2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

marji umarım kp pazar günü gider sende rahtlarsın canım allah yardımcın olsun

canım allah yardımcınız olsun eylülü korusun umarım tahlilleriniz temiz çıkar eylül de tez zamanda iyileşir

sağolun kızlar 2 gün kaldı inşallah eski huzuruma kavuşmaya.

albümlere baktımda ne kadar büyümüş bebeler maşallah hepsineözlemişim hepsini ne zamandır bakamıyorum

hayırlı olsun kız cicileriniz evet ayakkabılar bi tuhaf oluyo bizimkininde ayakları tombiş zor buluyoruz ayakkabı o yüzden netten almıyorum ben ayakkabıyı.
benim sütte azalır gibi oldu 2 gündür iftardan sonra tatlıya çikolataya yöneldim eski halini aldı.yine azalırsa bende bırakıcam
koy kız fotonuda görelim.

başınız sağolsun canım
canım allah korusunda ilerlerse götürwbilirsin burun tıkanıklığına fizyolojik serum kullanılıyordu galiba.

eski kilona geri döndün o zaman sen

Arzu foto koy merak ettim süslü halini
Konsepte afişler kürdanlar magnetler bannerbvar bir de kostüm kostüm de şu
Nasıl begendin mi ben çok begendim

ayy çok şeker kız bu bol bol foto çekde görelim efeyi bunların içinde

ben diyordum canım evet bartın yakın ankaraya bizde oraya gidicez bayramdan sonraki hafta amasrada güzel inkumuda.daha önce gittinizmi canım bildiğin güzel otel pansiyon varmı oralarda.siz ne zaman gideceksiniz belki karşılaşırız orda kız plajda falan belide ayn otelde kalırız.

aklımda kalanları yazayım kızlar:))))

marjiiii allah kurtrsın yaaaa. gerçekten çok zor durumdasın((

eylülnazzz çok ama çok geçmiş olsun. inşallah doktor yanılıyordur.allah korusun mnik kuzucuğu(((

karammm mickeyli temayı bende seçebilirim demiştim ama çağırabileceğim 3 aile var.aslında çokta doğumügününe gelin demeye utanıyorum:)))) yani ben evde bişeyler hazırlayacağım.bakalım biraz araştırma yapmam lazım

arzurall sıhhatler olsun cnm.

kilo olarak her ne kadar doğumdan öncesi kilomun altına düşmüş olsamda genişliğim gitmiyor.yani eski pantolon ve eteklerim bacaklarımdan geçmiyor.belim incecik.alıyorum pantolon.belini yaptırıyorum. tuhaf bişey oldum yani:)):)

benim kıza gelince tüm gün bütün odaları 19867432 kez geziyoruz:)))heryerim ağrıyor. bir de ben 3 çocuk düşünüyorum. birincide pert oldum:)))) haaa bir de 3 çocukla beraber çalışma hayatımda olacak.:))

yoruyorlar değilmi yürümeyi seviyor heralde senin kızda sen çalışıyormusun şimdi.

ben bundan başka düşünmüyorum yaaa doğumdan önce 2 çocuk diyordum şimdi bu yeter diyorum hem doğum göZümü korkutuyor tekrardan hemde bu zmanaları atlattıktan rahata erdikten sonra tekrar çocuk düşünürmüyüm bilmiyorum.

çok seviyor yürümeyi. hiç oturmayalım istiyor:)))
ben normal doğum yaptım. korkmuyorum doğumdan.her ne kadar sancılarım sırasında bir daha doğurmammmmmm diye bağırsamda hemn geçti:))) kalabalık aileyi çok seviyorum ben. kardeş önemli diye düşünüyorum. allah korusun kime ne olacağı belli değil ama bizlere bir şey olduğunda canından kanından birinin olması gerekiyor. allah hayırlısını versin tabii
ben şu an çalışmıyorum.doğumdan sonra işi bıraktım:))kızımı bırakamadım.hala da bırakamıyorum.(
özel sektör çok yorucu ve insanı çok kullnıyorlar.mesela ben ithalat sorumlusuydum. ama muhasebe,satış,pazarlama da dahil hrşeyi yapıyordum..o yüzden kamu istiyorum. sınava girdim. bakalım sonuçları bekliyorum. kamuda çalışmak bayan için, istanbulda yaşayan birisi için daha uygun geliyor bana.

Son düzenleme:
merhabalar anneler umarım herkez iyidir

ben bu ara oto koltuğu araştırıyorum sizin oto koltuklarınız neler ve memnunmusunuz.
çok pahalı bişey düşünmüyorum hafif yatabilen bişey olsun istiyorum ve güvenilir olsun istiyorum

Pilsan Extreme 9-36 Kg Oto Koltuğu GittiGidiyor'da 88258001

bu koltuk istediğim gibi pahalı değil pilsan markası güvendiğim bi yerli markadır ve yatarlı

renk konusundada kararsız kaldım.

durumunuz müsaitse işi bırakman çok iyi olmuş bence kızınla beraber doyasıya zaman geçirebiliyorsun.
bi bayan için memurluk en güzel meslek aslında tatilleri belli saattleir belli özel sektör dediğin gibi 3-5 adamın işini tek adama yaptırmaya çalışıyor buda resmen eziyet.
çoğu iş yeri doğum iznini bile kafasına göre uyguluyor.bebeğiyle işe gidip çalışan arkadaşlarım var mecburiyetten.

bende normal yaptım sancılar öldürdü beni resmen ve hala atlatamadım.bilmiyotum belki gözümü karartıp oğluma bi kardeş yapabilirim 3-4 sene sonra.bi kız çocuğum olsunda çok istiyorum.ama dediğim gibi çok korkuyorum aynı şeyleri yalamaktan.ilkinde hiçbişey bilmiyosun başına ne gelicek bilmiyosun en ufak sancıları doğum sancısı zannediyorsun.ama bunda bile bile lades diyeceğiz.en azından doğum sancısının nasıl olduğunu öğrendik.

oto koltuğu konusunda hiçbir fikrim yok cnm.forumlara göz at .yorumlar baya etkiliyor insanın fikrini.renkte kırmızı olösun 3 kuruş fazla olsun:))))
ben de dün mama sandalyesi siparişi verdim bakalım.

hepimizin hkkında hayırlısı olsun.benimde izin sorunum oldu.hastane kontrollerimde bile zor izin alıyordum.doğum izni de 10-15 gün sonra gelisrin dediler.valla durumumuz aman aman da değil. ev kira.düğün borcumuz var hala. kredi ödüyoruz.çalışmama lazım anlayacağın.
3-4 sene sonra belki sende unutursun.belki sezeryan yaparsın. hayırlısı olsun.

iftara yok mu eşin yine? ben de 2 gündür yalnız yapıyorum.

Son düzenleme:

mama sandalyesini ne sipariş verdin canım

yok canım ya zorunlu olmadığı takdirde sezeryan olmam ondanda korkuyorum

inşallah kamu olayı olurda rahat edersiniz o zaman kıza kim bakıcak düşündüğün bişey varmı.

yok canımm iftara bu gece çalışıyor.ayın 15 günü 1 gece gidiyor bi gece gitmiyor diğer 15 ide gündüz her gün gidiyor normla çalışma saattleri yani.

senin eşin geçmi geliyor gecemi çalışıyor.

düğün borcuda kötü yaa bizde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sayılır borcumuz vardı bizimde bitti şükür.eşim evlenmeden 1 sene önce aldı eşyaları falan taksitle ödedi.o zamanlar işe yeni başlamıştı maaşıda düşüktü.3 sene nişanlı kaldık.4 sene falanda sevgililik.

sonra şükür bitti borçlar falanda.gerçi şimdide ev kredisi çektik onu ödüyoruz.borç hiç bitmiyo

mama sandalyesini ikeadan sipariş verdim. basit bişey. ama herkes çok memnun. forumlara baktım. memnun kalmayan yok gibi bişeyinşallah bnende memnun olrum.
inşallah kamu olur. valla olursa kim bakacak bir fikrim yok aslında. bazı kamu kuruluşlarının kreşleri oluyor. belki öyle bir şey olabilir. bakacağız artık.
benim eşim gece çalışmıyor ama dün şirketin yemeğine gitti. bu gün arkadaşlarıyla iftara gitti. ben de yalnız kaldım işte. gel beraber yapalım

biz de kendimiz yaptık düğünü. eşimin ailesi hiiiççççççbirşeye karışmadı. kendi kendime takı aldım yani.hala borcunu ödüyoruz. bu sene sonunda bitiyor.
iyi yapmışsınız ev almakla.güle güle oturun. çocuk küçükken almak daha kolay. büyüdükçe masrafta artıyor.bizim kira çok yüksek. şu kredi bitsin. hemen ev bakacağız. borç olmadan bişey sahibi olamıyorsun maalesef(

yakınmıyuız acaba ben ankaradayım sen nerdesin geleyim bari yakınsa

evet bende biliyorum ikeanın sandalyesini herkez memnun hem hafif bişey

aynen öyle borç olmadan hiçbirşeye sahip olunmuyor.sizde bi an önce alırsınız inşallah.kamu olursa işin daha garanti olur daha rahat girersiniz borca.

Herkes iftar aciyor galiba Allah kbl etsin
Nasilsnz

sağol canım sreninde kabul etsin.
iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyo iş ev
minik prenses nasıl dışarda yürüyecek kıvama geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…