2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

https://www.facebook.com/photo.php?v=4407678929226&set=vb.131885713559502&type=2&theater

kızlar çok güzel bi video babası oğlunun 1 yaşına kadar hergün 1-2 sn şik videolarını çekmiş ve birlieştrip kısa film yapmış.harika aklıma gelseydi bende yapardım.

marjicim doğum günün kutlu olsun canım kp gitmemiş daha eşin babasına ramen bugüns eni mutlu edecek bişiler planlamıştır umarım.

geçmiş yapamadım kaçıyorum akşama oğlana bezelye yedireyim yapayımda dedim tam yapıcam kv ler aramış ifytara davet etmiş akşam ordayız gelirirm belki yinede arada.

Kız de zledik cismin yoktu ama ismin hep kalbimizde
Dedikki kp diyoki kötü sitelere giriyor demesin diye kuz gelemiyor
Az dedikodunu yapmadık

eksik olmayın kızlar
evet o burda diye girmiyorum bide mert acayip huysuz şuan acayip zırlıyor durup dururken

canım sabır sabır nereye kadar bende o adma olan sinirimi eşimden çıkarıyorum istemeden.
gelip geçse şu günler bir an önce of of

Dogru bacım haklısın ben de gündüz efeye kızıyom acısını bıldırcından çıkarıyom

Öykü izlemiştim o videoyu face te süper çok hoşuma gitmişti
Şerefsizim benim aklıma gelmemiştigelseydi yapardım
İkinciye inş belki de üçüncüye

Ahmet emekliyor efe emeklemiyor bile yeni yeni oturuyor
Bizimki sizşnkinden daha büyük
Maaşallah de stres maaşallah
Oruçsun bacım sen ondandır
bugün şaka maka çok koşturdum
babam ahmetle ilgileniyor bende bi nefes alıyorum
ahmet emekliyor hep ayağa kalkıyor sıralama yapıcak gibi yaşına anca yürürse yürür
maşallah deli fişegime

Kız de zledik cismin yoktu ama ismin hep kalbimizde
Dedikki kp diyoki kötü sitelere giriyor demesin diye kuz gelemiyor
Az dedikodunu yapmadık

sağol canım.

nasıl olayım canım bıraktığın gibi
ramazan geldi oruç tutuyom işte ahmetle beraber biraz susatıcı oluyor sen tutuyomusun mert paşam nasıl

ben tutamıyorum maalesef çok istememe rağmen sütüm etkilenmesin diye mert memeye çok düşkün.
hep borç oluyor nasıl ödeyecem bakalım allah kabul etsin inşallah orucunu kolaylık versin çoçukla.
bide oruç bende acayip sinir yapıyor zaten bu aralar saatli bomba gibiyim kime patlıcağım belli olmuyor
eşim tutuyor çok çok sinirli oluyor kp yüzünden tartışıp duruyoruz.

mert kudurdu kızlar kaçmam lazım bacaklarımı çekiştirip feci ağlıyor uğrayabilirim inşallah arada.

ewet cnm anne olmak böyle bisey işte :)

bazı doktorlar anne aba psikolojısını hıc dusunmeden konusuyolar cnm insallah bişey cıkmaz

bogaz enfeksiyonu var demekki cnm sesi kötü geliyosa neden vermmemiştiki doktor ilacı insallah hemen gecer cnm

kızlar nasılsınız..herkese güzel günlerr..sayfalar gene çok ilerlemiş.topiğe can gelmiş can geçmiş yapmadım.herkes iyidir inş.....
merhaba cnm biz iyiyiz sizde iyisinizdir insallah

ewet kesinlikle hergün aynı saate yatırman gerekiyo cnm oda alısır gitgite

ben aksam yemek yerken onnada veriyorum az bişey cok yedirdiysem muhallebi vermiyorum ben biraz yemek konusunu artırmam gerkiyo sanırım eylül bu ay gr bile almadı

masallah ne güzel nazar degmesin uykusunuda yürümesinede

dünürüm dünürüm nerdesin yaw bu kp bizide gıcık ediyo inan burdan totem yapıyorum cnm hemen gitsin diye:)
dogum günün kutlu olsun cnm esinle oglunla nice senelere cnm Allah uzun ömürler versin

normal cnm bende dursa kp bende senın gibi kafamda kurup hesaplar yapardım biliyorum kendimi Allah kolaylık wersin cnm

gece muhallebı verıyordum bende buara dıslerden mızmızz oyuzden sut ıcıyoruzz yatarken gece uyanıncada sut .. uyanmazsa sabah ıcıyorr sonra kahvaltı edıyoruz.. arada ver ama her gece muhallebıye gerek yok bence. bendee fırın makarnamı besamel soslu yapıyorum ama sosu bol oluncaa yumusacık oluyor o nasıl yapıyormus bende merak ettım
sağol canım amin inşallah.
eşimin böyle babası olduğunu bilseydim evlenmezdim onunla bu nedir ya kendi ailemde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 2-3 günden fazla kimse kimsede kalmaz çattık.
bukadarda rahatszlık verılmezkı cnmm tobe tobee..bıraz dusuncelı olmalı bır ınsan.. ne rahat adamabak..
saol cnmmm :)

herşeydende haberin var:44:
kızlar ben kaçtım ahmet sallanıyooooor

Çalışkan ögrencinin hali bir başka tabi
Geçmişi okuyoz güzelim

Kızlar efeyi cami köşesine koymaya giderkene
Çimlede oynayalım dedim efeyi ayakta tutuyordum bıraktım dengede
Durdu üç saniye falansonra a
Ellerinden tutup yürütmeye başladım elini bıraktım
Ana ben diyim iki siz deyin üç adım attı
Şimdi sorum şu öykü ve fufaya öncelikle
Gelişimi nasıl ilerledi bebeklerinizin yürürken ben napayım geliştirmek için yürüteyim mi:44:
Yürüyünce vazgeçtim ben de camiden geri döndük

Fırında makarna tarifi

Şimdi makarnanız uzunca yassı olanlardan olacak ve hafif sert kalacak çok yumuşamayacak haşlarken
İkinci püf nokta tepsiyi yaglayıp altına açılmış milföy koyacaksınız içine makarnayı en üste yine oklavayla açılmış milföy
Üst ve alt için 8 milföy yetiyor siz yine de 10 tane çözdürün
İçi de şöyle pınarın ezine peyniri var ya 2 küp biri yetiyor
Peynir sanayagı eritiyom ben 100 gr peynir maydanoz pul biber karabibel ve kaşar rendesi yapıp koyuyom varsa az süt
Üstüne de yumurta sarısı 2 tane oldu da bitti
Bir püf daha makarna paketinin yüzde 75 ini yapın fazla koyunca olmaz
Çok iyi anlatamadım galiba sorularınıza amadeyim

bugün şaka maka çok koşturdum
babam ahmetle ilgileniyor bende bi nefes alıyorum
ahmet emekliyor hep ayağa kalkıyor sıralama yapıcak gibi yaşına anca yürürse yürür
maşallah deli fişegime

Buna cevap verecektim çıktım birden
Efe emeklemiyor nasıl kalkıp yürüyecek diye sanki bugün yürüdü
Ahmetime maaşallah
Hadi ahmet sıralayalım
1 :122:
2 :122:
3 :122:

Arzural bak bir sulu espri sana gelsin

ah sorma dünürüm hiç giremiyorum onun yüzünden ,sağol inşallah totemin tutarda bir an önce gider.
sağol canım amin inşallah seneye daha güzel ve kpsiz bir doğum günü diliyorum inşallah.
gelinim nasıl?

hemde ne rahatlık canım bir bilsen

maşallah efeye devamıda gelir inşallah
çoçuk cami havlusuna bırakılacağını anlayınca yürümeye başladı desene

ewet cnm arada ver merti o oynarken sende bizle oyna:)amin cnm
gelininde iyi cnm kvdesini özledi:)

efe demekki emeklemeden yürüyecek masallah ona
ahmetede masallah
1
2
3
arzuralın durumu==

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…