2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

umarım öyledir. yoksa artık elim kolum tutmayacak.
aynen

ne güzel olur denizli bi memlekette yaşasak. ege ya da akdeniz olsn tabi. dua ederken tam söyleyeyim de karadenize çıkıp gideriz bi de

anne diyomuş en azından. varsa yoksa baba bizimkinde. onu da pek bilinçli söylemiyo

ben de ayrı yemek yapmıyorum artık. zaten yaz günü tuzlu baharatlı yapmam pek, aynı şeyleri yiyoruz.
sünnetiniz de hayırlı olsun

gelecem dersem de çıldırıyo demesem de. bilmiyırum ben bu konuyu bi araştırayım ne yapmak lazım.

deniz suyu doldurdum geldim şişeye bozulmuyo zaten dursa da isiliklere iyi geliyo ama o da anlık. sorun terlemesinde. sırtı hiç kurumuyo o kadar terlesem ben de isiliklenirim ev de çok sıcak

Pastacı karamdan tarif
Önce şerbeti yapacaksın
Şerbet tarifi
5 su bardagı su 3 şu bardagı şeker
1,2 damla limon suyu damlat
Şerbet sogumaya bırakılacak
Şekerparenin pare tarifi :))
3 yumurta
1 paket margarin
3 fincan toz şeker
2 fincan irmik
1 kabartma tozu
1 pk vanilya
Alabildigine un yumusacık hanur elde edene kadar eline yapılmayacak kadar
Margarini mikrodalgada yumuşatıyom iyice sen güneşe koy mikrodalga yoksa
Sonra hepsini karıştır en son da yavaş yavaş unu koy
Yuvarlak yap ortasına fındık iyice bastır çünkü çıkar
At fırına şekerpare sıcak şerbet sogukken buluştur ikisini
Ahanda sana pare afiyet olsun yap fotosunu at

fincanlar kahve fincanı mı cnm??
bir de kaç derecede ?

Son düzenleme:

biraz şişlik var tabi
çabucak düzelir inşallh ya yavrucuma kıyamıyorum, acımasa da görüntü kötü, acıyomuş gibi geliyo
şampuanıyla yıkayayım bari
foaming jel diye bi şey kullanıyodum bitti, nemli tutuyo ama temizliyo mu bilmiyorum

Allah Kabul etsin canim

Maasallah kuzuna canim damatliginida görürsünüz insaallah hayirlisiyla

ben Bübchen kullaniyorum basinada vücudunada dogdugundan beri degistirmedim

Bliss damatlıgını da görürsün inş nasıl oldu pipiniz iyidir inş
Bebe yagı da her zaman süreriz banyodan sonra
Şimdi emire bakmaca

sağolun teyzeleri
ben de her banyodan sonra nemlendirici sürüyorum heerrr yerine :)

teşekkürler canım bugün geçti oğlandandan yazmaya bile fırsat bulamadım açık kaldı net.
en yakın zamanda yapıp fotosunu atıcam.
fincanlar sanırım kahve fincanı
180 derecedemi pişcek

Efeye bugün ilk ayakkabısını aldık 19 numara ortopedik
Ama gelin görün efe adım atmıyor yürüteçte fink atan çocuk dondu kaldı:44:
Alışın ya çıkarmayacam onla uyusun hatta

oturtmam hazır sayılır:)) kuzucum izin verdi.o mutfağı gırgırladı ben de yaptım:))) şimdi uyudu. birazdan eşim gelir.
hepinize afiyet olsun. hayırlı iftarlar....

Efeye bugün ilk ayakkabısını aldık 19 numara ortopedik
Ama gelin görün efe adım atmıyor yürüteçte fink atan çocuk dondu kaldı:44:
Alışın ya çıkarmayacam onla uyusun hatta

bi süre alışmaları zor oluyor.hatta yürümeyip eğilip ayaklarını falan izliyordu bizimki.
kendi çıkarır sen çıkarmassan merak etme.bizimki evde durdurmuyor ayağında.
19 numara küçük gelmedimi kız efenin tombiş ayaklarına.bizim şimdi 20 numara küçük geliyor ayakları tombiş bizim oğlanında glemiyor ayakkabılar.

Eki Görüntüle 752495
oturtmam hazır sayılır:)) kuzucum izin verdi.o mutfağı gırgırladı ben de yaptım:))) şimdi uyudu. birazdan eşim gelir.
hepinize afiyet olsun. hayırlı iftarlar....

ohhh enfesss gözüküyor afiyet olsun size.ana kız pek hamaratsınız bakıyorumda

çok susadım
bugün sütüm hiç olmadı
hiç acıkmadım hatta yemek kokusuna midem bulanıyor hamişler gibi
acayipte tembelim öğle sonrası

stres öğlen 12 den sonra emzirmiyorum ben akşam 9 a iftar sonrasına kadar. biraz mem memliyo ama alışsın diyorum hem de. dana kadar oldular artık.
tabi 2 oruç tuttum vee aylardır hatta yıllardır gelmeyen reglim az önce teşrif etti. emzirmediğimden olur mu acaba? ama dışarda ya da yolda olduğumuz günlerde de olmuştu böyle emzirmediğim:26:
neyse kilo veririm belki sevindim

ayakkabı konusunda elifoyku fotolarda gördüm sorucaktım ne giydiriyosun hangi marka diye. o ara ahmet izin vermedi hatta o da yorum yazdı sizin fotoya
yumuşak tabanlı olmalı ayaklarında bi sorun yoksa ortopedik olmamalı fln diye okudum. kafam çok karışık. daha da almadım zaten ayakkabı yürümeye niyetlensin alırım. bugün birinde kucağıma almadım belim ağrıdı diye ellerinden tutup yürüttüm nasıl kızdı yarım saat geçmedi kızması ağladı durdu. daha yürümeye niyeti yok

çok susadım
bugün sütüm hiç olmadı
hiç acıkmadım hatta yemek kokusuna midem bulanıyor hamişler gibi
acayipte tembelim öğle sonrası

Kız stress sütsüz mü kaldı ahmet çok yorma kendini sahura kadar bol su iç

Umutluay eline saglık
Mattika ayakkabıyı ben de öyle duydum ama ortopedik olmayanlar çok sert agırdı burada gittigimiz yerlerde
Ama bir an önce al ege en az üç saat adım atmadı ve atınca da garipsiyor yürümeden alışsın ayakları
Açtın mı orucunu ahmet napıyoo
Ha çince yazmıştın fotoya demek ahmet yazdı begenmiş ayakkabıyı ben de dedim şifreli konuşma mattika
Reglin hayırlı olsunen az 2 kilo gitmişti ben de hadi yine iyisin

orucu açtık ahmeti uzun ağlama sinirlenme seansı sonunda uyuttum. yanlış anlaşılmasın sinirlenen ben değilim
annesi su içer misin demiş, annesi masadan kalkıp tezgaha gitmiş, kucağına almamış vs. deli gibi ağlıyo bunların hepsine.
ne yapsam da huy edinmese bunu.

hangi marka aldın ayakkabı? nedense ben çok meraklıyım bu ayakkabu işine daha almadım ama
mümkün oldugunca ayakkabısız yürüsün diye okudum bi de:26:

Atak desem atak bitti biz de sizi sevdi kaldı heralde
Bence sönmeye tabi tut çok dramvatik olmadan aldırma unutur zamanla inş maşallah
Ya okuduklarımız kafamızı karıştırıyor ben de araştırıyom okuyom ama mantıgım ve öngörülerime
Uyuyom 10 ay gezdi yalınayak dedim aldım iyiki de aldım yürüme arifesinde bence iyi oldu alıştı
Markası mı dur okuyayım dumini yazıyor 45 liraya aldık sanki ev aldık
Bir arkadaşım da kendi ogluna aldıgı yarım converselerden hediye gönderecek onları da beleşe getirdik

atak geçti huysuzluk baki kaldı. duymazdan geleyim dedim ama kucağıma alana kadar deli gibi ağladı. tabi sinir ağlaması oldugu her halinden belli. o ara başka bişeyle oyalasam ama yine de almasam. yapayım bişeyler. yeğenim babasına sarıldık diye ağlıyodu tatilde. hepsi bi garip bunların ama olabiliyo demek ki.

hmm ayakkabı güzel mi peki? benim baktığım ayakkabılar hep 100 üstüydü. hatta yeğenime alcak oldum burdan bulamadım, pahalı diye getirmiyoruz dediler. 2 ayda ayakları büyüyomuş.
bi de arkadaş hediye almış adidas ama 21 numara şu an çok büyük
ayakkabı merakımı coşturdun şimdi dur hele

karam beni uyku bastı iftar sonrası. gideyim mutfağı falan toplayayım uyumadan:76::79::100:

Mattika fotosunu çektim görmemişşn ilk ayakkabısı olmuş tutmuş fotosunu çekmiş

Eklentiler

• $image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38

Evet canım dikkatini çekmeye çalış oyala susunca al kucagına çok çabuk
Aglama kucak ilişkisini çözüyor sıpalar
Bak daha gaza gel diye foto da attımal kız bir tane 100 müyok artık vermem ben o kadar para
21 alacaktık biz de seneye giysin diye
Seneye alırız biz adidas ailecek aynısından çok güzel olur çok
Ben de çıkayım yatayım eşim dürtüyor uyu diyor
Saat dokuz ona kadar uyuyom işler ikiye bölünüyor eşim evde diye yorulmuyomnasıl uyuyayım
Neyse kızmasın yataga geçip numara yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…