2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selam..iyi hafta sonları..nasılsınız.temizlik yapıyorum ben..oğlumu uyuttum size yazmadın edemedim..kilo bildirimi yapayım..61.5yarım gram daha gitmiş oleyyyyyyyyyyy

kızlar ya benim önceden yorum falan yazdığımda oğluşumun çizelgesi çıkardı şimdi yok..keni kendine silinmiş.nasıl yapıyorduk ki onu?

canım hatırlamazmıyız.çok sevindim allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.bende senin gibi oldum.benim bebişimde aşılama ile olmuştu.şimdi kendiliğinden hamile kaldım 7.haftadayım.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.tek derdim kucağımdaki bebişimi sütten kesmek.senin bebiş emiyormu sen neyacaksın?

evet ben seni hatirliyorum, masallah ne guzel oldu, demek hamilesin allah kucagina almayi nasip etsin

elif, benim oglan da fazla ilerletemedi yurume isini 7/8 adim gidiyo ondan sonra kut yere atiyo kendini, biryerlerden tutunup kalkmaya calisiyo hep...

bu arada demeyi unuttum bizim ustten tam 4 disimiz cikti yaklasik 1 ay oldu yeme icme duzeldi derken simdide hep biberon istiyor sadece 4/5 kasik yemek yiyor baska yok...ama iyi toparladi 400 gram aldi bu ay

karam sizinde disleriniz hayirli olsun ve artrik efe de yuruyor masallah

marji seninde kp ramazani cikarir bu gidisle, sabir demekten baska ne deyim ki canim

gelelim kilo isine ramazan da kilo veremem diyordum ama gram gram dusuyorum en son 57.5 yazmistim heralde, bu sabah 54.7 yani evlendigim kilodayim herkes yeter zayiflama diyor... turkiye ye gelince ya alirsam :18:

Son düzenleme:

hatırlıyorum cnmm Allahın hikmeti işte.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ikisi beraber büyüyecekkk

hayırlısı olsun canım hakkınızda allah tamamına aerdirsin inşallah.

maşallah hepsi birden çıktı demek durdu durdu hepsini patlattı senin oğlan.darısı diğer incilerinize inşallah.o kadar sıkıntısının sebebi buymuş demek fatih paşanın.

daha dur kız dün başladı yürümeye yavaş yavaş ilerletir sen çok zorlama tabi ama istedikçe yürüt

Kilo bildirimi 67.4 evlendigim kilodayım
Ama bir haftada 2 kilo verdim midemi üşütmüşüm ondan gitti keyfimden degil

2 kilo demek süper

kızlar selam..iyi hafta sonları..nasılsınız.temizlik yapıyorum ben..oğlumu uyuttum size yazmadın edemedim..kilo bildirimi yapayım..61.5yarım gram daha gitmiş oleyyyyyyyyyyy

tebrikler canmım azda ols avermişsin.

maşallah canım dişlerinize inciler sıralanıyo demek.diş olayı geçince tekrar yemeye başlar canım sütle de kilo alıyormuş yeterince takma kafana

gelelim kilo isine ramazan da kilo veremem diyordum ama gram gram dusuyorum en son 57.5 yazmistim heralde, bu sabah 54.7 yani evlendigim kilodayim herkes yeter zayiflama diyor... turkiye ye gelince ya alirsam :18:

tebrikler canım zayıflamak istiyormuydun istemedenmi kilo veriyorsun.çokmu zayıfsın

Herkeze güzel bır hafta sonu dılıyorum bız dün tekrar doktora gıttık bır dıyet lıstesı verdıı doktorumuz bırde bıtkısel bır ılac
pazartesıye kadar geçmezse bu sefer kaka örnegı götüreczz ınsaallah geçer bu arada seftalı cok faydalımız ıshalken kabızlık yaparmış bakalım ınsaallah geçer nerde varsa

Elıf canım kafana takma yürür yıne küçük pasa gönlüne bırak belkı korkmuş veya tedırgın olmuştur düzelır yıne ınsaallah

Eylülnaz

cok guzel olmus bende dusunuyorum evın bı kosesını bole ebrarın el ve ayak ızlerıyle ay ay yapmayı normal boyamı kullandınız
Bızım kumaş boyamız vardı onunla yaptık ama normal boyalarda yapan var

Tebrık edlerim rabbım sağlıkla tamamına erdırsın ınsaallah sağlıklı bır hamılelık olusun nasıpden öte yok rabbım ne derse o olur

merhaba kızlar dün yine çok kötübi gece geçirdik sabaha kadsar yarım saatte bir kalktı hatta saat 6 dan sonra 10 20 dk da bir kalktı anlayamıyorum yaaaa diştense dişler çıksada rahatlasak artık.bu gece calpol içirip yatırıcam bakalım nolucak.
sinirlerim zorlanıyor artık bugün eşim evdeydide en azından sabah ona verdim uyudum biraz.

benim oğlan küçükken bile böle sorunlarımız olmadı çok gece yatmasa gündüz yatadı güzelce.gecesi gündüzü karışıktı ama uyuyodu en azından.şimdi yok hiç uyumuyoruz.

umarım sizde keyifler yerinndedir.

oruç nasıl gidiyo sütü etkilenen varmı.bugünde yalnızım iftardada sahurdada iftara makarna yapıp yerim uğraşmam hiç.çorba vardı zaten dünden.

kılzar geceleri bebelere bişey giydiriyormusunuz sıbın hariç çorap falan.üstlerini açıtyorlarya nasıl giydirmek gerekir bilemiyorum.bazen sadece zıbın giydiriyorum eşim üşüyo ondan kalkıyor diyo.tşört pijama giydiriyorum su içinde kalkıyor anlamadım ben bu işten bişey

inşallah diyet ve ilaç işe yarar canım çok uzun sürdü ishaliniz.şeftali iyi gelir demişlerdi bende ishalken veririm hep şeftali muz.

hu huuu hanımlar ben geldimmmm.. nasılsınız bebişler nasıl? umraım hiçkimse de biir sorun falan yoktur.. biz iyiyiz tayinimiz çıktı, il içi.. annemlerdeyiz. her şey çok şükür yolunda.. 4. dişimiz çıktı, benii sürekli yürütün diyen bir cimcime oldu artık kızım..
çok fazla geçmiş yapamadım, net yok annemlerde, eylüle kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri unuttum sanmayın, eliföykücüm gece yatırırken sıfır kol badi sabaha karşı serin olursa bir de ince şort giydiriyorum..
ee karammmm hamiş arkadaşımm ufaklığın nasıll?
stres cim sen nasılsın?
marji, tontik, arzu,moon,fufa, yeşim, :44: kusura bakmayın unuttuklarım var sanırım herkes iyi mi?
albüm yapan var mı bakayım bi ben de yükleyecem ama nasıl:44c ye atamam..
geçen gün avm de çektim dr de dönüşü kızlar beni görsünler dedim eşime güzel çek ama aldım kilo maaleseff

şimdilik bu kadarr öptük sizi hivdoşumla bıdıklarınızı

inşallah diyet ve ilaç işe yarar canım çok uzun sürdü ishaliniz.şeftali iyi gelir demişlerdi bende ishalken veririm hep şeftali muz.

Elıfcıgım Eylül de cok huzursuz yatıyor ınankı aynı durumda sayılırız dıslerıne veriyorum bende
uyku da zorlamıyorum suanda sade yatma saatını 12 ye cektık ıkı gündür ondan önce 1 kadar duruyordu bakalım ınsaallah düzelecek bıraz daha öne cekecegız rabbım can saglıgı viersin yeterki eskı hakîne gerı oturur
gece ben atletın üstüne ayaklı boydan pijama gıydırıyorum üstünü acıyor çünkü fazlada örtmıyorum kendımde sıcaklanıyorum oda mutlaka sıcaklanıyordur öylece yatıyor bazen kısa kollu gıydırdıgım de oluyor ama ayağına bacağına mutlaka uzun bırseylerle gıydırıyorum

Hamile degilim dış gebelikmiş gitti bitti
Elifcim efe klimada yatıyor 29 derecede içeri 30 derece oluyor tsirt ve pijama giydiriyorum üstünü
Örttürmüyor zaten üstü hep açık dimi zamanla yürür zaten acelemiz yok

Dgünü için bir tema belirliyorsun ve yapıyorlar her şeyiyle arkım istanbulda o yaptırmış yarın oglunun dgünü
550 liraya mal olmuş simdi size sorum siz olsanız napardınız yapar mıydınız böyle
Bir de bunun anne süslenmesi bebek elbisesi falan var hoş biz tsirt şiparişimizi verdik
Ben ikilemdeyim aslında ilk dgünü çok özel olmalı kayıtlara öyle geçmeli diyor bir aklım
Bir aklım da yazık o paraya ihtiyacını alırsın diyo kafam karışık:44:
Beyin fırtınası yapalım beraberkim ne düşünüyor merak eyorum

cnm bende iki gündür emzirmiyorum, rüya alıştı sıkıntı yapmıyor ama benim göğüs şiş, arada çok şişince pompalıyorum azcık. kaç günde söner göğüsüm acaba?????

tebrik eden herkeze tsklerrrr....

Bence ıyı bırsey ama gercekten cok büyük bır partı yapacaksan ozaman olabılır sonucta 550 lıra az para degıl
Dogum gunü kutlaması Allah'ın ıznıyle bızde düşünüyoruz havamız ıyı olursa bahçede yapmayı düşünüyorum süslerın vs aldım ama cok kalabalık olsun ıstemıyorum yakın es dost akraba yeter zaten çoluk cocuk olunca kalabalık olur hoş bızde bıraz hersey üst üstte denk gelecek ızın Ramazan derken dış buğdayımızı daha yapamadık dogum gunünden önce onu yapmak ısıtıyorum ınsaallah yada artık dogum gunünden sonra bakalım bı :44:
Tabıkı herkesın kendını göre bebegının ılk dogum gunü hayalı var :118:

Bu arada dış buğdayı hedıyelık mıgnstısımızı ızındeyken yaptırmıştık daha önce paylaşacaktım olmadı karam partı deyınce aklıma geldı sızınlede sımdı paylaşım

canım çok sevindim tayininize
dişinizde hayırlı olsun.

canım ya mahvetti bu oğlan beni bu ara geçsin gitsin diyorum ama yok sanki hergün daha beter oluyo.inşallah düzelirler bi an önce
bende altına pijama giydiriyorum bu ara çorapta giydiriyorum üstü sıfır kol zıbın giydiriyorum.önceden sadece zıbın giydiriyordum ishal oldu ondan olmasada ben pimpiriklendin üşüyo ondan galiba dedim pijama giydirmeye başladım.zaten üstünde battaniye falan bırakmıyor.

canım ben olsam o kadar masraf etmem zaten birşey anlamıyacak.o paraya başka bi ihtiyacını karşılarsın evde ailelerle falan kutlarsınız bence .
yani bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin tabi.

canım çok güzelmiş süsünüz inşallah yaparsınız diş buğdayınızı yakın zmanda
bayramdan sonra yaparsınız heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…