valla delisin o kadar ben tuvalete gitmeye enerji bulamıyorum bu ne enerji
ahmetin totosuda büyük
nasıl olayım canım bıraktığın gibiaynen canım aynen
merhaba stresnasılsın canım?
Kız de zledik cismin yoktu ama ismin hep kalbimizde
Dedikki kp diyoki kötü sitelere giriyor demesin diye kuz gelemiyor
Az dedikodunu yapmadık
canım sabır sabır nereye kadar bende o adma olan sinirimi eşimden çıkarıyorum istemeden.
gelip geçse şu günler bir an önce of of
bugün şaka maka çok koşturdumAhmet emekliyor efe emeklemiyor bile yeni yeni oturuyor
Bizimki sizşnkinden daha büyük
Maaşallah de stres maaşallah
Oruçsun bacım sen ondandır
Kız de zledik cismin yoktu ama ismin hep kalbimizde
Dedikki kp diyoki kötü sitelere giriyor demesin diye kuz gelemiyor
Az dedikodunu yapmadık
https://www.facebook.com/photo.php?v=4407678929226&set=vb.131885713559502&type=2&theater
kızlar çok güzel bi video babası oğlunun 1 yaşına kadar hergün 1-2 sn şik videolarını çekmiş ve birlieştrip kısa film yapmış.harika aklıma gelseydi bende yapardım.
marjicim doğum günün kutlu olsun canım kp gitmemiş daha eşin babasına ramen bugüns eni mutlu edecek bişiler planlamıştır umarım.
geçmiş yapamadım kaçıyorum akşama oğlana bezelye yedireyim yapayımda dedim tam yapıcam kv ler aramış ifytara davet etmiş akşam ordayız gelirirm belki yinede arada.
nasıl olayım canım bıraktığın gibi
ramazan geldi oruç tutuyom işte ahmetle beraber biraz susatıcı oluyor sen tutuyomusun mert paşam nasıl
herşeydende haberin var:44:Yok marji oruç tutmuyor
ewet cnm anne olmak böyle bisey işte :)cnm benim kızımda da kabızlık problemi vardı. günlerce yapmıyordu. çok şükür şimdi iyi.
o dönemde oldu.((inşallah geçer.
valla cnm gazlı beze bozuk para koyup ara ara sarıyorum.ne yapayım.üzülüyorum öyle görünce. giydiği şeylerden belli ooluyor yani.
canı yanmıyormuş sanırım. doktor önemli bişey değil falan dedi ama gelde annelere anlat bunu:)))
bazı doktorlar anne aba psikolojısını hıc dusunmeden konusuyolar cnm insallah bişey cıkmazcnm tende beyaz leke oluyor ona diyorlar sağol tatlın
sağol cnm yok daha cildiye görmedi çocuk dr muz dedi.dün akşam eşimin dr arkadaşıyla görüştük dedi ışıkla bakılmadan anlayamazdedi doğum lekesi oalbilir mantar olabilir dedi kan temizse takmayın dermatoloğagötürün dedi.
evet cnm götürcez ama insanın morali çok bozuluuyor ya hemen teşhisi koyuyorlarben vitiligo ise tedavisi varmı diyomkadın tamamen geçmez diyo delirtti beni halbuki hücre transferi bile yapılıyormuş.
maşallah senide pek hamarat gördüm karamcım
bogaz enfeksiyonu var demekki cnm sesi kötü geliyosa neden vermmemiştiki doktor ilacı insallah hemen gecer cnmGünaydın hanımlar suksuk karam dıslerınız hayırlı olsunbız daha ustlerı patlatamadık 4 ay olacak alt dıslerın çıkması üstler hala yok sade çok sıs ve Eylül çok huysuz ıshallıgımız hala gecmedı burnumuz tıkalı gözler çapam capakk seslide çatal çatal bunada Hamd olsun ama herseye rağmen oyun oynamak ıstıyor halsiz halsiz bürde ıstemedıgı herseye hayır dıye saga sola kafa sallıyor aynen bu şeklide bırde yenı oynumuz var burnuş burnuş dıye çok tatlı oluyor burun buruna degdırp kafamızı sallıyoruz çok hosuna gıdıyor!
Bunların yanı sıra dün lokma tatlısı yaptım ama top top olmadıbırde hazır aldıklarımız gribi güzel degıl begenmedım yanı amahevesımız gectı
Karam menün güzel olmuş bende bugün fırında makarna yapım çok severım dündende yemegım vardı bırde mozaık pasta tamam
Herkeze huzurlu gunler dılıyorum
merhaba cnm biz iyiyiz sizde iyisinizdir insallahkızlar nasılsınız..herkese güzel günlerr..sayfalar gene çok ilerlemiş.topiğe can gelmiş cangeçmiş yapmadım.herkes iyidir inş.....
ewet kesinlikle hergün aynı saate yatırman gerekiyo cnm oda alısır gitgitemaşallah nazar değmesin hep böle iyi olsun uykusu.
gündüz uyumasalarda olur yeterki gece güzel uyusunlar.
gerçi benim oğlan gündüz güzel uyuduğu zaman gece güzel uyuyo.gündüz az uyumuşsa gece zor geçiyo.
biz erken uyuma çalışmalarına başladık dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.dün 11 de uyudu kalkmadı ohh dedim kalkmıyacak yattım bende sahura kalktım 2.30 da oda kalktı benle uyuömadı geri beraber sahur yaptık.gazı varmış baya alttan sonra emdik 4.30 falan geri yattı.5.30 da geri kalktı su içirdim yatırdım.6.30 da geri kalktı geri yatırdım.sonra 10 a kadar uyudu şükür.yani biraz daha iyi sayılır dün gecemiz.
dün sabahta 2 kere uyuduk bikere yarım saat bikere 1 saat.
ben aksam yemek yerken onnada veriyorum az bişey cok yedirdiysem muhallebi vermiyorum ben biraz yemek konusunu artırmam gerkiyo sanırım eylül bu ay gr bile almadımerhabalar kızlar emir kaan uyudu girebildim bende
bikaç soru sorucam akşamları hala muhallebimi yapıcaz bebelere yani akşamları yemek yediren varmı neler veriyosunuz akşam yemeklerinde benim oğlan çorbasının içinde pütürlü şeyler yemiyo ama pilav makana falan yiyo.bunları nasıl doyumluk verebilirim bilmiyorum.normalde bi kasemiz var onla muhallebi yer yatar diğer türlü doyduğunu nasıl anlarım acaba.yoksa muhallebiye devammı etsem bilemedim.
birde karam benim fırın makarnam su böreği gibi oluyor demiştin internetteki tariflerdenmi yapıorsun kendi özel yöntemlerin varmı.tarifin özelse paylaşsan tariflerime not etsem sonrada yapsam.eşimin olmadığı bi gün iftara yapayım bende çok sevrim.
uyku düzenini yeniden ele almaya başladım oğluşun dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutcam inşallah bi sorun çıkmaz.düzene girersekte inşallah yeniden ozulmaz yaz günü saat 10 da evde olmaz zor oluyo ama mecbur halledicez bi şekilde.
merhabalr herkese nasılsınz
dün kızçem bizdeyd annemartık yuruyerek karsılıyo benı yerim onu beniftara annemlerde bızdeydı ebrara ıftar saatı yatrdım mamasını verdım elıne bız yemegımızı yıyene kadar ıctı azcık oynadık akşam 10da yattı bende yanıma aldım uyuduk beraber koyun koyuna kuzumla sabahta 6 da kalktı oyun oynadık yarım saat snra yere yatrdım benım gozlerım kapanıyo artık uykum var oda bana bakıyodu baktımkı uyumus:) kızım artık sallyarak uyumuyo uykusu gelınce mamsını yapıp verıyorum ıcerken uyuyo kendılıgınden cok sukur
dünürüm dünürüm nerdesin yaw bu kp bizide gıcık ediyo inan burdan totem yapıyorum cnm hemen gitsin diye:)selam kızlar
nasılsınız burayı özledim ,hiç giremiyorum maalesef ne var ne yok ? son sayfaya göz atabildim sadece.
bugün benim doğum günüm 23 üme bastım.
ve mutsuzum eşimin babası hala bizde evlilik yıldönümümüzdede burdaydı hatırlarsanız
çok sıkıldım artık evine dönse keşke bir daha dönmemek üzere
ben kimse hakkında kötü düşünen bir insan değilimdir ama bu adamdan çok sıkıldım bazen ölsede kurtulsak diye bile düşünüyorum
sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.bir çelişki içindeyim yani böyleleri insanı çileden çıkartıyor
normal cnm bende dursa kp bende senın gibi kafamda kurup hesaplar yapardım biliyorum kendimi Allah kolaylık wersin cnmburaya girmişken biraz içimi dökeyim bari
bugün geleli 27 gün oldu ve hesaplarıma göre mertin bu 10,5 aylık ömrünün toplam 4 ayı oda bizdeymiş yani adam senenin yarısı bizde
geçen eşime dedim bıktım artık bu babandan ne işi var bizde misafirlik dedğin 10 gün olur 15 gün olur aylarca olmaz
bana diyorki ne yapayım sokağa mı atayım oda haklı kendinin düşünüp evine gitmesi lazım kovamayız ya
onun yüzünden biryere gidemiyoruz ailecek bir sürü planımız var hiç birini yapamıyoruz
sanki o bu evde misafir değide biz misafiriz gibi
gece muhallebı verıyordum bende buara dıslerden mızmızz oyuzden sut ıcıyoruzz yatarken gece uyanıncada sut .. uyanmazsa sabah ıcıyorr sonra kahvaltı edıyoruz.. arada ver ama her gece muhallebıye gerek yok bence. bendee fırın makarnamı besamel soslu yapıyorum ama sosu bol oluncaa yumusacık oluyor o nasıl yapıyormus bende merak ettımmerhabalar kızlar emir kaan uyudu girebildim bende
bikaç soru sorucam akşamları hala muhallebimi yapıcaz bebelere yani akşamları yemek yediren varmı neler veriyosunuz akşam yemeklerinde benim oğlan çorbasının içinde pütürlü şeyler yemiyo ama pilav makana falan yiyo.bunları nasıl doyumluk verebilirim bilmiyorum.normalde bi kasemiz var onla muhallebi yer yatar diğer türlü doyduğunu nasıl anlarım acaba.yoksa muhallebiye devammı etsem bilemedim.
birde karam benim fırın makarnam su böreği gibi oluyor demiştin internetteki tariflerdenmi yapıorsun kendi özel yöntemlerin varmı.tarifin özelse paylaşsan tariflerime not etsem sonrada yapsam.eşimin olmadığı bi gün iftara yapayım bende çok sevrim.
uyku düzenini yeniden ele almaya başladım oğluşun dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutcam inşallah bi sorun çıkmaz.düzene girersekte inşallah yeniden ozulmaz yaz günü saat 10 da evde olmaz zor oluyo ama mecbur halledicez bi şekilde.
bukadarda rahatszlık verılmezkı cnmm tobe tobee..bıraz dusuncelı olmalı bır ınsan.. ne rahat adamabak..sağol canım amin inşallah.
eşimin böyle babası olduğunu bilseydim evlenmezdim onunla bu nedir ya kendi ailemde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 2-3 günden fazla kimse kimsede kalmaz çattık.
saol cnmmm :)merhaba anneler
dün girip okudum biraz ama bişey yazamamıştım
moon öncelikle geçmiş olsun canım ama arkadaşlarında dediği gibi 2. hatta 3. dr şart
benim kuzenin kızında var yok vitiliğo yok vertiği yok sedef dediler en son istanbulda balıklı rum hastanesinde dr agop var deri uzmanı hala orda tedavi oluyor ara ara gidiyor aklında bulunsun
suksuk elifin dişler hayırlı olsunkaramcım efeyi kutlamıştım ama bidaha kutlıyayım hayırlı olsun dişimiz
eylülnaz canım alıntıdan gördüm kızçen hastamı oldu hava değişimimi acaba çok geçmişler olsun güzel prensese
okuduklarımdan başkada bişey hatırlamıyorum:26:
herşeydende haberin var:44:
kızlar ben kaçtım ahmet sallanıyooooor
bugün şaka maka çok koşturdum
babam ahmetle ilgileniyor bende bi nefes alıyorum
ahmet emekliyor hep ayağa kalkıyor sıralama yapıcak gibi yaşına anca yürürse yürür
maşallah deli fişegime
ewet cnm anne olmak böyle bisey işte :)
bazı doktorlar anne aba psikolojısını hıc dusunmeden konusuyolar cnm insallah bişey cıkmaz
bogaz enfeksiyonu var demekki cnm sesi kötü geliyosa neden vermmemiştiki doktor ilacı insallah hemen gecer cnm
merhaba cnm biz iyiyiz sizde iyisinizdir insallah
ewet kesinlikle hergün aynı saate yatırman gerekiyo cnm oda alısır gitgite
ben aksam yemek yerken onnada veriyorum az bişey cok yedirdiysem muhallebi vermiyorum ben biraz yemek konusunu artırmam gerkiyo sanırım eylül bu ay gr bile almadı
masallah ne güzel nazar degmesin uykusunuda yürümesinede
dünürüm dünürüm nerdesin yaw bu kp bizide gıcık ediyo inan burdan totem yapıyorum cnm hemen gitsin diye:)
dogum günün kutlu olsun cnm esinle oglunla nice senelere cnm Allah uzun ömürler versin
normal cnm bende dursa kp bende senın gibi kafamda kurup hesaplar yapardım biliyorum kendimi Allah kolaylık wersin cnm
gece muhallebı verıyordum bende buara dıslerden mızmızz oyuzden sut ıcıyoruzz yatarken gece uyanıncada sut .. uyanmazsa sabah ıcıyorr sonra kahvaltı edıyoruz.. arada ver ama her gece muhallebıye gerek yok bence. bendee fırın makarnamı besamel soslu yapıyorum ama sosu bol oluncaa yumusacık oluyor o nasıl yapıyormus bende merak ettım
bukadarda rahatszlık verılmezkı cnmm tobe tobee..bıraz dusuncelı olmalı bır ınsan.. ne rahat adamabak..
saol cnmmm :)
Çalışkan ögrencinin hali bir başka tabi
Geçmişi okuyoz güzelim
Kızlar efeyi cami köşesine koymaya giderkene
Çimlede oynayalım dedim efeyi ayakta tutuyordum bıraktım dengede
Durdu üç saniye falansonra a
Ellerinden tutup yürütmeye başladım elini bıraktım
Anaben diyim iki siz deyin üç adım attı
Şimdi sorum şu öykü ve fufaya öncelikle
Gelişimi nasıl ilerledi bebeklerinizin yürürken ben napayım geliştirmek için yürüteyim mi:44:
Yürüyünce vazgeçtim ben de camiden geri döndük
ewet cnm arada ver merti o oynarken sende bizle oyna:)amin cnmah sorma dünürüm hiç giremiyorum onun yüzünden ,sağol inşallah totemin tutarda bir an önce gider.
sağol canım amin inşallah seneye daha güzel ve kpsiz bir doğum günü diliyorum inşallah.
gelinim nasıl?
efe demekki emeklemeden yürüyecek masallah onaBuna cevap verecektim çıktım birden
Efe emeklemiyor nasıl kalkıp yürüyecek diye sanki bugün yürüdü
Ahmetime maaşallah
Hadi ahmet sıralayalım
1 :122:
2 :122:
3 :122:
Arzural bak bir sulu espri sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?