2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım ,idare ediyorum kp gelcek ya maalesef
mert bey dün gece beni hiç uyutmadı şimdi kendisi uyuyor 5 dkya kalkar rüzgar nasıl evlendiriyormuşsun hayırlı olsun

ne çektin be marji bu kayınpederden
çok huysuz bu aralar hiç uyumak istemiyor uykusu geliyor ama uyumamak için direniyor haliyle benim sinirlerde geriliyor
evet evlendiriyom ama onun haberi yok eve gidince müjdeyi verecem eminim çok sevinecek

sevinir sevini sevinmez mi
bizde arzunun eylülle söz kestik 1,5 ay önce

cokgecmıs olsun cnm ıns bır an once duzelır kzucun bu bebeler herseyı hıssedıolar wallahıı
elif koca kız olmuş

huyuda kendi gibi güzelmi kokoşun

masalahh dyım cnnm sızınkılerın yaptıklarını okuyunca benımkısı melek gıbımm

oyyyyyyyyyy tebrik ederim eylül ve merti
maşallah çok yakışırlar ikiside güzel
ay çok duygulandım oğlum evleniyor herkes kızının arkasından ağlar ben oğlumun arkasundan ağlıyom

sağol teyzesi,bende duygularınırım kesin evlat bu kız erkek farketmez sonuçta yuvadan uçuyorlar

selam kızlarrr

karamcım geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir efecim
ama sen de moralini bozmamaya çalış
sen ki hep bizim enerjmizi yüksek tuttun, şimdi sıra sende :) bu yaşlarda olur öyle kilo kaybı, iştahsızlık, bi günleri bi günlerini tutmuyo ki! belki diştir? bizim hala 1 diş bile yok, ben her şeyi ona bağlamaya başladım. bazı bebelerde diş mızmızlığı 2 aya kadar bile sürüyomuş!

çalışmak zor ona bi şey diyemem, aynı dert bende de var
napacan..

ben her sabah yumurtasına ekmek ve pekmez katıyorum. demiri çoğu gün unuttuğum halde kansızlık çıkmadı, ben pekmeze bağlıyorum kızlar. üzüm pekmezi.

maşallah canım kızına güzel kilo almış bu ay
masalahh cnm gecmıs olsun bıze ebe 2 tane var demıstı 1 yasındaa nedenkı acaba
canım su çiçeğiaşısı yeni girmiş belki siz gittiğimnizde daha yoktur.

ayy bende 25 liraya aldım canım görüyon mu sen kazıklanmışık valla

slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor

maşallah canım çok tatlı bu cimcime

benimkide gitti hu akşam yine yarın sabha gelicek neredeydin canıms sen unuttum ben yaaa bağlıcada oturan senmiydin.buluşalım bigün.

adet olamadığındandır canım yaa geçer inşallah.

uzuyo demek yavaş yavaş dişiniz.

kafa ölçümü normal bence geçen ayları bilmiyorum ama sen yazınca ölçtüm kendim 44 cm.bugüne kadar merak etmemişim hiç.bence küçük değil daha ne istiyorsun koca kafamı olsun bebeler.
canım bizim bıngıldakta bu ay kapanmış.erkenmi dedim değil genetik oluyo böle şeyler dedi.

depresyona girmiş demek efe okul kapandı artık hep yanındasın atlatır hemencecik inşallah kuzucuk.

ahh ahhh 2. çocuk hariç aynı şeyleri yaşıyoruz.bunaldım artık sinirlerim altürt oldu.allah yardım etsin hepimize.

canım uyku vaktine yakın çık arabada uyur bence inşallah sorunsuz geçer ylculuk

canım çişini yaparken yapıyorlar şahit oldum buna.altı açıktı titredi ve çişini yaptı halıya
merak etme farklı bi durum olsa anlarız.

merhabalar anneler

dün sonuçlarımızı aldık maşallah kan değerimizçok güzel 10.5-12.9 aralık bizimki 12.5

dedim doktora ben kan ilacı vermiyorum onun yerine gün aşırı yumurta ve haftada 3 kere et veriyorum diye böyle devam edeyimmi dedim.arada ver ilacı dedi büyürken ihtiyaçları olucak zeka gelişimi için çok önemli dedi.demir ilacı alan bebeklerin bile kan değerleri bu kadar yüksek olmayabiliyo maşallah dedi.ama yinede ver arada dedi.bıngıldağımız kapanmış şaşırıdm sordum durdum normalmi diye.normal dedi genetik bu tür şeyler dedi.

doktor herşey normal dedi ama eve gelince farkettin trombosit değerinin yanında yüksek yazıyo.150-400 olması gerekiyo bizimki 401 bişey demdi doktor ama eve gelince görünce aklıma takıldı.

bizim iştahsızlığımız hala devam ağzından geri çıkarıyor verdiklerimi.mızır mızır sürekli kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor yerde durmuyor kalkacak biyer buluyr.saniyede kalkıyor göremiyorum bile bazen.sürekli yürütememya ben bu bebeyi.kendi baya baya yürüyo ama korkuyorum düşebiliyo bi süre sonra.kendi kontrollü düşmeyi öğrense hiç karışmıycam naparsa yapsın.

uyku durumumuz hala yok.nolucak bu bebeler yaaa buraya bile çok zor giriyorum.girsemde açık kalıyo zor yazıyorum.gündüzleride bazen uyuyo bazen hiç uyumuyo.

bu haftasonu cumartesi pazar pazartesi annemde kalıcam.evde tadilat var eşim yalıtım yaptırıcak duvarlara içerden.sonra alçı sonra boya yarında halıları gönderiyorum.o değilde sinirlerim çok bozuk yaa oğlanuın odasını yeni boyadık şimdi dış kısma bakan duvara yalıtım yapılacakmış o duvar yeniden boanacak.bari o odaya girmrseler diyorum ama eşim olmuşken hepsi olsun diyor.bu tadilat işlerinden nefret ediyorum.

herkese selamlar elifcim maşallah oğluşuna kan değerleri güzel

karam olmazsa izin al tatlım çünkü sen işe başlayınca öyle oldu oğlun inşallah gecicek ya

bebekler hasta olunca çok üzülüyorum ya

DEPRESYONA GİRİYORUM ÇIKIYORUM
ben depresyon arsızı oldum heralde

senin depresyonunun sebebi sevgili kp dimi
ya bunların hiçmi güzel huyu olmaz bu bez olayı sizdedemi var
korkumdan nerdeyse bezini değiştirmiycem o denli yani

bu arada hayırlı yolculuklar
kız rüzgarında çokta tın yani

o halinden pek memnun görünüyoda sen değilsin heral
oyyyyyyyyyy tebrik ederim eylül ve merti
maşallah çok yakışırlar ikiside güzel
ay çok duygulandım oğlum evleniyor herkes kızının arkasından ağlar ben oğlumun arkasundan ağlıyom
gerçekten okurken bile ne kadar üzüldüğünü hissettim

sağol teyzesi,bende duygularınırım kesin evlat bu kız erkek farketmez sonuçta yuvadan uçuyorlar
ahmet kız olaydı ya 18 yaşına girdiği gün kocaya verirdim

abiside kız olaydı 15 yaşında kocaya verirdim o da ayrı mesele
boya kokusuda bikaç hafta çıkmaz evden
kolay gelsin canım

iyi geceler kızlar
geçmiş yapamadım giremiyorum da ne zamandır
umarım herkes iyidir
beni sorarsanız bin ah işitebilirsiniz
şeboşum hastalandı bugün 3. gün sürekli ateşi yüksek dr a götürdüm boğazı çok kötü dedi
yarın da ateşi düşmezse bi daha götürücem kan idrar tahlili falan isteyecek
kızım da iyileşmedi döküntüleri geçmedi sürekli yenileri çıkıyo her yeri mor leke onun da tahlilleri yenilenecek haftaya
oğlanı da bi de sağlık ocağından çağırdılar yarın kızamık aşısı olacak o da ateşini çıkarır tam olur
hafta sonu eşimle bi amasra kaçamağı yapıcaktım ama oğlanın ateşi düşmezse zor
perşembe de tatile çıkıyorum işlerimi bitirmem için 4 yarım günüm var bi de tatil alışverişi var tabi
bu arada akupunktur yaptırdım bakalım böyle zayıflayabilcek miyim çarşamba da onun randevusu var
ay valla acıdım halime

slm kızlar.herkese hayırlı cumalar..canım sıkkın.yağız 3 gündür ishal.yediğini çıkartıyor alttan.çateş yok kusma yok iştahta yerinde çok şükür.ama yediğini 5 dakika sonra ishal olarak çıkartıyor.çok sulu değil ama cıvık.patetes pirinç haşladım veriyorum muz veriyorum banamısın demiyor.kakası öğlen sarıysa bidakine yeşil oluyor sürekli değişiyor rengi.üşüttümü acaba denizden.yada mikropmu kaptı.bugün öğleden sonra doktora götürücem bakalım.inşallah geçer yaa

cok gecmıs olsun kızlar ıns tez zamanda ıyıılesır kuzucuklarınız.. ev tadılatı benımde en korktugum sey bebekle cok zor allah yardımcın olsun cnm .. kuzucuklarımız hasta olmasınn ası ıcın ebemızı bı arıyayım olmadı merak ettım

Son düzenleme:
etimesguttayım ben canım baya uzak haklısın bigün ayarlayabiliriz belki.ehliyetim olsa keşke heryere gelirim.olmadı otobüsle gelirim
benim arada etimesguta yolum düşüyo, ehliyet de var
seni alırım evden, oğlanları alır açık hava bi yere ya da avm ye gideriz :) nasıll?

canım geçmiş olsun, Allah kolaylık versin. bugun düşer inşallah seboşun ateşi..
ben bi bebeyle zor uğraşıyorum, sizin gibi 2 tane olanlara hayranlıkla bakıyorum. Allah güç ve sabır versin.
bin ah durumu bu aralar çoğumuzda var sanırım ama yapacak bişey yok. dünya tatlısı bebelerimiz için sabredeceğiz.
eeee cennetin ayaklarının altında olması kolay değilmiş anladık :)

bu arada bizi de kızamık için çağırdılar hatta 1 ay filan oldu ama ben ihmal ettim
zaten 1 yaşında yapılacakmış aslında, bunu salgın tehlikesi old için öne almışlar
ama şimdi olsa bile 1 yaşında tekrar olacakmış
hemşire bana "korurum 1 yaşına kadar diyosan yaptırmayabilrsin" dedi
inşallah pişman olmam..

merhaba canım
çok benzer bi durum bizde de var ve 1 hafta kadar oldu
yemek/mama yedikten 5-10 dk sonra ishal olarak çıkıyo
okadar çok yapıyo ki hayret ediyorum oğlum nerden buldun bu kadar malzemeyi diye
ben bunu da dişe bağlıyorum, her şey gibi..
meyve çok seviyo ondan olablr
dediğin gibi üşütmüş olablr
ama bizimki hiç yeşil olmadı, o ne anlama gelir bilmiyorum

yaa demek sizinde öle cnm..rahatladım biraz..ama bizim dişlerimiz çıktı ya.4 tane var..onlar çıkarken hiç böle olmamıştı.aynen dediğin gibi mama yemek yedimi çıkartıyor hemen.aynı demekki cnm.emziriyorum emerken kArnı gurulduyor yani bağırsakları galiba.bende ishal olunca öle olurdu onun gibi...bende izmirdeyim ama merkez değil.ilçesinde.görevden dolayı.burdada hastane yok.sağlık ocağı var anlar mı acaba?

ah sebosum çok geçmiş olsun
bebelerle planlı bişey yapılmaz bence tatili biraz ertelesen

haydeee dökülen dökülene
çok geçmiş olsun mideyi bozdu heralde

enazından bir bağırsak antiseptiği felan yazarlar iyi gelir önemsiz bişeyse bence götürsen iyi olur

ÇOK gecmıs olsun canım aynısını ebrarımda yasadı yesıl yapıyodu bazende su gıbı tahlıl yaptılar bısı cıkmadı doktor salgın var bu ara dedı bol bol kaynamıs ılımıs su ıcır dedı patates haslaması makrna pırınç lapası soyulmus elma seftalı yedır dedı bebe bıskuvısı verme tatlı seyler pek yedırme dedıılac vermıstı bıde cok sukur gectı .inş atlatır hemen bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…