Ben geldim
Bir kısa geçmişim var mevzu derin yakalayıp geliyom
Hafızam balık hafıza hemen 1 sayfaya cevap vereyim
Fufa maaşallah ebrara demek yürüyorr efe de elinden tutunca koşuyor hele önünde top varsa durduramıyorum
Arzural azcık iyisin galiba maaşallah tamamen iyileşin inş
Öykücüm bu çekmece işini şöyle düşğnüyorum ben daha yürüteçte benimki o mertebeye ulaşmadı
Ama bir gün ulaşırsa tehlikeli şeyleri çıkaracam oynasın bıkana kadar sınra karıştırmaz
Ablam öyle yapmıştı merakları gidinceye kadarmış yasaklayınca daha cazip geliyordur bir fikir sadece ben öyle yapacam
Çamaşır makinesine bayılıyordu birara aldım kucagına ayakta durdurdum birkaç gün kurcaladı parmakladı
Bıraktı şimdi yüzüne bakmıyor ve kabloda da öyle oldu şarj kablosu süpürge kablosu oynadı oynadı bıktı
Ha bir de ip perdem yüzüne bakmıyor umarım çekmecelerden de bir an önce bıkar
Saçım mı güzel tek arzu
Ben geldim
Bir kısa geçmişim var mevzu derin yakalayıp geliyom
eliföykücüm bunla atlasmıs annen daha yüz göz olmaktansa en iyisi bu
simdilik herkese hayırlı iftarlar olsun ben salata fln yapıcam
Allah kabul etsin
Hafızam balık hafıza hemen 1 sayfaya cevap vereyim
Fufa maaşallah ebrara demek yürüyorr efe de elinden tutunca koşuyor hele önünde top varsa durduramıyorum
Arzural azcık iyisin galiba maaşallah tamamen iyileşin inş
Öykücüm bu çekmece işini şöyle düşğnüyorum ben daha yürüteçte benimki o mertebeye ulaşmadı
Ama bir gün ulaşırsa tehlikeli şeyleri çıkaracam oynasın bıkana kadar sınra karıştırmaz
Ablam öyle yapmıştı merakları gidinceye kadarmış yasaklayınca daha cazip geliyordur bir fikir sadece ben öyle yapacam
Çamaşır makinesine bayılıyordu birara aldım kucagına ayakta durdurdum birkaç gün kurcaladı parmakladı
Bıraktı şimdi yüzüne bakmıyor ve kabloda da öyle oldu şarj kablosu süpürge kablosu oynadı oynadı bıktı
Ha bir de ip perdem yüzüne bakmıyor umarım çekmecelerden de bir an önce bıkar
Saçım mı güzel tek arzu
iyiyim cok sükür cnm eylülülünde burun tıkanıklıgı gecse süper olucaz
ben cocuk kilidi aldım cnm bi kac cekmeceye takmaya basladım karıstırması önemli degilde sıkıstırmasın parmaklarını diye
herseyin güzel bebeemm sac yeniye ona dikkat cekmek istediydimdi
iyiyim cok sükür cnm eylülülünde burun tıkanıklıgı gecse süper olucaz
ben cocuk kilidi aldım cnm bi kac cekmeceye takmaya basladım karıstırması önemli degilde sıkıstırmasın parmaklarını diye
herseyin güzel bebeemm sac yeniye ona dikkat cekmek istediydimdi
Şeytan gelinler vizyona çıkmış yineboşver öykü annem başını dinlesin
Oruç tutanlara sabır diliyorum hakketten çok çok zor uzun sıcak yaz günü uyumayan hareketli bebeler
Öykü şekerpare çok kolay kız yaparsın hemencecik kociş gidiyormuş allah kavuştursun canım
Çevir çevir
İşte o sıra başında duracaz napacaz mecburo da bir yöntem aslında
Ha bir de her agladıgında istedigini yaptırmıyom ben dikkatini dagıtıyom sonra kucagıma alıyom yoksa başedemeyiz
Egitim şart
arada gittim karpuz kestim geldim
Ahanda geldilerdaha foto yorumlarına bakcaktım off
Ben kaçar
BENİM DOĞDUĞUNDAN BERİ HALİM BUmerhaba anneler
dün gece şükür uzun zamandan sonra güzelce uyudum.güzelce dediğim gece 1 de yattı 1.30 da geri kalktı su içirip uyuttum.2.30 da ben kalktım 3.30 da yattım.6 da kalktı emzirdim 6.40 da geri yattım.9 da geri kalktı su içirip yatırdım.11 de geri kalktı geri yatırdım.
yani toplamda 7 saat falan uyudum.bu bile iyi geldi bölük pörçük olsada uyuyabildim 7 saat.
bu gece eşim yok yarın gecede yok yalnızım iftardada sahurdada napıcam bakalım.
akşam emir eskisi gibi erken uyusa gelicem de 12 den öne uyumuyor o zamanda kşimse kalmıyor burda.
Nasılasınız hanımlar umarım herkezlerde keyfler yerınde ?bız bugün doktordaydık Eylül'ün ıshalı gecmedıseslide çatal çatal gelıyorduu ıcım rahat etmezdi doktora götürdüm bizim doktorumuz yokmuş baskası muane ettı gerzek doktor cocuğumu nasıl ağlattı muane ederken katıla katıla ağladı kulağı ve boğazı bıraz kızarık dedı hafıf bır enfeksıyon bır ılac vermeden gönderdı pehrız yapsın derdi onuda zaten yapıyorduk hasılama patates vs gribi seyler ıshalı ıcın bol bol su ıcsın dedı ben bırazda nedense dıslerıne verıyorum hala ınsaallah cabukgeceerr rabbım nerde varsa şifalar viersin
Aklıma gelmısken marjının kp hala gıtmedı herhalde yarın galıbadogum günüydü Ya 16 ya 17 sı kp bır hedıye yapsada gıtse
Sımdı bır gecmıs yapayım ne var ne yok eylülüm uyuyorken
BENİM DOĞDUĞUNDAN BERİ HALİM BU
toplamda 7 saat uysam ben atom karınca olurum:44: bence kaana maşallah
merhaba anneler
dün gece şükür uzun zamandan sonra güzelce uyudum.güzelce dediğim gece 1 de yattı 1.30 da geri kalktı su içirip uyuttum.2.30 da ben kalktım 3.30 da yattım.6 da kalktı emzirdim 6.40 da geri yattım.9 da geri kalktı su içirip yatırdım.11 de geri kalktı geri yatırdım.
yani toplamda 7 saat falan uyudum.bu bile iyi geldi bölük pörçük olsada uyuyabildim 7 saat.
bu gece eşim yok yarın gecede yok yalnızım iftardada sahurdada napıcam bakalım.
akşam emir eskisi gibi erken uyusa gelicem de 12 den öne uyumuyor o zamanda kşimse kalmıyor burda.
ya genelde bebeler böyle değilmi ben çoğu bebeyi böyle zannediyorum:44: böyle değil demeyinahmet bu kadardamı uyumuyo stresss ben bu haline dert yanıyorum.gerçi bu iyi bi geceydi bu ara bende çokdurdum 3-4 saatlik uykuyla akşama kadar.eskiden dahada iyidi bizim uykumuz.
allah kolaylık versin bacım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?