cnm bana daha hiç test yaptırmadı doktorum.
Kan testleri falan ister sanırım.ama ben bugünden itibaren 9.haftaya girdim zaten dimi?
kızlar merhaba grupanya da Chicco markalı klasik bebek telsizi 195 TL yerine 85 TL!
Bilginize...
İkili testi iyi çıkan arkadaşlar. HEpinizin içi rahatladı ne güzel. Darısı ben de dahil kalanların başına...
Ben 2li de 3 lü de, ayrıntılı ultrason da yaptıracağım. İnsallah amniosenteze gerek kalmaz, ama Dr. yaptıralım derse onu da yaptırırım..
Dün toxo testini tekrarladık, bugünde tiroitleri. Her ay tekrarlayacağız dedi Dr. Problemi olanlar aman ihmal etmesinler.
Sağlık ocağına gittim bir de bugün. Hemşire kilo, tansiyon ölçtü, testler, beslenme hakkında bilgi verdi ve gebelik dosyamı hazırladı. Hep bildiğimiz şeyler, ama imkanı olmayıp ta bizler gibi Dr. a gidemeyen, okuyup araştıramayan o kadar çok kadın var ki. Onlar için çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Kızlar bugün doktorda saat 9 da randevumuz vardı...
eşimle birlikte arabayı park ettik hastanenin karşısınaa yürüyruz....
yerlerdedde yaklaşık 10 cm kalınlığında bi buz tabakası....
ayağım kaydı dengemi kaybedip yere düştüm popomun üzzerine ,eşimde düşmeyeyim diye elimden tuturydu...
artık ben nası düştüysemm eşimide kendime doğru çekmşm oda benim üzerime.......
o kadar çok korktum kii...
Ağladım inanın korkumdan..
Dr. anlattık hemen ultrosonda baktı neyse ki bebişime bişey olmamış ucuz atlattımmm
Hamileliğimi öğrendiğimden beri başıma o kadar kötü şeyler geliyr ki çok korkmaya başladım artık...
Allah hepimizi nazarlardan saklasınnn
Merhaba kızlar :)
Herkes iyidir inşaallah
Benim kontrolume daha çoook var,bebeğimi çok özledim
Arkadaşımla aramızda 3 hafta var,bugün ultrasona gircem benimle gelir misin arkadaşlık eder misin dedi,onunla beraber gittim hasteneye,benim de giresim geldi
Ense kalınlığı için henüz gitmeyenler için de şey diycem,arkadaşım dün gittiğinde bebeği resmen uyuyormuş,bi sürü vurmuşlar karnına falan hiç uyanmamış göstermemiş ensesini mensesini,4 saat denemişler tık yokDoktor da demiş ki yarın sabah gel ve iyi bir kahvaltı yapmış olarak gel,sabah iyi bir kahvaltıdan sonra daha hareketli oluyorlar demiş,ben de inşaallah sabah gitmeyi düşünüyorum
çok sinir bozucu, ne rahatsız ediyorsun uyuyor işte, senin bebeğinin keyfini bekleyemem der gibi. Uyanıkken bir daha bakılır işte sonuç belli. ıyyyy sinirlendim saygısızlık...
evet kesinlikle o da sinir olmuş zaten,ve korkmuş hareket etmiyo diye,halbuki uyuyo bebecik yani,yazık,bu sabah gayet hareketliymiş zaten
Eki Görüntüle 353079
kızlar ben şimdiden odalara göz gezdirir oldum......sizde güzel odalar bulursanız paylaşın, belki birimizden birine fikir olur....
canım kızım da bir kontrol de bıle uyanık olmadı hep uyandırdılar alet ile şöyle alet ile durtunce hemen uyanıyor ve evet karın tok giderim ben hep çünkü o zaman hareketli oluyorlar. Normal YANI. Bu arada maybeababe odaya bayıldım senin ki kız miydi.ben 4ay dan önce ayırmam gene. Gece Uykuşu otursun öyle ayırırim kızımın odasina mi koysamo yoksa ayrı oda ol yapsam
ben böyle odalara bayılıyrm.... çokta özeniyrmmmm
Bide park yataklar daha kullanışlı gibi geliyor 2 yada 3 yaşına gelince alırız falan diyrm ama tam karar vermiş değilimmmm
buda benim cok hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?