2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kp olayına rağmen yinede mutlu yıllar mutlu beraberlikler diliyorum bir ömür inşallah

artık gülüyor oynuyor yemek yemiyor ama reklamları açıyoz o ara ne yediyse yiyo
Memeyi gece 1 kere emiyor bıraktı bırakacak
Gülsün de huzuru olsun da yemesin çok doyuyor ki kaka yapıyor
Kakasını da hep absurt zamanlarda yaptıgı için götürenedik dr a
O evimizin neşesi olmuş kızlar ya o bizim mutlulugumuz dünya durmuştu sanki çok şükür bu günlere
Uykusu da aynı salla babam durarada aglamaları da cabası
Geçmiş yapamadım marji kp gelmiş gözün aydın yıldönümünüz kutlu mutlu olsun bir yastıkta çoluk
Çocuklarla kocayın
Bimden iki küçük boy havuz biri kvalidelere gölgelikli simit ve pompa aldım 37 lira tuttu çok ucuzdu

Sağolun kızlaar..sağlık ocağına götüremedim..eğer geçmesse pazartesi izmire doktora götürücem.inşallah ozamana kadAr geçer ya..sürekli bez değiştiriyorum.yavrum benim kızardı poposuda..

maşallah efeye :)
hakkaten evin neşesi oldular, onlar yokken napıyomuşuz biz

bimden havuz süpeeerrr, inşallah bitmemiştir biz de istiyoruuz

marji,
evlilik yildonumunuz kutlu olsun... kayinpeder kotu denk gelmis ama sikma canini bazen hersey istedigimiz gibi olmuyo...mert in ve kendi dogum gununuzu daha guzel kutlarsiniz insallah

kp olayına rağmen yinede mutlu yıllar mutlu beraberlikler diliyorum bir ömür inşallah

sağolun kızlar amin inşallah mutlu olacağımız günlerde gelir, bu son gelişi olur bir daha uzun süre bizi rahatsız etmez.
halime yinede şükrediyorum sağlıklıyız çok şükür böyle şeyler elbet geçer.

gözünaydın efe iyileşmiş.
sağol amin inşallah.

Sağolun kızlaar..sağlık ocağına götüremedim..eğer geçmesse pazartesi izmire doktora götürücem.inşallah ozamana kadAr geçer ya..sürekli bez değiştiriyorum.yavrum benim kızardı poposuda..

aynenn
en az günde 1 defa pişik kremi sürüyorum :s

ishalken çok feci pişik oluyor mertin 21 gün sürmüştü ishali,ben doğduğundan beri her bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum.
hiç sürmemezlik yapmıyorum buna rağmen olmuştu.

ishalken çok feci pişik oluyor mertin 21 gün sürmüştü ishali,ben doğduğundan beri her bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum.
hiç sürmemezlik yapmıyorum buna rağmen olmuştu.
ben de pişik önleyiciyi hemen hemen her bez değişiminde sürüyordum ama son zamanlarda aksatmıştım biraz.
bu durumda o da yetmiyo, direk pişik kremi sürüyrm

Slm millet
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
Rabbim hepinizin yavrusunu korusun
Marjim yildonumunuz kutlu olsun
Karam efe depresyondan cikmis gozun aydin da ne zaman giisti kacirmisim
Stresim sen de ciktin mi depresyondan tatlim bizim ev de kac gundir supurulmrdi hesaplamak zor
Kalkip bi ev supursem
Uyuz kp nin bu ozrl gununu mahvetmesine izin verme bence marjim
Biz bugun kizamik asisini olduk atesimiz de dustu sukur
Boyumuz kilomuz da iyiymis yalniz kafa biraz kucuk
Ama hemsire sorun yok dedi ben biraz taktim sadece
Bu gece bi aksilik olmazsa yarinki kacamak olacak insallah
Bugun dolaplari duzeltiyodum sandalye devrildi dolaba yapistim maymun gibi dolap kirildi ama ben saglamim sukur
Bi de ufakbi kaza yaptim otoparktan cikarken arabanin plakasi kenardan kirildi hafif
Bugunu ucuz atlattim yani
Bi kursun mu doktursem :26:

boşver kurşunu sebosum dua oku yeter
aklın hep biryerlerde ya tabi dikkatsizlik yaşıyorsun
kızamık ateş yapmıyor sevindim kıvancın iyi olmasına
sanada geçmiş olsun canım dolap kırıldı derken kapısı felanmı kırıldı
kafa küçüklüğüne gelince kaç cm çıktı dün burda bi kafa muhabbeti döndü hepimizin bebesi güccük kafalı sanırsam:18:

çocuklar evin neşesi ama aynı zamanda ömür törpüsü
efe depresyondan çıktı anasıda çıktı
bence idrar yolları tam düzelsin emmeyede başlar sakın bırakma emzirmeyi çünkü sütün var
yemeği kıs gerekirse emsin emmezse kaçar biliyosun olmadı sağ makinayla öyle ver
sütün olupta içmemesi daha kötü

ahmet bi süredir gündüz 1 defa uyuyor
oda az bi zaman bence cızıramasının esas sebebide bu
demirde huysuzluk yapıyor olabilir

sağol canım herşey üstüste gelmiş ,stresinde dediği gibi bol bol dua oku canım.

slm kızlarrrr
bayadır girmiyodum ya
herkes iyidir umarım
benim oğlum tam tur dönmeye başladı emekleme yok
hep yürütelim istiyo cabuk yürüse bari
sizinkiler nasıl
artık günde 1 yada 2 kere uyuyor ve tepemden inmiyo coook yoruyo ya bazen dayanamıcak gibi oluyorum benden başka kimsede durmuyo cok alıştı
cocuk da haklı bi beni görüyo
he bi de pazartesi diyetisyene gidicem kilo almak için kilom düştükçe düşüyo saglığımdan olacam diye korkuyorm

Evet cnm kapisi kirildi havada asili kaldim 43,5 cm mis cnm gerci bu hemsirenin olcumleri pek guvenilir gelmiyo bana 6 aylikken de boyu 67 cm demisti de bunalima sokmustu beni
ahmet bi süredir gündüz 1 defa uyuyor
oda az bi zaman bence cızıramasının esas sebebide bu
demirde huysuzluk yapıyor olabilir
Uykusuzluk huysuzluk yapiyodur cnm niye uyumuyo acaba
sağol canım herşey üstüste gelmiş ,stresinde dediği gibi bol bol dua oku canım.

Okuyorum cnm saol sen naptin dun
Bu arada themis ne alaka adalet mi istiyosun kiz
Sinava hazirlanirken themis diye bi test kitabi var bin sayfa bi haftada bitirmistim
Hey gidi gunler
Bi de ben yoldayim amasraya gidiyorum

Tarti bildiriyorum
Bu son tarti bildirimim zaten cunku kimse bildirimde bulunmuyor
64.2
Eski tartima gore 63.3 um
Neyse 1 kilo gitmis iste kisacasi

Son düzenleme:
Öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun. benim kızım nezleydi,iyileşti çok şükür. 9,5 aylık olduk ama hala emeklemiyor kızım.
Yapabildikleri: tam tur dönmek,bi yere tutunup ayakta durmak,ışık nerde deyince göstermek,baba,mama,dede,gege,aba gibi sesler çıkarmak
Yapamadıkları yada inadından yapmadıkları: emeklemek,adım atmak,by by,alkış yapmak
öğretmeye çalıştığımda benimle ilgilenmiyo,elinde oyuncak varsa onunla oynuyo,alkış yaptırmaya çalıştığımda elime saldırıyo,üzülüyorum ister istemez. biliyorum başka bebeklerle kıyaslamak doğru değil ama 9,5 aylık oldu artık,bazı şeyleri yapsın istiyorum
bu arada kafa meselesi konuşulmuş benim kızımın da kafası küçük.43 cm. kafası küçük doğmuştu zaten,küçük devam ediyo,ama büyümesi gereken oranda büyüyo,benimde kafam küçük,genetik yani,dru normal diyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…