burda yine in cin top oynuyor terkedildi topiğimiz sessiz bu aralar
çok sıcak çok bunaldım
anam suksuk ne kadar mutlu oldum görünce maşallah size yaaben seni yerimm ananın karnındayken gün gün takip ettik seniii yavrummm
maşallah tatlı kıza
burda yine in cin top oynuyor terkedildi topiğimiz sessiz bu aralar
çok sıcak çok bunaldım
evet tatil diye başladım göreve. bilmiyorum bu nasıl bi dönemdir benim sakin oğlum da mız mız olduysa sonumuz ne olcak merak ediyorummerhaba canım tam zamanında başlamışsın işe yeniden tatil ne güzel.çocukların geneli bu ara acayip canım yalnız değilsin.sen işe başladın diyede değişmiş olabilirhuyları.oyyy oyy allahım bize yardım etsin sabır versin.bnim oğlanda coştu bu ara.sinirlerim yıpranıyo
hepsi aynı demek ki. umarım geçici bi dönemdirbende sasırdım 800 grma belkide almıstır belkide tartı yanlıs tartmıstır amannn boswer saglılı olsunlarda grmı fakretmez
hastaneden verilen kitapcıga göre 9 ayda yumurta beyazı verebilirsiniz yazıyo hemsiremiz 1 yasında dedi ama az az alıssınlar
eylülde baslıcam diyodun yine onun gibi bişi olucak yani tatile girdin:)
canım noluyo bu bebelere 2 dk durduramıyorum eylülü3 -4 gündür böyle sürekli aglıyo yürütecte mama sandalyesinde asla durmuyo kucak kucaga alınca inip yerde oynamak istiyo anlamadım bugün cıldıracaktım
olabilir ama sadece bi gün bıraktım. aynı evde kardeşim baktı. ortam bile değişmedi. kardeşime de alışık.MASALLAH BOYUNADA POSUNADABIZIMKIDE BU AY GUZEK KILO ALMIS ISHALDI 8100 DUSNUSTU GECEN ANNEMLER ASIYA GOTURMUS 8850 GELMIS
canım sen ıse basladıgın ıcın oyledır ebrarda oyleydı cok sukur duzeldı dun anneme gıttım orada kaldım huzursuzlanıodu sallıyorum uyumuyo ıclı ıclı sole solene aglıyo babam aldı kucagında sallarken uyudu cımcıme ama sabahları cok erken kalkıyo saat 7 olmadan ayakta
çok tatlı olmuş kara boncukslm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor
kafa ölçüsünü hatırlamıyorum ama bıngıldağı kapanmadı daha:26:kızlar bugun ebesinden geldim oğlumun 13 eylül doğumlu oğlum tam 9 ayı bitirdi..kilosu 8,5 boyu 71 ..kafa sıda 44 çıktı.. yanlız oğlumun 3 aydır kafa ölçümü 44 çıkıyor sizlerdede böyle mi .. özellikle erkek bebek anneleri son 3 aydır kafa ölçümleriniz nasıl yazar mısınız... bugun içim burkuldu oğlumun kafasının büyümesinin durmasından dolayı... bıngıldağı 6 . ayda kapandı sizin bebişlerin kaçıncı ayda kapandı..:44:
ben bir bilsem ne oluyor yemez içmez oldu ya zyagını bbile yalar yutardıherkese selamlarrrrrr
dişimiz çıktı baya :) ama mızmızlık sürekli kucak isteği bitmedi.aşımzı olduk bu ara 3 aşıda 1 yaşında olcakmış
karam oğluşuna geçmiş olsun bu oğluna nazar değiyor bence kıymam yakışıklıma maşallahhh
marjim nick değişmiş :) kayınpederin geliyormuş allah kurtarsın
ay bu ara acayip can sıksıntısı var bende ateş basıyor kasıklarım ağrıyor hiç adet olmadım ya ondanmı acaba
17 eylül dogumlu oglum kafasını dün ölçtüler 44 çıktı bıngıldak da kapanmasına ramak kalmış dedi drkızlar bugun ebesinden geldim oğlumun 13 eylül doğumlu oğlum tam 9 ayı bitirdi..kilosu 8,5 boyu 71 ..kafa sıda 44 çıktı.. yanlız oğlumun 3 aydır kafa ölçümü 44 çıkıyor sizlerdede böyle mi .. özellikle erkek bebek anneleri son 3 aydır kafa ölçümleriniz nasıl yazar mısınız... bugun içim burkuldu oğlumun kafasının büyümesinin durmasından dolayı... bıngıldağı 6 . ayda kapandı sizin bebişlerin kaçıncı ayda kapandı..:44:
bir buçuk ay önce bol bol güneşe çıkar dedi..bıngıldağı erken kapanmış kontrol etmeliyiz dedi. bu ay izinliydi .. işte ebesi ölçtü sağlık ocağında 44 dedi.. deviti biz 6 aylıkken kesmiştik dr söylemiştiben bir bilsem ne oluyor yemez içmez oldu ya zyagını bbile yalar yutardı
17 eylül dogumlu oglum kafasını dün ölçtüler 44 çıktı bıngıldak da kapanmasına ramak kalmış dedi dr
deviti kes sabah 9,11 arası güneşe çıkar dedi diger ayları hatırlamıyorum sizin dr ne diyor bu duruma
bayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
efe çok huysuz yemez içmez oldu gülmez oldu iyice benden de kaçıyor
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
200 gram zayıflamış aynı kiloda üç aydır derken zayıflamaya başladı
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
dedi evet işe başladım dedim o da ondan kaynaklı yapıyor dedi
daha fazla zaman ayırın ilgilenin geçer dedi sürekli onla olmaya çalışıyorum
okuldan kalan sürede ve bir dakika durmuyoruz evde sürekli koşturmaca oluyor
mattikanın oglu gibi her şeye aglıyor mız mızz ötesi
kansızlık çıktı yarı yarıya degerlerimiz multivitamin ve demir başladık
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
aşımızı olduk boyumuz aynı yine
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
44 cm küçükmü bildiğim kadarıyla değil
bide bıngıldak kapanmasıda sanki artık normal gibi zamanı gelmedimi hiç dikkat etmedim
benim oğlanın 9 aylıkken 45 cm di hoş kaç aydır 44 den 45 e zor çıktı hatta geçen ay dr a kafamız küçükmü ne bu böyle büyümüyor dedim
normal kibar yapılı dedi kocakafa değil yani
abimiz kocakafa olunca gözüm ona alıştığından bende merak etmiştim ama normalmiş
kötü şeyler aklına getirmebizim bıngıldak 6 aylıkken kapandı... son 3 ay dır 44 ... yarın başka bir çocuk dr ye gideceğiz dua edin kızlar kuzucumda bir sıkıntı olmasın...
bayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
slm canım boyu kilosu kafa ölcümü gayet normal canımkızlar bugun ebesinden geldim oğlumun 13 eylül doğumlu oğlum tam 9 ayı bitirdi..kilosu 8,5 boyu 71 ..kafa sıda 44 çıktı.. yanlız oğlumun 3 aydır kafa ölçümü 44 çıkıyor sizlerdede böyle mi .. özellikle erkek bebek anneleri son 3 aydır kafa ölçümleriniz nasıl yazar mısınız... bugun içim burkuldu oğlumun kafasının büyümesinin durmasından dolayı... bıngıldağı 6 . ayda kapandı sizin bebişlerin kaçıncı ayda kapandı..:44:
ay canım efecim seni cok özlemiş demekki annesi bu aralar bebişler hep annelerini görmek istiyo dibimizden ayrılmıyolar sende doktorun söylediklerini uygula hemen gecer insallah cook gecmiş olsun canımbayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
ahh strescim ay biz 1 taneyle basa cıkmamıyoruz bacım sen 2 taneyle Allah kolaylık wersinson 1-2 sayfaya bakabildim ancak hepimiz aynı durumdaymışız
ahmet doğduğundan beri en zor günlerini yaşatıyor bana
artık korkar oldum
huysuzluk mızmızlık ağlamalar anlatılamıycak boyutta
gündüz bir kere çok az uyuyor yemeğide yarıyarıya azalttı
hiçbirşeye vaktim olmuyor bide abimizinde okul kapandı oda tepemde tabi
resmen sinir harbindeyim herkese çatıyorum huysuz ötesi oldum bendeuykusuzluk ve yorgunluk beni fazlasıyla yıpratıyor nerdeyse 10 aylık olacak iyi olcak derken dahada bozuluyor
Allahtan sabır diliyorum ne diyim artık
sıcaklarda bitirdi beni
dert bir değil diyip dahada yazarmışımama stop diyorum merak edenlere yazdım bu yazımı
kıymetinizi bilin muhteşem yüzyılı bırakıp size yazıyorum farkındaysanız
elif koca kız olmuşslm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor
aynen canım yürütece hiç binmiyor ağlıyor mama sandalyesine hiç koyamıyorum kucaktada oturmuyor ne gezecekmişizslm canım boyu kilosu kafa ölcümü gayet normal canım
senin için ası takvimine baktım canım ölcümler 44 45 45 son üç ay bize hemsire bişi demedi bıngıldagıda kapanmadı daha
ay canım efecim seni cok özlemiş demekki annesi bu aralar bebişler hep annelerini görmek istiyo dibimizden ayrılmıyolar sende doktorun söylediklerini uygula hemen gecer insallah cook gecmiş olsun canım
senin bu hallerine alısık değiliz negatif olma o enerjinden bizde efede almasın:)
ahh strescim ay biz 1 taneyle basa cıkmamıyoruz bacım sen 2 taneyle Allah kolaylık wersin
benimkide dibimden ayrılmıyo yürütec mama sandelyesinde durmuyo
kucak istiyo sürekli kucaga alıncada tırmanmaya calısıyo tepeme tepeme
kızzz hürrem geldi vahide gördüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?