sorma bacım aynısı iş yapayım diye yürütece koyuyorum feryat figan yere koysam sandalyeden tutun kalk yere otur tekrar kalk sürekli böyle kafayı yycem yarında yaz temizliğine baslıcam nası olucak bilmiyorumaynen canım yürütece hiç binmiyor ağlıyor mama sandalyesine hiç koyamıyorum kucaktada oturmuyor ne gezecekmişiz
işim gücüm yok gezicem gün boyu
arabasında bile ağlıyor artık dışarı bile artık çıkaramıycam görünenne oldu bunlara ya
bide aşırının aşırısı bi hareket hep ayağa kalkma çalışmaları
bide yazık yavrum abimizde bu küçük sıpa yüzünden hep azar işitiyo benden
ha bu arada hürremde ben gibi 2-3 haftada yaşlandı gacı
hiç uymuşmu ya bence olmamış
temizlik mi ben bugün ahmeti yürütecine koydum ağla ağla bi hal oldu anca 5 dk bi duş aldımsorma bacım aynısı iş yapayım diye yürütece koyuyorum feryat figan yere koysam sandalyeden tutun kalk yere otur tekrar kalk sürekli böyle kafayı yycem yarında yaz temizliğine baslıcam nası olucak bilmiyorum
walla herkes genc hürrem yaslı hiç olmamıs zaten merhamet baslayalı muhtesem yüzyıldan vazgecmiştim 10 bölümdür izleyemiyodum
bugün sezon finali diye sonu baktım olmamıs
kız adamlar ne yapsın meryemi tükettik kaçırttık alamanyayasarıldılar bitti
önceden öpüsüyodunuz noollduuu
stres bide hatun kişideki aksana bak hele 2-3 hafta nerde kaldıysa dil egitimi almıs herhal
türkceyi sular seller gibi konusuyo masllah
temizlik mi ben bugün ahmeti yürütecine koydum ağla ağla bi hal oldu anca 5 dk bi duş aldım
yarın 4. gün ev süpürülemedi düşün artık
eskisi gibi izlenmez artık bitirselerdiya bu sezon amann neysekız adamlar ne yapsın meryemi tükettik kaçırttık alamanyaya
türkiş meryem bu kadar olmuş idare et kız
bende engeç gün aşırı süpürürüm ama tahmin et ne durumdayım öğlen yemek yiyemedim düşün şaka gibinapım bacım yaz temizliği seneden seneye anca halıları yarın yıkamaya vericem bugün perdeleri yıkadım yarın ütüleyim kocaya astırıcam ben becerimiyorum zımbırtılı stor perdeleri
4 gün mübacım 1 gün durup bir gün kesin süpürüyorum emekliyo bunlar heryer toz benim sac kılı
bende engeç gün aşırı süpürürüm ama tahmin et ne durumdayım öğlen yemek yiyemedim düşün şaka gibi
bu geçer inşallah yoksa ben bu sefer kesin bakırköydeyim beklerim efem
ben kadın alıcam 3-4 gün sürer temizlik ona bile gözüm kesmiyor
arzu kaçmış
ben ara ara girerim kızlar unutmayın beni tamammı
belkide ahmet adam olur sık sık girerim:44: her neyse kısaca görüşürüzzzzz
herkese selamlarrrrrr
dişimiz çıktı baya :) ama mızmızlık sürekli kucak isteği bitmedi.aşımzı olduk bu ara 3 aşıda 1 yaşında olcakmış
karam oğluşuna geçmiş olsun bu oğluna nazar değiyor bence kıymam yakışıklıma maşallahhh
marjim nick değişmiş :) kayınpederin geliyormuş allah kurtarsın
ay bu ara acayip can sıksıntısı var bende ateş basıyor kasıklarım ağrıyor hiç adet olmadım ya ondanmı acaba
bacım ne tuhaf tuhaf işler yapıyosun
niye adını değiştirdin kız
ismin hayırlımı değilmi diye bi bilim varya adını hatırlayamadım yoksa orayamı başvurdunda yeni adını aldın
ne oldu anlat hele
bayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
efe çok huysuz yemez içmez oldu gülmez oldu iyice benden de kaçıyor
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
200 gram zayıflamış aynı kiloda üç aydır derken zayıflamaya başladı
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
dedi evet işe başladım dedim o da ondan kaynaklı yapıyor dedi
daha fazla zaman ayırın ilgilenin geçer dedi sürekli onla olmaya çalışıyorum
okuldan kalan sürede ve bir dakika durmuyoruz evde sürekli koşturmaca oluyor
mattikanın oglu gibi her şeye aglıyor mız mızz ötesi
kansızlık çıktı yarı yarıya degerlerimiz multivitamin ve demir başladık
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
aşımızı olduk boyumuz aynı yine
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor
bayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
efe çok huysuz yemez içmez oldu gülmez oldu iyice benden de kaçıyor
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
200 gram zayıflamış aynı kiloda üç aydır derken zayıflamaya başladı
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
dedi evet işe başladım dedim o da ondan kaynaklı yapıyor dedi
daha fazla zaman ayırın ilgilenin geçer dedi sürekli onla olmaya çalışıyorum
okuldan kalan sürede ve bir dakika durmuyoruz evde sürekli koşturmaca oluyor
mattikanın oglu gibi her şeye aglıyor mız mızz ötesi
kansızlık çıktı yarı yarıya degerlerimiz multivitamin ve demir başladık
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
aşımızı olduk boyumuz aynı yine
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
gunaydın herkese
aryam calısan ınsan bellı sabahın korunde burdayızz
günaydın canım evet öyle valla her sabah topiği biz açıyoruz gerçi boşa açıyoruz bu aralar kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?