2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşımdan habersiz:18:fotoları yüklüyorum:18:
İnş görmez inş:18:bana yolladı sabah çok begendim onların teması süpermen
Çok güzeller ama ya off çok kararsızım a dostlar
Bu fotoların devamı da var ama abartmayayım
Bu kadarı yeter

Eklentiler

• $image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
Efe dişini yeni çıkardı bugday yapmadım yapamayacam zaten iki ay sonra dgünü
Misafirler iki küçük hediye alacaklarına bir büyük hediye alsın
Bugdayı pişirir nesne seçtiririz oldu bitti ikisi bir arada

Magnetiniz çok güzel bu bahsettigim konsepte var magnet fotograflı

güzel fikir diş buğdayıyla doğumgününü aynı anda yapmak.

merhabalar kızlar oğluşum dünden beri yeniden yürümeye başladı.
korkmuştum ya hiç yürümesse diye demekki biraz ara verdi oğluşum yada korkusu yeni geçti.

dün yine zor bi geceydi annem bizdeydi sabah ona verdim uyudum güzelce.iki gündür uyuyorum dün eşim bugün annem baktı.

Demek canı isteyince nasıl yürüyor emir
:118::118::118:

Ben de ayıptır söylemesi dün 9 saat uyumuşum
Ama mayışık kalktım az uyuyunca daha dinç oluyorum

Öyküüüü napıyon kız gel halay çekelim

Demek canı isteyince nasıl yürüyor emir
:118::118::118:

Ben de ayıptır söylemesi dün 9 saat uyumuşum
Ama mayışık kalktım az uyuyunca daha dinç oluyorum

napıyım canım pc yi mutfağa taşıdım bi yandan temizlik yapıyorum bi yandn buraya bakıyorum emirede babası bakıyor.

çekelim çekelim bugün günümdeyim oğlum yürüyor ben gayet dinçim yorgunluk falan kalmadı.

evet ya 7 saatten fazla uyursam bende iyi kalkmıyorum.dünle bugğn 8 er saat uyudum ama yinede iyiyim vücudmun uykuya ihtiyacı varmış.

efecix napıyor babasımı bakıyor bugün

Evet babasıyla kuduruyor güreşiyorlar
Ben de yatak keyfi yapıyom tertemiz takımı serdik ohh
Millet kumsala uzanıyor biz çarşafa dolanıyoz

Siz gtmiyor musunuz öykü bir yere
Gitmeyin gitmeyin gerennnnkk yokk

kız biz anneler için çarşafa dolanmak bile büyük keyif

gidicez inşallah canım bayramdan sonraki hafta 3 gece 4 gün bartın amasraya gidicez.akdeniz tarafı bize tuzlu gelir bu sene.bartında güzel oluyor ben seviyorum.oğluşumu yüzdürücem bol bol.tabi severse denizi.

bebelerle tatil naısl olur bilmiyoruz anemle gitmeyi düşünüyorum o yüzden o bakarken ben keyif yaparım sonra ben bakarım falan.
gerçi benim oğlan dışarda çok fazla sorun çıkarmıyo gezmeyi çok seviyor yeterki ona eğlence olsun.inşallah tatil burnumuzdan gelmez.

siz tatil parasıyla cam balkon yaptırıcaktınız dimi canım.

bende düşündüm balkonu kapatmayı ama benim balkon çok uzun 3 milyara yakın hesap çıkardılar bize sonra vazgeçtik.

Gitmeyin gitmeyin çocukla zor olur
Ben gidemiyom ya kimseyi göndermeyecem
Yok canım bizimkine de 2 bin dedilerçok pahalı geldi yaptırmadık
Zaten çekirgelerde azaldı bu yıl idareten 25 tl ye perde yaptırdık onu geriyoz iyice
Seneye yaza inş yaptıracaz
Kısacası tatil de yokcam balkon da yok
Sizin balkon tam büyükmüş ha bizimki kocaman sizinki daha kocaman demek

selam kızlar nasılsınız ahmetin üst dişi çıktı sonunda bir haftadır ateşlendi durdu. diğer dişlerde napıcaz biz korktum yani.
yürüyenlere maşallah benimkinin hiç işi yok ayakta durmakla hala durdurmaya çalışırsak kızıyo, elinden tutup yürütünce en fazla 3 adım atıyo. yürüse yürür farkına varmadan ayakta duruyo ama keyfi ne zaman isterse artık.
doğum günü ben de yapıcam karam herşeyi yaptırmam daha uyguna gelir diye düşünüyorum zaten büyük bi kutlama olmaz bizimki.
kanguru siparişi verdim bu saatten sonra ahmet sever inş.
bakıcımızı da bulduk inş güzel olur herşey
oruç tutanlar oruç nasıl gidiyo? sütü baya azaltıyo benim ahmet ikindiden sonra meme diye mızlıyo ama bizim yediğimiz her yemekten yiyo artık bi öğün az emsin napayım.

CNM SIFIR KOLLU ZIBIN BIDE INCE PIAJAMA GIYDRYRM

MAŞALLAH KAANA DEMEKKI ZAMANI VARMIS ANNESI DHA

GÜNAYDIN HERKESE KIZLAR

dün gece cok kötü oldum ya agla agla krız tuttu galiba ebrarımı uyuttum saat 11 di balkonda oturydum bıraz cay ıcıyım yatarım dedım o ara ses geldı gıttımkı ebrar yerde vazo vardı onu devır heryer ıslanmıs tabıkıde ebrarada aşkım napıyosun sen bakıyım dedım ebrarın korkarak bı kacısı vardı agladı yavrum ayyyy onu kucagıma aldım ıcım cok kotu oldu ben aglıyorum kızcemde gozyaslrımla oynuyo:) ama öle mahsun bakıyokı suratıma aslında ben kızımı bırakıp hiç çalışmak istemiyorum onunda etkisi vardı dun ortaya karısık agla agla açıldım ençokta nezoruma gidiyo benim ailemin durumu iyi allaha şükğür öyleyken abana yardım etmeyip kızımdan ayrı kalmak zor geliyo allah razıolsun annemler bakıyo ama o başka bu başkaa off amnnn sabh sbh açıldı musluklar yine

gunaydınlar hanımlarr gusel bır hafta gecırmenızı dılıyorum bızımm alt dısler patlamıstı tam rahatladık dderken ustlerddee patladı sımdııı huysuzluk mızıldaklk son safhada uykusuzluk ıns hemencıkk duzene gerı donerıss.. cıkmadı cıkmadı sımdı hızlandıı neyse bunnada sukur alllah baska dert vermesın sızlerde durumlar nasıll..

Fufa böyle düşünüp kendini üzme bir meslegin var işin var çok şükürannenler de bebegine bakarak yardımcı oluyor işte ne güzelbüyüyünce bebegin ya o zaman iş bulamazsan çok şükür de motive et kendini

Mattika kanguru kaç kiloluk ki bu aydaki bebelere olur mu:44:

Suksuk gitmeyin gitmeyin çok sıcak her yerserin yerdesiniz tadını çıkar
Efenin ikinci alt dişi de patladı sonunda asıl biz patladık geceleri beş yüzkere kalkıyor
Hortlak gibiyiz kaç gündür daha devamı var 20 tane galiba çıkıyor kaldı 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…