2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bence sende yapardın bence müsait olan çatısı falan her kadın yapar .o insanların kendi korkularından kaynaklanıyor meselabende sezeryandan korkuyordum etrafımdaki herkez sezeryanlı anlıarını anlatıp beni korkutuyorlardı ve kesinlikle normal yapmamı söliyorlardı.sende normalkle ilgili çok kötü şeyler duyduysan ondan korkuyorsun normalden.aman sonunda hepimiz doğurmadıkmı yavrularımız kucağımızda değilmi en nemlisi bu bence.

normal doğumda ikincisi daha kolaymış diyorlar daha kolay doğurursunuz.
beni yine kesecekler maalesef yine aynı acılar

bu arada bende sezeryana karşı değilim hiçbi şekjilde olması gerekiyorsa olucak tabikide.
benim karşı olduğum şey bebeğin hazır olmadığı bi durumda yani günü gelmeden doktorun onu ordan almak istemesi.her çocuk kendi geleceği zamanı şekli kendi belirlemeli bence hazır olduklarında geliyorlar sonuçta.
ha sancın olur bebek gelicektir ama sorun vardır doğum olmuyordur o zaman sezeryan tabiki yapılmalı ve hatta isteğe bağlı bile olsa sancıların gelmesi beklenmeli diye düşünüyorum.

şekerim çatı muhayanesi olmadım ki ben müsait mi hiç haberim yok:44:bundan sonra bir önemide kalmadı zaten
evet önemli olan mutlu son bebeklerimize kavuştuk çok şükür

aynen
içimden hastaneden kaçmayı geçirdim ya nereye kadar gideceksem bırakın beni doğurmıcam dedim

kadınların doğum anıları erkeklerin askerlik anıları hiç bitmezmişya.bizdede öle oldu bi anlatmaya başlayınca duramıyoruz.ama insanın anlatası geliyor.hamileyklen anlatıp beni korkutanlara kızardım ama şimdi kendim anlatıyorum.gerçi hamile birine anlatmam tabi.

valla ben çok korkağım yapamadım işte amilyataneden çıkarken merti doğurduğumu bile unutmuşttum narkozdan dolayı annem hatırlattı
ben de ameliyathanedekileri fırçalıyorum
Oglumun saglıgı nasıl kimse bişi demedi diye drum dediki
Çocuk doktorumuz geldi ya yanınıza konuştunuz
aynen
içimden hastaneden kaçmayı geçirdim ya nereye kadar gideceksem bırakın beni doğurmıcam dedim

bizim 12 gün erken aldılar bekletmediler ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum plansız olursa çok kan kaybedersin dedi 2-3 gün önce iğneleri bıraktırdı bu iğneleri önceki düşüklerim yüzünden kullanıyordum,çoğu sezaryanda zaten hep erken alıyorlar.

Aynısını yazacaktım kayahanın şarkısında bile var
Benim askerlik anılarım senin dogum hikayen hiç bitmezdi diye
Bizimkisi bir aşk hikayesiiiiiiii

ben de ameliyathanedekileri fırçalıyorum
Oglumun saglıgı nasıl kimse bişi demedi diye drum dediki
Çocuk doktorumuz geldi ya yanınıza konuştunuz

bana seslenerek uyandırdılar amilyataneden çıkardılar kapıda annem eşim babam bekliyordu annem mert çoktatlı dedide benim jeton düştü.

kadın kendini pipişe hazırlamış kız kutuş beklemiyodu demek

Sondayı bende de sonra taktılar ama çıkarırken lop diye lavmanı sonra yaptılar ama hissettim ben ıslaklıgı bögg
bai lavman etmediler ama ilkinde yapmışlardı

10 tane doguramiyosun cnm maksimum 3
4 diye biliyorum

he en iyisi hiç doğurmamak

4 yapmış burdaki dr un biri

Lafın gelişi şoka girdim ben de kız

Yapmışlardır bence sen farketmemişsindir
Nasıl sonda yoktu kız sondasız apandisit bile almazlar
anam sebos öle bi bayılmışki demek hiç bişi hatırlamıyor

bazı sezeryanlar çok zor ben ilkini hiç hisetmeden 2 saat içinde normal halime döndüm ama 2. de 1 ay 2 kat gezdim
benim ilki çatım dar diye sezeryanla alınacaktı ama o tarihi bile beklemeden mecburi sebeplerden 21 gün önce alındı
2. de mecburen sezeryan oldu ama ahmettede 30 ağustosta sezeryan oldum ama 1 hafta neseteye bağlı gibi yaşadım çünkü suyum bitmiş haldeydi normalin çok altındaydı anca 30 ağustosa kadar bekleyebildiler

sezeryanın amacı bebek doğum kanalına girmeden bebeği almak zaten kanala giren bebek sezeryanla alınamaz ve riskli gebelikse hem anne hem bebek veya ikisinden biri ölebilir
insanların bebeğe zarar vermiyosa şayet seçim hakkı olmalı kürtaja hayır ama sezeryana evet diyenlerdenimtabi rabbim büyük konuşturmasın

çocuğun ders maillerine bakıyım dedim bi baktım kk dayım
adam ikisiylede uğraşıyor bilse burdayım çatar haklı ama ben çıkayım görüşürüz

Valla benim ilkini dr yonlendirdi sezaryene devlet hst. Genel anesteziyle yaptim berbatti
Ikinci de ben normal dogurmak istiyorum dedim (amma da cesurmusum ha) dr olmaz dedi
Cok oksurugum. Vardi oksurdukce dikislerim aciyodu ona ragmen ikinci cok guzeldi lokal anest. oldugu icin bebegimi ilk ben gordum ve oyle sevdim ki bir an once dikseler beni de yavruma gitsem dedim aksama ayaga kalktim iyiydim ama nedense hala dikis yerlerim aciyo ve kasiklarimda agri oluyo sizde de var mi boyle seyler

Ben de bebüşümü gördüm giydirip getirmişlerdi böcügümü
Çok zorlarsam yanıyor uzanırsam yukarılara falan cız diyor zorlama

evet canım bide doktor öyle söylemişti doğum kanalına girmemesi gerekmiş.bende karşı değilim karşı olsam kendi isteğimle yaptırırmıyım hiçkürtaja hayır tabiki

bana teklif ettiler epidural yapalım ben kabul etmedimbayılırken diyorumki ben ayık kalmıycam dimi niye daha bayılmadım
sonrasını hatırlamıyorum

beni odaya getirdiklerinde mertide getirdiler giyinikti üstü başı o anki duygu çok güzeldi
eşim benim için videoya almış ilk çıkardıkları halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…