Kız aryam harem mi kuruyon kız seni didodaya söyleyecem herkese talip oluyosun
Suksuk hava atıp durmatatil diye diye biz gidemiyoz 50 derece sıcaklıkta küvette serinliyoz oglumla
Bayanstress 25.inde aramıza katılacakvınını ahmet saklamış anası girmesin diye
25.burda olunda karşılama yapak halayla
Elifime de kocaman maaşallahhçok tatlısın elifim
Allahım seni korusunn
olsun bende gelinime ağırlığınca altın alırım kız suksuk gelinime fazla kilo aldırma olurmu sonra altınların altından kalkamayızo arkadaşlarına söle gelinimi rahat bıraksınlar söz kestim de kızıma nişanlısı döver valla hepinizi ha zaten dövecek çocuk arıyor
valla acık fırlama ama olsun kız büyünce akıllanır kaynanası
bi oğlan bi sürü kız ister bi tanesini alır
halaylı karşılama yapak kız tey tey tey stres yarın geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa
heheee yok kız hava atmıyorum gecen sene esım hamıleyım dıee goturmedı cok heveslendımm ıns burnumdan gelmez mayo aldım bıkını benım neyıme artık catlak patlak ustu yuvarlakKız aryam harem mi kuruyon kız seni didodaya söyleyecem herkese talip oluyosun
Suksuk hava atıp durmatatil diye diye biz gidemiyoz 50 derece sıcaklıkta küvette serinliyoz oglumla
Bayanstress 25.inde aramıza katılacakvınını ahmet saklamış anası girmesin diye
25.burda olunda karşılama yapak halayla
Elifime de kocaman maaşallahhçok tatlısın elifim
Allahım seni korusunn
huysuzluk yapıo elıftee dıs patlayınca rahatlıyorr allahtann hep huysuz olsa cekılmıyor cıddenGelsin gelsin tatile denk gelsinsen misin çocukla tatile giden
Aynen canım dün hafif depresyon arifesindeydim bugün çıkar gibi oluyom ama girmem an meselesi
Diş çıkıp gidiyoda huysuzluk baki kalıyor galiba
olsun bende gelinime ağırlığınca altın alırım kız suksuk gelinime fazla kilo aldırma olurmu sonra altınların altından kalkamayızo arkadaşlarına söle gelinimi rahat bıraksınlar söz kestim de kızıma nişanlısı döver valla hepinizi ha zaten dövecek çocuk arıyor
valla acık fırlama ama olsun kız büyünce akıllanır kaynanası
verme suksuk rüzgar elifimi yedi yirmidört döver haşin erkekim
Koptum kız sana tatil yaramış
heheee yok kız hava atmıyorum gecen sene esım hamıleyım dıee goturmedı cok heveslendımm ıns burnumdan gelmez mayo aldım bıkını benım neyıme artık catlak patlak ustu yuvarlakneysekı gonllume gore mayo buldummm .. cantaları hazırlamaya basladım 5o dderecemii sen nerde yasıosun kızz
huysuzluk yapıo elıftee dıs patlayınca rahatlıyorr allahtann hep huysuz olsa cekılmıyor cıddentatılee denk gelmez umarım gercı bızımkının gezmekte olunca dunya umrunda olmuyorr yeterkı gezsınn agzı kulaklardaa gezentımı olcak nedırr
hahaa koptumm akıllı uslu olsun damatımm.. kızcen sımdılıkk epeyy tontiş sonra bılememm . damatımıı bır gorem heleee
nerdekı tatılemıı gıttıbi oğlan bi sürü kız ister bi tanesini alır
halaylı karşılama yapak kız tey tey tey stres yarın geliyor hobaaaaaaaaaaaaaaa
verme suksuk rüzgar elifimi yedi yirmidört döver haşin erkekim
Koptum kız sana tatil yaramış
suksuk dünürüm sen bu karamın dediklerine kulak asma benim oğlum karısını el üstünde tutar ben biliyom anayım ben ana boşuna 8 ay 1 hafta karnımda taşımadım
suksuk dünürüm sen bu karamın dediklerine kulak asma benim oğlum karısını el üstünde tutar ben biliyom anayım ben ana boşuna 8 ay 1 hafta karnımda taşımadım
dur öğlen arası atacam fotosunu görürsün yakışıklı damadını
nerdekı tatılemıı gıttı
aaa. okadarr demekk yaraamaz.. .. ben kızımı dovdurtmem hemm hıh
Bak anasının karnında bile rahat durmamış bacım
O kadar kız efeye bir osmanlı tokatı geçirdi biz görmeden
Ama fotoda çıkmış allahtan koymuştum akbüme herkes şahit yer gök şahit
Kız suksuk sayfa atlıyon bacımdedik ya stressin vınını ahmet saklamış bulamıyo
Ve şu foto koymuştum hangisi olsun temamız diyomniye önemsemiyonuz
kız bakma seen karama kıskanıyo o allah bilir elifi efeye düşünüyor o yüzden böyle yapıyor hain dondom karam
yedirtmem elifi sana o benim gelinim
sana laf yetiştiriyoz anam oğluma iftira atıyon sen
valla kaynadı o ama mikili olsun çok tatlı hem sende mikiyi seversin avatarın da mikili
kızlar biz dgünü hazırlıklarına başladık
Her şeyi yaptırmayıp seçtik içinden gerisi de biraz hayal gücümüze kalmış
Karar veremiyorum hangi tema olsun sizce:44:
Foto duruyo yükliyim istersen suksuk gör bakalım delillerle konuşuyom ben
Hem sen yazmadın mı dövecek çocuk arıyor rüzgar diye yalan deyalan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?