Fufa benim ist bir arkım var satış elemanı izin günü iki gün iki gün görüyormuş bebegini
Hep kvalidesindeymiş çocuk daha zor koşullarda büyütenler var
ahmetin de ikinci üst dişi patlamak üzere ateş yapıyo bu diş ya. 37,8- 37,9Fufa böyle düşünüp kendini üzmebir meslegin var işin var çok şükür annenler de bebegine bakarak yardımcı oluyor işte ne güzel büyüyünce bebegin ya o zaman iş bulamazsan çok şükür de motive et kendini
Mattika kanguru kaç kiloluk ki bu aydaki bebelere olur mu:44:
Suksuk gitmeyin gitmeyin çok sıcak her yerserin yerdesiniz tadını çıkar
Efenin ikinci alt dişi de patladı sonunda asıl biz patladık geceleri beş yüzkere kalkıyor
Hortlak gibiyiz kaç gündürdaha devamı var 20 tane galiba çıkıyor kaldı 18
ben de foto ve video işini halledicemherkese selamlar
karamcım daha önce doğum günü ile ilgili görüşlerimizin sormuşsun ben de yapıcam ilk yaşgünü çok önemli bence arkadaşın kime organize ettirmiş nerde yapmış acaba bende evde yapmak istemiyorum kociş zaten resim ve video işini halletcek hobisi ya:)küçük olssada ilerde videoyoyu izledimi hatırlar hatta bende ağlarım ahhh seni nasıl doğurmuştum diye :)
elifim oğlunun yürümeye devam ediyor maşallah paşama:)))))))))) demekki yeni şeyler öğrenirken sadece ona yöneliyor
fufacım annelik zor ve fedakarlık gerektiriyor sende onun için çalışıyorsun öyle düşün cnm bende pek sulu gözlü oldum eskiden bu kadardeğildim .
herkese selamlar
karamcım daha önce doğum günü ile ilgili görüşlerimizin sormuşsun ben de yapıcam ilk yaşgünü çok önemli bence arkadaşın kime organize ettirmiş nerde yapmış acaba bende evde yapmak istemiyorum kociş zaten resim ve video işini halletcek hobisi ya:)küçük olssada ilerde videoyoyu izledimi hatırlar hatta bende ağlarım ahhh seni nasıl doğurmuştum diye :)
elifim oğlunun yürümeye devam ediyor maşallah paşama:)))))))))) demekki yeni şeyler öğrenirken sadece ona yöneliyor
fufacım annelik zor ve fedakarlık gerektiriyor sende onun için çalışıyorsun öyle düşün cnm bende pek sulu gözlü oldum eskiden bu kadardeğildim .
büyük ya çok büyük balkonda işe yaramıyor asında daha küçük olsa kapatır güzelce kullanırdık.Gitmeyin gitmeyin çocukla zor olur
Ben gidemiyom ya kimseyi göndermeyecem
Yok canım bizimkine de 2 bin dedilerçok pahalı geldi yaptırmadık
Zaten çekirgelerde azaldıbu yıl idareten 25 tl ye perde yaptırdık onu geriyoz iyice
Seneye yaza inş yaptıracaz
Kısacası tatil de yokcam balkon da yok
Sizin balkon tam büyükmüş ha bizimki kocamansizinki daha kocaman demek
selam kızlar nasılsınız ahmetin üst dişi çıktı sonunda bir haftadır ateşlendi durdu. diğer dişlerde napıcaz biz korktum yani.
yürüyenlere maşallah benimkinin hiç işi yok ayakta durmakla hala durdurmaya çalışırsak kızıyo, elinden tutup yürütünce en fazla 3 adım atıyo. yürüse yürür farkına varmadan ayakta duruyo ama keyfi ne zaman isterse artık.
doğum günü ben de yapıcam karam herşeyi yaptırmam daha uyguna gelir diye düşünüyorum zaten büyük bi kutlama olmaz bizimki.
kanguru siparişi verdim bu saatten sonra ahmet sever inş.
bakıcımızı da bulduk inş güzel olur herşey
oruç tutanlar oruç nasıl gidiyo? sütü baya azaltıyo benim ahmet ikindiden sonra meme diye mızlıyo ama bizim yediğimiz her yemekten yiyo artık bi öğün az emsin napayım.
CNM SIFIR KOLLU ZIBIN BIDE INCE PIAJAMA GIYDRYRM
MAŞALLAH KAANADEMEKKI ZAMANI VARMIS ANNESI DHA
GÜNAYDIN HERKESE KIZLAR
dün gece cok kötü oldum ya agla agla krız tuttu galiba ebrarımı uyuttum saat 11 di balkonda oturydum bıraz cay ıcıyım yatarım dedım o ara ses geldı gıttımkı ebrar yerde vazo vardı onu devır heryer ıslanmıs tabıkıde ebrarada aşkım napıyosun sen bakıyım dedım ebrarın korkarak bı kacısı vardı agladı yavrum ayyyy onu kucagıma aldım ıcım cok kotu oldu ben aglıyorum kızcemde gozyaslrımla oynuyo:) ama öle mahsun bakıyokı suratıma aslında ben kızımı bırakıp hiç çalışmak istemiyorum onunda etkisi vardı dun ortaya karısık agla agla açıldımençokta nezoruma gidiyo benim ailemin durumu iyi allaha şükğür öyleyken abana yardım etmeyip kızımdan ayrı kalmak zor geliyo allah razıolsun annemler bakıyo ama o başka bu başkaa off amnnn sabh sbh açıldı musluklar yine
gunaydınlar hanımlarr gusel bır hafta gecırmenızı dılıyorum bızımm alt dısler patlamıstı tam rahatladık dderken ustlerddee patladı sımdııı huysuzluk mızıldaklk son safhada uykusuzluk ıns hemencıkk duzene gerı donerıss.. cıkmadı cıkmadı sımdı hızlandııneyse bunnada sukur alllah baska dert vermesın sızlerde durumlar nasıll..
Fufa böyle düşünüp kendini üzmebir meslegin var işin var çok şükür annenler de bebegine bakarak yardımcı oluyor işte ne güzel büyüyünce bebegin ya o zaman iş bulamazsan çok şükür de motive et kendini
Mattika kanguru kaç kiloluk ki bu aydaki bebelere olur mu:44:
Suksuk gitmeyin gitmeyin çok sıcak her yerserin yerdesiniz tadını çıkar
Efenin ikinci alt dişi de patladı sonunda asıl biz patladık geceleri beş yüzkere kalkıyor
Hortlak gibiyiz kaç gündürdaha devamı var 20 tane galiba çıkıyor kaldı 18
ÖLE çok sükür annem bakıyo ıcım rht diğer turlu dahda zor olurdu
buarada hasta oldum sonunda çok şükür ama ölüyorum suan agrıdan oruçta gıttı ama bısı yıyemıyrum adam dolu bura üstüne bıde diş agrısıda bındı azcık bısı yesem ilaç alıcam off şu müşteriler b gıtseee
teşekkürler canım aynen öyle şimdide abonesi olduğu alkış yapmayı bıraktı mesela.durup durup alkış yapardı şimdi hiç. yapmıyo.herkese selamlar
ahmetin de ikinci üst dişi patlamak üzere ateş yapıyo bu diş ya. 37,8- 37,9
38 i geçmiyo ama ateş rahatsız ediyo uykusundan uyandırıyo, huysuzluk da ayrı tabi.
bu diş işi uzunn bi maraton
20 kiloya kadar kullanılıyomuş kanguru. kucak manyagı oldu ahmet umarım sever.
ben de foto ve video işini halledicem
kızlar karınca sardı mutfağımı ayyy sinir oldmm ne yapmalı var mı önerisi olan
selam annişler.nasılsınız.bu aralar pek giremiyorum gelenim gidenim oluyor.iftara arkadaşları falan alıyoz hazırlık şu bu derken geri kaldım sizlerdenne var ne yok.biz iyiyiz çok şükür.yağızın 6.dişide patladı nihayet.huysuzlandı ama geceleri falan.sanırım şimdide diğerleri gelicek eli hep ağızda ve kaşıyor.....yaa kızlar birşey sorucam yağız çok sinirli ya istediği olmayınca acaip sinirleniyor..sizin bebişlerde ölemi ?
selam annişler.nasılsınız.bu aralar pek giremiyorum gelenim gidenim oluyor.iftara arkadaşları falan alıyoz hazırlık şu bu derken geri kaldım sizlerdenne var ne yok.biz iyiyiz çok şükür.yağızın 6.dişide patladı nihayet.huysuzlandı ama geceleri falan.sanırım şimdide diğerleri gelicek eli hep ağızda ve kaşıyor.....yaa kızlar birşey sorucam yağız çok sinirli ya istediği olmayınca acaip sinirleniyor..sizin bebişlerde ölemi ?
büyük ya çok büyük balkonda işe yaramıyor asında daha küçük olsa kapatır güzelce kullanırdık.
hayırlı olsun canım dişiniz.
bakıcıyı nasıl buldunuz canım yani akraba falanmı yoksa bu işi yapan birimi.
sanki benim sütte etkilendi bıraksammı bırakmasammı karar veremedim.oğluşmu az emiyor sütmü azalyor bilemedim daha.
gündüz memeyi bırakmıyo ama çok süt yok gecede süt var tek memeyi emiyo ruyuyor anlamadım bu oğlanı.
canım baya duygusal bi zamanınmış galiba haklıısn sende kendine göre ama annenler maddi yönden size yardım etse belki eşin rahatsız olucak daha başka sorunlar yaşıycaksınız olmaz ama belki annenler bi zaman gelicek laf edicek.bi şekilde kendi kendinize yetiyorsunuz ne güzel.
tabi keşke yavrunla kalabilsen ama olmayınca olmuyor.inşallah borçlarınız biterde işinden ayrılırsın bi süre sonra.
herşey gönlüne göre olur inşallah canım.
Aynen cnm ins kzmi gtrdk evde dsari ckardm gzdk eve gldk bnyo yptrdm uxuyo smdi oh huzurluyum
ah ahh bizimkilerde gelselerde bizde rahatlasak uykusuz geceler beni benden etti.
o diş ağrısı bendede var canım yaa kırışdı hamileyken.8 aylık hamileydim doğumdan sonra gel bakalım dedi.ben daha gitmedim korkuma çeker diye.
Bnmde dolgular krldi hp fna agryo
teşekkürler canım aynen öyle şimdide abonesi olduğu alkış yapmayı bıraktı mesela.durup durup alkış yapardı şimdi hiç. yapmıyo.
büyük bi parti olucak galiba doğum günü fatihin.bol bol resim çek annesi görelim bizde.
canım annem tuz koyardı çıktıkları yerlere ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.eczanede bişiler satılıyordur belkide.
selam canım
hayrlı olsun sizinde dişiniz bizde bekliyoruz 5. dişi.
benim oğlan çok sinirli değil hatta hiç sinrli değil.mesela elinde bişey olsun onu alırım ver diye ağlamaz unutur hemen.
belki dişten yapıyordur huysuzluk ondandr canım.
Yesimcm ebrar kndni tokatlıyo snrlnnce hoplayıp agliyo:)
hg cnmmm ..buraya geri dönmek cok güzel anılarım depreşti özlemişim...
cemrem bir hafta sonra yasına giriyor.hep diyordum bi buyuse yasına gelse diye... ama buyudukçe daha zor oluyor sanki:26:
çok nazlı benim ki ya . emeklemşyor daha bi yurume cabası da yok oturdugu yerde sıkılıyor diye düşünüyorum kendi basına hiç vakit geçirmiyor. umarım sizin bebişlerde iyidir yarın görüşürüz yine inş ... deliksiz uykular bebişlerinizlee
saol cnmm sızınde bır gun bakıcaksın cıkmısss anlamıosun bılee ınss cok huysuzluk cıkarmaz cok zor uykusuzlukkbüyük ya çok büyük balkonda işe yaramıyor asında daha küçük olsa kapatır güzelce kullanırdık.
bakıcıyı nasıl buldunuz canım yani akraba falanmı yoksa bu işi yapan birimi.
sanki benim sütte etkilendi bıraksammı bırakmasammı karar veremedim.oğluşmu az emiyor sütmü azalyor bilemedim daha.
gündüz memeyi bırakmıyo ama çok süt yok gecede süt var tek memeyi emiyo ruyuyor anlamadım bu oğlanı.
canım baya duygusal bi zamanınmış galiba haklıısn sende kendine göre ama annenler maddi yönden size yardım etse belki eşin rahatsız olucak daha başka sorunlar yaşıycaksınız olmaz ama belki annenler bi zaman gelicek laf edicek.bi şekilde kendi kendinize yetiyorsunuz ne güzel.
tabi keşke yavrunla kalabilsen ama olmayınca olmuyor.inşallah borçlarınız biterde işinden ayrılırsın bi süre sonra.
herşey gönlüne göre olur inşallah canım.
ah ahh bizimkilerde gelselerde bizde rahatlasak uykusuz geceler beni benden etti.
hayırlı olsun dişiniz canım peşpeşe geliyo galiba.
o diş ağrısı bendede var canım yaa kırışdı hamileyken.8 aylık hamileydim doğumdan sonra gel bakalım dedi.ben daha gitmedim korkuma çeker diye.
teşekkürler canım aynen öyle şimdide abonesi olduğu alkış yapmayı bıraktı mesela.durup durup alkış yapardı şimdi hiç. yapmıyo.
büyük bi parti olucak galiba doğum günü fatihin.bol bol resim çek annesi görelim bizde.
canım annem tuz koyardı çıktıkları yerlere ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.eczanede bişiler satılıyordur belkide.
selam canım
hayrlı olsun sizinde dişiniz bizde bekliyoruz 5. dişi.
benim oğlan çok sinirli değil hatta hiç sinrli değil.mesela elinde bişey olsun onu alırım ver diye ağlamaz unutur hemen.
belki dişten yapıyordur huysuzluk ondandr canım.
bu ara topikte baya bi bebek diş çıkarmış hepimiz birden söyleniyorduk şöle mızmızlar böle uyumuyorlar diye.demekki hepsinin derdide dişömiş.bizimkide bi çıksaydı.gerçi çıksa nolucak bi süre sonra diğer dişelr zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?