Efe dişini yeni çıkardı bugday yapmadım yapamayacam zaten iki ay sonra dgünü
Misafirler iki küçük hediye alacaklarına bir büyük hediye alsın
Bugdayı pişirir nesne seçtiririz oldu bitti ikisi bir arada
Magnetiniz çok güzel bu bahsettigim konsepte var magnet fotograflı
Öyküüüü napıyon kız gel halay çekelim
Demek canı isteyince nasıl yürüyor emir
:118::118::118:
Ben de ayıptır söylemesi dün 9 saat uyumuşum
Ama mayışık kalktım az uyuyunca daha dinç oluyorum
Siz gtmiyor musunuz öykü bir yere
Gitmeyin gitmeyin gerennnnkk yokk
merhaba kızlar dün yine çok kötübi gece geçirdik sabaha kadsar yarım saatte bir kalktı hatta saat 6 dan sonra 10 20 dk da bir kalktı anlayamıyorum yaaaa diştense dişler çıksada rahatlasak artık.bu gece calpol içirip yatırıcam bakalım nolucak.
sinirlerim zorlanıyor artık bugün eşim evdeydide en azından sabah ona verdim uyudum biraz.
benim oğlan küçükken bile böle sorunlarımız olmadı çok gece yatmasa gündüz yatadı güzelce.gecesi gündüzü karışıktı ama uyuyodu en azından.şimdi yok hiç uyumuyoruz.
umarım sizde keyifler yerinndedir.
oruç nasıl gidiyo sütü etkilenen varmı.bugünde yalnızım iftardada sahurdada iftara makarna yapıp yerim uğraşmam hiç.çorba vardı zaten dünden.
kılzar geceleri bebelere bişey giydiriyormusunuz sıbın hariç çorap falan.üstlerini açıtyorlarya nasıl giydirmek gerekir bilemiyorum.bazen sadece zıbın giydiriyorum eşim üşüyo ondan kalkıyor diyo.tşört pijama giydiriyorum su içinde kalkıyor anlamadım ben bu işten bişey
merhabalar kızlar oğluşum dünden beri yeniden yürümeye başladı.
korkmuştum ya hiç yürümesse diye demekki biraz ara verdi oğluşum yada korkusu yeni geçti.
dün yine zor bi geceydi annem bizdeydi sabah ona verdim uyudum güzelce.iki gündür uyuyorum dün eşim bugün annem baktı.
Siz gtmiyor musunuz öykü bir yere
Gitmeyin gitmeyin gerennnnkk yokk
Fufa böyle düşünüp kendini üzmebir meslegin var işin var çok şükür annenler de bebegine bakarak yardımcı oluyor işte ne güzel büyüyünce bebegin ya o zaman iş bulamazsan çok şükür de motive et kendini
HAKLISIN ASLINA AMA AILEMDEN BEKLENTIM COKTU BELKIDE OYUZDEN BOYLE OLUYO ŞÜKÜR RABBIME DARA SOKMADAN İŞ KAPISI ACTI BANA EBRARDAN AYRILMAK COK ZOR ONDANDIR BEN BIDE HERAKSAM GOREMIYRUM EBRARI IKIGUNE BI GORUYRYM ODA ETKILIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?