- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
aynenumarım öyledir. yoksa artık elim kolum tutmayacak.
ne güzel olur denizli bi memlekette yaşasak. ege ya da akdeniz olsn tabi. dua ederken tam söyleyeyim de karadenize çıkıp gideriz bi deevet isilik var zaten onla karışıyor olabilir canım.senin oğlanın denizi olan bi memlekette yaşaması lazım her gün denize sokucan yazın
benimkide ilk sahurda dikilmişti uyuttum sahur bitti ezan okundu tam yatıcam geri kalktı.
bizimkinin uykusu iyidi ama dönem dönem uyku sorunları yaşıyoruz diş gelicek belki ondandır belki sıcaklardan belkide gazdan anlayamıyorum.
patlıcanla köfte yapıp islim kebabı yapabilirsin.oturtma yapabilirsin.karnıyarık olabilir yada sadece kızartıp yoğurtlayıp yersiniz.
tabi canım biz uyursak kim yapıcak yemekleri.
aynen benim oğlanda öyle geliyo tuvaletin kapısına vuryuyo ağlıyo.salonda durmuyor mutfağa geliyor paçama tutunup kalkıyor kucağıma gelicek.eskiden bu kadar aramazdı beni şimdi dediğin gibi babası bile olsa beni arıyor.
yeni bi döneme girdiler galiba atak falanda olabilir.geçer inşallah yaaa hayırlısı bakalım.
dün gecede zor uyuttum ağlıyo uyutmaya çalışıyorum diye ama gözünden uyku akıyo resmen anlayamıyorum.
iyi yapmışsın uyutmaya çalışsan sahur yapamıycaksın kalksın otursun madem çok istiyor paşa.
merhaba canım sık sık suya sokmak işe yarayabilir ama çıkıyosa pekte yapılabilecek bişey yok galiba mattika herşeyi denedim geçmiyor diyordu.teninin hassaslığıyla alakalı bişey sanırım.
anne diyomuş en azından. varsa yoksa baba bizimkinde. onu da pek bilinçli söylemiyooturtma iyi fikir. cacık pilav salata ohhhh misssssstabiiii küçük hanım izin verirse (( şimdi odaya oyuncaklarıyla oturttum oynasın diye.ama durmuyor bağırıp duruyor eeenneeee eeenneeeee diye:))) çok güzel anne diyor::))))
ben de ayrı yemek yapmıyorum artık. zaten yaz günü tuzlu baharatlı yapmam pek, aynı şeyleri yiyoruz.Merhaba kızlar
Herkesin keyfi yerindedir umarım, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin.
Biz bu aralar özel bir yemek tarifine ihtiyaç duymuyoruz. çok ekşi, acı, tuzlu şeyler dışında hemen hemen her yediğimizden ona da veriyoruz.
Oyun olarak kapı, pencere açma-kapama, top atma-ayakla vurma bu aralar favorimiz. ayakla vurma derken biz kollarından tutunca tabii ki, yürüdüğünden değil.
Bu arada geçen hafta sünnet oldu bizim minik erkek
Bi deeee kızlar bebişinizin vücudunu neyle yıkıyosunuz? sabun kurutuyor diye kullanmıyorum ben, alternatifiniz var mı?
sünnetiniz de hayırlı olsun
gelecem dersem de çıldırıyo demesem de. bilmiyırum ben bu konuyu bi araştırayım ne yapmak lazım.Canım efe de öyleydi ayrılık kaygısı yaşıyordu ben aldırmadım gelecem annecigim dedim
İki dk sonra bak geldim burdayım dedim sevdim öyle öyle uzadı süremiz şimdi babasıyla da çok mutlu oynuyor
Eşim diyo ben oyun arkadaşı sen meme arkadaşı :)) sen de yavaş yavaş yap istersen zamanla alışır
Aldırma mız mızlansın alışır inş
Dur bakayımmm
Aklımda kalanlara cevap vereyim
Öykü çok güzel şekerpare tarifim var babamlara iftar için yapacam fırsat buldugumda yazacam canım
Dalinle yıkıyoruz biz ilk dogdugunda chiccoydu o da iyiydi daline geçtik şimdi
Bunadım ben ayol başka kim ne sormuştu
Ha evet öykü aynen öyle 250 den aşagı gelmez efaturası yaz kış bayagı fatura ödüyoz
İsilige tuzlu su birebirmiş yıkama suyuna atıp kaya tuzu vucudunu yıkayınca
Sönüyormuş denemedim ama mantıklı efe de olmuyor çok şükür olursa deneyecem
deniz suyu doldurdum geldim şişeye bozulmuyo zaten dursa da isiliklere iyi geliyo ama o da anlık. sorun terlemesinde. sırtı hiç kurumuyo o kadar terlesem ben de isiliklenirim