2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın hanımlar nasılasınız bız ıyız cok sükür sade ıEylül 3gündür kafkasını çok fazla yumuşak yapıyor ve bıraz fazla kokuyor herhalde 3 gündür cekırdeklı kepeklı ekmek yedırmıstım galıba ondan oldu bırde üst damakları cok sıs belkıde dısten bugün patates muz yedıreyımde gerti eskı halını alsın :bmizden sımdılık bukadar

Karamcıgım Ibiraz Daha Iyı olmana sevındım sebzenın kabuğuna bağlı çok kalın olursa soyuyorum rahat yesın dıye mesela taze bıber alıyorum tatlısından onu soymuyorum yıkayıp atıyorum havucu soyarım !mesela fasulyeı kabak bıber gribi seylerı atıyorumyanı çabuk Burusa bılcek tazelıgını yıtıren seylerı hepsını küp küp kesıp harmanlayıp bır posete atıyorum ıcındende pısırmelık alıyorum haslıyorum Bazende ayrı ayrı koyuyorum degısıyor

Son düzenleme:
tebrikmş bideha yazarsam böyle oluyum:86::86: yazsanıza
Niye kızkıskanıyom seni napayım62 süpertatile hiç gidilmez o kiloyla

Eylül sagol canım ben de yapacamyarasın kuzulara
Kakaya glince dişten diye tahminim efe buaralar diş çıkarıyor bu kez kesin
Sırtı her yeri kaka çok dolu yapıyor

eylülnazcım tesekkür ederim cnm benim kızda arada cıvık yapıyo normal yediklerine göre değişiyo

strescim saol cnm hastalık iki kişi olunca daha zor gercekten gece cok zor gecti cok agrıyo bogazım ilacla gecicek insallah kızımda huysuz haliyle..
tebrik ederim seni sen diyet yapmasanda gidicek anacım senden bu kilolar keske bizdede olsaydı o genetik yapıstı bende kilolar gerci 1 kilo gitti bendende 71 kiloyum ama 2 ayda gitti o 1 kilo:)

karamcım sanada gecmiş olsun cnm kaza anlık bişey o kuyruk sokumu acısını cok iyi bilirim hala agrıyo bende sert yere oturamıyorum sende hep yumusak yere otur cnm

bebekce cnm cok sevindim Allahım saglıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin

hadi sen kuduruksunda efeden ne istiyon bacım rahat bırak şu çocuğu
balkon felan korkuyom ben:18:

Napayım anacım o da kuduruk her oyunu oynadık sandalyeye koyuyom dütttt düttt
Diyom aklı gidiyor sıpanınn
Çok yorgunum ya dışardaydık çok gezdik yorulduk
Sizin için foto çektim bir tane koyacam dib boyamla

arzu geçmiş olsun ikinize de.
stres çok kilo verdin dur yeter kıskanıyorum çatlıyorum
ahmetin ateşi var ama 38in hemen altında. ayrıca damakları ağzı yanıyo diş ateşinde öyle olurmuş. bişey yemiyo mız mız. bi yandan misafir tüm gün mutfaktaydım şimdi çıktım az sonra sahur için girerim

bebekc tebrik ederim hamileliğini sağlıkla tamamına ersin inş. darısı isteyenlerin başına

canım benim ahmetinde öyle oluyordu bazen biliyonuz diş miş yok ben derimki bir boğazlarına baktır boğaz enfeksiyonundada öyle olabiliyor
geçmiş olsun her neyse yavrunun derdi
misafire denk gelir zaten her aksilik

yazmayı unuttum
kıskanıp çatlıyosun haa sende durumlar ne yazmıyosunuz ki anacım devlet sırrı resmen topiğin kiloları

Ayyy çok yoruldum
Kvalidemler iftara davetlimyemeklerimin hepsi hazır tatlım da
Evimi de temizledim hatta üç gömlek bile ütüledin
Eşim vardı tabi tek olsam mümkün degil yetişmem
Şimdi hasta ziyaretine gidecez
Sonra yine koşturmaca
Sizleri seviyorumm benim topik arklarım

merhabalar hanımlar dün kötü bi gece geçirdik biz.oğlan sabah 4 e kadar uyumadı yani sahuruda onla geçirmek zorunda kaldık.12 den sonra hep uutmaya çalıştım tabi 4 e kadar 1 saat falan uyudu arada uyanarak.uykusuzum yorgunum.

topikçe regly iznine çıkmışsınız ben iğne yüzünden hasta olmuyorum olsamda geç ve az oluyorum bakalım ramazanda olucakmıyım belki 30 günde tutarım.

o ayrılık kaygısımı nedir bizim oğlandda var sanırım paçamdan ayrılmıyor hiçbi şekilde oyun oynasa bile ben olucam yanında.wc ye bile gidemiyorum geçen wc kapısının önünde ayağa kalkmış kapıyo tutunup vuruyo kapıyı açsam içeri düşcek napıcağımı şşaırdım.

buraya anca uyuyunca gelebiliyorum netbooka saldırıyor çünkü.o yüzden çok fazla geçmişte yapamadım.

bi geçmişe bakayım ben.

aynen benimkide öyle durup durup alkıış yapıyo kaç aydır.hiç sıkılmadıda şimdi bide bizim ellerimizi tutup bize alkış yaptırıyo.

çok geçmiş olsun canım yaa atlatırsınız inşallah yardım eden varmı yanınızda sana.

tekrar tebrikler canım doktorunla konuşmadınmı emzirme olayını emziriliyo diye biliyorum.

kocaman oldular ya maşallah hepsine yaşlarına bişey kalmadı.bu halleri bambaşka şebekler çok özlüycez bu hallerini büyüdükçe.

tebrikler canım baya baya kilo verdin kız başından beri hedefine ulaşmadınmı artık.

ne yaptın kız iftara döktürmüşsündür şimdi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…