2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba anneler
dün girip okudum biraz ama bişey yazamamıştım
moon öncelikle geçmiş olsun canım ama arkadaşlarında dediği gibi 2. hatta 3. dr şart
benim kuzenin kızında var yok vitiliğo yok vertiği yok sedef dediler en son istanbulda balıklı rum hastanesinde dr agop var deri uzmanı hala orda tedavi oluyor ara ara gidiyor aklında bulunsun
suksuk elifin dişler hayırlı olsun karamcım efeyi kutlamıştım ama bidaha kutlıyayım hayırlı olsun dişimiz
eylülnaz canım alıntıdan gördüm kızçen hastamı oldu hava değişimimi acaba çok geçmişler olsun güzel prensese
okuduklarımdan başkada bişey hatırlamıyorum:26:

Marji biz korktuk seni andık dedik adam herifle marjinin arasını bozmaya
Ne adammış be saglıgı da yerinde gitsin yalnız kalsın ala alaa
Git git kp gitt
Tuz döktün mü tuz o da mı işe yaramadı

Nice mutlu yaşlara canım:124::124::124::124:
Mertim nasıl mertim özledim kız foto koysana

sağol canım mert çok şımardı teyzesi zaten hiç yerinde durmazdı şimdi dahada beter emekleyerek girmedği yer yok geçen 2 defa yürüteciyle koşarken düştü yavrum ne ağladık karşılıklıama yine ayn maalesef dünde yürüteçle balkona geçmeye çalışıyordu eşiğe takıldı son anda tuttum.bide dedesi olucak adam çoçuğun herşeyine karışıyor her istediği ağlayarak yaptırmaya başladı çoçuk.

efe nasıl sen nasılsın?

fotoya gelince inanki o dam geldiğinden beri bir tane fota dahi çekmedim bugünleri hatırlatmasın diye

Mem de memm efe memm isteyip duruyor ya dişi zorluyor belli kaşıyor bir de beni dişlik yaptı ya
Hızlandırılmış yazıyom heran kudurabilir oyun kösesinde şuan dan diye çıkarsam ban diye bakmayın

Hadi ya denek o da şımardı bu zamane bebeleri hep şımarık
Adam çok seviyorsa alsın gezdirsin bir saat sen de rahat et
Yemek de yapıyorsundur her gün sen şimdi

Sana da merhaba bacım
Merhaba dedin durdun hayrola

Marji biz korktuk seni andık dedik adam herifle marjinin arasını bozmaya
Ne adammış be saglıgı da yerinde gitsin yalnız kalsın ala alaa
Git git kp gitt
Tuz döktün mü tuz o da mı işe yaramadı
evet eşimle aramız bozuldu zaten ama şimdi yiz şükür yok tuzu dökemedi canım bir gören olur diye

Mem de memm efe memm isteyip duruyor ya dişi zorluyor belli kaşıyor bir de beni dişlik yaptı ya
Hızlandırılmış yazıyom heran kudurabilir oyun kösesinde şuan dan diye çıkarsam ban diye bakmayın

dişi çıktı mı efenin maşallah ona bizim 6 tane kocaman oldu dişlerimiz diğerleride yolda hep kaşıma derdinde.

Soyratıpdım tam soytarı oldum
Efe oturuyor çarşafın içine girp çarşafı havalandırıyom
Fışuvv fışuvv diyom aklı gidiyorşimdi bagırıyor bi daha yapayım diye
Yapmıyom bana ne bana nesoytarı mıyım ben

Evet çıktı dün tam ucu çıktı uzamasını bekliyom
Yanındaki de çıkmak üzre bizimki 10 aylıkken çıkardı yani tembel şey
Totosu da büyük galiba stres dediydi dötü büyük dediydi nerden gördüyse

canım çok merak ettik seni gördüğüme çok sevindim
nice mutlu yıllara çocuklarınla ve eşinle inşallah
kp ye hepimiz sinir oluyoruz o ne arsız bi adam ya hiç suratınız düşmüyormu hiç üstüne alınmıyormu psikolojisini merak ediyoruz kp nin bi anlat hele

anlayıssız baya ya surat yapsanız esınle anlamzmı anlmaz bencede ayy ben sınır oldum valla neozel yasantı kalır nede evde huzur

aynen canım aynen

merhaba stres nasılsın canım?

stres bu herşeyi görür
koptum kız iyiki girmişim özlemişim muhabbetinizi

sağol canım benim.bende sizi gördüğüme sevindim.
arsız ki ne arsız ne yüzü düşmesi halinden gayet memnun sanki biz ona misafir gelmişiz ev sahibi o hep kumanda elinde

valla delisin o kadar ben tuvalete gitmeye enerji bulamıyorum bu ne enerji

ahmetin totosuda büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…