yarın anneme gidicez çamaşırlar kurumadı daha yarım yamalak valiz hazırladım bi de neyime güveniyosam otobüsle gidiyoruz. yanımda kardeşim olcak ama yine de 4 saat otobüste kucakta napıcak Ahmet acaba? 10 sn dursa hayret ediyorum bu ara. bezini bağlarken kaçıyo tamam hep kaçıyodu da tutup bağlayınca öyle bi ağlıyo ki duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar.
özetlen yarın rezillik beni bekliyo dua edin bana:18:
aynen bebısler cok hareketlendı uyumuyolar etmıyolar senın bebıse kım bakıyor
halam bakıyor evlerimiz yakın sabah işe gelmeden ben yada eşim bırakıyoruz iş çıkışı gidip onu alıyorum öyle tempolu bi hayat yaşıyoruz o yüzden işe başladım başlayalı zayıfladım Allahtan işime yaradı
neguzel benım annem bakıyo annemde kalıyo bıgun bızde esımede banada ters kalıyo annem ıse gıderken bırakıp alma ımkanımız yok aksam alıyo esım sabahda babamlar gelıp alıyo ama ınanakı cok zor gelıyo bebegımden ayrıkalmak hıc ıstemedım ıse baslamayı ama mecbur mecburrr
didem eski topiğinemi geldin kız hoş geldin gel kahve içek
geldim walla özlemişim de bir ara burası 3 günde bir ilerliyordu bzizm eylül beklerken ağustos olunca ağustos annelerine takılıorum sekerim ama burası ilerlerse gelirim burayada.... wallla zombi gibiyim kahvede ne iyi giderr geliom hemen nerdesin
gel diyarbakırdayım kahven hazırbende zombi gibiyim
tamam geliom karamda war diyarbakırda onuda alır dedikodunun dibine vururuzbizimki kendini yetişkin sanıyor sanırım artık 7 saat uyuyo geceleri yaa
bekliyoruz seni evet karamda burada geçen cuma görüştük onunla çok güzel geçti
senin çıtır herhelde meme emmiyor değil mi yoksa gece zırt pırt kalkardı
kız bu arada senin çıtır maşallah çok güzelben ara ara sizin topiğe bakıyom orda görmüştüm allahın emriyle senin çıtırı oğlum kıtıra istiyom:119::119:
yok canım 6 aylıkken bırakdı memeyi çalışınca... ooo sevindim walla darısı bana bende gelicemmwalla canım dediğim gibi gençler anlaşırsa kısmettt
ayyyyyyyy modern anne işi gençlere bıraktı valla tamam bende kızı vermezsin falan diye seni ikna edecek yol arıyordum
neyse tamam ozaman hem çıtır ile kıtır birbirine çok uydu hadi hayırlısı
walla uydu canım öyle biz özgür kız yetişdirioruz kendisi ne isterse o olur
yarın anneme gidicez çamaşırlar kurumadı daha yarım yamalak valiz hazırladım bi de neyime güveniyosam otobüsle gidiyoruz. yanımda kardeşim olcak ama yine de 4 saat otobüste kucakta napıcak Ahmet acaba? 10 sn dursa hayret ediyorum bu ara. bezini bağlarken kaçıyo tamam hep kaçıyodu da tutup bağlayınca öyle bi ağlıyo ki duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar.
özetlen yarın rezillik beni bekliyo dua edin bana:18:
ayy canım benım kıyamam efeme yavrum nezordur sımdı ıns atlatır hemen annesı calsınca boıle oluyo kızım eve geldıgınde yemek bıle yemıyorum aksam onunla vakıt gecırıyım dıe o eve gelcegı gun ertesı gunden butun ıslerımı bıtıryorum o eve gelınce hemen alıp parka goturyorum ne zor bısey bebgınden ayrı kalmak annemler eylulde 15gun tatıle gıtcek ebrara kım bakıcak dıye dusunuyorum annem goturuyum dıyo ama ben kızımı 15 gun gormeden yapamam esımde anneme bırakırız dıyo onun evıde uzak gelse bızde baksa gelmezkı nıkah dugun olsun kosarak gelıyo adamlar torununu gormeye gelınce hep bı bahanesımdıden ıcıme dert oldu esım tutturursa annemlerde kalıcak dıye hıc ıstemıyorum orda kalmasını gelsın bızım evde baksın ayy yemın ederım dusundukce mıdeme agrı gırıyo nefret edıyorum calısmaktan
öyle öyle zamane çocukları ne isterse o kız senin çıtırın gözlerinden belli benim kıtırı istiyor valla oldu bu iş dur halaya duram
halay dedimde aklıma karam geldi nerdesin hemşo efem nasıl ya umarım düzelmiştir kuzucuk
marji günaydın canım neyapyn mert kuzum ne yapyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?