ewet cnm arada ver merti o oynarken sende bizle oyna:)amin cnm
gelininde iyi cnm kvdesini özledi:)
efe demekki emeklemeden yürüyecek masallah ona
ahmetede masallah
1
2
3
arzuralın durumu==
harbi onlar yazana kadar seninki maratona katılacakArzurali
Bugün beşe çıkarttı adımlarını fufa öykü cevap verene kadar koşar bu
bence artık biraz ek gıdaya yönel sen cok zorlanıyosun tabi oruc biyandan bizim bebeler bi yandanbugün çok sakin burası:)))
kızlar yaaa sıpa memeden düşmüyor. hem sürekli meme de hem de malum ramazan sütüm az ve göğüs uçlarım artık inanılmaz acıyor.
memeye düşkün olduğu için ek gıdada zorlanıyorum tabii. benim sormak istediğim devam sütü veren var mı??hangi marka alıyorsunuz?
sabah yaklaşık 2 bebe bisküvisi,ceviz,nektarin rendeledim içine.onu yedi. bitmedi tabii. şu saate kadar tek yediği bu. memeden ayıramıyorum. sütte yok.(( bir akıl verin bana (
yaaa bir de açıkçası devam sütleri de içime sinmiyor. bizler devam sütleriyle büyümedik sonuçta.klasik olacak ama tuzak gibi geliyor.
ama kızımın bişey yememesi de içime sinmiyor.
daha gecmedi demek eylülcüğün rahatsızlıgı aman kötü bişey olmasın baska doktor iyi fikirMerhaba anneler ve tatlı kuzucuklar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın teşekkürler bız aynı devam bu gudısle yarın tekrar doktora gıdecegız gunduzlerı keyif yerınde ama gecelerı çok sıkılıyor 1 den önce uyumuyor ağlaya ağlaya ısı bıtıyor
marjı dogum gunün kutlu olsun ince senelere kocanla oğlunlaa dışlıyorum saglık ıle
Karam maşallah paşaya demeekkı kendı basına adım atıyor Eylül'de ehlinden tuturup yorulmadan evde tur attırıyor ben yoruluyorum o yorulmuyormaşallah kuzulara
Umutluay bız aptamılın devam sütünü kullanıyoruz 2 numarayı ama aslında 3 ü almak gerekıyormus bu aylarda bırseylerle takvıye yapmamız gerekıyor sonuçta
Bu arada Eylül'ün odasına ellerımızı boyayıp el ızı yapmıştık anı olsun dıye sızınlede paylaşım mınık kuşumun ell ıle ayak ızlerıbızde bır el attık esımle
Eki Görüntüle 758967
Çalışkan ögrencinin hali bir başka tabi
Geçmişi okuyoz güzelim
Kızlar efeyi cami köşesine koymaya giderkene
Çimlede oynayalım dedim efeyi ayakta tutuyordum bıraktım dengede
Durdu üç saniye falansonra a
Ellerinden tutup yürütmeye başladım elini bıraktım
Anaben diyim iki siz deyin üç adım attı
Şimdi sorum şu öykü ve fufaya öncelikle
Gelişimi nasıl ilerledi bebeklerinizin yürürken ben napayım geliştirmek için yürüteyim mi:44:
Yürüyünce vazgeçtim ben de camiden geri döndük
evet cnm ben dün dayanamadım gittim 3 numarayı aldım ama içmedi.Umutluay bız aptamılın devam sütünü kullanıyoruz 2 numarayı ama aslında 3 ü almak gerekıyormus bu aylarda bırseylerle takvıye yapmamız gerekıyor sonuçta
Bu arada Eylül'ün odasına ellerımızı boyayıp el ızı yapmıştık anı olsun dıye sızınlede paylaşım mınık kuşumun ell ıle ayak ızlerıbızde bır el attık esımle
Eki Görüntüle 758967
ayy ne kadar kolay gecmiş yaptım öyle
nerdesiniz hanımlar
bence artık biraz ek gıdaya yönel sen cok zorlanıyosun tabi oruc biyandan bizim bebeler bi yandan
gögüs ucunun neden acıdıgını anlamadım yaramı oldu:44:
devam sütüne gelince artık inek sütü içebilirler diye düşünüyorum az sulandırarak ben gecen pınarın 6-12 ay cocuk sütü aldım içmedi biberon dogdugundan beri almıyo bende bu konuda napcam bilmiyorum
Çalışkan ögrencinin hali bir başka tabi
Geçmişi okuyoz güzelim
Kızlar efeyi cami köşesine koymaya giderkene
Çimlede oynayalım dedim efeyi ayakta tutuyordum bıraktım dengede
Durdu üç saniye falansonra a
Ellerinden tutup yürütmeye başladım elini bıraktım
Anaben diyim iki siz deyin üç adım attı
Şimdi sorum şu öykü ve fufaya öncelikle
Gelişimi nasıl ilerledi bebeklerinizin yürürken ben napayım geliştirmek için yürüteyim mi:44:
Yürüyünce vazgeçtim ben de camiden geri döndük
Fırında makarna tarifi
Şimdi makarnanız uzunca yassı olanlardan olacak ve hafif sert kalacak çok yumuşamayacak haşlarken
İkinci püf nokta tepsiyi yaglayıp altına açılmış milföy koyacaksınız içine makarnayı en üste yine oklavayla açılmış milföy
Üst ve alt için 8 milföy yetiyor siz yine de 10 tane çözdürün
İçi de şöyle pınarın ezine peyniri var ya 2 küp biri yetiyor
Peynir sanayagı eritiyom ben 100 gr peynir maydanoz pul biber karabibel ve kaşar rendesi yapıp koyuyom varsa az süt
Üstüne de yumurta sarısı 2 tane oldu da bitti
Bir püf daha makarna paketinin yüzde 75 ini yapın fazla koyunca olmaz
Çok iyi anlatamadım galiba sorularınıza amadeyim
bugün çok sakin burası:)))
kızlar yaaa sıpa memeden düşmüyor. hem sürekli meme de hem de malum ramazan sütüm az ve göğüs uçlarım artık inanılmaz acıyor.
memeye düşkün olduğu için ek gıdada zorlanıyorum tabii. benim sormak istediğim devam sütü veren var mı??hangi marka alıyorsunuz?
sabah yaklaşık 2 bebe bisküvisi,ceviz,nektarin rendeledim içine.onu yedi. bitmedi tabii. şu saate kadar tek yediği bu. memeden ayıramıyorum. sütte yok.(( bir akıl verin bana (
yaaa bir de açıkçası devam sütleri de içime sinmiyor. bizler devam sütleriyle büyümedik sonuçta.klasik olacak ama tuzak gibi geliyor.
ama kızımın bişey yememesi de içime sinmiyor.
canım çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum böle bişeyMerhaba anneler ve tatlı kuzucuklar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın teşekkürler bız aynı devam bu gudısle yarın tekrar doktora gıdecegız gunduzlerı keyif yerınde ama gecelerı çok sıkılıyor 1 den önce uyumuyor ağlaya ağlaya ısı bıtıyor
marjı dogum gunün kutlu olsun ince senelere kocanla oğlunlaa dışlıyorum saglık ıle
Karam maşallah paşaya demeekkı kendı basına adım atıyor Eylül'de ehlinden tuturup yorulmadan evde tur attırıyor ben yoruluyorum o yorulmuyormaşallah kuzulara
Umutluay bız aptamılın devam sütünü kullanıyoruz 2 numarayı ama aslında 3 ü almak gerekıyormus bu aylarda bırseylerle takvıye yapmamız gerekıyor sonuçta
Eki Görüntüle 758967
bugün bizde kvlerde yemekteydik iftara elticigimle beraber
hopp yemekler mideye ama cokta yenmiyo tabii
eylül bugün cok mızmızlandi ya hiç kimseye gitmek istemedigel diye cagrılınca ıhh ıhh yapıp sinirlendi durdu:95::95:
bebişim üzülme böyle şeyler olur seninki hızlı gitti maşallah yürüyor sonuçta geçici bir dönem yaşına geldimi tutmazsınız koşturur bileahh ahhh kızlar ahh
benim oğlan 9 aylıkken yürümeye başladı 10 aylık oldu kendi başına adım dahi atmıyor bi türlü başlamadı tekrardan yürümeye.biz tutmassak yada kendi biyerden tutmassa adım dahi atmıyor.babasıyla karşılıklı geçiyoruz eskisi gibi bırakıyoruz hemen oturuyor.
halbuki yürüyorum diye ne kadar çöok seviniyordu çığlıklar atıyordu.
korkudan yürümeyi bıraktıysa bidaha uzun süre yürümesse diye korkuyorum.korkusu hiç geçmezsse diye.
neyse yapıcak bişey yok artık denemiyorum bile yürüyormu diye bigün elini bırakır kanepeden yürür eskisi gibi artık canı ne zaman isterse.
bu arada kv lerdeydik geçen gün görümceyi aldık geldik o gece bizde kalkdı sahuru iftarı beraber yaptık dün akşam gitti.üniversite okuyor benim görümce küçük yani.
2-3 gündür 3-4 saatlik uykularla dırıyorum benim oğlan iyice coştu yarım saatte bi kalkıyor bazen saatlerce uymuyor.
diştenmi acaba iyice beyazladı 5-6 dişleri alt dişlerin yanında.
kızlar beni hatırlar mısınız bilmem, kısaca normal yolla bebiş olmuyodu. 2. tüp bebek de hamile kalmıştım. eşimin sperm sayısı çok düşükdü, ve sıkı durun hamileyimmmmmmmmmm........5 haftalık  şok içersindeyimmm allahım ne kadar büyük... 11 aylık bebişim var ve tekrar hamileyimmmm 
kızlar beni hatırlar mısınız bilmem, kısaca normal yolla bebiş olmuyodu. 2. Tüp bebek de hamile kalmıştım. Eşimin sperm sayısı çok düşükdü, ve sıkı durun hamileyimmmmmmmmmm........5 haftalık  şok içersindeyimmm allahım ne kadar büyük... 11 aylık bebişim var ve tekrar hamileyimmmm 
Kilo bildirimi 67.4 evlendigim kilodayım
Ama bir haftada 2 kilo verdim midemi üşütmüşüm ondan gitti keyfimden degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?