günaydın canım ,idare ediyorum kp gelcek ya maalesef
mert bey dün gece beni hiç uyutmadı şimdi kendisi uyuyor 5 dkya kalkar rüzgar nasıl evlendiriyormuşsun hayırlı olsun
ne çektin be marji bu kayınpederden
çok huysuz bu aralar hiç uyumak istemiyor uykusu geliyor ama uyumamak için direniyor haliyle benim sinirlerde geriliyor
evet evlendiriyom ama onun haberi yok eve gidince müjdeyi verecem eminim çok sevinecek
cokgecmıs olsun cnm ıns bır an once duzelır kzucun bu bebeler herseyı hıssedıolar wallahııbayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
efe çok huysuz yemez içmez oldu gülmez oldu iyice benden de kaçıyor
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
200 gram zayıflamış aynı kiloda üç aydır derken zayıflamaya başladı
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
dedi evet işe başladım dedim o da ondan kaynaklı yapıyor dedi
daha fazla zaman ayırın ilgilenin geçer dedi sürekli onla olmaya çalışıyorum
okuldan kalan sürede ve bir dakika durmuyoruz evde sürekli koşturmaca oluyor
mattikanın oglu gibi her şeye aglıyor mız mızz ötesi
kansızlık çıktı yarı yarıya degerlerimiz multivitamin ve demir başladık
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
aşımızı olduk boyumuz aynı yine
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
elif koca kız olmuş
huyuda kendi gibi güzelmi kokoşun
sevinir sevini sevinmez mi
bizde arzunun eylülle söz kestik 1,5 ay önce
ne çektin be marji bu kayınpederden
çok huysuz bu aralar hiç uyumak istemiyor uykusu geliyor ama uyumamak için direniyor haliyle benim sinirlerde geriliyor
evet evlendiriyom ama onun haberi yok eve gidince müjdeyi verecem eminim çok sevinecek
oyyyyyyyyyy tebrik ederim eylül ve merti
maşallah çok yakışırlar ikiside güzel
ay çok duygulandım oğlum evleniyorherkes kızının arkasından ağlar ben oğlumun arkasundan ağlıyom
karamcım geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir efecimbayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
emmiyor diyebilirim artık agzında sıkıyor duruyor sonra tükürüyor atıyor agzından memeyi
dr bebek size tepki yapmış dedi bebek depresyonu varmış onu yalnız bırakma bir ayrılık oldu mu
aksatma dedi demir eksikligini yabana atma dedi önce kabız olur sonra alışır vucüdü dedi
kan verdik idrar toplayamadık gaitada ortada yok cuma günü kayısı yedirecem eşim de şehir içinde olur götürür bakalım derin bir inceleme içine girdik çok stresliyim üzgünüm buraya da girmek istemiyorum moralim bozuk olunca
kendinize bebeklere iyi bakıninş efe en kısa sürede normale döner yoksa eriyip duruyor günden güne
ben her sabah yumurtasına ekmek ve pekmez katıyorum. demiri çoğu gün unuttuğum halde kansızlık çıkmadı, ben pekmeze bağlıyorum kızlar. üzüm pekmezi.canım ya sen iyi hsset annenin hissini alıyo çocuklar. Ahmet de bi güb bıraktım diye mızmızlık edindi gece uyanıp ağlıyo sadece kucak için. tam ayrılık kaygısı dönemindeler şu an. 1 yaşından sonra azalırmış bu.
kansızlık da geçer inş çoğu bebek de oluyo, bzim tam sınırda çıkmıştı değer dr ilaca gerek yok dedi yoksa mecbur kullanıcaz ilaç.
kıyamam efeye depresyon olmuş of çalışan annelik ne zormuş.
MASALLAH BOYUNADA POSUNADABIZIMKIDE BU AY GUZEK KILO ALMIS ISHALDI 8100 DUSNUSTU GECEN ANNEMLER ASIYA GOTURMUS 8850 GELMIS
canım sen ıse basladıgın ıcın oyledır ebrarda oyleydı cok sukur duzeldı dun anneme gıttım orada kaldım huzursuzlanıodu sallıyorum uyumuyo ıclı ıclı sole solene aglıyo babam aldı kucagında sallarken uyudu cımcıme ama sabahları cok erken kalkıyo saat 7 olmadan ayakta
canım su çiçeğiaşısı yeni girmiş belki siz gittiğimnizde daha yoktur.masalahh cnm gecmıs olsun bıze ebe 2 tane var demıstı 1 yasındaa nedenkı acaba
ayy bende 25 liraya aldım canım görüyon mu sen kazıklanmışık valla
slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor
canım yumurta akı en çok alerji ihtimali olan besinler arasındaymış, o yuzden tavsiye edilmiyor. bizimkinin alerjisi var ben o yuzden vermiyorum ama mücver gibi bi şeylerin içinde olunca çok da sakınmıyorum. artık büyüdüler. 1 yaşa kadar vermeyin denilen şeyleri yavaş yavaş verebilirz bence. 1 yaş sınırı tam 365 günlük olunca o an olacak bi şey değil gibi geliyoı bana :)
ürperme olayına hiç dikkat etmedim, sizden duyuyorum
bezini boğumları biraz bezin içinde bırakacak şekilde bağlıyorum. daha iyi kavrıyo ve ishal gibi durumlarda sızdırma ihtimali düşük oluyo gibi geldi bana.
elifoykuu benimki de perşembe akşam gidio.
gel valla beylerin aynı gün gittiği bi zaman ayarlayalım, biz de görüşelim
üşümemiştirrrr :))
biz de havuza soktuk geçen hafta, nasıl çırpınıyo bi görseniz! sadece karnından destekledim, sanki bıraksam yüzecekti :)
hem kol hem bacak çalışıyo. aslında bi hafta filan devam etse yüzmeyi çok kolay öğrenebilecek kabiliyetteler bu dönemde
herkese selamlarrrrrr
dişimiz çıktı baya :) ama mızmızlık sürekli kucak isteği bitmedi.aşımzı olduk bu ara 3 aşıda 1 yaşında olcakmış
karam oğluşuna geçmiş olsun bu oğluna nazar değiyor bence kıymam yakışıklıma maşallahhh
marjim nick değişmiş :) kayınpederin geliyormuş allah kurtarsın
ay bu ara acayip can sıksıntısı var bende ateş basıyor kasıklarım ağrıyor hiç adet olmadım ya ondanmı acaba
kızlar bugun ebesinden geldim oğlumun 13 eylül doğumlu oğlum tam 9 ayı bitirdi..kilosu 8,5 boyu 71 ..kafa sıda 44 çıktı.. yanlız oğlumun 3 aydır kafa ölçümü 44 çıkıyor sizlerdede böyle mi .. özellikle erkek bebek anneleri son 3 aydır kafa ölçümleriniz nasıl yazar mısınız... bugun içim burkuldu oğlumun kafasının büyümesinin durmasından dolayı... bıngıldağı 6 . ayda kapandı sizin bebişlerin kaçıncı ayda kapandı..:44:
bayagı oldu gelmiyorum canım çok sıkkın kızlar
son 1-2 sayfaya bakabildim ancak hepimiz aynı durumdaymışız
ahmet doğduğundan beri en zor günlerini yaşatıyor bana
artık korkar oldum
huysuzluk mızmızlık ağlamalar anlatılamıycak boyutta
gündüz bir kere çok az uyuyor yemeğide yarıyarıya azalttı
hiçbirşeye vaktim olmuyor bide abimizinde okul kapandı oda tepemde tabi
resmen sinir harbindeyim herkese çatıyorum huysuz ötesi oldum bendeuykusuzluk ve yorgunluk beni fazlasıyla yıpratıyor nerdeyse 10 aylık olacak iyi olcak derken dahada bozuluyor
Allahtan sabır diliyorum ne diyim artık
sıcaklarda bitirdi beni
dert bir değil diyip dahada yazarmışımama stop diyorum merak edenlere yazdım bu yazımı
kıymetinizi bilin muhteşem yüzyılı bırakıp size yazıyorum farkındaysanız
yarın anneme gidicez çamaşırlar kurumadı daha yarım yamalak valiz hazırladım bi de neyime güveniyosam otobüsle gidiyoruz. yanımda kardeşim olcak ama yine de 4 saat otobüste kucakta napıcak Ahmet acaba? 10 sn dursa hayret ediyorum bu ara. bezini bağlarken kaçıyo tamam hep kaçıyodu da tutup bağlayınca öyle bi ağlıyo ki duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar.
özetlen yarın rezillik beni bekliyo dua edin bana:18:
ii geceelr kızlar.nasılsınız.şöle göz ucu ile geçmiş yaptımda..efeye geçmiş olsun karam..inşallh biraz önce eski haline kavuşur...
kızlar birde üperme die birşey okudum.nasıl yani anlamadım.yağızda arada titrer gibi oluyo.heralde çişini yapıyor die düşünüyordum...kötü sonuçlarıda mı varmış.allah korusun ya
elifoyku balgattayım ben
sen biraz uzaktaydın galiba
ama olsun, mesafeler engel değillll
DEPRESYONA GİRİYORUM ÇIKIYORUMevet değişti canım dişiniz hayırlı olsun o mızmızlık kolay geçmez bizde 6 tane diş var hala geçmedi, yarın akşama geliyor maalesf
bu aralar bunalımdayım kadınlar depresyona girince saç rengini değiştirir ya bende nickimi değiştirdim.
ya bunların hiçmi güzel huyu olmaz bu bez olayı sizdedemi varyarın anneme gidicez çamaşırlar kurumadı daha yarım yamalak valiz hazırladım bi de neyime güveniyosam otobüsle gidiyoruz. yanımda kardeşim olcak ama yine de 4 saat otobüste kucakta napıcak Ahmet acaba? 10 sn dursa hayret ediyorum bu ara. bezini bağlarken kaçıyo tamam hep kaçıyodu da tutup bağlayınca öyle bi ağlıyo ki duyan çocuğa bişey yapıyorum sanar.
özetlen yarın rezillik beni bekliyo dua edin bana:18:
kız rüzgarında çokta tın yanine çektin be marji bu kayınpederden
gerçekten okurken bile ne kadar üzüldüğünü hissettimoyyyyyyyyyy tebrik ederim eylül ve merti
maşallah çok yakışırlar ikiside güzel
ay çok duygulandım oğlum evleniyorherkes kızının arkasından ağlar ben oğlumun arkasundan ağlıyom
ahmet kız olaydı ya 18 yaşına girdiği gün kocaya verirdimsağol teyzesi,bende duygularınırım kesin evlat bu kız erkek farketmez sonuçta yuvadan uçuyorlar
boya kokusuda bikaç hafta çıkmaz evdenmerhabalar anneler
dün sonuçlarımızı aldık maşallah kan değerimizçok güzel 10.5-12.9 aralık bizimki 12.5
dedim doktora ben kan ilacı vermiyorum onun yerine gün aşırı yumurta ve haftada 3 kere et veriyorum diye böyle devam edeyimmi dedim.arada ver ilacı dedi büyürken ihtiyaçları olucak zeka gelişimi için çok önemli dedi.demir ilacı alan bebeklerin bile kan değerleri bu kadar yüksek olmayabiliyo maşallah dedi.ama yinede ver arada dedi.bıngıldağımız kapanmış şaşırıdm sordum durdum normalmi diye.normal dedi genetik bu tür şeyler dedi.
doktor herşey normal dedi ama eve gelince farkettin trombosit değerinin yanında yüksek yazıyo.150-400 olması gerekiyo bizimki 401 bişey demdi doktor ama eve gelince görünce aklıma takıldı.
bizim iştahsızlığımız hala devam ağzından geri çıkarıyor verdiklerimi.mızır mızır sürekli kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor yerde durmuyor kalkacak biyer buluyr.saniyede kalkıyor göremiyorum bile bazen.sürekli yürütememya ben bu bebeyi.kendi baya baya yürüyo ama korkuyorum düşebiliyo bi süre sonra.kendi kontrollü düşmeyi öğrense hiç karışmıycam naparsa yapsın.
uyku durumumuz hala yok.nolucak bu bebeler yaaa buraya bile çok zor giriyorum.girsemde açık kalıyo zor yazıyorum.gündüzleride bazen uyuyo bazen hiç uyumuyo.
bu haftasonu cumartesi pazar pazartesi annemde kalıcam.evde tadilat var eşim yalıtım yaptırıcak duvarlara içerden.sonra alçı sonra boya yarında halıları gönderiyorum.o değilde sinirlerim çok bozuk yaa oğlanuın odasını yeni boyadık şimdi dış kısma bakan duvara yalıtım yapılacakmış o duvar yeniden boanacak.bari o odaya girmrseler diyorum ama eşim olmuşken hepsi olsun diyor.bu tadilat işlerinden nefret ediyorum.
maşallah canım kızına güzel kilo almış bu ay
canım su çiçeğiaşısı yeni girmiş belki siz gittiğimnizde daha yoktur.
maşallah canım çok tatlı bu cimcime
benimkide gitti hu akşam yine yarın sabha gelicek neredeydin canıms sen unuttum ben yaaa bağlıcada oturan senmiydin.buluşalım bigün.
adet olamadığındandır canım yaa geçer inşallah.
uzuyo demek yavaş yavaş dişiniz.
kafa ölçümü normal bence geçen ayları bilmiyorum ama sen yazınca ölçtüm kendim 44 cm.bugüne kadar merak etmemişim hiç.bence küçük değil daha ne istiyorsun koca kafamı olsun bebeler.
canım bizim bıngıldakta bu ay kapanmış.erkenmi dedim değil genetik oluyo böle şeyler dedi.
depresyona girmiş demek efe okul kapandı artık hep yanındasın atlatır hemencecik inşallah kuzucuk.
ahh ahhh 2. çocuk hariç aynı şeyleri yaşıyoruz.bunaldım artık sinirlerim altürt oldu.allah yardım etsin hepimize.
canım uyku vaktine yakın çık arabada uyur bence inşallah sorunsuz geçer ylculuk
canım çişini yaparken yapıyorlar şahit oldum buna.altı açıktı titredi ve çişini yaptı halıya
merak etme farklı bi durum olsa anlarız.
merhabalar anneler
dün sonuçlarımızı aldık maşallah kan değerimizçok güzel 10.5-12.9 aralık bizimki 12.5
dedim doktora ben kan ilacı vermiyorum onun yerine gün aşırı yumurta ve haftada 3 kere et veriyorum diye böyle devam edeyimmi dedim.arada ver ilacı dedi büyürken ihtiyaçları olucak zeka gelişimi için çok önemli dedi.demir ilacı alan bebeklerin bile kan değerleri bu kadar yüksek olmayabiliyo maşallah dedi.ama yinede ver arada dedi.bıngıldağımız kapanmış şaşırıdm sordum durdum normalmi diye.normal dedi genetik bu tür şeyler dedi.
doktor herşey normal dedi ama eve gelince farkettin trombosit değerinin yanında yüksek yazıyo.150-400 olması gerekiyo bizimki 401 bişey demdi doktor ama eve gelince görünce aklıma takıldı.
bizim iştahsızlığımız hala devam ağzından geri çıkarıyor verdiklerimi.mızır mızır sürekli kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor yerde durmuyor kalkacak biyer buluyr.saniyede kalkıyor göremiyorum bile bazen.sürekli yürütememya ben bu bebeyi.kendi baya baya yürüyo ama korkuyorum düşebiliyo bi süre sonra.kendi kontrollü düşmeyi öğrense hiç karışmıycam naparsa yapsın.
uyku durumumuz hala yok.nolucak bu bebeler yaaa buraya bile çok zor giriyorum.girsemde açık kalıyo zor yazıyorum.gündüzleride bazen uyuyo bazen hiç uyumuyo.
bu haftasonu cumartesi pazar pazartesi annemde kalıcam.evde tadilat var eşim yalıtım yaptırıcak duvarlara içerden.sonra alçı sonra boya yarında halıları gönderiyorum.o değilde sinirlerim çok bozuk yaa oğlanuın odasını yeni boyadık şimdi dış kısma bakan duvara yalıtım yapılacakmış o duvar yeniden boanacak.bari o odaya girmrseler diyorum ama eşim olmuşken hepsi olsun diyor.bu tadilat işlerinden nefret ediyorum.
iyi geceler kızlar
geçmiş yapamadım giremiyorum da ne zamandır
umarım herkes iyidir
beni sorarsanız bin ah işitebilirsiniz
şeboşum hastalandı bugün 3. gün sürekli ateşi yüksek dr a götürdüm boğazı çok kötü dedi
yarın da ateşi düşmezse bi daha götürücem kan idrar tahlili falan isteyecek
kızım da iyileşmedi döküntüleri geçmedi sürekli yenileri çıkıyo her yeri mor leke onun da tahlilleri yenilenecek haftaya
oğlanı da bi de sağlık ocağından çağırdılar yarın kızamık aşısı olacak o da ateşini çıkarır tam olur
hafta sonu eşimle bi amasra kaçamağı yapıcaktım ama oğlanın ateşi düşmezse zor
perşembe de tatile çıkıyorum işlerimi bitirmem için 4 yarım günüm var bi de tatil alışverişi var tabi
bu arada akupunktur yaptırdım bakalım böyle zayıflayabilcek miyim çarşamba da onun randevusu var
ay valla acıdım halime
benim arada etimesguta yolum düşüyo, ehliyet de varetimesguttayım ben canım baya uzak haklısın bigün ayarlayabiliriz belki.ehliyetim olsa keşke heryere gelirim.olmadı otobüsle gelirim
canım geçmiş olsun, Allah kolaylık versin. bugun düşer inşallah seboşun ateşi..iyi geceler kızlar
umarım herkes iyidir
şeboşum hastalandı bugün 3. gün sürekli ateşi yüksek dr a götürdüm boğazı çok kötü dedi
kızım da iyileşmedi döküntüleri geçmedi sürekli yenileri çıkıyo her yeri mor leke onun da tahlilleri yenilenecek haftaya
oğlanı da bi de sağlık ocağından çağırdılar yarın kızamık aşısı olacak o da ateşini çıkarır tam olur
perşembe de tatile çıkıyorum işlerimi bitirmem için 4 yarım günüm var bi de tatil alışverişi var tabi
bu arada akupunktur yaptırdım bakalım böyle zayıflayabilcek miyim çarşamba da onun randevusu var
ay valla acıdım halime
slm kızlar.herkese hayırlı cumalar..canım sıkkın.yağız 3 gündür ishal.yediğini çıkartıyor alttan.çateş yok kusma yok iştahta yerinde çok şükür.ama yediğini 5 dakika sonra ishal olarak çıkartıyor.çok sulu değil ama cıvık.patetes pirinç haşladım veriyorum muz veriyorum banamısın demiyor.kakası öğlen sarıysa bidakine yeşil oluyor sürekli değişiyor rengi.üşüttümü acaba denizden.yada mikropmu kaptı.bugün öğleden sonra doktora götürücem bakalım.inşallah geçer yaa
merhaba canım
çok benzer bi durum bizde de var ve 1 hafta kadar oldu
yemek/mama yedikten 5-10 dk sonra ishal olarak çıkıyo
okadar çok yapıyo ki hayret ediyorum oğlum nerden buldun bu kadar malzemeyi diye
ben bunu da dişe bağlıyorum, her şey gibi..
meyve çok seviyo ondan olablr
dediğin gibi üşütmüş olablr
ama bizimki hiç yeşil olmadı, o ne anlama gelir bilmiyorum
ah sebosum çok geçmiş olsuniyi geceler kızlar
umarım herkes iyidir
ay valla acıdım halime
haydeee dökülen döküleneslm kızlar.herkese hayırlı cumalar..canım sıkkın.yağız 3 gündür ishal.yediğini çıkartıyor alttan.çateş yok kusma yok iştahta yerinde çok şükür.ama yediğini 5 dakika sonra ishal olarak çıkartıyor.çok sulu değil ama cıvık.patetes pirinç haşladım veriyorum muz veriyorum banamısın demiyor.kakası öğlen sarıysa bidakine yeşil oluyor sürekli değişiyor rengi.üşüttümü acaba denizden.yada mikropmu kaptı.bugün öğleden sonra doktora götürücem bakalım.inşallah geçer yaa
yaa demek sizinde öle cnm..rahatladım biraz..ama bizim dişlerimiz çıktı ya.4 tane var..onlar çıkarken hiç böle olmamıştı.aynen dediğin gibi mama yemek yedimi çıkartıyor hemen.aynı demekki cnm.emziriyorum emerken kArnı gurulduyor yani bağırsakları galiba.bende ishal olunca öle olurdu onun gibi...bende izmirdeyim ama merkez değil.ilçesinde.görevden dolayı.burdada hastane yok.sağlık ocağı var anlar mı acaba?
slm kızlar.herkese hayırlı cumalar..canım sıkkın.yağız 3 gündür ishal.yediğini çıkartıyor alttan.çateş yok kusma yok iştahta yerinde çok şükür.ama yediğini 5 dakika sonra ishal olarak çıkartıyor.çok sulu değil ama cıvık.patetes pirinç haşladım veriyorum muz veriyorum banamısın demiyor.kakası öğlen sarıysa bidakine yeşil oluyor sürekli değişiyor rengi.üşüttümü acaba denizden.yada mikropmu kaptı.bugün öğleden sonra doktora götürücem bakalım.inşallah geçer yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?