2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu mesajı yeni görüyorum
sen kesin en az 1 kilo yemiş içmişsindir
bence senin hedefine 1 veya 1.5 kilo kalmıştır
fotoyuda bekliyorum
bence biz bu çocukları şımartıyoruz canım veya biyerde hata yapıyoruz akıllı olanlar niye akıllı
akıllı bebek anaları bizede bi akıl verse ya
ben diyeti bıraktım ama kilo gider diye düşünüyorum 2-3 kilo daha gitse sevinirim
gerçi yüzüm çok çöküyor zayıflayınca

ne yaptın kız yemeğe

ben tavuk pilav ikilisini yapıcam dünden bamya ve tarhana çorbasıda var hoş iştahlı kimse yokki evde herşey artıyor habire
he bende seviyorum sıkıntımı atıyom burda

geçen bi arkadaşla tlf konuştum yakın arkadaşım
2 kızı var ikisininde büyümesine şahidim
arka arkaya oldular arkadaşımı 11-12 lerde ben arayıp kaldırdığımı çok bilirim ittiğimde veya onlar geldiğinde o çocukların bize hiç zahmet vermediklerini gördüm defalarca
benimkiler niye böyle dedim sen çok yüz veriyorsun pofpof luyosun ağlatmıyorsun sen alıştırdın onları buna dedi
haklı galiba
çocuk büyütmek bir sanat ve ben kalbimle hareket ediyorum akıl mantık sıfır bende

fırçamı okudun dimi ama sende durum aynen şu
oruç nasıl gidiyor
oruca aynen devam ama dün çok söylendim acıktım susadım diye bi sevabı kalmadı sanırsam bugün de deli gibi temizlik yaptım yine

cnm benim kız çocukla erkek çocuk çok farklı ahmet kız olsa daha iyi gözlemlerdin
çocuk büyütürken biraz rahat olmak gerekiyo ama bu söylendiği kadar kolay bişiey değil ve bence sen gayet güzel büyütüyosun çocuklarını
bu arada arzural ve mattika geçmiş olsun canlarım

işte rahat olamıyorum kısaca rahatsız tipim
sağol canım kendimizi yıpratıyoruz başkada bişey yok
oruç oruç nasıl temizlik yapıyosun bu sıcakta bari üstten yapsaydın

valla şeboş kucağımdaydı saldım yere gitti içeri gelmedi bi daha aldı biri demek ki seninkiler napıyo
mehmet oynuyor ahmette 30 dk yattı eşimin tlf çalınca kalktızırlıyor kucağımda
ben kaçtım canım öptüm seni ve bebelerini

İftar menüm
Lahmacum
Fırında tavuk
Pilav
Mercimek çorba
Salata
Milli içkimiz ayran
Tatlı şekerparebabamları alamamıştım kısmet kvalidemlereymiş
Afiyet olsun masamı da hazırladım çok yoruldum
Gelince yardım ediyor görümceler de biraz dinlenirim

afiyet olsun canım
lahmacun hazırmı senmi yapıyorsun yani içini hazırlayıp fırınamı veriyosunbiz bazen öyle yaparızda

Evet stresim ben yaptım içini fırın pişirdi
1 kilo kıymayla 46 tane çıktıbayagı kaldı biraz bize ayırıp paket yaptım gönderdim
Gitti misafirim bugünü de savdık babamları da aldım mı
Gelsin bayram

efeyle ne misafiri ya
ben kimseyi çağıramam bu sene
bi annemi babamı çağırırım annemde kendi yemeği getiriyor zaten

Adettir kız misafir güzel oluyor
Eşim evdeydi iyiydi yine yoruldum ama bulaşık cart cırt yardımı da yaptılar görüncelerim
Anan yemegini mi getiriyor tövbee
kız kadın ne yapsın görüyor halimi ona kalsa hergün yemek yapıp getirecek acıyor eşime mehmete
bıldırcın işe ne zaman başlıyor

Bu diş işi ince iş inş diştir diyom bir de ya üşüttüyse :18:
Gün içinde de mız mızdı yeşil sogan verdim agzı sogan koktu poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…