2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

.....................................................................

Son düzenleme:
bugün çok sakin burası:)))
kızlar yaaa sıpa memeden düşmüyor. hem sürekli meme de hem de malum ramazan sütüm az ve göğüs uçlarım artık inanılmaz acıyor.
memeye düşkün olduğu için ek gıdada zorlanıyorum tabii. benim sormak istediğim devam sütü veren var mı??hangi marka alıyorsunuz?
sabah yaklaşık 2 bebe bisküvisi,ceviz,nektarin rendeledim içine.onu yedi. bitmedi tabii. şu saate kadar tek yediği bu. memeden ayıramıyorum. sütte yok.(( bir akıl verin bana(
yaaa bir de açıkçası devam sütleri de içime sinmiyor. bizler devam sütleriyle büyümedik sonuçta.klasik olacak ama tuzak gibi geliyor.
ama kızımın bişey yememesi de içime sinmiyor.

Merhaba anneler ve tatlı kuzucuklar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın teşekkürler bız aynı devam bu gudısle yarın tekrar doktora gıdecegız gunduzlerı keyif yerınde ama gecelerı çok sıkılıyor 1 den önce uyumuyor ağlaya ağlaya ısı bıtıyor
marjı dogum gunün kutlu olsun ince senelere kocanla oğlunlaa dışlıyorum saglık ıle
Karam maşallah paşaya demeekkı kendı basına adım atıyor Eylül'de ehlinden tuturup yorulmadan evde tur attırıyor ben yoruluyorum o yorulmuyor maşallah kuzulara
Umutluay bız aptamılın devam sütünü kullanıyoruz 2 numarayı ama aslında 3 ü almak gerekıyormus bu aylarda bırseylerle takvıye yapmamız gerekıyor sonuçta

Bu arada Eylül'ün odasına ellerımızı boyayıp el ızı yapmıştık anı olsun dıye sızınlede paylaşım mınık kuşumun ell ıle ayak ızlerı bızde bır el attık esımle

ayy ne kadar kolay gecmiş yaptım öyle
nerdesiniz hanımlar
Arzurali
Bugün beşe çıkarttı adımlarını fufa öykü cevap verene kadar koşar bu
harbi onlar yazana kadar seninki maratona katılacakeger elini tutmadan kendi kendine adım atmaya calısıyosa yürüyecek dememkki cesareti kırılmaması lazım emir kaanınki gibi cünkü eylülde elinden tuttugumda yürüyo ama elini bırakınca hoopp popo yerebizimkinede biraz cesaret lazım

bence artık biraz ek gıdaya yönel sen cok zorlanıyosun tabi oruc biyandan bizim bebeler bi yandan
gögüs ucunun neden acıdıgını anlamadım yaramı oldu:44:
devam sütüne gelince artık inek sütü içebilirler diye düşünüyorum az sulandırarak ben gecen pınarın 6-12 ay cocuk sütü aldım içmedi biberon dogdugundan beri almıyo bende bu konuda napcam bilmiyorum

daha gecmedi demek eylülcüğün rahatsızlıgı aman kötü bişey olmasın baska doktor iyi fikir
o el ve ayaklarını bizim yerimize bi öp annesi yerim ben onları cok hos olmus

bugün bizde kvlerde yemekteydik iftara elticigimle beraber
hopp yemekler mideye ama cokta yenmiyo tabii
eylül bugün cok mızmızlandi ya hiç kimseye gitmek istemedigel diye cagrılınca ıhh ıhh yapıp sinirlendi durdu:95::95:

::))MAŞALLAH EFEYE ANNESI DEMEKKI CAMIYE GITMEK GEREKIYOMUS:)))CANM BIZ HEP YURUTUYODUK EVDE ESIM KARSIMA GECIYODU EBRARI BIRAKIYODM BI BABASINA BI BANA YURURKEN ÇÖZDÜ OLAYI SIMDI OYUN BILE OYNUYO BABAYA GITCEKMIS GIBI YAPIP HOPP DONUP BANA GELIYO:))ELBET DUSUCEK AMA BIRAZ DAHA DIKKAT ETMEK GEREKIYO KORKUP YURUMEYI BIRAKABILIR DUSUNCE BIZ EBRRAI UZUM ZAMANDIR YURUTECE BINDIRMIYORUZ KALDIRDIK YURUTECINI EFECIGINDE DEVAMI GELCEK ANNESI ÇÜNKÜ ÇOK HOŞLARINA GIDIYO YURUMEK

Eylülnaz

cok guzel olmus bende dusunuyorum evın bı kosesını bole ebrarın el ve ayak ızlerıyle ay ay yapmayı normal boyamı kullandınız

evet cnm ben dün dayanamadım gittim 3 numarayı aldım ama içmedi.(((
yerin ben onun ellerini ayaklarını güzel fikir bende yapayım,hatıra olur

ben de geçmişi hemencik yaptım:)))
cnm devam sütü aldım dün ama maalesef içmedi.bugün kahvaltıya karıştırdım. kahvaltı da yapmadı. yumurta haşladım.çeyrek yedi.sabahtan beri yediği bu işte.ne yapacağımı şaşırdım. sürekli emmek istiyor. sütüm de olmayınca boş boş çekiyor. o yüzden acıyor göğüslerim. yara değil ama boş çektiği için uzun süre göğüste kaldığı için acıyor.
bırak acıktığı zaman yer diyorlar yaaa benim için bu cümle o kadar anlamsız ki bir kaşık yesin diye çeşit çeşit şeyler yapıyorum. sevdiği şeyi bulmaya çalışıyorum ama nafile........

canım biz eşimle yada annemle karşılıklı otururduk birbirimize yürütürdük.her gün mesefeyi biraz daha açardık.ama dikkat et hemen mesafeyi, uzun tutma başlarda dengelerini çok sağlayamıyorlar ve düşmeyi bilmiyorlar kafa üstü düşüyorlar.
bizimki en son baya baya yürüyordu hiç dokunmuyorduk dengesini salyordu ve düşceği zaman poposunun üstüne düşüyordu.ama sonra bilindiği gibi yürümeyi bıraktı korktu galiba düştü bikaç kere.şimdi sadece biz tek elinden tutarsak yürüyo yada kanepeleden falan tutarak muhakkak biyere tutunacak yani.bıraksa çok güzel yürüyo aslında çünkü yürürken kendi çekiştiriyo ben destek bile almıyo aslında benden.
düşerse bile ah vah tühh diye bağırmamaya çalış daha çok korkuyorlar.
başladıysa yakın zamnada kendi yürümeye başlar denge sorununu çözer yakında.

teşekkürler kızz milföylüyü ilk defa duydum biraz daha zahmetli bu

canım devam sütü vermek istemiyorsan ek gıdayı arttır çorba falan veriyormusun ek gıda almıyorsa sadece süt istiyorsa yerind eolsam devam sütü verirdim. marka olarakta sma hipp aptamil öneririm ben bi ara kullandım sma yı.sonra bıraktık biberon almıyor çünkü.

canım çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum böle bişey

sizdemi kv lerdeydiniz kız.
neden acaba kalabalığı sevmedi desem senin kız günlerde büyüdü sayılır.diş falan geliyordur belki ondan huzursuzdur.zaten hastaydıda oda huzursuzluk yapmış olabilir.

ahh ahhh kızlar ahh
benim oğlan 9 aylıkken yürümeye başladı 10 aylık oldu kendi başına adım dahi atmıyor bi türlü başlamadı tekrardan yürümeye.biz tutmassak yada kendi biyerden tutmassa adım dahi atmıyor.babasıyla karşılıklı geçiyoruz eskisi gibi bırakıyoruz hemen oturuyor.
halbuki yürüyorum diye ne kadar çöok seviniyordu çığlıklar atıyordu.
korkudan yürümeyi bıraktıysa bidaha uzun süre yürümesse diye korkuyorum.korkusu hiç geçmezsse diye.
neyse yapıcak bişey yok artık denemiyorum bile yürüyormu diye bigün elini bırakır kanepeden yürür eskisi gibi artık canı ne zaman isterse.

bu arada kv lerdeydik geçen gün görümceyi aldık geldik o gece bizde kalkdı sahuru iftarı beraber yaptık dün akşam gitti.üniversite okuyor benim görümce küçük yani.

2-3 gündür 3-4 saatlik uykularla dırıyorum benim oğlan iyice coştu yarım saatte bi kalkıyor bazen saatlerce uymuyor.
diştenmi acaba iyice beyazladı 5-6 dişleri alt dişlerin yanında.

kızlar beni hatırlar mısınız bilmem, kısaca normal yolla bebiş olmuyodu. 2. tüp bebek de hamile kalmıştım. eşimin sperm sayısı çok düşükdü, ve sıkı durun hamileyimmmmmmmmmm........5 haftalık 😳😳😳😳😳😳😳😳😳 şok içersindeyimmm allahım ne kadar büyük... 11 aylık bebişim var ve tekrar hamileyimmmm 😳😳

kızlar umarım keyifler iyidir

geçmiş olsun dilekleriniz için tşkr ederim canlarım.hafta içi araştırma hastanesi cildiyeye götürcem bakalım sonuçde çıkacak.

marji gelmiş kp ni dövmek lazım .doğumgününmüş geldiğin gün cnm doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

strescim bir cildiyeye götüreyim sonuca göre senin dediğin dr gideriz sağol tatlım

benim oğlumun 4 dişide çıktı teyzeleri sanırım üstlerde iki dişidegelicek kabarık sonradan coştu paşam:))))))))

bebişim üzülme böyle şeyler olur seninki hızlı gitti maşallah yürüyor sonuçta geçici bir dönem yaşına geldimi tutmazsınız koşturur bile

tbrkler rabbimin hikmeti sonsuz allah analı babalı büyütsün

Elif imm yürür elbet sıkma canını daha saglam yürüyerek döner sahalara
Eylül çok iyi fikir ben facete kelebek yapmışlardı ayaklarla biz de ondan yapacazay ay
Bu boyalarla tahta tepsiye falan da yapılıyor parmak boyalarıyla da olur
Moonn dişler peşpeşe geliyor demek

Efe 5 adımda kaldı ben de zorlamıyom yürümesin zaten peşinden zor olur
Yürüteç daha güvenli

tebrıkler cnm alah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns

Kilo bildirimi 67.4 evlendigim kilodayım
Ama bir haftada 2 kilo verdim midemi üşütmüşüm ondan gitti keyfimden degil

Evet cnm ard arda patlicak inciler sanirim

Miden rahatsızmış gecmis olsun kilo icin tbrkler sekerim efeyede masallah yurur kendi yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…