erkektir doktor yanlış görmüştür diyor ya anne şeyini gördüm diyorum kadın inanmak istemiyor en sonunda ultrason görüntüsünü gösterdim de inandı
bai lavman etmediler ama ilkinde yapmışlardıSondayı bende de sonra taktılar ama çıkarırken lop diye lavmanı sonra yaptılar ama hissettim ben ıslaklıgı bögg
4 diye biliyorum10 tane doguramiyosun cnm maksimum 3
he en iyisi hiç doğurmamakne sarı cismi kız
haklısın canım hatta daha ileriye gidip şu sehpayı balkondan aşağı atıp parçalayacağım.ama işte bizim bilgisayar LCD ye bağlı yani monitör olarak LCD televizyonu kullanıyoruz bu sehpayada klavye mause falan koyuyoruz yemeklerimizi bile bunda yiyoruz eşimle ek başımızayken tv karşısında kıyamıyorumda.ama oğlum için atıcam bunu aşağıya.
senin kv de garipmiş doktormu iyi bilecek kendisimi ala ala
bende bidaha normal doğurmam diyorum sezeryan olurrum heralde gerçi yaparlarmı bilmiyoru artık isteğe bağlı diye bişi yok. ee bende ilkini normal yaptım çok düşük ihtimal sezeryanla doğurmam.en iisi hiç doğurmamak
anam sebos öle bi bayılmışki demek hiç bişi hatırlamıyor4 yapmış burdaki dr un biri
Lafın gelişi şoka girdim ben de kız
Yapmışlardır bence sen farketmemişsindir
Nasıl sonda yoktu kız sondasız apandisit bile almazlar
bazı sezeryanlar çok zor ben ilkini hiç hisetmeden 2 saat içinde normal halime döndüm ama 2. de 1 ay 2 kat gezdimcanım bence sende yapardın bence müsait olan çatısı falan her kadın yapar .o insanların kendi korkularından kaynaklanıyor meselabende sezeryandan korkuyordum etrafımdaki herkez sezeryanlı anlıarını anlatıp beni korkutuyorlardı ve kesinlikle normal yapmamı söliyorlardı.sende normalkle ilgili çok kötü şeyler duyduysan ondan korkuyorsun normalden.aman sonunda hepimiz doğurmadıkmı yavrularımız kucağımızda değilmi en nemlisi bu bence.
bu arada bende sezeryana karşı değilim hiçbi şekjilde olması gerekiyorsa olucak tabikide.
benim karşı olduğum şey bebeğin hazır olmadığı bi durumda yani günü gelmeden doktorun onu ordan almak istemesi.her çocuk kendi geleceği zamanı şekli kendi belirlemeli bence hazır olduklarında geliyorlar sonuçta.
ha sancın olur bebek gelicektir ama sorun vardır doğum olmuyordur o zaman sezeryan tabiki yapılmalı ve hatta isteğe bağlı bile olsa sancıların gelmesi beklenmeli diye düşünüyorum.
sezeryanın amacı bebek doğum kanalına girmeden bebeği almak zaten kanala giren bebek sezeryanla alınamaz ve riskli gebelikse hem anne hem bebek veya ikisinden biri ölebilirbizim 12 gün erken aldılar bekletmediler ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum plansız olursa çok kan kaybedersin dedi 2-3 gün önce iğneleri bıraktırdı bu iğneleri önceki düşüklerim yüzünden kullanıyordum,çoğu sezaryanda zaten hep erken alıyorlar.
bazı sezeryanlar çok zor ben ilkini hiç hisetmeden 2 saat içinde normal halime döndüm ama 2. de 1 ay 2 kat gezdim
benim ilki çatım dar diye sezeryanla alınacaktı ama o tarihi bile beklemeden mecburi sebeplerden 21 gün önce alındı
2. de mecburen sezeryan oldu ama ahmettede 30 ağustosta sezeryan oldum ama 1 hafta neseteye bağlı gibi yaşadım çünkü suyum bitmiş haldeydi normalin çok altındaydı anca 30 ağustosa kadar bekleyebildiler
sezeryanın amacı bebek doğum kanalına girmeden bebeği almak zaten kanala giren bebek sezeryanla alınamaz ve riskli gebelikse hem anne hem bebek veya ikisinden biri ölebilir
insanların bebeğe zarar vermiyosa şayet seçim hakkı olmalı kürtaja hayır ama sezeryana evet diyenlerdenimtabi rabbim büyük konuşturmasın
Valla benim ilkini dr yonlendirdi sezaryene devlet hst. Genel anesteziyle yaptim berbatti
Ikinci de ben normal dogurmak istiyorum dedim (amma da cesurmusum ha) dr olmaz dedi
Cok oksurugum. Vardi oksurdukce dikislerim aciyodu ona ragmen ikinci cok guzeldi lokal anest. oldugu icin bebegimi ilk ben gordum ve oyle sevdim ki bir an once dikseler beni de yavruma gitsem dedim aksama ayaga kalktim iyiydim ama nedense hala dikis yerlerim aciyo ve kasiklarimda agri oluyo sizde de var mi boyle seyler
bazı sezeryanlar çok zor ben ilkini hiç hisetmeden 2 saat içinde normal halime döndüm ama 2. de 1 ay 2 kat gezdim
benim ilki çatım dar diye sezeryanla alınacaktı ama o tarihi bile beklemeden mecburi sebeplerden 21 gün önce alındı
2. de mecburen sezeryan oldu ama ahmettede 30 ağustosta sezeryan oldum ama 1 hafta neseteye bağlı gibi yaşadım çünkü suyum bitmiş haldeydi normalin çok altındaydı anca 30 ağustosa kadar bekleyebildiler
sezeryanın amacı bebek doğum kanalına girmeden bebeği almak zaten kanala giren bebek sezeryanla alınamaz ve riskli gebelikse hem anne hem bebek veya ikisinden biri ölebilir
insanların bebeğe zarar vermiyosa şayet seçim hakkı olmalı kürtaja hayır ama sezeryana evet diyenlerdenimtabi rabbim büyük konuşturmasın
evet canım bide doktor öyle söylemişti doğum kanalına girmemesi gerekmiş.bende karşı değilim karşı olsam kendi isteğimle yaptırırmıyım hiçkürtaja hayır tabiki
Valla benim ilkini dr yonlendirdi sezaryene devlet hst. Genel anesteziyle yaptim berbatti
Ikinci de ben normal dogurmak istiyorum dedim (amma da cesurmusum ha) dr olmaz dedi
Cok oksurugum. Vardi oksurdukce dikislerim aciyodu ona ragmen ikinci cok guzeldi lokal anest. oldugu icin bebegimi ilk ben gordum ve oyle sevdim ki bir an once dikseler beni de yavruma gitsem dedim aksama ayaga kalktim iyiydim ama nedense hala dikis yerlerim aciyo ve kasiklarimda agri oluyo sizde de var mi boyle seyler
Benim sancı tutunca kanalda mı diye mecbur baktılar çatı kontrolünde
Ertesi gün sezeryan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?