- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin
ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin
Herkeze hayırlı ıftarlarr bızım daha 2 buçuk saatımız var gercı ben daha müsaıt degılım ama esım tutuyor
Rabbım oruçlarımızınkabul etsın afıyet olsun
Böyle degil iştegece 1 ya da 2 kez kalkan bebeker var
9 da yatıp 7 de kalkansana denk düşmedi mi düşürelim anam
Arzu benze kız niye kötü müyğm benarada soguk espri de lazım
Eylül hafif kızarıklık umarım ilerlemez ben korkuyorum çok:18:
Hasta bebek çok zor hem bakana hem baktıranainş ilerlemez inş
Öykücüm 40 dk olmuştu onlar gidince evde oyalandım sonra topige geldimbir daha oyalanmayacam
Hemen gelecembaşka başka ha marji kp kızı bunalıma soktu sesi çıkmıyor
Bir kere bir kere demiş kisabahtan akşama internetelerte napıyo bu
Kız da girmiyorkp yüzünden
çok yorgunum çok oğlan uyudu azıcık uzandım ama uyanır hemen.benim bu oğlanın uykusunu düzene sokmam lazım yeniden.gerekirse akşam biere çıkmıycam 9 da evd eolucam olmuyor böle ya.şimdi kalkıcak gece 1 e kadar falan uyumayacak bidaha.erkenden kaldırıcam sabahları akşamda erkenden yatırıcam.
bence biz bozduk bunları zaten bozulmaya meyillilermiş oda ayrıcanım nasıl bebeler var bize böleleri denk geldi malesef bizdemi hata var bebelerdemi anlamadım.hele senin zahmet bizimkilerin ağası o yol gösteriyo galiba.
sanada hayırlı iftarlıar canım gerçi daha tutamıyormuşsun ama sahura kalkmamız bile sevapmış tutamasakta
bencede çıkmayın 1 de gece ayakta olmamalıçok yorgunum çok oğlan uyudu azıcık uzandım ama uyanır hemen.benim bu oğlanın uykusunu düzene sokmam lazım yeniden.gerekirse akşam biere çıkmıycam 9 da evd eolucam olmuyor böle ya.şimdi kalkıcak gece 1 e kadar falan uyumayacak bidaha.erkenden kaldırıcam sabahları akşamda erkenden yatırıcam.
gel tabi kız oyalanma öyle
ahh o kp ahhh kötü sitelere giriyor demşiti demi
uykumu tutmadı cicimKolay iftar menüsü lazım bana
bende o sözünü unutamıyorum kötü site tövbeKötü site kk ne demişti
En kötü site burası olsun be
olur kız turşuda aldınmıOturtmak lazım düzeni bir yaşa girecekler neredeyse
Kuru fasülye yapim mi ıslayayım mı şimdi
iyi şükürselam kızlar..
karamahmet iyi şükür o ateş neden olmuşsa bilemedik ama yok şimdi zaten 38in altındaydı ateşi. bi de benim ev çok sıcak günde 2 kere suya sokuyorum yoksa sıcak basıyo çocuğu.
geçmişi okudum alıntı yaparak geliyodum baktım bi sürü oldu vazgeçtimm.
hadi yeni bi konu atayım ortaya doğum günüsünde napacaksınız. çok hevesliyim ama tembelim de bi yandanşimdiden düşüneyim de sonra yapmam hiç.
fufa hamilelik şüphesi varmış hayırlısı olsun..
bende 5 kilo felan var erzincan kurufasülyesi gel alKurufasülye yok evde ya çok az var
Sizde varsa verir misiniz yarın alır veririm
bende 5 kilo felan var erzincan kurufasülyesi gel al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?