senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o ansen îdmanlısın tek başına bakmaya ben çok zorlanırdım be onsuz bir hiçim
Kbabam eşim balkonda oturuyor eşime dedimkiefenin mamasını yedirsene aşkım kbabam bir gülmüş eşine demiş kalk yedir mamasını çocugun onlar gidince konuştuk dedim aşkıma mı güldü mama yedirmene mi
Geldi geldi gitsinler diye bekliyom dedi ama yemezler seviyor görümcesini
En büyük aşkkar nefretle başlar
Foto almıyo telden ya pc ye at yükle pıfff
Face atarsam ordan kopyalar belki ama ne zaman
Dilber dudagı vezir pamagı kol böregi
sıkıntılı kesin bence midesi bozuk olabilirYa keşke saat başı kalksa 20 dk bir aglıyor uyanıyor ya
ancak cicim malum pc değişmediEfeyi emzirmeye mi gittin kız neredsin
enseye tokat .............onuda hatırlıyom sende hatırladınmıSes sesss bayanstressshatırladın mı bu repligi
senin eşingiller iyi insanlar ya ben kv nin yanında eşime yedir diycem beni rezil eder o anhoş benim eşim 2 çocuğumada bişey yedirmedi daha doğrusu korkar yediremez
ama bez bağlar sallar kucaklar daha ne olsun dimi
işe başlasın işinin kıymetini anlar şu an analık güdüsüyle öyle konuşuyorDaha ne olsun kız hiç kycaklamayan bile var ben gördüm
Yok valla çok iyiler eşim geçti efeyi uyuttu mesela e ben de oturmuyorum amaonlara hizmet ediyom
Bıldırcınımın hakkını ödeyemem emzirmek dışında her şey yapar
İşin tuhafı diyo ben nasıl işe başlayacam yarın size çok alıştım
Dedim kafa dinlersin rahatlarsın keşke ben gitsem
hacıvatla karagöz gibiyiz kız
ben hacıvat sen karagöz
kız arkadaşlığımızın ilk haftalarıydı veya ayı felan bana yazdın ya seni çok yakın buluyon nerdeyse enseye tokat ........... parmakMidesini niye bozdu acaba stres drum benim sudan mı banyodan mı
Enseye tokat mı:26:hatırlamıyom ya:18:b 12 eksikligi var ben de teşisi koymuştu seboş
işe başlasın işinin kıymetini anlar şu an analık güdüsüyle öyle konuşuyor
belki yedikleri fazlaydı veya muhallebisi bilemezsin ya sakinleşmesini bekliycen mecbur veya diştir kim bilir kardeşimHe gözüm karakapkara
Efenin kakası koktu burnum birden hasret kaldım kokuya beyapsaydı keşke bugün
kız arkadaşlığımızın ilk haftalarıydı veya ayı felan bana yazdın ya seni çok yakın buluyon nerdeyse enseye tokat ........... parmak
yapasım var diyebende .... kısmı eşime sordum ne olabilir duymadığım bişeydi çünkü oda söyleyince koptum eşimde kopmuştu
tabi tabi kesin gıdıyadırhadi be ne ayıp agzım bozukmuş tüh tühh
İçiniz pis sizinbelki gıdıga parmak gıdıklayacam belki de
He çok yakın hissediyom seni
belki yedikleri fazlaydı veya muhallebisi bilemezsin ya sakinleşmesini bekliycen mecbur veya diştir kim bilir kardeşim
kayısı ver yarın 1-2 tane
tabi tabi kesin gıdıyadır
seni tanıdım iyce gıdıdır gıdı
efemi koptu noldu hızın düştü
çok değilde bilemeyizBu ne lanüç vakte kadar kısmet var kapında gibi oldu
Kimbilirrr kimbilirrr kimbilirrrrt
Yarın yedirim yok iştahı buara köfte kahvaltı çeyrek kase uyu maması yarım kase bunları yedi
uykun yok heralde saat 00:00 olmak üzereGelir gıdıklarımgıgı gıgı gıdalk
Kız bir elimizde yastık yok tam pijama partisi tadındayım şuan
bıldırcın seni uyuyor zannediyor değilmiTelden giriyom wireless çekmiyor yatak odasında yavaş hız bu odada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?