2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bacım ne tuhaf tuhaf işler yapıyosun
niye adını değiştirdin kız
ismin hayırlımı değilmi diye bi bilim varya adını hatırlayamadım yoksa orayamı başvurdunda yeni adını aldın
ne oldu anlat hele

sorma bacım aynısı iş yapayım diye yürütece koyuyorum feryat figan yere koysam sandalyeden tutun kalk yere otur tekrar kalk sürekli böyle kafayı yycem yarında yaz temizliğine baslıcam nası olucak bilmiyorum

walla herkes genc hürrem yaslı hiç olmamıs zaten merhamet baslayalı muhtesem yüzyıldan vazgecmiştim 10 bölümdür izleyemiyodum
bugün sezon finali diye sonu baktım olmamıs

sarıldılar bitti
önceden öpüsüyodunuz noollduuu
stres bide hatun kişideki aksana bak hele 2-3 hafta nerde kaldıysa dil egitimi almıs herhal
türkceyi sular seller gibi konusuyo masllah

temizlik mi ben bugün ahmeti yürütecine koydum ağla ağla bi hal oldu anca 5 dk bi duş aldım
yarın 4. gün ev süpürülemedi düşün artık

sarıldılar bitti
önceden öpüsüyodunuz noollduuu
stres bide hatun kişideki aksana bak hele 2-3 hafta nerde kaldıysa dil egitimi almıs herhal
türkceyi sular seller gibi konusuyo masllah
kız adamlar ne yapsın meryemi tükettik kaçırttık alamanyaya

türkiş meryem bu kadar olmuş idare et kız

temizlik mi ben bugün ahmeti yürütecine koydum ağla ağla bi hal oldu anca 5 dk bi duş aldım
yarın 4. gün ev süpürülemedi düşün artık

napım bacım yaz temizliği seneden seneye anca halıları yarın yıkamaya vericem bugün perdeleri yıkadım yarın ütüleyim kocaya astırıcam ben becerimiyorum zımbırtılı stor perdeleri

4 gün mübacım 1 gün durup bir gün kesin süpürüyorum emekliyo bunlar heryer toz benim sac kılı

bende engeç gün aşırı süpürürüm ama tahmin et ne durumdayım öğlen yemek yiyemedim düşün şaka gibi
bu geçer inşallah yoksa ben bu sefer kesin bakırköydeyim beklerim efem

ben kadın alıcam 3-4 gün sürer temizlik ona bile gözüm kesmiyor

bende yiyemiyorum kucagıma alıyorum heryeri karıstırıyo cookk hareketli ahmet gibi

mutfagı halletsem gerisi kolayda o gözümde cok büyüyor ama bayram gelmeden yapayım istiyorum

arzu kaçmış
ben ara ara girerim kızlar unutmayın beni tamammı
belkide ahmet adam olur sık sık girerim:44: her neyse kısaca görüşürüzzzzz

stres bacım asıl sen yazmıyon
bende bu sefer gercekten kacıyom
gideyim yatayım gece kac kere kakıcaz acaba bide sabahın köründe kalkacaz pöffffff yazarken yoruldum yasarke napcam acaba
herkezlere iyi gecelerrr

evet değişti canım dişiniz hayırlı olsun o mızmızlık kolay geçmez bizde 6 tane diş var hala geçmedi, yarın akşama geliyor maalesf

bu aralar bunalımdayım kadınlar depresyona girince saç rengini değiştirir ya bende nickimi değiştirdim.

yarın anneme gidicez çamaşırlar kurumadı daha yarım yamalak valiz hazırladım bi de neyime güveniyosam otobüsle gidiyoruz. yanımda kardeşim olcak ama yine de 4 saat otobüste kucakta napıcak Ahmet acaba? 10 sn dursa hayret ediyorum bu ara. bezini bağlarken kaçıyo tamam hep kaçıyodu da tutup bağlayınca öyle bi ağlıyo ki duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar.
özetlen yarın rezillik beni bekliyo dua edin bana:18:

ii geceelr kızlar.nasılsınız.şöle göz ucu ile geçmiş yaptımda..efeye geçmiş olsun karam..inşallh biraz önce eski haline kavuşur...
kızlar birde üperme die birşey okudum.nasıl yani anlamadım.yağızda arada titrer gibi oluyo.heralde çişini yapıyor die düşünüyordum...kötü sonuçlarıda mı varmış.allah korusun ya

ayy canım benım kıyamam efeme yavrum nezordur sımdı ıns atlatır hemen annesı calsınca boıle oluyo kızım eve geldıgınde yemek bıle yemıyorum aksam onunla vakıt gecırıyım dıe o eve gelcegı gun ertesı gunden butun ıslerımı bıtıryorum o eve gelınce hemen alıp parka goturyorum ne zor bısey bebgınden ayrı kalmak annemler eylulde 15gun tatıle gıtcek ebrara kım bakıcak dıye dusunuyorum annem goturuyum dıyo ama ben kızımı 15 gun gormeden yapamam esımde anneme bırakırız dıyo onun evıde uzak gelse bızde baksa gelmezkı nıkah dugun olsun kosarak gelıyo adamlar torununu gormeye gelınce hep bı bahane sımdıden ıcıme dert oldu esım tutturursa annemlerde kalıcak dıye hıc ıstemıyorum orda kalmasını gelsın bızım evde baksınayy yemın ederım dusundukce mıdeme agrı gırıyo nefret edıyorum calısmaktan

slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor

suksuk kızın çok güzelmiş maşallah barekallah rabbim korusun

çok şaşırdım yademek bebek depresyonu varmış umarım tez zamanda geçer
karam sende kendini üzme ki senin stresinde efeye geçip daha fazla depresyona girmesin çocuk allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda toparlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…