2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Fufa benim ist bir arkım var satış elemanı izin günü iki gün iki gün görüyormuş bebegini
Hep kvalidesindeymiş çocuk daha zor koşullarda büyütenler var

Fufa benim ist bir arkım var satış elemanı izin günü iki gün iki gün görüyormuş bebegini
Hep kvalidesindeymiş çocuk daha zor koşullarda büyütenler var

ÖLE çok sükür annem bakıyo ıcım rht diğer turlu dahda zor olurdu

buarada hasta oldum sonunda çok şükür ama ölüyorum suan agrıdan oruçta gıttı ama bısı yıyemıyrum adam dolu bura üstüne bıde diş agrısıda bındı azcık bısı yesem ilaç alıcam off şu müşteriler b gıtseee

herkese selamlar

karamcım daha önce doğum günü ile ilgili görüşlerimizin sormuşsun ben de yapıcam ilk yaşgünü çok önemli bence arkadaşın kime organize ettirmiş nerde yapmış acaba bende evde yapmak istemiyorum kociş zaten resim ve video işini halletcek hobisi ya:)küçük olssada ilerde videoyoyu izledimi hatırlar hatta bende ağlarım ahhh seni nasıl doğurmuştum diye :)

elifim oğlunun yürümeye devam ediyor maşallah paşama:)))))))))) demekki yeni şeyler öğrenirken sadece ona yöneliyor

fufacım annelik zor ve fedakarlık gerektiriyor sende onun için çalışıyorsun öyle düşün cnm bende pek sulu gözlü oldum eskiden bu kadardeğildim .

ahmetin de ikinci üst dişi patlamak üzere ateş yapıyo bu diş ya. 37,8- 37,9
38 i geçmiyo ama ateş rahatsız ediyo uykusundan uyandırıyo, huysuzluk da ayrı tabi.
bu diş işi uzunn bi maraton
20 kiloya kadar kullanılıyomuş kanguru. kucak manyagı oldu ahmet umarım sever.

ben de foto ve video işini halledicem

kızlar karınca sardı mutfağımı ayyy sinir oldmm ne yapmalı var mı önerisi olan

Son düzenleme:

aynen cnm sımdı esımı aradım ben kızımı ozledım aksam gtırımısn dıe annemı aradım ebrarı hazırlayın babası alcak ne cabuk daha sabah getırdıkyakızım dıyo özleıdm napıyım işte

selam annişler.nasılsınız.bu aralar pek giremiyorum gelenim gidenim oluyor.iftara arkadaşları falan alıyoz hazırlık şu bu derken geri kaldım sizlerdenne var ne yok.biz iyiyiz çok şükür.yağızın 6.dişide patladı nihayet.huysuzlandı ama geceleri falan.sanırım şimdide diğerleri gelicek eli hep ağızda ve kaşıyor.....yaa kızlar birşey sorucam yağız çok sinirli yaistediği olmayınca acaip sinirleniyor..sizin bebişlerde ölemi ?

mattika
canım karıncalar için toz var eczanelerde çıktığı deliği gördüysen dök bir daha gelmezler..yarım limonu da kes deliklerinin oraya koy limon kokusuna gelmezlermiş.

büyük ya çok büyük balkonda işe yaramıyor asında daha küçük olsa kapatır güzelce kullanırdık.

hayırlı olsun canım dişiniz.
bakıcıyı nasıl buldunuz canım yani akraba falanmı yoksa bu işi yapan birimi.
sanki benim sütte etkilendi bıraksammı bırakmasammı karar veremedim.oğluşmu az emiyor sütmü azalyor bilemedim daha.
gündüz memeyi bırakmıyo ama çok süt yok gecede süt var tek memeyi emiyo ruyuyor anlamadım bu oğlanı.

canım baya duygusal bi zamanınmış galiba haklıısn sende kendine göre ama annenler maddi yönden size yardım etse belki eşin rahatsız olucak daha başka sorunlar yaşıycaksınız olmaz ama belki annenler bi zaman gelicek laf edicek.bi şekilde kendi kendinize yetiyorsunuz ne güzel.
tabi keşke yavrunla kalabilsen ama olmayınca olmuyor.inşallah borçlarınız biterde işinden ayrılırsın bi süre sonra.
herşey gönlüne göre olur inşallah canım.

ah ahh bizimkilerde gelselerde bizde rahatlasak uykusuz geceler beni benden etti.
hayırlı olsun canım dişiniz.

hayırlı olsun dişiniz canım peşpeşe geliyo galiba.

o diş ağrısı bendede var canım yaa kırışdı hamileyken.8 aylık hamileydim doğumdan sonra gel bakalım dedi.ben daha gitmedim korkuma çeker diye.

teşekkürler canım aynen öyle şimdide abonesi olduğu alkış yapmayı bıraktı mesela.durup durup alkış yapardı şimdi hiç. yapmıyo.

büyük bi parti olucak galiba doğum günü fatihin.bol bol resim çek annesi görelim bizde.

canım annem tuz koyardı çıktıkları yerlere ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.eczanede bişiler satılıyordur belkide.

selam canım
hayrlı olsun sizinde dişiniz bizde bekliyoruz 5. dişi.
benim oğlan çok sinirli değil hatta hiç sinrli değil.mesela elinde bişey olsun onu alırım ver diye ağlamaz unutur hemen.
belki dişten yapıyordur huysuzluk ondandr canım.

bu ara topikte baya bi bebek diş çıkarmış hepimiz birden söyleniyorduk şöle mızmızlar böle uyumuyorlar diye.demekki hepsinin derdide dişömiş.bizimkide bi çıksaydı.gerçi çıksa nolucak bi süre sonra diğer dişelr zorluyor

canım napıyosun iftara kadar vakit geçirmek içinmi geldin.
nasılsın canım hastalığınız naısl oldu eylül nasıl.

eliföykücüm saol cnm gecmiş yaptım hangisine yazacagımı sasırdım cok oldu bayadır girmeyince

sonra yazarım artık zaman olursa
iftarı bekliyorum cnm yalnızım bugün
sen napıyosun kaan iyimi biz atlattık sükür hastalıgı
süt etkileniyo bu arada benim azaldı

Moon canım facete bebek bahçesini begen arkadaşım fotolarını da koymuşlar:2:meşhur oldular
Manisalı bir kadın msj gönderiyormuşsun o dönüyormuş sana kargoyla her yere varmış
Yeşim efe de sinirli buaralar oyuncagı düşüyor aglıyor perdeyle oynuyor silkelerken kızgın kızgın oynuyor sonra aglıyor
Diş diyorum ben umarım huyu degildir:18:

Çok yorgunum çokkefe bizi mahvetti eşim üç saat öncesinden geldi eve ama yine de başedemedik bu çocukla
Neyi var neyi neyibir konuşssa dese şuyum var şuyum şuyumalnından öperim

buraya geri dönmek cok güzel anılarım depreşti özlemişim...
cemrem bir hafta sonra yasına giriyor.hep diyordum bi buyuse yasına gelse diye... ama buyudukçe daha zor oluyor sanki:26:
çok nazlı benim ki ya . emeklemşyor daha bi yurume cabası da yok oturdugu yerde sıkılıyor diye düşünüyorum kendi basına hiç vakit geçirmiyor. umarım sizin bebişlerde iyidir yarın görüşürüz yine inş ... deliksiz uykular bebişlerinizlee

hg cnmmm ..senı burda gormek cok gusel cemrecıkk dogalı 1 yıl olduu masalah kuuzunaa.
saol cnmm sızınde bır gun bakıcaksın cıkmısss anlamıosun bılee ınss cok huysuzluk cıkarmaz cok zor uykusuzlukk

kızzlaarrr we bücürükleri hepimizee günaydınn ben tatilden döndüm dün itibariyle işimin başındayım çok fazla geçmiş yapmadım umarım herkes herşey iyidir
karam çok geçmiş olsun geçmiş okurken gördüm ama baktım okumakla bitiremiyorum bugüne geri geldım sizleri selamlıyayım dedim
hayrunnisam we ben gayet iyiyz uçakla gittik konyaya we bizi hiç üzmedi akıllı kızım :) epeyde alışmışım ona 1 haftaboyunca bolca wakıt geçirdik şimdi içim burkuluyor ondan ayrı olduğum için ama olsun ewde en azından babasıyla we babası bakıyo kızımıza
wee tatilin en güzel yanı şu oldu kiloo werdim kızlarrr 70 kiloya kadar indim ah bi 65 olaydım ne güzel olurdu 68le hamiş olmuştum hey gidi günler
hepinize kolay gelsın öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…