2li yaptıranlar 3 lü testte yaptıracakmısınız?
benim dr gerek yok dedi zaten 2li daha önemli dedi
2li test ayrıntılı usg ve kan tahlilinden oluşuyor dimi?
ben öyle yaptırdım da
Günaydınnn gözün aydınnn darısı başımıza inşallah
bu konu stres yaptırdı biraz bana hayırlısıyla güzel sonuçları alsakta rahatlasak inşallah...
Kızlar bugün doktorda saat 9 da randevumuz vardı...
eşimle birlikte arabayı park ettik hastanenin karşısınaa yürüyruz....
yerlerdedde yaklaşık 10 cm kalınlığında bi buz tabakası....
ayağım kaydı dengemi kaybedip yere düştüm popomun üzzerine ,eşimde düşmeyeyim diye elimden tuturydu...
artık ben nası düştüysemm eşimide kendime doğru çekmşm oda benim üzerime.......
o kadar çok korktum kii...
Ağladım inanın korkumdan..
Dr. anlattık hemen ultrosonda baktı neyse ki bebişime bişey olmamış ucuz atlattımmm
Hamileliğimi öğrendiğimden beri başıma o kadar kötü şeyler geliyr ki çok korkmaya başladım artık...
Allah hepimizi nazarlardan saklasınnn
işllah benim iklili testim sorunsuz çıkar,bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum ben Emir Bebek şimdi eşim aradı bir arkadasımız vardı cinsiyetlerini öğrenmişler bebeklerinin bende istiyorum öğrenmek bian evvel.
buarada doğumdan sonrası için bebişlere kremlerde şampuanlarda hangi markaları düşünüyosunuz kızlar??
kızlar bi sorun mu var topic te?????
çok geçmiş olsun canm allah korumuş ikinizide
işllah benim iklili testim sorunsuz çıkar,bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum ben Emir Bebek şimdi eşim aradı bir arkadasımız vardı cinsiyetlerini öğrenmişler bebeklerinin bende istiyorum öğrenmek bian evvel.
buarada doğumdan sonrası için bebişlere kremlerde şampuanlarda hangi markaları düşünüyosunuz kızlar??
Canım takılı kaldı bi sonraki sayfa göründüğü halde aktif değildi neyse şimdi düzeldi....
umarım sizinde testiniz iyi çıkar güzel haberler alırsınnnn
bende cinsiyetini çok merak ediyrm ona göre alışveriş yapmaya başlıycam .....
bide severken kızıııımmmm mı dedemmm oğluummmm muuu şaşırdımm bi belli olsada isimde seçmeye başlasak.....
benimki utangaç çıktı teyzesi bugünde göstermedi ben artık 16. haftamı beklemek zorundayımmmmm
İkili testi iyi çıkan arkadaşlar. HEpinizin içi rahatladı ne güzel. Darısı ben de dahil kalanların başına...
Ben 2li de 3 lü de, ayrıntılı ultrason da yaptıracağım. İnsallah amniosenteze gerek kalmaz, ama Dr. yaptıralım derse onu da yaptırırım..
Dün toxo testini tekrarladık, bugünde tiroitleri. Her ay tekrarlayacağız dedi Dr. Problemi olanlar aman ihmal etmesinler.
Sağlık ocağına gittim bir de bugün. Hemşire kilo, tansiyon ölçtü, testler, beslenme hakkında bilgi verdi ve gebelik dosyamı hazırladı. Hep bildiğimiz şeyler, ama imkanı olmayıp ta bizler gibi Dr. a gidemeyen, okuyup araştıramayan o kadar çok kadın var ki. Onlar için çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Canım bende de toxoya karşı bağışıklık yok
bir hafta önce dr. kontrolüm varken toxo testini tekrar edicekmiyiz diye sordum
Hayır gerek yok her ay yapaya dedi.....gRİP ,NEZLE FALAN OLMAn lazım o testi tekrar etmek için dedi
Neden yapmak istemedi kiii
Ay bu dr. hepsi çeşit çeşit yaaaa ben sinir oluyrm böyleeee
mericdemir düşmüssün galiba.. aman dikkatli ol, istanbulda yerler eridi ama bir sürü ilde yerler cam gibiymiş.. Geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun canım yaaaa.....geçenlerde bizde karda el elle yürüyorduk.....eşim dediki ellerimiz ayıralım.....düşersen beni de üzerine çekersin dedi....ellerimiz bıraktık........hep öne eyimli yürü ve ellerini cebine falan da sokma.....dikkatli olalım arkadaşlar yaaaa....bu bebişler çok zor oluyor....
merhabalar kızlarr nasılsınızz herşey yolundadır umarım...
haftaya doktor randevum var 9.haftada dedi ama pazar günü nöbetçi.8+3 oluyorum gitsem olurmu acaba ne diyorsunuz?
canım bence bi problem olmaz nasıl olas 9. haftada yapılacak olan bi test yok...
bebişini biraz daha büyümüş görmek istiyorsan bi kaç gün sonrada gidebilirsin
ben öyle yapmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?