tek basınamı yürüyo masallah onaMerhabalar herkese
nasılsınız maşallah sayfalar ılerlemıs canlanmış buralar
kızcemle bız ıyıyız ebrarı yuruyo artık dha dogrusu transıt kosuyo:)melegım buarada hastalıgım 15 gun gecıktı genlerde test yaptım bıısı cıkmadı ama ben hala hasta olmadım acepp kızceme kardesmı gelıyooo
merhaba billscim iyi olmaya calısıyoruz ne diyeyim:)Merhaba anniskolar
Bu hafta izinliyim, ben de evde bebisimleyim cok guzellll
Naber nassiniz?
Bizim simdi de kulakta enfeksiyon var, onunla basimiz dertte biraz
Bugun kontrole gitcez
Sizden naberr
Efeler, mertler, ahmetler, eyluller ve digerleri nasillar..
İsimleri de unutmusum yaaa, beynim iyice zayifladi :s
benimkide gecen gün 5 te uyandı 1 saat aralıksız sallayıp zorla uyuttum cnm uyuduktan sora kakltıgında asla oyun oynatmıyorummrb kızlar.herkese iyi haftalar..bir kaç gün giremedim sayfalar ilerlemiş.geçmiş yapamadım.umarım herkes iyidir..gece yağız 2 buçukta bir uyandı pir uyandı.uykusu bitmiş oyun oynamak istiyor..4 buçuğa kadar oyun oynadık.şimdi çok uykum var..
karam sac rengin ne kadar güzel öyle yaBilisss çok geçmiş olsun banyoda mı su almış niye olmuş yazık ya kulak agrısı da zırdur hemencecik geçsin inş
Fufa 15 gün geçtiyse teste çıkar kızhava degişimindn belki:44:
Yeşim keşke oyun oynamasaydın uyku vakti falan deseydin alışkanlık yapmasın:18:
Cin gibi gözleri açıksa sen de nasıl uyutasın ki ben söylüyom ben cevaplıyom
Ha buarada foto koydum bir tanecik
merhaba elif öykücüm ne zamandır görümemiyoruz canım yamerhaba anneler
dün gece şükür uzun zamandan sonra güzelce uyudum.güzelce dediğim gece 1 de yattı 1.30 da geri kalktı su içirip uyuttum.2.30 da ben kalktım 3.30 da yattım.6 da kalktı emzirdim 6.40 da geri yattım.9 da geri kalktı su içirip yatırdım.11 de geri kalktı geri yatırdım.
yani toplamda 7 saat falan uyudum.bu bile iyi geldi bölük pörçük olsada uyuyabildim 7 saat.
bu gece eşim yok yarın gecede yok yalnızım iftardada sahurdada napıcam bakalım.
akşam emir eskisi gibi erken uyusa gelicem de 12 den öne uyumuyor o zamanda kşimse kalmıyor burda.
hayrlısı canım aklımızda yoktu hiç bole gecıkme olunca acabamı dedık ole hyrlısı allahtan bakalım
ebrarında huyu degıstı annemler cok sımartıyolar yıne akıllı kızım ama bazı huyları degısmıs götu ıkıdk yerde durmuyo hep hadı gel yapıp dolanıyo:)))
istiyosun belli kan tahlili yapsanda emin olsan
bebeler bildiğin gibi
kulak zor çokta korkarım bu hastalıktan zahmetlidir eminim geçmiş olsun
aynını ben bu gece yaşadım 2 den 3.5 a kadar fıldır fıldır baktı:18:
dizginleri alalımda nasıl
merhaba arzucummerhaba elif öykücüm ne zamandır görümemiyoruz canım ya
güzelce uyumak bu mu ya ben bile senin eski hallerini özledim kız sabaha kadar 1 kere kalkan emircigide:)
iftardada corba ve salata tıkıyo zaten benim esim baska bişey aramıyo
tek basınamı yürüyo masallah onaALLAH gönlüne göre versin canım
merhaba billscim iyi olmaya calısıyoruz ne diyeyim:)
sizede cok gecmiş olsun oglunla ewde doya doya vakit gecirirsin umarım canım
benimkide gecen gün 5 te uyandı 1 saat aralıksız sallayıp zorla uyuttum cnm uyuduktan sora kakltıgında asla oyun oynatmıyorum
karam sac rengin ne kadar güzel öyle ya
evet cnm pıtı pıtı gıdıyo masallah artıkamın cnm
[SUB][/SUB]
merhaba arzucum
evet canım ya görüşemiyoruz bayadır.eylül napıyo sen nasılsın.oruç nasıl gidiyor.
ahhh ahhh o emiri bende çok özledim noldu bu çocuğa anlamıyorum diş gaz sıcaklar hepsi olabilir.herkez 1 yaşından sonra düzelir diyo ama inanasım gelmiyo.
bu uyku bile bana güzel geliyo bacım 3-4 saat uykuyla akşama kadar geizndiğim çok oldu son zaanlarda.benim oğülanın böyle zamanları var sonra düzeliyor sonra yine başlıyo dönemseldir diyorum artık ama bu dönem baya uzadı.
aynen canım noralde biz akşamları çay ve yanında tatlı bişey yemeden yatmazdık.iftar çok geç sonrada hemen sahur arada çay bile içmiyoruz.iftarda çorba bile içsen sadece şişiyosun canın bişey istemiyo.
canım hastayız biz ama atlatıyoruz gecti sayılır yarında ilaclarım bitiyo carsamba niyetlencem artık ilk 3 gün tutmustum fena degildi
sıcaklarda bunaltıyo bebeleri benimki yatagında dört dönüyo
aynen caya geek kalmıyo iftar yap sonra hopp sahur yer kalmıyo ben bide yatmıyorum 1,5 ta yapıyoruz sahuru
saol canım benim yok bacımm nerde kim bakacak Allah beterinden korusun saglık versin herkesetekrar geçmiş olsun canım geçende sormuştum bi bakanınız varmı diye anne kız zor oluyordur hasta olmak kızında ilgiye ihtiyacı var seninde.neyseki atlatıyormuşsunuz.
aynen aynenn ne şekilllerde buluyorum yanına gittiğimde döne döne mızıklaya mızıklaya uyuyo bazen sesini duyduğum halde gitmiyorum yanına uyuyor geri.
bende diyorum aslında yeyipmi yatsak diye ama 2 saat bizi zorlarmı daha fazla diye korkuyorum.
sahura ne yapıyosun canım sen yemekmi yiyosunuz kahvaltı türümü
saol canım benim yok bacımm nerde kim bakacak Allah beterinden korusun saglık versin herkese
yiyip yatınca daha iyi canım cünkü yatıp tekrar uynanmamam ben o zaman daha uykusuz olurum bölününce uyku
kahvaltı cnm hiç yemek yemedik bugüne kadar cok agır olur ya
amin canım aminn siz iyi olunda
ben bi kere kalkamadım oruç tutmadık.bi kere eşim kaldırdı kalkamamıştım yine.dün de kalkamıyordum annem bizdeydi oı kaldırdıç
emir geç uyuyo geç uyumasa kolay kalkarımda. mesela 1.30 da yanına gittim dün geri yattım 2.30 a alarm kurmuştum kalkıp kapatıp yatmışım hiç hatırlamıyorum kapattığımı falan.allahtan annem bizdeydi de o seslendi onuda duymadım eşim duymuş annen sesleniyor diye ona gittim.
emir ağlasa hemen duyarımda bunları nasıl duymamışım şaşırıyorum.
bizde kahvaltı yapıyoruz yemek canım istemiyor benim geceleri.sadece dün yedik yemek oda dün iftarda evde değildik önceki günden musakka vardı bozulmasın diye mecbur onu ısıtıp yedik dün sahurda.
bebe yokken pohaçalar börekler yapardım hep sahura şimdi nerdeeee
geçen karamın verdiği şekerpare tarifini bile yapamadım daha
bende öyle olacagımı dusundugum ıcın yatmıyorum canım gce uykusundan uyanmak hemde nasıl yorucu gunler gecırıyoruz bıde
oo pohacalar borekler epeydır yapamıyorum canım bende bıde sahura yapıcaz ha:)
en iyisini yapıyorsun canım o zaman 15 gün benim eşim bigün evde bigün işte olucak yalnız sahur yapıcam bende yer yatarım ya kalkıcamda kendi kendime sahurluk hazırlıycam kendime pek güvenemedim şimdiii.
bu arada kafa yorgunluğuda var bende annemle kardeşi m evleri ayırdılar bizim gelin istemedi sonradan annemi başta annemle oturmak istiyoru diye yalakalık yapıyordu sonradan istemedi.annem evini taşıdı falan kardeşimle kavgalı ayrıldılar bende konuşmuyorum kardeşimle.benim karımı kimse ezemez üzemez falan diye konuşup durdu.neler oldu nelerr bizim gelin tam bi şeytan çıktı.
esin olmayınca sen nasıl rahat ediyosan öyle yaparsın artık
ben kesinlikle aynı ewde oturulmasına karsıyım canım gelinlerde hemen evlenelim diyemi ne içinse artık aynı ewde oturalım canım cicim yapıyolar daha sonra hemen ayrı ev istiyolar o yüzden bastan ayırıcan haklarında hayırlısı boswer annen için iyi olmus asıl kafa dinlesin kadıncagız
Maşallah canım demek kendi başına yürüyebiliyor artık.düşmüyor değilmi dengesini sağlayabiliyor.
en iyisini yapıyorsun canım o zaman 15 gün benim eşim bigün evde bigün işte olucak yalnız sahur yapıcam bende yer yatarım ya kalkıcamda kendi kendime sahurluk hazırlıycam kendime pek güvenemedim şimdiii.
Bu arada kafa yorgunluğuda var bende annemle kardeşi m evleri ayırdılar bizim gelin istemedi sonradan annemi başta annemle oturmak istiyoru diye yalakalık yapıyordu sonradan istemedi.annem evini taşıdı falan kardeşimle kavgalı ayrıldılar bende konuşmuyorum kardeşimle.benim karımı kimse ezemez üzemez falan diye konuşup durdu.neler oldu nelerr bizim gelin tam bi şeytan çıktı.
aynen öyle oldu canım hemen evlenelim diye annemle oturmak istedi kız sonrada istemedi.ben 3 sene nişanlı kaldım kendi evimizi allım kendi evimize oturalım diye bekledik biz.eşimin aileside dedi gel beraber oturalım diye kabul etmedim.
biizm gelinin annesi babası da çok istedi annemle oturmalarını yalnız oturmasınlar dedi.kız ev işi yemek bilmiyormuşa nneme sen öğretirsin dediler falan.kardeşimde bütçe paylaşılır diye annemle oturmak istedi annem çalışıyo yardımı olur diye.sonunda kötü şeyler oldu.bende çok dedim başta yapmayın etmeyin diye ama kimse beni dinlemedi.
öyleki kızın evine giden misafir kendi tenizliğini kendi yemeğini kendi yapıyordu ananme giderken demiş kız senin geleninden gidenindende kurtuldum diye.sanki bi zorluğu oluyordu ona nasıl insanlar var yaaa biz nasıl gelinmişiz bölelerinin yanında melek sayılırız valla.
Sahurluk demısınız kızlar ıkı oldu bu sahura kalkmadan tutuyrum cok zorluyo benı tutmuyım dıyorum ama gunaha grmıyım dıe ttyrm acayıp mıdem kazınıyo
evet cnm baya bı gıdıyo sıkılıyo atıyo kendını yere
ahh cnm bızde bı gelın aldık abımı nısanladık ama hıc kız tarafı aılem yokmus gbı davranıyo abımde onlar nederse yapıyo anneme dıyorum bu gelınden sna hayır yok 1 bardak su vermezz aılemın duruma var dıye utanmasa kızın annesı ustundekı elbıseyleyollucak erkek tarafı alır sana dıe
Sen en iyisini yapmıssın canım
yok iş bilmiyomusta falan o işi gecicen ögretsin kızın anasıda evlenmeye gelince herseyi biliyolar ama
ewet niceleri var canım biz yıkanmısız onların yanında
annen nereye tasındı esya işi fln nasıl oldu?
Sahurluk demısınız kızlar ıkı oldu bu sahura kalkmadan tutuyrum cok zorluyo benı tutmuyım dıyorum ama gunaha grmıyım dıe ttyrm acayıp mıdem kazınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?