Slm kızlar ben de burdayım. 13 eylül annesi Şükran. Bebişleriniz nasıl? Benim de minik bi yaramaz oğlum var.
hoş geldin cnmdoğum yaptın mı yapacak mısın? hamilelik takvimin 2013 diyor
H.bulduk Umutluaycığım, teşekkürler. Doğum yaptım 2012 de. 10 aylık oğlum var. Hamilelik takvimine yanlış yazmışım. Farkedince de düzeltemedim. geri alınamıyo maalesef.
eliföyküüüü az uyuma, gece sahurda bizimle oturma vb. herrşeyimiz aynı(( öyle yoruluyorum ki..bi de ağlamaları (((
hele geceleri yarım saat bazen 20 dk. da bir uyanması(((( benim de bu durumdan sinirlerim oldukça gerildi sanırım. artık sağlıklı olduğumu düşünmüyorum (((gece 1 de hala uyutmaya çalışıyordum. artık iyice sinirlendim. bağırdım küçük tosbağama sonra üzüldüm.. gerçi benim bağırmalarımı oyun sanıp gülüyordu bir de...ona daha çok kızıyordum uyu artık diye (((
H.bulduk Umutluaycığım, teşekkürler. Doğum yaptım 2012 de. 10 aylık oğlum var. Hamilelik takvimine yanlış yazmışım. Farkedince de düzeltemedim. geri alınamıyo maalesef.
merhabalar anneler yine kötü bi gece geçirdik oğluşla uyuyo kucağımda yatağına koyuyorum bas bas bağırıyo tepiniyo.anlayamadığım leyler oluyo bu oğlana.
bu arada maşallah deyim artık odalar arasında yürüyerek geziyo oğluşum salondan mutfağa falan.arada dengesini kaybederse poposunu atıyo yere.sonra biyerden tutunup geri kalkıp geri yürüyo.yavaş yavaş ilerletiyo.
ilk yürümeye başladığında 9 aylıkken sanırım çok erkenmiş düştüğü zaman kötü düşüyordu şimdi yanında hiç gitmiyorum bile poposunun üstüne düşüyo düşmeyide öğrenmiş bu ara verdiği süre zarfında.
fufacım senin kız desteksiz ayağa kalkabiliyoru yürüyeceği zaman.çbenimki kalkamıyor illa biyerdenb tutunacak destek alıcak.
nerelerdesiniz kzılar kimsecikler uğramıyo
arzu sekoş moon bliss stress karam marjive şuan aklıma gemeyen diğer bacılar nerelerdesiniz
stresin vını kayıp akşama gelicekmiş galiba
marji kp den giremiyo
kızlar bebeler bırakmıyo dimi bu ara hepsinde bi haller var dişler zorluyo huzursuzlukları bundan galiba.ee bizde gelemiyoruz artık eskisi gibi buralara.
Merhaba anneler nasilsiniz?
Biz güne pek keyfli baslamadik eylulun ishali vardi ve kaka örnegi vermistik sabah doktorumuz aradive büyük bir ihtimal EHEC virüsü oldugunu söyledii morelim cok bozuldu bizim icin dua edin insaallah öyle degildir tam soniclarimiz pazartesiye kesinlescek yarin idrar ve kan örnegi verecegiz bu hastalik böbreklerede vuruyormus bolca su icmesi lazzim Allah korusun böbrekler iflas ede biliyormus 2 sene öncesi almanyada yine cikmisti bu virüs ve ölenler olmusdu Allahim korusun bizim icin dua edin insaallah cabuk gecer bir ilacida yokmus bolca su icip ellerimizi devamli dezenfekte etmemiz gerekiyormus ve bekliycekmisiz
Allaha emanet olun rabbim butun hastalara sifa versin yavrularimizi bize bagislasin insaallah esirgesin Amin kendinize iyi bakin
slm kızlar
uzun bir ardan sonra 5 dk uğrayabildim yine çok yorgunum çok
sahura kadar bizde uyumuyoruz eşime hazırlıyorum,yatmamız gece 3 ü buluyor mertide zarzor 12de uyutabiliyorum
kayınpederimde hala gitmedi bizde 35 gündür, sözde pazar günü gidicek bakalım her an herşey olabilir vazgeçebilir o yüzden pek sevinemiyorum gidince ancak sevinirim.
geçenlerde siz düğüne gidin ben eve göz kulak olurum dedi
hatta ben bunu şakasına buraya yazmıştım medyummuyum neyim tahminim çıktı yani
sonra eşime konuş dedim bu ne böyle fazla abarttı
küplere bindim resmen oda konuştugit diye kısacası mesaj verdi sözde gidicek bakalım pazarı bekliyorum sonucu görmek için.
merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah şüphelendiği şey değildir doktoru temiz çıkar sonuçlarınız.daha öncde başka doktora gitmiştin değilmi canıms en tahlil yapmya gerek yok deyip göndermişti yanlış hatırlamıyorsam.ne kadar sorumsuz doktorlar var ya bi tahlil yapamamışmı zamanında şimdiye ne neymiş belli olurdu.Merhaba anneler nasilsiniz?
Biz güne pek keyfli baslamadik eylulun ishali vardi ve kaka örnegi vermistik sabah doktorumuz aradive büyük bir ihtimal EHEC virüsü oldugunu söyledii morelim cok bozuldu bizim icin dua edin insaallah öyle degildir tam soniclarimiz pazartesiye kesinlescek yarin idrar ve kan örnegi verecegiz bu hastalik böbreklerede vuruyormus bolca su icmesi lazzim Allah korusun böbrekler iflas ede biliyormus 2 sene öncesi almanyada yine cikmisti bu virüs ve ölenler olmusdu Allahim korusun bizim icin dua edin insaallah cabuk gecer bir ilacida yokmus bolca su icip ellerimizi devamli dezenfekte etmemiz gerekiyormus ve bekliycekmisiz
Allaha emanet olun rabbim butun hastalara sifa versin yavrularimizi bize bagislasin insaallah esirgesin Amin kendinize iyi bakin
selam canım inşallah gider pazar günü evi var köyü var bu kadar uzun miafirlikmi olurmuş allah allah.eşin nasıl konuştu acaba ne dedi.
gitte kendi evine göz kulak ol deseymiş bide siizn eve gözkulak olucakmış
merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah şüphelendiği şey değildir doktoru temiz çıkar sonuçlarınız.daha öncde başka doktora gitmiştin değilmi canıms en tahlil yapmya gerek yok deyip göndermişti yanlış hatırlamıyorsam.ne kadar sorumsuz doktorlar var ya bi tahlil yapamamışmı zamanında şimdiye ne neymiş belli olurdu.
allahım şifasını verir inşallah canım sadece basit bi ishaldir sonuçlar temiz çıkar inşallah.
kuzucuğun nasıl? nasıl geçti 10 ay:)))
Depresyona rakam kalmıştı tam girdimeylülüme de üzüldüm vala
Efe huysuz mu huysuz uyumaz mı uyumaz 6 saat uyumadı bügün
Yemiyor mu yemiyor tek yedigi bulamaç kahvaltısı
Meme de süt de az regl öncesi poff anlayacagınız dpteyim sondayım depresyondayım
Havalar çok sıcak dışarıda çıkılmıyorçıkılsa tat alınmıyor
Bir tuhafım bugünlerde
Eşimle efeyi operasyona aldık diş operasyonuna dedik var bir sıkıntısı bakalım
Bakmaz olaydık 4 dişi kabarmış hem de azı galiba alt ön dişinin yanındaki degil bir yanındaki :44:anlatabildim mi
Bembeyaz ve kabarık :18nun gibi 4 diş ama işin tuhafı üst ön ikiden tık yok sırası şaştı wampir gibi olacak
Bembeyaz kabarmış ya grileşip iki haftaya çıkıyordu dimi yanlış degilsem daha geçen hafta çıkmıştı oysaki ne çabuk unutuyom be
slm kızlar
uzun bir ardan sonra 5 dk uğrayabildim yine çok yorgunum çok
sahura kadar bizde uyumuyoruz eşime hazırlıyorum,yatmamız gece 3 ü buluyor mertide zarzor 12de uyutabiliyorum
kayınpederimde hala gitmedi bizde 35 gündür, sözde pazar günü gidicek bakalım her an herşey olabilir vazgeçebilir o yüzden pek sevinemiyorum gidince ancak sevinirim.
geçenlerde siz düğüne gidin ben eve göz kulak olurum dedi
hatta ben bunu şakasına buraya yazmıştım medyummuyum neyim tahminim çıktı yani
sonra eşime konuş dedim bu ne böyle fazla abarttı
küplere bindim resmen oda konuştugit diye kısacası mesaj verdi sözde gidicek bakalım pazarı bekliyorum sonucu görmek için.
Merhaba anneler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?