kp olayına rağmen yinede mutlu yıllar mutlu beraberlikler diliyorum bir ömür inşallahstres depresyonumun nedenini sormuşsun ya evet kayınbabam yüzünden dün akşam geldi maalesef uzun süre gitmeyede niyeti yok
bugün bizim 5.evlilik yıldönümümüz ve hediyeye bak sevgili kayınpederimbu yıldönümümü kolay kolay unutmuyacam
maşallah efeye :)artık gülüyor oynuyor yemek yemiyor ama reklamları açıyoz o ara ne yediyse yiyo
Memeyi gece 1 kere emiyor bıraktı bırakacak
Gülsün de huzuru olsun da yemesin çok doyuyor ki kaka yapıyor
Kakasını da hep absurt zamanlarda yaptıgı için götürenedik dr a
O evimizin neşesi olmuş kızlar ya o bizim mutlulugumuz dünya durmuştu sanki çok şükür bu günlere
Uykusu da aynı salla babam durarada aglamaları da cabası
Geçmiş yapamadım marji kp gelmiş gözün aydın yıldönümünüz kutlu mutlu olsun bir yastıkta çoluk
Çocuklarla kocayın
Bimden iki küçük boy havuz biri kvalideleregölgelikli simit ve pompa aldım 37 lira tuttu çok ucuzdu
marji,
evlilik yildonumunuz kutlu olsun... kayinpeder kotu denk gelmis ama sikma canini bazen hersey istedigimiz gibi olmuyo...mert in ve kendi dogum gununuzu daha guzel kutlarsiniz insallah
bence de için rahat etmiyorsa götür canım
bizden fazladır sonuçta bilgileri, en azından çok önemli olup olmadıgını öğrenmiş olursun
ben de benzer durumdayım, önemsemedim, götürmedim ama haftasonu da geçmezse götürürüm
tamam sen iznini al ondan sonra plan yapalım
kaçırmam kız sizi :) oğlun korur hem, koca adam
canım inadına akşam çocugu ona bırak dışarı çıkın bence
madem insanların hiçbi özelini önemsemeden gelip bi de muhtaç olmadıgı halde o kadar uzun süre kalıyo, biraz da zahmete girsin!dedesi sonuçta, öyle sadece sevmek yoookkkk
kp olayına rağmen yinede mutlu yıllar mutlu beraberlikler diliyorum bir ömür inşallah
Sağolun kızlaar..sağlık ocağına götüremedim..eğer geçmesse pazartesi izmire doktora götürücem.inşallah ozamana kadAr geçer ya..sürekli bez değiştiriyorum.yavrum benim kızardı poposuda..
artık gülüyor oynuyor yemek yemiyor ama reklamları açıyoz o ara ne yediyse yiyo
Memeyi gece 1 kere emiyor bıraktı bırakacak
Gülsün de huzuru olsun da yemesin çok doyuyor ki kaka yapıyor
Kakasını da hep absurt zamanlarda yaptıgı için götürenedik dr a
O evimizin neşesi olmuş kızlar ya o bizim mutlulugumuz dünya durmuştu sanki çok şükür bu günlere
Uykusu da aynı salla babam durarada aglamaları da cabası
Geçmiş yapamadım marji kp gelmiş gözün aydın yıldönümünüz kutlu mutlu olsun bir yastıkta çoluk
Çocuklarla kocayın
Bimden iki küçük boy havuz biri kvalideleregölgelikli simit ve pompa aldım 37 lira tuttu çok ucuzdu
Sağolun kızlaar..sağlık ocağına götüremedim..eğer geçmesse pazartesi izmire doktora götürücem.inşallah ozamana kadAr geçer ya..sürekli bez değiştiriyorum.yavrum benim kızardı poposuda..
aynenn
en az günde 1 defa pişik kremi sürüyorum :s
ben de pişik önleyiciyi hemen hemen her bez değişiminde sürüyordum ama son zamanlarda aksatmıştım biraz.ishalken çok feci pişik oluyor mertin 21 gün sürmüştü ishali,ben doğduğundan beri her bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum.
hiç sürmemezlik yapmıyorum buna rağmen olmuştu.
Slm millet
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Rabbim hepinizin yavrusunu korusun
Marjim yildonumunuz kutlu olsun
Karam efe depresyondan cikmis gozun aydin da ne zaman giisti kacirmisim
Stresim sen de ciktin mi depresyondan tatlim bizim ev de kac gundir supurulmrdi hesaplamak zor
Kalkip bi ev supursem
Uyuz kp nin bu ozrl gununu mahvetmesine izin verme bence marjim
Biz bugun kizamik asisini olduk atesimiz de dustu sukur
Boyumuz kilomuz da iyiymis yalniz kafa biraz kucuk
Ama hemsire sorun yok dedi ben biraz taktim sadece
Bu gece bi aksilik olmazsa yarinki kacamak olacak insallah
Bugun dolaplari duzeltiyodum sandalye devrildi dolaba yapistim maymun gibi dolap kirildi ama ben saglamim sukur
Bi de ufakbi kaza yaptim otoparktan cikarken arabanin plakasi kenardan kirildi hafif
Bugunu ucuz atlattim yani
Bi kursun mu doktursem :26:
Slm millet
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Rabbim hepinizin yavrusunu korusun
Marjim yildonumunuz kutlu olsun
Karam efe depresyondan cikmis gozun aydin da ne zaman giisti kacirmisim
Stresim sen de ciktin mi depresyondan tatlim bizim ev de kac gundir supurulmrdi hesaplamak zor
Kalkip bi ev supursem
Uyuz kp nin bu ozrl gununu mahvetmesine izin verme bence marjim
Biz bugun kizamik asisini olduk atesimiz de dustu sukur
Boyumuz kilomuz da iyiymis yalniz kafa biraz kucuk
Ama hemsire sorun yok dedi ben biraz taktim sadece
Bu gece bi aksilik olmazsa yarinki kacamak olacak insallah
Bugun dolaplari duzeltiyodum sandalye devrildi dolaba yapistim maymun gibi dolap kirildi ama ben saglamim sukur
Bi de ufakbi kaza yaptim otoparktan cikarken arabanin plakasi kenardan kirildi hafif
Bugunu ucuz atlattim yani
Bi kursun mu doktursem :26:
Evet cnm kapisi kirildi havada asili kaldim 43,5 cm mis cnm gerci bu hemsirenin olcumleri pek guvenilir gelmiyo bana 6 aylikken de boyu 67 cm demisti de bunalima sokmustu beniboşver kurşunu sebosum dua oku yeter
aklın hep biryerlerde ya tabi dikkatsizlik yaşıyorsun
kızamık ateş yapmıyor sevindim kıvancın iyi olmasına
sanada geçmiş olsun canım dolap kırıldı derken kapısı felanmı kırıldı
kafa küçüklüğüne gelince kaç cm çıktı dün burda bi kafa muhabbeti döndü hepimizin bebesi güccük kafalı sanırsam:18:
Uykusuzluk huysuzluk yapiyodur cnm niye uyumuyo acabaahmet bi süredir gündüz 1 defa uyuyor
oda az bi zaman bence cızıramasının esas sebebide bu
demirde huysuzluk yapıyor olabilir
sağol canım herşey üstüste gelmiş ,stresinde dediği gibi bol bol dua oku canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?