2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o an hoş benim eşim 2 çocuğumada bişey yedirmedi daha doğrusu korkar yediremez
ama bez bağlar sallar kucaklar daha ne olsun dimi

Dilber dudagı vezir pamagı kol böregi
acıdım adamaaaaa
Ya keşke saat başı kalksa 20 dk bir aglıyor uyanıyor ya
sıkıntılı kesin bence midesi bozuk olabilir

Efeyi emzirmeye mi gittin kız neredsin
ancak cicim malum pc değişmedi
Ses sesss bayanstressshatırladın mı bu repligi
enseye tokat .............onuda hatırlıyom sende hatırladınmı

senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o an hoş benim eşim 2 çocuğumada bişey yedirmedi daha doğrusu korkar yediremez
ama bez bağlar sallar kucaklar daha ne olsun dimi

Daha ne olsun kız hiç kycaklamayan bile var ben gördüm
Yok valla çok iyiler eşim geçti efeyi uyuttu mesela e ben de oturmuyorum amaonlara hizmet ediyom
Bıldırcınımın hakkını ödeyemem emzirmek dışında her şey yapar
İşin tuhafı diyo ben nasıl işe başlayacam yarın size çok alıştım
Dedim kafa dinlersin rahatlarsın keşke ben gitsem

Midesini niye bozdu acaba stres drum benim sudan mı banyodan mı
Enseye tokat mı:26:hatırlamıyom ya:18:b 12 eksikligi var ben de teşisi koymuştu seboş

işe başlasın işinin kıymetini anlar şu an analık güdüsüyle öyle konuşuyor

Midesini niye bozdu acaba stres drum benim sudan mı banyodan mı
Enseye tokat mı:26:hatırlamıyom ya:18:b 12 eksikligi var ben de teşisi koymuştu seboş
kız arkadaşlığımızın ilk haftalarıydı veya ayı felan bana yazdın ya seni çok yakın buluyon nerdeyse enseye tokat ........... parmak
yapasım var diye bende .... kısmı eşime sordum ne olabilir duymadığım bişeydi çünkü oda söyleyince koptum eşimde kopmuştu

hadi be ne ayıp agzım bozukmuş tüh tühh
İçiniz pis sizinbelki gıdıga parmakgıdıklayacam belki de
He çok yakın hissediyom seni

belki yedikleri fazlaydı veya muhallebisi bilemezsin ya sakinleşmesini bekliycen mecbur veya diştir kim bilir kardeşim
kayısı ver yarın 1-2 tane

Bu ne lanüç vakte kadar kısmet var kapında gibi oldu
Kimbilirrr kimbilirrr kimbilirrrrt
Yarın yedirim yok iştahı buara köfte kahvaltı çeyrek kase uyu maması yarım kase bunları yedi

Bu ne lanüç vakte kadar kısmet var kapında gibi oldu
Kimbilirrr kimbilirrr kimbilirrrrt
Yarın yedirim yok iştahı buara köfte kahvaltı çeyrek kase uyu maması yarım kase bunları yedi
çok değilde bilemeyiz
uyku maması ne kız
ahmete bi defa sulu köfteden çeyrek yedirdim 1-2 saat sonra sade köfteyi kusmuştu dr henüz pütürü sindiremiyor vücudu demekki demişti:44: buğün bamya yedi 1-2 tane hemde olmayan dişleriyle ısırarak bide domates suyu içti

Komedi üstünden zaman geçmîş trajedidir ya bak ne anlatacam
Balkon kazamdan sonra tekerlekli sandalyeyle oraya buraya bir görevli eşliginde gidiyoz
Neyse hastane buz gibi içim üşüdü kapının önüne çıktık güneşlenmeye o ara gözüme bir çekirge ilişti 100 metre ilerde
Neyse takipteyim bir kuş geldi çekirgeyi yemeye çalışıyor çanlı yayın takiptekim
Çekirge önde kuş arkada uçuyorlar bana dogru
O ana kadar totomu kaldıramayan ben can havliyle bir kaçtım sorma sonra gururumda oturmadım bir da sandalyeye
Eşim bugün anlattı koptuk diyo şabanın flimi gibi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…