2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım allah yardımcın olsun zor valla ahmetin uyku saatine denk getirseydiniz yolculuğu belki uyurdu rahat ederdiniz sizde yoksa zor benimkide hiç yerinde durmuyor sürekli bi hareket halinde heleki emeklemeye başladığındandır daha feci bişey oldu çıktı bez bağlatmıyor üstünü giydirinceye kadar ağlıyor sürekli geziyor etrafı karıştırıyor zamane bebeleri ne olacak

aynen bebısler cok hareketlendı uyumuyolar etmıyolar senın bebıse kım bakıyor

halam bakıyor evlerimiz yakın sabah işe gelmeden ben yada eşim bırakıyoruz iş çıkışı gidip onu alıyorum öyle tempolu bi hayat yaşıyoruz o yüzden işe başladım başlayalı zayıfladım Allahtan işime yaradı

neguzel benım annem bakıyo annemde kalıyo bıgun bızde esımede banada ters kalıyo annem ıse gıderken bırakıp alma ımkanımız yok aksam alıyo esım sabahda babamlar gelıp alıyo ama ınanakı cok zor gelıyo bebegımden ayrıkalmak hıc ıstemedım ıse baslamayı ama mecbur mecburrr

sabri11 (21 de olabilir hatırlamıyorum)
canım benim oğlumunda baş çevresi küçük en son 44 tü galiba hatta ben her defasında doktora küçük diyom o da yok normal diyo sorun yok ama bıngıldağımız açık daha kapanmadı galiba 8 aylık ve 2 yaş arasında kapanıyormuş
kız kafana takma ırsi de olabiliyor eğer ailede kafası küçük olan varsa onlara çekebilirmiş hem 44 öyle çok küçük değili ki

öyle valla canım çok zor ama dediğin gibi mecburuz ne yapalım Allahtan biz yakınız bırakıp alması sorun olmuyor

didem eski topiğinemi geldin kız hoş geldin gel kahve içek

geldim walla özlemişim de bir ara burası 3 günde bir ilerliyordu bzizm eylül beklerken ağustos olunca ağustos annelerine takılıorum sekerim ama burası ilerlerse gelirim burayada.... wallla zombi gibiyim kahvede ne iyi giderr geliom hemen nerdesin

gel diyarbakırdayım kahven hazır bende zombi gibiyim

tamam geliom karamda war diyarbakırda onuda alır dedikodunun dibine vururuz bizimki kendini yetişkin sanıyor sanırım artık 7 saat uyuyo geceleri yaa

bekliyoruz seni evet karamda burada geçen cuma görüştük onunla çok güzel geçti
senin çıtır herhelde meme emmiyor değil mi yoksa gece zırt pırt kalkardı
kız bu arada senin çıtır maşallah çok güzelben ara ara sizin topiğe bakıyom orda görmüştüm allahın emriyle senin çıtırı oğlum kıtıra istiyom:119::119:

yok canım 6 aylıkken bırakdı memeyi çalışınca... ooo sevindim walla darısı bana bende gelicemm walla canım dediğim gibi gençler anlaşırsa kısmettt

yok canım 6 aylıkken bırakdı memeyi çalışınca... ooo sevindim walla darısı bana bende gelicemm walla canım dediğim gibi gençler anlaşırsa kısmettt

ayyyyyyyy modern anne işi gençlere bıraktı valla tamam bende kızı vermezsin falan diye seni ikna edecek yol arıyordum
neyse tamam ozaman hem çıtır ile kıtır birbirine çok uydu hadi hayırlısı

ayyyyyyyy modern anne işi gençlere bıraktı valla tamam bende kızı vermezsin falan diye seni ikna edecek yol arıyordum
neyse tamam ozaman hem çıtır ile kıtır birbirine çok uydu hadi hayırlısı

walla uydu canım öyle biz özgür kız yetişdirioruz kendisi ne isterse o olur

walla uydu canım öyle biz özgür kız yetişdirioruz kendisi ne isterse o olur

öyle öyle zamane çocukları ne isterse o kız senin çıtırın gözlerinden belli benim kıtırı istiyor valla oldu bu iş dur halaya duram
halay dedimde aklıma karam geldi nerdesin hemşo efem nasıl ya umarım düzelmiştir kuzucuk

allah yardımcın olsun canım bebekle yolculuk zor olur.
o bez bağlarken kaçma bizdede var emekleyerek kaçıyor bide bazen ellerimi tekmeliyor bağlamıyım diye

çalışmak zordur tabi canım biz evdeyken zor hallediyoruz işleri,bide bebeğinden ayrı kalmak herşeyden zor insanın aklı hep onda kalır

efe depresyondaymış sanırım geçmiş olsun bende ilk duyuyorum bebek depresyonunu umarım en kısa zamanda atlatır kuzucuk.

ewet ya karam da efeyle depresyona mı girdi ne yaptı yazık yaa özledik walllaaa

marji günaydın canım neyapyn mert kuzum ne yapyr

günaydın canım ,idare ediyorum kp gelcek ya maalesef
mert bey dün gece beni hiç uyutmadı şimdi kendisi uyuyor 5 dkya kalkar rüzgar nasıl evlendiriyormuşsun hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…