bu mesajı yeni görüyorumBenim eşim evde diye ctesi oldugunu unutmuşum ben
Şimdi tartıldım tok karnına69.3 açken daha azımdır
Buna da şükürhedef kiloma 2 kilo kaldı
Tam ayaklanınca yürüyüş yapmayı düşünüyorum bir saat o zaman da sıklaşırım
Oh mis olur miss
bence biz bu çocukları şımartıyoruz canım veya biyerde hata yapıyoruzaynen benimkide öyle durup durup alkıış yapıyo kaç aydır.hiç sıkılmadıda şimdi bide bizim ellerimizi tutup bize alkış yaptırıyo.
çok geçmiş olsun canım yaa atlatırsınız inşallah yardım eden varmı yanınızda sana.
tekrar tebrikler canım doktorunla konuşmadınmı emzirme olayını emziriliyo diye biliyorum.
kocaman oldular ya maşallah hepsine yaşlarına bişey kalmadı.bu halleri bambaşka şebekler çok özlüycez bu hallerini büyüdükçe.
tebrikler canım baya baya kilo verdin kız başından beri hedefine ulaşmadınmı artık.
ne yaptın kız iftara döktürmüşsündür şimdi sen
fırçamı okudun dimistreeeeeeeeeeeeessssssssssssss
ne yaptın kız yemeğeAyyy çok yoruldum
Kvalidemler iftara davetlimyemeklerimin hepsi hazır tatlım da
Evimi de temizledim hatta üç gömlek bile ütüledin
Eşim vardı tabi tek olsam mümkün degil yetişmem
Şimdi hasta ziyaretine gidecez
Sonra yine koşturmaca
Sizleri seviyorumm benim topik arklarım
oruca aynen devam ama dün çok söylendim acıktım susadım diye bi sevabı kalmadı sanırsam bugün de deli gibi temizlik yaptım yinefırçamı okudun dimiama sende durum aynen şu
oruç nasıl gidiyor
geçen bi arkadaşla tlf konuştum yakın arkadaşım
2 kızı var ikisininde büyümesine şahidim
arka arkaya oldular arkadaşımı 11-12 lerde ben arayıp kaldırdığımı çok bilirimittiğimde veya onlar geldiğinde o çocukların bize hiç zahmet vermediklerini gördüm defalarca
benimkiler niye böyle dedim sen çok yüz veriyorsun pofpof luyosun ağlatmıyorsun sen alıştırdın onları buna dedi
haklı galiba
çocuk büyütmek bir sanat ve ben kalbimle hareket ediyorum akıl mantık sıfır bende
sebosum stres dedin nutkun kesildi
paçanama dolandı kuduruklar
işte rahat olamıyorum kısaca rahatsız tipimoruca aynen devam ama dün çok söylendim acıktım susadım diye bi sevabı kalmadı sanırsam bugün de deli gibi temizlik yaptım yine
cnm benim kız çocukla erkek çocuk çok farklı ahmet kız olsa daha iyi gözlemlerdin
çocuk büyütürken biraz rahat olmak gerekiyo ama bu söylendiği kadar kolay bişiey değil ve bence sen gayet güzel büyütüyosun çocuklarını
bu arada arzural ve mattika geçmiş olsun canlarım
mehmet oynuyor ahmette 30 dk yattı eşimin tlf çalınca kalktıvalla şeboş kucağımdaydı saldım yere gitti içeri gelmedi bi daha aldı biri demek ki seninkiler napıyo
afiyet olsun canımİftar menüm
Lahmacum
Fırında tavuk
Pilav
Mercimek çorba
Salata
Milli içkimiz ayran
Tatlı şekerparebabamları alamamıştım kısmet kvalidemlereymiş
Afiyet olsun masamı da hazırladım çok yoruldum
Gelince yardım ediyor görümceler de biraz dinlenirim
efeyle ne misafiri yaEvet stresim ben yaptım içini fırın pişirdi
1 kilo kıymayla 46 tane çıktıbayagı kaldı biraz bize ayırıp paket yaptım gönderdim
Gitti misafirim bugünü de savdık babamları da aldım mı
Gelsin bayram
efeyle ne misafiri ya
ben kimseyi çağıramam bu sene
bi annemi babamı çağırırım annemde kendi yemeği getiriyor zaten
uf korkuyom valla ahmet durdu durdu bari ramazandan sonra çıkarsaOff üç oldu efe aglayarak uyanıyor dişinin ucu belli
Ne dişmiş ya ne zaman rahatlayacak bu daha birinci diş
kız kadın ne yapsın görüyor halimi ona kalsa hergün yemek yapıp getirecek acıyor eşime mehmeteAdettir kız misafir güzel oluyor
Eşim evdeydi iyiydi yine yoruldum ama bulaşık cart cırt yardımı da yaptılar görüncelerim
Anan yemegini mi getiriyor tövbee
kız kadın ne yapsın görüyor halimi ona kalsa hergün yemek yapıp getirecek acıyor eşime mehmete
bıldırcın işe ne zaman başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?