Çok güzel haberler almışsın gözün aydın. Sanki ben gitmişim gibi doktora sırıtarak okudum. Tekrar tebrik ederim müstakbel oğlunu :)
Test işine cidden hatırladıkça sinirleniyorum. Doktoruma olan güvenimi de kaybetmek istemiyorum, yarın öbür gün gitmeye çalışıcam tekrar umarım mantıklı bir şekilde açıklar. Tamam anlıyorum şu an enfeksiyon olması veya olmaması önemli ama neden bağışıklığın var diyerek gönderiyor bizi o zaman. Neyse doldurmayayım seni de, bir sürü kişiye bu şekilde yapılmış bu da bir yöntem diye telkin edelim kendimizi. Ama yaptıralım da...
Tekrar tekrar gözün aydın :)
selam eylül anneleri..
eğer nasipse ben de eylül annesi olucam. bugün 9+5 iz.
bi süredir okuyorum sizi ama yazmıyordum.
çünkü daha önce 2 defa erken haftalarda bebeğimi kaybettim, sağlıkla belli bi haftaya gelmeden kimseye söylemiyoruz.
sigara konusu geçmiş. lise yıllarından beri sigara içen bi bağımlıyım. ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım.
daha önce bebeğin kalbi durduğunda kendini insan öyle suçluyo ki, acaba ben çok ayakta kaldım ondan mı sigara içtim ondan mı diye.
bırakamayan arkadaşlar böyle düşünürse kolay bırakırlar sanırım.
sigarayla şunla bunla ilgisi olmuyo olacağı varsa oluyo böyle şeyler ama vicdanı öyle sızlıyo ki insanın.
şimdi çok canım çekiyo sigarayı ama ölsem içmem..
herkese sevgiler..
Aaaa ne kadar güzel yaaa :) cok tebrik ederim
Ne güzel bir sürpriz bu.. Çifte parti yaparsınız artık...Ayarlamaya kalksan bu kadar olmaz...
çok güzel haberler bunlar. Ben cumaya kadar nası dayanıcam bilmiyorum
biz seninle bugün aynı şeyleri yaşamışız canım :))) ne güzel.....benim bebişde 03.09 ve benim doğum günüm......bizimkiisi kız görünüyor tek far bu :))
saolun kızlar darısı hepinizin başına inşallah......
selam kızlar bende 9+5 ım bir oğlum var 5 yaşında ve rabbım nasıp ederse eylül annesi olucam
aranızda bursadan olanlar varmıdır.
ısrarla yaptırmak gibi bir düşüncem olmadı, doktorum bana bu ikili testin önemli olduğunu söyledi. ve istedi. ama toxoplazma istemedi. benim toxoplazma ile ilgili endişem var asıl. ben her ne kadar sebze meyve iyi yıkayıp soyup yesem de çiğ et tüketmesem de, eşim senelerdir kedi besliyor. ben de kedinin yanında bulunuyorum bazen. eşim üstünde kedi tüyünü bizim eve de taşıyor. bu konuda endişeliyim. ama bana hayvan besleyip beslemediğim sorulmadı. ne bileyim kiloma, tansiyonuma bakılmadı... ikili testi doktorum istedi. korkuyorum Allah korusun kötü bir şey çıkar mı diye ama doktor istediğine göre vardır bir bildiği. medipol ile görüştüm fiyat aldım. koşuyolunda yaptırmayacağım kesin. başka yerleri de araştırıyorum.
Kızlar sayfa almış yürümüş..Hepsini okuyamadım maleseff..Biz bugun kontrole gittik.Ultrason ölçümlerinde herşey normal dedi doktor. Ve büyük sürpriz bebiş yüksek ihtimalle erkek dedi doktorumuzÇok hareketliydi..Kıpır kıpır her tarafı oynuyordu..İçim bi hoş oldu öyle görünce..Eşimin gözleri doldu hatta. Bir de kan verdik..Bakalım haftaya cıkacakmış sonucu.İnsallah o da güzel çıkar..
Paticim bu arada doktora sordum İmg igg olayını...Bizim için su anda bi enfeksiyon olup olmadıgı önemli dedi..Bundan sonra kapmayacagımızın garantisi yok onu nasıl bilecez dedim dikkat edeceksin dediBen çözemedim bu işi
selamlar kızlar ne zmandır fırsat bulup giremiyodum nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikler,
bzimde bebeğimle 9.haftamız doldu bugun.benimde yapılan testlerımde toxoplazmaya bağısıklığım yokmuş çiğ et kesinlikle yasakmış doktorum ole soyledı.3 hafta sonra da ikili taramam var ikili tarama yaptıran varmı ?? göbekten yapılıyor dıye duydum nasıl oluyor bu test bunu duydugumdan beri biraz gerginim
Merhaba ,
Bizimde 11. Haftamız dolmak üzere haftaya
Salı gunu ikili testim var ama dediğin gibi
Göbekten alınmıyor , ultrasonda bebegin ense
Kalınlığına bakılıyor ve birde kan tahlili yapılıyor
Gergin olmana gerek yok yani :)
Günaydın......
Kızlar 2 li test sonucumu aldım doktorum çk iyi çıkmış dedi......
Rahatladımmm
Darısı diğer annişlerin başınaaaaa
maaşallah çok sevindimdarısı başımıza :)
Günaydın......
Rahatladımmm
Ben de yaptırdım sonucunu cumartesi alacaz hadi inşallah bizde böyle haber veririzGünaydın......
Rahatladımmm
arkadaşlar merhaba ben 2011 eylül annesiyim.Yazdıklarınızı okuyunca geçen yılki hamileliğim gözümün önüne geldi.Size birkaç öneri vermek istedim gerçi doktorunuz size söylemiştir tecrübeli biri olarak bende söylemek istedim;hamileliğiniz boyunca bol bol ceviz,balık,süt,yoğurt,peynir tüketin.Özellikle balık.Bir öğretmen arkadaşım anlattı onun bir akrabası hamileyken çok balık yemiş.Çocuğu 5-6 yaşına gelmiş bir gün bir çay bahçesinde oturuyormuş çocuğu arkadaşlarıyla oyun oynarken karşıdan bir profesör çocuğu izliyor dikkat ediyor ve diğer arkadaşlarından farklı olduğunu görüyor.Annesinin yanına gidiyor ve soruyor sen hamileyken çok balık mı tükettin diye.Kadında evet cevabını verince profesör demiş ki dikkat ettim ki senin oğlun diğer çocuklardan farklı ve çok zeki.İleride çok başarılı olacak...Birde derler ki kız bebeğin organları erkek bebeğe göre biraz daha geç oluşurmuş.Eğer bebeğinizin organları 2 aylıkken görünüyorsa kolları,bacakları falan erkektir.Bende öyle duymuştum baktım ki bende 2 aylık hamileyken oğlumun kolları,bacakları çok net görünüyordu.Son olarak bebeğinizin ilk hareketini sağ tarafta hissederseniz erkek,sol tarafta hissederseniz kız olurmuşhepinize sağlıklı günler dilerim hamileliğinizin tadını çıkarın yazın sıcakta biraz zorlanacaksınız ama çok güzel günler sizi bekliyor.Bol bol uyuyun sonra küçük meleğiniz sizi uyutmayacak :) inşallah evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?