2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel kan tahlillriniz iyi çıkmış bizim kan tahlilleri bayağı düşüktü o yüzden demir ilacı kullanıyoruz.
tamirat işlerinden bende nefret ederim çok iş çıkar kolay gelsin canım.

geçmiş olsun seboş bilgehan hala iyileşmemiş çok üzüldüm
kıvancada geçmiş olsunzaten geldin mi üstüste geliyor üzücü şeyler.

geçmiş olsun canım atlatır inşallah hemencecik.
kızamık aşısı ateş yapmıyormuş hemşire dedi bizdede yapmadı.

canım üşütmüş olabilir belki yada yediği bişey dokunmuştur.geçenlerde bizimkide oldu öyle 3-5 gün her yediğinden sonra cıvık kaka.hatta bazen sapsarı oluyordu geçti sonra kendiliğinden.
geçmiş olsun canım bakalım doktor ne diyecek.

olabilir aslında canım etimesgut yolu üzerinden alırsın bizi bakalım benim adam bişey demesse bigün ayarlayalım.daha ona hiç sormadım malum internet arkadaşı olunca sorun yaratabilir pek güvenmez o böle şeylere.belki arkadaşlarımdan biriyle görüşücem derim hiç sölemem.

olabilir aslında canım etimesgut yolu üzerinden alırsın bizi bakalım benim adam bişey demesse bigün ayarlayalım.daha ona hiç sormadım malum internet arkadaşı olunca sorun yaratabilir pek güvenmez o böle şeylere.belki arkadaşlarımdan biriyle görüşücem derim hiç sölemem.

canım ben riske atmak istemedim gitgide yayılıyor dedi bizim hemşire yaz geldi sürekli dışardayız diye korktum açıkçası.

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir ishal çok kötübol bol patates püresi yedir,bide bol bol su içir.

stres depresyonumun nedenini sormuşsun ya evet kayınbabam yüzünden dün akşam geldi maalesef uzun süre gitmeyede niyeti yok
bugün bizim 5.evlilik yıldönümümüz ve hediyeye bak sevgili kayınpederim bu yıldönümümü kolay kolay unutmuyacam

aynen canım ya bende nefret ediyorum hatta çokçıkıştım eşime yapmayalım sadece boya yapaım diye ama kafasına koymuş bikere.sen git annene bişeye karışma sen geldiğinde herşey yerli yerinde olucak diye söz verdi bakalım.am atabi perdeler çıkıcak onları yıka ütüle bana kalıcak.cam silcem perdeler yokken falan filan offf offff.

bende korkuyordum kansız diye çünkü bende kansızlık vardı hamileyken hemde baya fazlaydı.doktor demiri anne sütünden almazlar zaten dedi.sizinde ilaçla yükselir canım kabızlık yaptımı ishalinden önce mertte kabızlıkta oluyordu dimi.

bugün evlilik yıldönümüğnüzmüş canım

daha nice mutlu senelere inşallah

kp geldimi planınız varmı bugünle alakalı.

gerçekten en güzel hediye sizinki.
belki eşin buna rağmen bişeyler düşünmüştür.
valla kp konusunda ne diyeceğimi şaşırıyorum takma sıkma canını diycem demesi kolay olucak.inşallah çok kalmaz bari hemen gider.şu evine taşınsaydı rahat bıraksaydı sizi.niye bekliyordu evi canım inşaaattan falanmı almıştı.

sağol canım evet bugün evlilik yıldönümümüz ne planı ya canım uzun süreli misafrimiz var o adam burdayken yıldönümümü kutlanır kutlasakta ben hiç bir mutluluk duymam kimahvetti yıldönümümüzü

ne gitmesi canım ya adam koskoca valiz getirmiş kışa kadar bizde sanırım

ben bari 17 temmuza kadar gitse diyorum çünkü o zamn benim 23üncü yaş günüm bari onu mahfetmese.

senın adına uzuldummm kotu denk gelmıss .. bas basa kalamıycaksınız anlasılann .. ancak evde gusel bır sofra hazırlayabılırsın . kp gıtmeye nıyetı yok derken uzunmu kalıyorr

senın adına uzuldummm kotu denk gelmıss .. bas basa kalamıycaksınız anlasılann .. ancak evde gusel bır sofra hazırlayabılırsın . kp gıtmeye nıyetı yok derken uzunmu kalıyorr

inanki kpderim burdayken güzel sofra hazırlamak hiç içimden gelmiyor o kadr mutsuzum ki sıradan birgün gibi gececek bugün bizim için.
evet çook uzun kalıyor canım

merhaba hanimlar

bu aralar pek kimse girmiyo bende hemen bakip cikiyorum zaten , bebeler hastalanmis allah im hepsinede bol sifa versin en kisa zamanda atlatin insallah.
bu arada oglum ustten 3. disini patlatti cok sukur kasikla dokununca cit cit ediyo yaninda bi beyazlik daha vaf sanirim 4. disimiz gecikmez hayirlisi bakalim...huysuzlugu gecti ve bu gece 1 kez kalkti insallah boyle devam eder

sonra gelde kayınpeder düşmanı olma of of böyle insanlarda var işte oda bize denk gelmiş.

marji,
evlilik yildonumunuz kutlu olsun... kayinpeder kotu denk gelmis ama sikma canini bazen hersey istedigimiz gibi olmuyo...mert in ve kendi dogum gununuzu daha guzel kutlarsiniz insallah

Son düzenleme:

masalahh cnmm bızım henuz hıc dısımız yok bakalım nezaman cıkıcak dra sordum 1,5 yasına kadar cıkmassa getırrın rontgen cekelımdedı su an normal daaha zamanı var dedı.. ıns cok huysuzlanmaz cnm bende kızımı uyuttum yemek yapıcamm ev ısı bıtmıyorkı burayada halıyla yazamıyorumm kızcem gunduzlerı cok fazla uyumuyor uyuyuncada evın ıcınde kosturuyorumm

suksuk,
merak etme daha cok zamaniniz var gayet normal, dedigin gibi insallah huysuzlanmaz masallah senin kizcen cok tatli gozukuyor
Ev isleri hic bitmez zaten biryandan temizle biryandan geri batiyor...

bence de için rahat etmiyorsa götür canım
bizden fazladır sonuçta bilgileri, en azından çok önemli olup olmadıgını öğrenmiş olursun
ben de benzer durumdayım, önemsemedim, götürmedim ama haftasonu da geçmezse götürürüm

tamam sen iznini al ondan sonra plan yapalım
kaçırmam kız sizi :) oğlun korur hem, koca adam

canım inadına akşam çocugu ona bırak dışarı çıkın bence
madem insanların hiçbi özelini önemsemeden gelip bi de muhtaç olmadıgı halde o kadar uzun süre kalıyo, biraz da zahmete girsin! dedesi sonuçta, öyle sadece sevmek yoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…