2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkeze hayırlı ıftarlarr bızım daha 2 buçuk saatımız var gercı ben daha müsaıt degılım ama esım tutuyor
Rabbım oruçlarımızınkabul etsın afıyet olsun

ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin

Böyle degil iştegece 1 ya da 2 kez kalkan bebeker var
9 da yatıp 7 de kalkansana denk düşmedi midüşürelim anam

Arzu benze kız niye kötü müyğm benarada soguk espri de lazım
Eylül hafif kızarıklık umarım ilerlemez ben korkuyorum çok:18:
Hasta bebek çok zor hem bakana hem baktıranainş ilerlemez inş
Öykücüm 40 dk olmuştu onlar gidince evde oyalandım sonra topige geldimbir daha oyalanmayacam
Hemen gelecembaşka başka ha marji kp kızı bunalıma soktu sesi çıkmıyor
Bir kere bir kere demiş kisabahtan akşama internette napıyo bu
Kız da girmiyor kp yüzünden

ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyin

canım nasıl bebeler var bize böleleri denk geldi malesef bizdemi hata var bebelerdemi anlamadım.hele senin zahmet bizimkilerin ağası o yol gösteriyo galiba.

Herkeze hayırlı ıftarlarr bızım daha 2 buçuk saatımız var gercı ben daha müsaıt degılım ama esım tutuyor
Rabbım oruçlarımızınkabul etsın afıyet olsun

sanada hayırlı iftarlıar canım gerçi daha tutamıyormuşsun ama sahura kalkmamız bile sevapmış tutamasakta

gel tabi kız oyalanma öyle

ahh o kp ahhh kötü sitelere giriyor demşiti demi

çok yorgunum çok oğlan uyudu azıcık uzandım ama uyanır hemen.benim bu oğlanın uykusunu düzene sokmam lazım yeniden.gerekirse akşam biere çıkmıycam 9 da evd eolucam olmuyor böle ya.şimdi kalkıcak gece 1 e kadar falan uyumayacak bidaha.erkenden kaldırıcam sabahları akşamda erkenden yatırıcam.

Gündüz çok mu uyuyor kaç saat uyuyor canım emir

bence biz bozduk bunları zaten bozulmaya meyillilermiş oda ayrı
ya veyada yapı ne yapacan bozulmayan nasıl bozulmuyor dimi ama

bencede çıkmayın 1 de gece ayakta olmamalı
bende düzen oturtacam ama ramazanda sinirlerimi bozmak istemiyorum ramazan ertesi inşallah:26:

selam kızlar..
karam ahmet iyi şükür o ateş neden olmuşsa bilemedik ama yok şimdi zaten 38in altındaydı ateşi. bi de benim ev çok sıcak günde 2 kere suya sokuyorum yoksa sıcak basıyo çocuğu.
geçmişi okudum alıntı yaparak geliyodum baktım bi sürü oldu vazgeçtimm.

hadi yeni bi konu atayım ortaya doğum günüsünde napacaksınız. çok hevesliyim ama tembelim de bi yandan şimdiden düşüneyim de sonra yapmam hiç.

fufa hamilelik şüphesi varmış hayırlısı olsun..

Oturtmak lazım düzeni bir yaşa girecekler neredeyse
Kuru fasülye yapim mi ıslayayım mı şimdi
olur kız turşuda aldınmı

iyi şükür
ben hiç doğumgünü yapmadım büyüğe bunada yapmam bizbize pasta kesiyoruz

Ben de ondan korkuyorum oruç tutuyorsa kocişi fena çarpmıştır
Bir kere girdi dedi çok kötüyüm bayrama kadar burda gitmezse o zaman açsın bayramlık agzını
Sen de çok tembel ögrencisin geçmişi hep kaçırıyon
Mattika çok sevindim sizin ev sıcaksa hararet yapmıştır çocuga
Nerde oturuyodunuz siz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…